BERICHTEN VAN WEEK 23 – 05/06/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Ik wil er nét géén breaking news van maken, maar een hoge oud-Pentagon official beweert aan Congres: “Amerika beschikt over buitenaardse, intacte voertuigen en lichamen niet-menselijke piloten“. Dat is nogal wat. 20 jaar geleden zou ik niet van dit bericht kunnen slapen. Maar nu neem ik het aan en ga ik door met mijn leven. Wat zou het natuurlijk groot nieuws zijn als president Biden in een ingelaste persconferentie met de volgende woorden begint: “Beste medeburgers van Amerika. Ik heb de eer groot nieuws met u te mogen delen. Eergisteren hebben we contact gelegd met buitenaards intelligent leven. Ze willen graag face to face met ons praten.“.
Vorige week had ik ook al een bericht over UFO’s. Ik blijf het gevoel houden dat de VS meer weet dan ze nog willen toegeven. Hier het Telegraaf bericht over UFO’s. De heren van “V” for Valentine denken dat de oud-Pentagon official LIEGT en dat dreiging van UFO’s met opzet wordt gebruikt om de mensen bang te maken en te onderwerpen.
UPDATE – Hier een bericht van de Televaag over een UFO die zou zijn geland/neergestort in Las Vegas.
De UFO berichten komen in golven. Dat is, denk ik, géén toeval. Er staat iets te gebeuren. Maar wat?

Het CDA gaat zich voorbereiden op noodplan voor een (slow motion) val van het regime Rutte IV. Ze zijn volgens Wopke Hoekstra bereid om uit het regime te stappen. Goed nieuws, maar niet zo maar in de praktijk uitgevoerd. Het CDA staat laag in de peilingen en ze weten dus niet of het verstandig is om nu met het regime te breken. Ik vind het natuurlijk wél verstandig. Voor mij zijn er dan 4 vliegen in één klap: regime ontploft, CDA naar beneden, D666 naar beneden én Rutte eindelijk opgerut!

AI gaat een steeds belangrijkere plaats in ons leven innemen. Ik werk op een school waar ruimte is om met AI te experimenteren, maar over het algemeen blijven docenten huiverig. Toch is (generatieve) AI, net als het internet, niet meer weg te denken uit ons leven. Wen er maar aan want het is vandaag op tekst gebaseerd, maar morgen kunnen tieners met behulp van AI een Oscar winnende speelfilm produceren. Dat is niet meer tegen te houden. Kwestie van nog een paar jaar, denk ik. Vandaag de dag zijn er al machtige tools om zaken mee te realiseren. En vele beroepen zullen anders worden ingericht en wellicht in de toekomst gewoon overgenomen worden door AI in combinatie met robots of Mechatronica systemen.

De groene energie- en Klimaatgekkies hebben blijkbaar niet door dat de opwekking van groene energie te wensen overlaat. Zonnepanelen die brand snel verspreiden, Windmolens die vogels vermalen of de zeebodem verstoren én waterkrachtcentrales die zalmen beschadigen of doden. Het kan niet op. Deze vormen van Groene energie mogen dan wel iets beter zijn voor het klimaat, maar zeker niet voor de Flora en Fauna! Als energiedeskundige zie ik met lede ogen aan hoe de hunker naar groene energie omslaat in radicalisme. Alles moet wijken. We hadden veertig jaar geleden met elkaar het onderzoek naar kernfusie een boost moeten geven. Dan hadden we deze schone, goedkope én veilige vorm van energie wellicht nu al kunnen gebruiken. Maar gelukkig zijn er heden ten dage nog steeds goede alternatieven. Denk aan gascentrales of thoriumcentrales. Je moet alleen zorgen dat de voorwaarden daarvoor veilig en optimaal zijn.


BINNENLAND
Ons land telt 3,1 miljoen alleenstaanden. Dus moet er volgens dit bericht ook gekeken worden naar de rijtjeshuizen. Daar kunnen best meerdere kleine appartementjes in worden gebouwd. Dus het regime gaat er al vanuit dat alleenstaanden géén grote ruimtes ter beschikking zullen krijgen. Voor mij een reden te meer om in mijn super grote huis te blijven wonen. Dat zal ze leren!

Supermarkt Jumbo bekijkt of ze hun assortiment kunnen uitdunnen zonder in te boeten aan kwaliteit. Ook stoppen ze met sponsoring. Dat ze stoppen met sponsoren is prima. Dan kunnen de producten weer wat goedkoper worden. Het assortiment uitdunnen? Daar heb ik mijn bedenkingen bij. Om één of andere reden ben ik vaak de klos en verdwijnen de zaken die ik zo vaak nodig heb.

De politie heeft tegenwoordig van die Tasers. Daarmee kunnen ze mensen op afstand een stroomstoot geven. Maar al enkele keren zijn er mensen door onwel geworden of overleden. En nu weer een dode. Trek dan maar je pistool zou ik zeggen en dreig met skieten. Dit kan zo niet langer. Naar de schroothoop met die Taserzooi!

De Leidsche studentenvereniging Minerva worstelt al decennia lang met een verstikkende hiërarchie. En juist bij de Universiteit Leiden worden véél toekomstige politici klaargestoomd om ons land verder naar de kloten te brengen. Die hiërarchie is belangrijk en de arm rijkt ver, denk ik. Dit is nou waar de kwaadaardige Elite wordt gevormd. En dat jaar in, jaar uit. Een Old boys network dat nooit ophoudt te bestaan en waarbij oud leden (oud politici) de touwtjes strak in de hand hebben. Als de bezem door zo’n vereniging moet, dan zal de enige oplossing zijn om huidige leden en oud leden aan te houden en een beroepsverbod op te leggen. En dat gaat natuurlijk niet!

Tijdens een hardloopwedstrijd in Maastricht zijn enkele deelnemers onwel geworden. Tja, niet zo gek bij 30+ oC!
Ik kan zo even niet nagaan of er reanimaties bij betrokken zijn. Ik hoop het niet. Maar welke gek beslist dat zo’n wedstrijd dan door mag gaan? Zoiets kost elk jaar wel één leven. Het is gewoon onverantwoord. Hardlopers zijn doodlopers! En ze onderschatten soms ook nog eens de natuurkrachten die op het lichaam werken.


POLITIEK
6 juni was er een debat over de Groningen gas kwestie. Mensen daar zijn nog steeds niet gecompenseerd door het regime Rutte IV. Natuurlijk werd de gladde aal Rutte weer de hand boven het hoofd gehouden door zijn coalitiepartijen (het CDA was wel kritisch). Zijn honger naar macht gaat ten koste van alles. Ondanks dat Rutte in het debat stevig werd aangepakt en zelfs van het grootste deel van de oppositiepartijen een motie van wantrouwen kreeg toegespeeld, blijft deze gladde aal gewoon zitten en lijkt op die manier ook nog eens onaantastbaar.

De gemeente Utrecht verbiedt de komst van nieuwe tabakszaken. Ik ben een fel anti roker, maar ook zó erg tegen deze illegale verboden. Zover ik weet kan een gemeente een retailer niet verbieden. Alleen bij overlast of iets dergelijks. Dus hier is géén wetgeving op. Maar dat maakt tegenwoordig niets meer uit. De reden van het verbod? Nou, wethouder Eelco Eerenberg wil daarmee voorkomen dat retailers in de gaten springen als rookwaar niet meer in de supermarkt verkocht mag worden. Ook zo’n raar idee. En wie is die kloothommel? Ja hoor, een echte D666’er. Ik wist het al van te voren. Dictatuur 666. Dat is hoe ze werkelijk heten.

Er komt steeds meer nieuws naar buiten over de rel omtrent “Functie elders“. De verkenners zagen Pieter Omtzigt namelijk al sinds dag één als een groot risico bij het vormen van een kabinet. En dus moet Pieter Omtzigt een andere baan krijgen. Reken maar dat Rutte zich hier persoonlijk mee heeft bemoeid. Maar gelukkig sluit het net zich steeds meer rond deze leugenaar. Hij moet koste wat het kost voorgoed uit onze maatschappij verwijderd worden. Geef hem maar een baantje hier ver vandaan. Maar ontneem hem al zijn politieke functies. Hier een Nieuwsuur item over de leugens.


BUITENLAND
In het verleden heb ik een bericht geplaatst over het feit dat sommige Britse supermarkten hun kazen beveiligden tegen diefstal. Nu zag ik bericht dat Britse supermarkten arme klanten wantrouwen en kaas, spek, paracetamol en oploskoffie beveiligen tegen diefstal. Het wordt steeds erger. De inflatie neemt toe. Niet alleen hier maar ook daar.
Ik blijf sceptisch over een goede oplossing. Die is er namelijk niet. Niet met dit economisch systeem.

Steeds meer jonge Iraniërs willen een seculier leven. En dus keren ze de moskee massaal de rug toe. Ik ben ook een fel tegenstander van het Iraanse regime. Daar is Rutte nog een lieverdje bij. Hoe eerder dat regime velt, hoe meter. En dat mag van mij met grof geweld gebeuren. Een andere manier kan ik zo snel niet bedenken. Vrijheid voor die lieve en hartelijke Iraanse burgers!

Oud president Trump wordt aangeklaagd voor het illegaal in bezit hebben van geheime documenten. Ik vind dat wel vreemd, want de huidige president Joe Biden had óók op illegale wijze geheime documenten in een paar van zijn huizen opgeslagen. Maar dat mag dan wel. Vreemde zaak. Ik denk dat ze hem hard aanpakken om hem electoraal uit te schakelen. Hoewel de wet in de VS niet verbiedt dat veroordeelden mee mogen doen aan de verkiezingen. Maar door de Shock and Awe politiek zal het publiek wellicht niet meer op Trump stemmen. Tenminste, dat is wat de deepstate of kwaadaardige elite probeert te bereiken. Of is het toch de Cabal (een gesloten groep die met een bepaald ideologisch of politiek doel samenzweren)?

Nederlanders zijn tevreden en best wel geïnteresseerd in de EU blijkt uit een enquête uitgevoerd in opdracht door het Europees Parlement. Tja, wie betaalt, bepaalt. En dat is hier ook zo. Door middel van een specifieke vraagstelling kan men de resultaten elke gewenste kant opduwen. Ik doe wel eens mee aan enquêtes van bijvoorbeeld DUO of zorgverzekeringen. En dan merk ik al heel gauw dat ze mij willen laten kiezen tussen bijvoorbeeld een bepaald nieuw idee of product, terwijl het eigenlijk een uitkleding van die dienstverlening of product is. Maar door de vraagstelling kun je zomaar meegaan met de stelling. Ik trap er gelukkig niet (meer) in, maar ik kan ook niet vaak mijn mening op die enquête geven, want het zijn vaak alleen maar antwoorden die je moet aanklikken. En dan breek ik de enquête maar af, want dan heb ik er géén zin meer in. Ik doe alleen nog mee als ik mijn mening kan geven over de vraagstelling, dienst of product. Laatst kreeg ik een enquête over mijn zorgverzekering. Ik heb de meest uitgebreide dekking (die wordt niet meer aangeboden), en ik merk dat ze van dat product af willen en dus komen ze met een iets goedkoper alternatief waar die gieren (ONVZ) slechts 10 Euro korting op geven maar het product flink uitkleden naar mijn mening. En ik kon gelukkig op het einde van de enquête dan ook aangeven dat naar mijn mening dit het doel is, namelijk het uitkleden van zorgproducten. En ik heb de vakjes zó aangevinkt dat het nieuwe zorg product totaal niet bij mij zou passen. Maar misschien halen ze alleen de naar hun ogen positieve punten uit de enquête en zit ik volgend jaar opgescheept met een uitgeklede zorgverzekering. Dat ga ik dan natuurlijk niet pikken en zeg ik meteen op. Ze schalen alles beetje bij beetje af. Ook hier een teken van verval.


KLIMAAT
Begin januari 2023 had ik voorspeld dat de nieuwe Braziliaanse president Lula de ontbossing niet zou kunnen stoppen. ik heb helaas weer gelijk gekregen, ook al zijn we gelukkig nog maar een half jaar verder. Ik hoop dat Lula er nog wat aan kan doen, maar ik vrees dat niet hij, maar andere mensen het kapbeleid of ontbossingsbeleid bepalen.

Het Noordpoolijs smelt sneller dan gedacht en zal zo tussen 2030 en 2050 geheel verdwenen zijn is de verwachting. Het zal best waar zijn, maar ik heb begrepen dat er op andere plekken weer meer ijs aangroei is. Ik blijf dit nieuws goed volgen. Volgens Gretta Thunberg was onze wereld al lang onbewoonbaar geweest. Dus ik blijf voor nu positief.

In Tunesië is er in de avond en nacht géén drinkwater meer verkrijgbaar omdat het te droog is. Dat de klimaatverandering een rol speelt zou best kunnen, maar ik blijf van mening dat die 1 procent bijdrage van de mens (CO2 uitstoot) daar niets mee te maken heeft. Nee, hier is meer aan de hand. Ik denk dat de mens wel véél invloed heeft op ander vlak, namelijk: drinkwater en irrigatie. Dáár gaat het fout. Er wordt meer geconsumeerd dan er geproduceerd wordt (bij een steeds meer toenemende bevolking).


CORONA
De WHO wil een digitaal gezondheidsbewijs invoeren naar Europees model, namelijk een soort van coronapas met QR code. Dat in combinatie met de nieuwe WPG wet zal het volk zomaar tot slaaf van de WHO kunnen maken. Want de wil van het WHO is de wet van een land. Ik heb al eerder gezegd dat ik nooit mee zal doen met deze onzin en een volgende keer dit soort wetten actief zal negeren, traineren en saboteren. 2 jaar geleden werd het digitaal document zoals hierboven omschreven als een complottheorie. Maar nu wordt het werkelijkheid. Complottheorieën zijn eigenlijk tijdmachines die naar de toekomst reizen. Elke keer als er een complottheorie wordt losgelaten over een bepaald onderwerp, wordt de eigenaar van die complottheorie beschimpt, gecanceld en doodgezwegen, maar blijkt na enkele jaren die complottheorie opeens toch werkelijkheid te worden.

Wéér een acteur onverwachts overleden. Het houdt niet op. Ik blijf de prikjes de schuld geven. Ze tasten de aderwand aan, waardoor trombose kan ontstaan. Zoiets is het, denk ik. We zouden hier zomaar nog generaties last van kunnen hebben.

In de VS is het Coronavaccine van Janssen & Janssen inmiddels teruggetrokken. De vele en zware bijwerkingen (trombose) hebben ervoor gezorgd dat dit vaccin al vrij snel niet meer werd gebruikt en nu (op eigen verzoek van de fabrikant Johnson & Johnson) uit de markt teruggetrokken is. De resterende vaccines (12 miljoen doses) worden vernietigd. Nu is het wachten op de vele rechtszaken die door slachtoffers (of familie daarvan) worden opgestart.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Een grote dam bij de Oekraïense stad Nova Kakhovka is dinsdag 6 juni opgeblazen en vervolgens ingestort. Vanwege overstromingen als gevolg van de damdoorbraak moesten duizenden mensen hun huis verlaten en zijn er in een dierentuin al vele dieren om het leven gekomen. Ik hoop dat de daders van deze opzettelijke sabotage keihard gestraft zullen worden. Natuurlijk wijzen alle vingers weer richting Rusland, maar zolang daar géén bewijs voor is blijf ik neutraal. Clown Zelensky kan ook genoeg motiverende of strategische redenen hebben gehad om die dam op te blazen. Of kan het ook de NAVO zijn geweest? Ik hoop het niet. Dan is er een echte directe inmenging in de oorlog en zijn de rapen gaar.
Ook het koelwater voor een plaatselijke kernsplitsingcentrale lekt weg na de dambreuk. Maar een backup koeling kan nog voor maanden voorzien. Maar tot vanmiddag was de koeling géén probleem en nu opeens dus wel.

Ik lees nu zojuist op de Televaag site dat de Amerikaanse CIA al in juni 2022 wist dat Oekraïense duikers de Nordstreampijpleidingen wilden opblazen. Maar waarom heeft de CIA dat niet tegengehouden? En waarom kreeg Rusland dan de schuld? Hiermee heeft Oekraïne dus willens en wetens een oorlogsmisdaad gepleegd. Ik blijf erbij dat Oekraïne en zijn corrupte clown president niet zuiver op de graad zijn. En die dam van hierboven? Ik ga nu al steeds minder geloven dat de Russen die dam hebben opgeblazen. Want dan kunnen hun tanks er niet gemakkelijk doorheen.
UPDATE – Ook de NOS komt nu met berichtgeving die meer details bevat. In dit bericht is sprake van betrokkenheid van Oekraïne en Polen. Oekraïense duikers zouden de explosieven hebben geplaatst (ik denk zelf eerder aan Amerikaanse duikers). Als dat waar is, is er sprake van een oorlogsmisdaad tegen een bevriend land. In ieder geval toont onderzoek steeds meer aan dat Rusland helemaal niets te maken had met het opblazen van de pijpleidingen.


ECONOMIE
Vorige week ook al gezegd: de inflatie blijft toenemen, want de energieprijzen (vooral de gasprijzen) zijn weer onverwachts gestegen. De officiële inflatie is op dit moment zo’n 6,1 procent. We gaan rare tijden tegemoet. Straks betalen we 10 euro voor een heel brood. Het zou mij niets verbazen.
UPDATE – Dat de gasprijs omhoog gaat komt doordat de warmte ervoor zorgt dat steeds meer mensen hun airco aan gaan zetten. Dus door de vraag naar meer stroom. Tja, de smoezen raken maar niet op. Het ligt toch echt aan de groei van de BRICS landen. Die vragen steeds meer gas. Maar daar gaat het artikel gelukkig ook wel op in.

De Telegraaf komt met het bericht dat onze economie langs de rand van recessie scheert. Een jaar geleden was een recessie nog een groot drama, maar nu wordt het als niet erg gepropagandeerd. Er zal grote werkloosheid gaan ontstaan. En dat terwijl er nu nog vele openstaande vacatures zijn.

Drie op de tien volwassenen maken zich zorgen over hun financiële toekomst. En dat is voor het eerst in tien jaar. Vooral de jonge volwassenen uit de lagere inkomens maken zich zorgen. Zij merken als eerste in hun portemonnee dat hun koopkracht enorm is verzwakt.

Frankrijk gaat fabrikanten dwingen om honderden producten goedkoper aan de consument aan te bieden. Het NEO kapitalisme (lees: Communisme) in combinatie met het WEF beleid van Clown Macron heeft alles kapot gemaakt wat kapot kon gaan. Het komt goed, maar dat zal ná de nieuwe Franse revolutie zijn.
Ondertussen jaagt de Franse belastingdienst op grote zwembaden van particulieren. Dat doen ze via drones. In Frankrijk met men namelijk belasting betalen over zwembaden groter dan 10 m2.
Bij ons is het niet veel beter. Hier jaagt de Fiscus op particuliere hobbyverkopers. Het moet toch niet gekker worden, toch?


KIJK EN LEESTIPS
BlckBX.tv – BlckBX Today #183
BlckBX.tv – BlckBX Today #184
BlckBX.tv – BlckBX Today #185
“V” for Valentine – #111 – Oorlogsmisdaad in Oekraïne en UFO’s
Jeroen Pols en Willem Engel – Weekjournaal 23 (2023)
De Nieuwe Wereld – #1258 – Leven wij in een controle maatschappij?

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts