VERSOEPLINGEN? – 10/02/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Het regime is blij om weer verder te kunnen versoepelen. Ze hopen dat het volk dit zal accepteren en dan kunnen ze op een later stadium de touwtjes weer wat strakker aantrekken. Want 2G is voor nu, niet gelukt. En dat is niet de bedoeling. Want de EU heeft opgelegd dat er een digitaal EU ID moet komen. Linksom of rechtsom, het komt er.
Vaccinatieplicht? Misschien nu even niet, maar een volgende keer zeker wel, want dan dicteert de WHO via EU wetgeving direct alle lidstaten.
Nachtclubs willen open. En omdat de politie dit weekend staakt, zouden ze dit ook gewoon kunnen doen. Want BOA’S zijn er bijna niet in de nacht en durven ook niet op te treden zonder de politie. Maar burgemeesters dreigen met boetes van 50.000 euro. Diezelfde burgemeesters die in een open brief aangaven voor het openen van de samenleving te zijn. Het zijn de grootste bruinhemden en leugenaars die er in dit land rondlopen.

Het is toch echt aan de volkeren om deze NEP pandemie te stoppen. Een kleine groep die zich de stille meerderheid noemt, denkt nog steeds dat dit een gezondheidscrisis betreft. Hoe dom kunnen ze zijn? Ik ben mijn vertrouwen (net als dr. Jan B. Hommel) al lang geleden in de mensheid kwijtgeraakt. Ik zal nooit meer de oude worden en zal alleen maar een klein beetje gerechtigheid kunnen voelen als er tribunalen komen die de grootste misdadigers uit onze maatschappij zullen berechten en verwijderen. Ik neem het de stille meerderheid kwalijk dat het zover heeft kunnen komen. Pas als het te laat is gaan ze het inzien, maar dan zullen ze het bagatelliseren en verandert er dus nog niets. Nee, deze kwestie wordt in de toekomst met keihard geweld beslecht. In Nederland blijft 3G en blijft de spoedwet. Daar komt voorlopig géén verandering in.
Maar in landen als Denemarken is het toch klaar? Ja, dat lijkt zo maar is het zeker niet. De Coronapas is er daar ook nog steeds. Die is nodig om te reizen naar landen die dat eisen. Dus vrije verkeer van goederen, diensten en mensen binnen (en buiten) Europa is de facto weg.
En Corona staat ook nog steeds op die A-lijst. Dus onze grondrechten zijn blijvend ingeperkt. Als het straks weer herfst wordt dan gaat het spelletje weer opnieuw beginnen. Maar Corona is dan weg, toch? Misschien. Maar dan neemt de griep het wel weer over en blijft de medische noodtoestand. Agenda2030 heeft bepaald dat een EU digitale ID er moet komen. En dus gaat dat ons leven voorgoed veranderen.
Niet het ID zelf, maar de blockchain erachter, de Metadata, die zal ons leven veranderen. Een digitaal ID kan gemakkelijk worden voorzien van condities. En dat is het grote gevaar dat ons wacht… Klimaatcrisis? Nou, we voeren een CO2 limiet in. Per direct. En via ons digitale ID worden we meteen beperkt. Ons gas wordt afgesloten want we stoken te veel, volgens de digitale overheid.
Onze grondrechten zijn blijvend ingeperkt en hebben aangetoond slechts een papieren tijger te zijn.

Een groep ‘gekkies’ valt ondertussen de GGD’s binnen en vallen de medewerkers lastig. Ik zal dat nooit doen, maar wie grijpt er dan eens in en zorgt ervoor dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar de oversterfte? De politiek zegt het wel toe maar doet verder niets!
En dus gaan sommige dappere mensen zelf actie ondernemen.
Ik ben zelf ook van mening dat de vaccinaties grote schade hebben toegebracht aan vele mensen. Slechts in een klein aantal gevallen valt dit op, zoals mensen die na vlak de vaccinatie dood neervallen. Het zijn er weinig en vaak zijn ze ook nog oud. Maar veel mensen hebben vaccinatieschade op de lange termijn. En dat valt minder op, toch?
Bij de Mexicaanse griep waren er 50 gevallen van slaapziekte in Nederland. Genoeg om al die verdomde vaccinaties direct te stoppen en uit de handel te nemen. Hoeveel doden of zwaar gewonden moeten er bij deze griep nog vallen, voordat men ingrijpt?

De jeugdzorg ligt ook op zijn gat. Dat was vóór de coronacrisis ook al een feit. Sinds de gemeentes verantwoordelijk werden gesteld voor het beleid, maar niet de middelen kregen vanuit de centrale overheid, is alles fout gegaan. Onze jongeren zijn de grootste slachtoffers van de ondergaande Westerse cultuur. De grote systeemcrash is gaande en dáár zal de dictatuur uit gaan ontstaan. De 10% rijke technologie industrie zal de macht van de wereld in handen gaan krijgen. Kijk maar eens naar de censuur alleen al, die geïnitieerd wordt vanuit die technologie bedrijven. Het is ongekend! President Bolsonaro bijvoorbeeld. Die wordt beschuldigd van de grote ontbossing in Brazilië. Maar wie zit er nu echt achter die ontbossing? Juist, de Big Tech! Groene energie en biomassa. Het komt allemaal uit de pocket van die 10% rijke Big Tech. Ze negeren Bolsonaro gewoon en doen maar wat ze willen. De technocratische Big Tech zijn op dit moment de echte heersers van de wereld. We dienen met grof geweld liefde met deze kut bedrijven af te rekenen.

De kentering ligt dus bij het volk. En de meerderheid slaapt nog steeds of heeft niet door waar het naar toe zal leiden. Gelukkig worden er wel steeds meer mensen wakker (waaronder de mainstreammedia), maar ik ben benieuwd waar het kantelpunt ligt. Voor nu zijn we er nog lang niet.

UPDATE 11 FEBRUARI 2022 – Minister Kuipers wil de booster beschikbaar maken voor jongeren ná goedkeuring EMA.
Minister Kuipers zet gewoon door en negeert het advies van de gezondheidsraad om de jongeren niet te laten boosteren.
Het gaat nog steeds allemaal zoals ik had voorspeld. DE EU ID moet er komen en dus wordt er nu weer druk op de jongeren gezet.
Ik hoop dat de jongeren stug volhouden en zich niet laten boosteren. Je doet het ook zeker niet voor een ander, want de injecties zijn zo lek als een mandje. Iedereen die de injecties heeft gehad krijgt gewoon Cojona. En als je de injecties niet hebt gehad, ook!
Ik heb het zelf (waarschijnlijk) ook gehad en het was gewoon mild. Ik was vooral erg moe. En helaas is mijn smaak nog helemaal niet op orde. Verder niets aan de hand. Ja, je kunt er volgens nep onderzoek hartproblemen door krijgen, maar ik denk dat dat valse vlaggen zijn om de vaccinatieschades te verhullen bij mensen. Ik hoop dat er ooit nog eens een onafhankelijk onderzoek komt dat aantoont dat de mensheid massaal in de maling is genomen. Ik weet zeker dat dit gebeurd is. Maar, zoals ik al schreef, er is definitief wat geknapt in mij. We hebben allemaal wel vriendschappen verloren tijdens de corona. Maar ik zie elke dag steeds meer met lede ogen aan dat bijvoorbeeld die muilkorven nog steeds zo’n prominente plaats in onze samenleving hebben. Ik kan het niet meer aanzien. Mijn leven is blijvend veranderd en ik zal die idioten die deze ramp hebben veroorzaakt, nooit maar dan ook nooit kunnen vergeven.

MINISTERIE BEINVLOEDDE OMT ADVIES
Dit bericht is een smoking gun betreffende de vele rechtszaken die door Viruswaarheid en Bart Maes gevoerd zijn in het kader van de Corona maatregelen. De rechter oordeelde keer op keer dat de overheid terecht mocht uitgaan van het advies van de onpartijdige deskundigen (OMT).
Echter nu blijkt dat het ministerie het OMT advies steeds heeft beïnvloed. En dus blijkt nu dat de overheid heeft meegeschreven aan het OMT advies. Precies zoals ik altijd al dacht, natuurlijk. Het RIVM is altijd de baas geweest van het OMT. En het RIVM is een verlengstuk van de overheid. Overheid? Regime, natuurlijk! Er is nu dus sprake van partijdigheid en dus moeten alle rechtszaken met terugwerkende kracht toegewezen worden aan Viruswaarheid en komt de Corona hoax direct tot een einde!

Het regime heeft verloren. Maar vecht nog steeds door met die belachelijke coronapas en 3G. Ze zullen ten onder gaan en wat mij betreft dienen personen achter dit regime met de zwaarste juridische middelen ter verantwoording geroepen te worden. Hiermee is ook het failliet aangetoond van onze rechtspraak en dus dient ons rechtssysteem ook onder een vergrootglas gelegd te worden. Het is tijd voor de oprichting van een Constitutioneel Hof. Grondrechten op de eerste plaats!


UPDATE 12 FEBRUARI 2022 – TRUCKERS EN BOEREN BEZETTEN HET BINNENHOF

Vanochtend is het Binnenhof door truckers op slot gezet. Overal in Den Haag is er verkeershinder. De politie probeert alles in goede banen te leiden. De protesten komen overal in Europa los. Een goede zaak. Genoeg is genoeg.
En de domme Nujij bruinhemden reageren met zinnen als: “Waarom nu? Corona is voorbij!”. Deze idioten begrijpen gewoonweg niet waar het om gaat. Corona is inderdaad voorbij. Maar het was niets anders dan de griep in de eerste plaats. Er hadden dus nooit coronamaatregelen moeten bestaan. Dat is één. Maar heel deze hoax is in gang gezet om de QR code in de maatschappij te brengen én ons falend Westers systeem te maskeren. Een digitale EU ID met digitaal geld. Dat is wat het regime wilde. En niet alleen in Nederland.
Daar vechten wij nu tegen. Onze vrijheid terug zonder condities eraan te koppelen. Maar Nujij reaguurders snappen dat gewoonweg niet. Zij behoren immers tot de 30% bruinhemden en deugburgers in onze maatschappij!
Alles open, spoedwet met terugwerkende kracht afschaffen, alle boetes en andere straffen weg die corona gerelateerd zijn, het regime Rutte moet aftreden én alle verantwoordelijken voor het tribunaal. Dat is wat nodig is. Voor minder ga ik niet. Er zijn zware misdaden tegen de menselijkheid gepleegd.

ONTDEKKER OMNICRON MOCHT VAN NEDERLAND NIET VERTELLEN DAT HET ZIEKTEBEELD MILD WAS
De Zuid-Afrikaanse Dr. Coetzee, ontdekker en onderzoeker van Omicron, vertelt in een recent interview, dat ze van Europese politici en wetenschappers niet mocht vertellen dat Omicron veel minder ziekmakend was dan werd aangenomen. Tevens noemt ze Nederland als land dat haar onder druk zette om het milde ziekteverloop onder de pet te houden. Ik heb steeds meer het vermoeden dat Nederland haantje de voorste wil zijn bij de implementatie van Agenda2030. Oftewel, Nederland wil het sociaal krediet systeem als eerste hier in Europa in gaan voeren. Dat beleid zal falen, want ik verwacht hele grote protesten en fysieke weerstand tegen dit snode plan. Het is voorbij. De beerput gaat open, hoe dan ook.

ATTJE KUIKEN (PVDA)
Attje Kuiken van de PVDA doet net alsof ze heel boos is dat de OMT adviezen beïnvloed zijn door het regime.
Dat had ze al véél eerder kunnen weten en aanvoelen. Maar dit mens heeft géén gevoel. Ik denk dat ze de Tweede Slaapkamer snel zal moeten verlaten. Voor haar is er géén toekomst meer in de politiek. Beeldmateriaal zat waar ze het leugenachtige beleid tot op het bot verdedigd. Dus Attje, pak je biezen en rot op. Neem meteen je maatje Paternotte van die discriminerende D666 mee. Ga op vakantie en kom nooit meer terug. Want ook voor jullie zal gelden dat er ooit verantwoording bij de rechtbank (tribunaal) zal moeten worden afgelegd. Daar ben ik heilig van overtuigd!

Ondertussen blijft alles duurder worden. De benzine gaat weer eens door het dak.
Veel mensen zullen erg gaan schrikken van hun energierekening. Die van mij is onder controle. Ik heb echter nog nooit zo’n zware winter achter de rug. Mijn verwarming stond helemaal uit en dat heb ik gemerkt. Het was gemiddeld zo’n 12 tot 13 graden in mijn huis voor vele maanden. Natuurlijk heb ik elektrisch verwarmd in de kamer waar ik veel zat. En dat was vele malen goedkoper dan gas. Mede omdat mijn huis nog niet goed genoeg geïsoleerd is. Ik ben daar mee bezig. Daar gaat nu mijn reservegeld naartoe. Helaas is mijn reservegeld al weer op en heb ik slechts 15% geïsoleerd. Wat zullen sommige mensen het zwaar hebben en krijgen. Alleen al voor dit desastreuze beleid dient het regime vervolgd te worden.

RUSLAND
De oorlog tussen Rusland en Oekraïne lijkt aanstaande. Als Putin binnenvalt is hij schuldig aan oorlogsmisdaden en dient hij definitief uit onze wereld verwijderd te worden. Maar ik weet dat het Westen ook opstookt. Deze zijn dus net zo schuldig. We zullen zien. Hopelijk gebeurt er (voorlopig) helemaal niets.
Als Rusland wél binnenvalt is een grotere oorlog een reële kans. Gezien de huidige economische staat is het ook tijd om een grote oorlog te gaan voeren. Natuurlijk wil ik dit helemaal niet, maar ik weet ook dat de mensheid keer op keer niets heeft geleerd van het verleden.
De economische crash uit 1929 was ook de opmaat naar de Tweede Wereldoorlog. We zitten nu weer in zo’n economische malaise. Dus deze economische crisis is de opmaat naar de Vierde Wereldoorlog. De Derde is nu al stilletjes bezig. Hoe dan ook we zitten in een ellendige tijd. De grote events waar ik het over had zijn aanstaande. Ik had ze iets eerder verwacht, maar ja, ik ben nu eenmaal geen professionele ziener.
In Turkije gaat Erdogan de BTW op voedsel verlagen om het eten betaalbaar te houden.

UPDATE – De oorlogstrom wordt geslagen…


UPDATE 13 FEBRUARI 2022

VOLT SCHORST KAMERLID Gündoğan
Kamerlid Gündoğan is geschorst na meldingen over grensoverschrijdend gedrag. Meer volgt…

DOMSTE TWEET VAN DE WEEK
Hieronder de domste tweet van de week. Ik heb Marko zijn foto maar weer geblurred. In de toekomst zal hij zich voor deze tweet gaan schamen. Maar ik vergeet niet. De meerderheid is trouwens ook al niet te slim. Nou, laat ik niet te cynisch zijn.
De meerderheid heeft zich (weer eens) laten foppen door VVD’er Mark Rutte en het RIVM. Maar ik vind dat als je ergens een mening over hebt, je er ook goed op ingelezen moet zijn. En dus niet alleen via de collaborerende mainstream media! Maar goed: de beerput gaat steeds verder open.
En al die mensen nog stug met die beklappen rondlopen in de winkels en op straat. Straks ook weer braaf op D666, PVDA, VVD, CDA, GL of VOLT stemmen. VOLT? Oh ja, daar is op dit moment wat mee. Zie hierboven.UPDATE 14 FEBRUARI 2022 – VERSOEPELINGEN IN 2 KEER
Het regime gaat in 2 keer versoepelen. Morgen worden de onbeduidende versoepelingen aangekondigd, maar eind februari zou die verschrikkelijke Coronapas voor het binnenland dan eindelijk moeten gaan verdwijnen. Ondertussen is de EU bezig met het verlengen van de EU Covid pass. Deze pas gaat niet meer weg. De EU zal doorzetten om deze voorloper van het EU ID aan de mensen te brengen.
Geen pass? Dan ook géén vakantie. Zie hier de nieuwe EU Coronapas regels die ingevoerd gaan worden. Niets versoepelen, dus.
Strenge eisen aan het op vakantie gaan. Nou, ik ga niet meer op vakantie. Maakt mij niets uit!

Maar ik ben vooral benieuwd naar 1 juli. Dan loopt de verlenging van de spoedwet af. Als de Coronapas dan internationaal nog niet is afgeschaft, zal het regime opperen om de spoedwet wéér te verlengen, want die pas blijft immers internationaal nodig voor reizen.
De Tweede Slaapkamer zal gewillig verlengen, want anders kan het volk niet op vakantie naar het buitenland. We blijven dus gegijzeld door de EU. Het verdrag van Schengen is natuurlijk inmiddels ook niet meer geldig, want er zijn condities aan het vrije verkeer toegevoegd. Namelijk 1G/2G/3G én/of de (EU) coronapas. Het is verschrikkelijk om te moeten constateren dat onze rechten steeds verder worden ingeperkt. Zogenaamd door een Cojona virus met een IFR van 0,2%!

Zo rond september/oktober gaat het griepseizoen weer van start en kunnen er weer méér besmettingen (griep of Covid) gaan ontstaan en wordt het gehele circus van maatregelen weer opnieuw opgestart, want de spoedwet is er nu eenmaal. En dus krijgen we dan weer de beperkende maatregelen (1G/2G/3G en wellicht toch vaccinatieplicht) én verdere verlengingen van de spoedwet.
Op deze manier komen we dus nooit meer van deze spoedwet en bijbehorende maatregelen af. Zoals ik natuurlijk al anderhalf jaar geleden had voorspeld bij het inwerkingtreding van de (spoedwet) Wet Tijdelijke Maatregelen Covid19.
Het regime zal dan naar juridische middelen gaan zoeken om de spoedwet een definitieve plek in onze wetgeving te geven. En daarmee verliezen we blijvend een héél groot deel van onze vrijheden. Tegen die tijd is ook het EU ID geïntroduceerd en kunnen mensen “vrijwillig” deelnemen. Later worden er condities aan het EU ID toegevoegd die de facto het einde van de vrijheid in zal luiden en het begin zal zijn van het Technocratische EU sociale krediet systeem.
Mijn conclusie is en blijft voor nu dat onze democratie totaal heeft gefaald in tijden van echte crisis, en onze vrijheden zijn definitief aangetast. Natuurlijk kunnen we deze ingenomen vrijheden terugpakken, maar dat gaat gepaard met revolte.


UPDATE 15 FEBRURI 2022 – DE PERSCO
Zoals ik al dacht gaat de QR code pas nog zeker niet weg. pas begin maart zou zo’n 95% van alle coronamaatregelen weg zijn, inclusief de QR code voor 3G. Maar internationaal blijft het nog wel even voor altijd.
De EU is dus in zware overtreding betreffende het schenden van het schengenverdrag én de grondrechten van burgers. Ook dat verbaast mij niets, want in deze tijd kan alles. In de toekomst gaat dit echter wel beslecht worden met grof geweld.
Het EU digitaal paspoort gaat er gewoon komen. Stapje voor stapje. En natuurlijk komt het sociaal krediet systeem er ook. Ik denk misschien nog wel eerder dan geschat. Het is verre van voorbij. Ik ben benieuwd naar 1 juli en daarna. De bakens zijn verzet. Het regime strooit de mensen zand in hun ogen betreffende de afschaffing van de coronapas na 25 februari. Maar de pas blijft in de gereedschapskist. Vergeet dat niet.
Het grote event komt er nog aan. De grote economische crash? Oorlog? Ik kijk nergens meer van op. Er staat iets groots te gebeuren.
In ieder geval verandert er voor mij op dit moment helemaal niets!
Pas volgende maand zou ik weer uit kunnen gaan als alles zo loopt als zou moeten. Eerder kan ik gewoon niets doen.
Ik wacht geduldig en ik zie ons economisch systeem langzaam maar zeker verder onderuit gaan.
Als dat op de harde manier klapt, dan zal het regime meteen de (economische) noodtoestand uitroepen en komt de QR code meteen weer tevoorschijn. Je kunt het immers ook goed inzetten voor quota, benzine op de bon, etc.
Voor grote evenementen gaat 1G gelden. Dus weer een bewijs dat de QR code wel degelijk voor langere tijd blijft. Sterker nog, de EU is bezig met het verlengen van het Corona paspoort en zolang die afschuwelijke spoedwet blijft bestaan, zijn we de facto nergens van af!
Ik zie ook in de berichtgeving dat Kuipers beleid gaat maken op de lange, pandemische termijn. Dat wil dus zeggen dat hij op elk moment, sectoren op slot kan gooien. Dat betekent dus dat de spoedwet een blijvend karakter gaat krijgen. Precies zoals al die wappies (en ik) hadden voorspeld! Het wordt tijd om deze NEP pandemie te beëindigen. Dat kan alleen maar als we beginnen met het Covid19 virus en mutaties van de A-lijst af te halen. Daarna kan de spoedwet met terugwerkende kracht vervallen en zijn we verlost uit de medische dictatuur.
Echter, ik vrees dat het te laat is om het digitale EU ID nog tegen te kunnen houden. De meerderheid beslist (op onjuiste gronden). Maar zolang die niet wakker wordt, gaan we de kant op van Orwell’s 1984. Dat is een feit. Ik voel me steeds meer een vreemde in deze maatschappij. Er komt een dag dat ik compleet afstand zal nemen en mijn eigen weg zal gaan. Weg van de meerderheid. Weg van de dictatuur.


UPDATE 17 FEBRUARI 2022 – STEMLIJSTJE CORONA MAATREGELEN
Ik kwam via maurice.nl een stemlijstje tegen van de coronamaatregelen. In deze stemlijst (wat ook meteen een soort van stemwijzer is) kun je zien welke partijen voor- of tegen bepaalde coronamaatregelen waren/zijn.
ik heb het ingevuld en kwam natuurlijk 100% uit op FvD en PVV. De Partij voor de Dieren kwam bij mij op 69%. Die partij is in het Covid verleden toch echt wel een foute partij geweest. En eigenlijk nog wel een beetje. Ze hebben vele maatregelen gesteund. Ik blijf dus mijn twijfels houden bij de Partij voor de Dieren. Zij waren altijd nummer 1 bij mij. Maar een hele foute partij is de PVDA. Die hebben bijna alles van het regime gesteund.
Hier de link naar de Covid19 motie kieswijzer. Vul hem maar eens in. Dan kunt u kijken bij de uitslag of u tot de bruinhemden behoord of niet (ha, ha, geintje).
Ik heb genoeg vrienden, collega’s, familie en kennissen die op VVD, CU, CDA of D66 stemmen. Ik neem het ze totaal niet kwalijk. Iedereen maakt immers zijn of haar eigen keuze. Maar ik hoop dat ze ooit tot inzicht komen dat deze partijen ons op het gebied van economie, mensenrechten en Covid19 beleid tot op de rand van de afgrond hebben gebracht.
Want ik heb natuurlijk wel last gehad (en nog) van 3G. En dat had ook zomaar 2G en vaccinatieplicht kunnen worden. Dat mag nooit meer gebeuren. Nou ja, gelukkig komt er kritiek op de gang van zaken omtrent het beleid rondom Covid19.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, DE QR MAATSCHAPPIJ IS ER EN BLIJFT

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, ad.nl, parool.nl, Twitter, maurice.nl, onderzoeksraad, De andere krant, trouw.nl, Jan B. Hommel, en telegraaf.nl.

Similar Posts