MEESTE NEDERLANDERS STAAN ACHTER CORONAMAATREGELEN – 19/02/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “


De meeste Nederlanders (de slapende meerderheid) vonden en vinden de genomen maatregelen tot nu toe wel best.
Voor hen bestaan de leugens gewoonweg niet. Ik blijf dit een zorgelijke ontwikkeling vinden.
Gelukkig ligt het OMT wel onder vuur. Ze zullen pas in een later stadium met een weerwoord komen.

UPDATE – Of is de enquêteur van dit bericht sterk gelieerd aan het World Economic Forum? Dat zou zomaar kunnen.
Dan is het dus een stukje propaganda, en steunt de meerderheid van de Nederlanders wellicht het coronabeleid niet (meer) en ligt een deel van onderstaand vervolg van mij wellicht iets genuanceerder.


Het maakt deze slapende meerderheid niets uit dat het regime meeschreef aan het onafhankelijke OMT advies. Het maakt deze mensen niets uit dat een werkend medicijn (Ivermectine) in het beginstadium van Corona weldegelijk een bijdrage kon leveren aan voorspoedige genezing. Het maakt deze mensen ook niets uit dat ouders hun kinderen buiten het zwembad moesten afdrogen en aankleden omdat ze zonder QR code niet naar binnen mochten. En de reden? De slapende meerderheid is door het regime bewust in angst gehouden. En nu wordt ook een commissie ontbonden door minister Kuipers die kritisch kijkt naar de Corona apps. Het verbaast mij niets dat dit nu gebeurt. Want er moet natuurlijk één app gaan komen, de EU ID app. En daar mogen géén pottenkijkers bij.

Dat de meerderheid géén onderzoek heeft gedaan naar de maatregelen, vind ik géén reden om dan maar klakkeloos mee te gaan met de redenering en maatregelen van het regime, zoals de QR code ontstaan uit 2G en 3G. De slapende meerderheid zorgt keer op keer voor gezeik in de samenleving.
In de eerste plaats dus omdat ze géén idee hebben wat er werkelijk op de achtergrond speelt. Denk aan de toeslagenaffaire, oorlogen, energiecrisis, etc.
Jaren geleden wist ik al dat ons economisch systeem kapot was. In 2008 werd er door de mainstreammedia wel degelijk opgemerkt dat het ernstig was. Echter door de verliezen te socialiseren (bail-outs), kon het systeem door blijven etteren. Tot op de dag van vandaag.
Maar nu is het toch echt gebeurd. De slapende meerderheid zal binnenkort wakker gaan worden en zien dan te laat wat er echt allemaal aan de hand is. Maar door hun domme gedrag zitten we dan wel in de eerste fase van het sociaal krediet systeem.
Ik verwacht op termijn toch het uitroepen van de noodtoestand. Meerdere crisissen zullen op ons afkomen. Denk aan de energiecrisis, de economische crisis, (EU) schuldencrisis, monetaire crisis, klimaatcrisis, griepseizoen crisis (veroorzaakt door bezuinigingen in de zorg) en bestuurscrisis.
De gehele EU zal hier mee te maken krijgen. Het volk eist maatregelen en de regimes nemen die maar al te graag.
Met als gevolg dat onze vrijheden geconditioneerd gaan worden. Je ziet het aan de “gereedschap” kist van het regime. De coronapas gaat niet meer weg vanwege internationale afspraken. Dus reizen wordt geconditioneerd. Maar in het binnenland is de spoedwet, 1G, 2G en 3G ook niet afgeschaft. In de toekomst komen deze gewoon weer tevoorschijn. Onze democratie werkt dus niet meer. Ja, de meerderheid steunt het beleid. Dat is democratisch. Maar democratie behelst ook het meewegen van de minderheid. En dat is in de coronacrisis zeker niet gedaan. En democratie werkt alleen maar goed als de meerderheid ook echt betrokken is en zelf ook onderzoek doet naar de problematiek achter crisissen. Een regime dat zonder wetenschappelijke bewijzen maatregelen neemt zoals een avondklok gaat de (juridische) grens over.
Ook de 2G en 3G maatregelen werken allang niet meer, want de vaccinaties voorkomen het infecteren van anderen niet. Dus weg ermee.
Maar nee, de meerderheid laat zich gewillig vaccineren (want je doet het voor een ander) en heeft niet door dat het dus niet werkt.
En zo komen we terecht in absurde maatregelen, oorlogen en crisissen. Ik maak nog steeds dagelijks mee op werk en privé dat mensen nog zó bang zijn van dit verkoudheidsvirus (volgens Diederik Gommers), dat ze nog steeds geen hand durven geven of niet in grotere groepen samen durven komen. Ondanks alle bewijzen dat Omicron mild is, durft men niet meer. Maar ze durven wel met hun QR code op vakantie te gaan of denken veilig te zijn in bepaalde evenementen, winkels of andere ruimtes, want die ongevaccineerde wappies zijn dan niet in de buurt (2G) of zijn getest (3G). Weer niet wetende dat het virus zich net zo gemakkelijk verspreid tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.

Gisteren trok er een zware storm over Nederland met 4 doden tot gevolg. Maar de RET deed haar laatste ritten al om 10.00 uur!
Er was tijd genoeg maar door deze zet van het RET konden veel scholen niet open, waaronder de mijne. Dat gebeurde vroeger nooit.
Je ziet elke keer weer dat angst voor vele problemen zorgt. En natuurlijk was de storm zwaar en heftig. Maar angst mag ons nooit gaan leiden, want dan krijg je nog meer maatregelen en dat kost ons onze vrijheid.

De slapende meerderheid geeft narcisten zoals Rutte, Macron en Trudeau alle mogelijkheden om het volk te mennen.
Mij kunnen ze niet mennen (denk ik), maar toch wordt het mij in het dagelijkse leven erg lastig gemaakt. Ik kan nog steeds niet naar de bioscoop, theater of dierentuin. Ja, ik kan testen voor toegang. Maar dat weiger ik uit principe. Want de slapende meerderheid heeft niet door dat als je dit toelaat, we over een aantal jaren op alles getest moeten worden. De EU laat dit al zien met de verlenging van de EU Covid Pass. En dus gaan mensen, die een verhoogd medisch risico hebben, in de toekomst meer en meer uitgesloten worden, want ze kunnen een risico voor anderen vormen. En nu komt het: de meerderheid vind dat niet eens erg, want het zal voor hen voordelen gaan geven. Dikke mensen mogen straks géén snoep meer kopen. Prima, laat ze eerst maar eens afvallen, zal men denken.
Maar werkgevers krijgen ook de mogelijkheid om van hun werknemers te eisen dat ze géén gevaarlijke sporten meer beoefenen. Want als ze met complexe botbreuken uitvallen, kost het de werkgever geld. Dus vroeg of laat wordt iedereen door dit systeem gepakt.
We hebben nu nog de zorg solidariteit. Als dat wegvalt breekt de hel los. Voor iedereen. En op dat kantelpunt staan we nu.
Regels en wetten worden massaal gebroken om Covid19 te verslaan. Een onmogelijke opgave. De truckers in Canada worden één voor één aangehouden door middel van noodbevelen en andere illegale wetten. De bankrekening van demonstraten, bedrijven én sympathisanten wordt geblokkeerd. Omdat ze een andere mening hebben? Het is te bizar voor woorden. Maar dit is zeker niet voor het eerst. Het gebeurde al eerder bij Wikileaks.
Ook worden er in Canada illegale wapens toegepast op de demonstraten, zoals LRAD wapens. Deze zijn (volgens mij) gebaseerd op magnetron golven. Of zijn het ultrasonische wapens? De dictatuur staat al lang toe te kijken. Trudeau moet naar mijn mening hiervoor de zwaarst mogelijke straf krijgen. Ik denk dat deze dictator uiteindelijk Canada zal moeten ontvluchten als een laffe hond. En ik ben ervan overtuigd dat hij uiteindelijk zijn straf niet zal ontlopen. De Westerse leiders? Die veroordelen de illegale acties van Trudeau niet. Maar o wee als China of Rusland iets dergelijks doet, dan is de wereld te klein. Mijn vertrouwen in de Westerse leiders was al laag maar is nu tot een dieptepunt gedaald. Ze dienen allemaal verwijderd te worden uit onze maatschappij.
In Italië maken ze het ook bont. Daar mogen ongevaccineerde parlementsleden van boven de 50 niet meer in het parlement verschijnen, laat staan stemmen. Daar moet iedereen van boven de 50 gevaccineerd zijn. Het is te bizar voor woorden dat zo openlijk gediscrimineerd mag en kan worden. Natuurlijk zal er wel hevig weerstand vanuit de bevolking worden geboden. Als ik daar had gewoond (en ik ben 50), dan had ik fysiek geweld gebruikt tegen iedereen die mij in de weg zou zitten. Ik sluit ook niets eens uit dat het hier in Nederland ook nog kan gebeuren. Dan weet men hoe ik er in sta. ik zal mijn (medische) vrijheid met lijf en leden verdedigen tegen tirannen. Ik maak ze af als dat nodig is. BLUF! Net zo als ik nooit zal toestaan in een dictatuur te leven. Dus slapende meerderheid: word wakker en claim je vrijheid terug voordat het te laat is. Die oud bankdirecteur van Goldman Sachs, Draghi moet ook zo snel mogelijk opgepakt en uit de Italiaanse maatschappij verwijderd worden. Dat stuk schorem!

We gaan als lemmings naar de verkeerde uitgang toe. En slechts een enkeling ziet het en kijkt hopeloos toe hoe we uiteindelijk zullen verzanden in een totalitair systeem met als einddoel dictatuur. Uiteindelijk zal ik in het verzet gaan komen. Als dat gebeurt zitten we in een fase vergelijkbaar met de Tweede Wereldoorlog. En die fase is dichterbij dan ooit, ook vanwege de situatie tussen Rusland en de Ukraine.

Veel mensen denken dat we midden maart van alle maatregelen af zijn. Dat klopt op papier. De corona maatregelen zouden dan weg moeten zijn. Echter de crisissen gaan door, zichtbaar en onzichtbaar. Ná de zomer gaat het dus wéér beginnen en komen de 1G, 2G en 3G maatregelen terug. Maar nog harder en eerder dan voorheen.
Dus waarschijnlijk zal het dan direct een 2G en 1G beleid gaan worden. Onder het mom van: “We doen het voor de zorg en/of voor het klimaat”.
Nee, we doen het om totale controle te kunnen houden op het volk en om de Westerse systeemfouten te verbergen. Er zullen verregaande restricties gaan komen op vele (maatschappelijke) gebieden. Denk aan autorijden, CO2 uitstoot en financiële zaken. Noem het maar op. Rutte zal zeggen dat het van de EU moet. Maar ik weet wel beter. We kunnen er nu nog uit. De EU moloch is uit de hand aan het lopen. De EU wil trouwens ook aan de digitale Crypto Euro. Maar fraude voorkomen is dan nummer 1. Of te wel: totale controle! Het regime gaat dan (live) meekijken met al uw financiële transacties.
Is dat wat we willen? Ik niet. Ik laat mijn leven niet ruïneren door een klein aantal criminelen.


UPDATE – VEEL TURKEN KOMEN NIET MEER ROND
De inflatie in Turkije neemt zorgwekkende vormen aan. Veel Turken komen gewoonweg niet meer rond met hun inkomen en de stijgende prijzen. President Erdogan heeft vorige week de BTW voor eten en drinken nog verlaagd, maar dat was niet voldoende om de hoge inflatie te compenseren. Er ontstaan wilde stakingen in het land.
Ook in de rest van de wereld is op dit moment hoge inflatie. Een teken aan de wand. Een teken dat er géén leuke zaken staan te gebeuren. Maar misschien komt er redding vanuit een onverwachte hoek. Hadden we ook maar kernfusie. Dan zou onze wereld er héél anders bijstaan.
In Nederland is het niet veel beter. Energie is in Nederland zo’n 86% duurder geworden (in 1 jaar tijd!). Echter zijn bij de officiële inflatie van 7,6% niet alle kosten meegewogen. Dus in de praktijk denk ik eerder aan een reële inflatie van 20-30%. Dat is dodelijk voor onze economie. Ons salaris, pensioen en AOW stijgt al lang niet meer mee met de reële inflatie en dus leveren we in. Behalve de superrijken. Die krijgen elk jaar meer en meer geld erbij.


UPDATE 20 FEBRUARI 2022 – Maurice de Hond komt met een eigen onderzoeksrapport (deel 1). Naar mijn mening het juiste rapport.
Het regime heeft bijvoorbeeld de verspreiding van Covid19 via aerosolen tot ver in 2021 ontkent als belangrijkste oorzaak. En dat doen ze eigenlijk nog steeds. Terwijl andere landen allang wisten dat ventilatie dus een belangrijke bondgenoot was in de strijd tegen het virus.
Maar misschien moest van Dissel dat wel achterhouden van het regime. Alles kan. Ik hoop in ieder geval dat de beerput snel open gaat.
WOB verzoeken zijn lang tegengehouden, maar eens komt de waarheid uit. De Jonge zal vroeg of laat ook vallen. Mensen hebben hem geadoreerd. Maar nu komen er geluiden los dat hij te licht was bevonden omdat hij slechts een onderwijzer was. Dat vind ik bullshit. Ook Hbo’ers hebben genoeg capaciteiten om het volk te dienen. Bij De Jonge lag het niet aan zijn opleidingsniveau, maar aan zijn ego en trots. Hij werd niet voor niets “de schoenenprins” genoemd. En natuurlijk luisterde hij naar zijn bazen boven hem. Rutte, Schwab, noem maar op. De Jonge was een dienaar die er alles voor over had om hogerop te komen. Ik denk dat hij graag minister president had willen worden. Narcist Rutte had dat door en heeft hem intern overgeplaatst, Ook omdat De Jonge controversieel dreigde te raken vanwege zijn vele leugens en niet nagekomen beloftes. Oh ja, natuurlijk ben ik die corrupte CDA leiderschapsverkiezing nog niet vergeten.

Ondertussen blijft het Westen Poetin pushen om toch vooral die oorlog te starten, anders gaat het opvallen dat het Westerse systeem op omvallen staat. Onze systeemcrisis uit zich namelijk nu als een kankergezwel dat zich zichtbaar uitzaait. Dus is het tijd voor een ‘Wag the Dog‘, oftewel, tijd voor oorlog! En dan weer opnieuw opbouwen. Build back better. En daarna weer op de oude voet verder en vervolgens in de (nabije) toekomst weer een oorlog. Als er géén nukes gebruikt worden, tenminste. Anders wordt het een oorlog met houten en stenen bijlen.


UPDATE 20 FEBRUARI 2022 – HIER HET BEWIJS DAT HET WORLD ECONOMIC FORUM ZICH INTENSIEF HEEFT BEMOEID MET HET (EUROPESE) CORONABELEID.
Zie deze link. Druk op CTRL + F na openen en zoek op WEF en/of forum.
De WEF is veel meer dan een praatclubje. Ze bemoeien zich actief met het (Europese) beleid. Volgens mij is het WEF de vervanger van de Bilderberg club. De Bilderberg club is ooit in Nederland ontstaan, dacht ik. Prins Bernhard was voorzitter.
Ook Willem Engel en Jeroen Pols hebben interessante zaken te melden in hun extra weekjournaal betreffende WOB verzoeken.


UPDATE 20 FEBRUARI 2022 – OPENBAAR VERVOER TRANSPORT FOR LONDON IN ENGELAND MOGELIJK OVER EEN AANTAL DAGEN FAILLIET
Zojuist op nu.nl: Openbaar vervoer bedrijf Transport for London kan zomaar over enkele dagen omvallen. Dat is best heftig. De regering wordt gevraagd om het bedrijf financieel te gaan steunen. We zitten echt in precies dezelfde situatie als in 2007. Alleen zijn het nu andere bedrijven die eerst dreigen om te vallen. Bedrijven die nóg dichter bij de burger staan. Dus een hele ernstige situatie. Corona zal de schuld gaan krijgen, maar ik heb al eerder gezegd dat het niet Corona is. Het is het falende systeem zelf. Dit is een systeemcrisis. Eigenlijk is de economie van de gehele wereld in groot gevaar. Het is echt rood alarm. Oei, oei. Wat ben ik benieuwd hoe we er over een jaar bij staan. Er komen meerdere grote events aan. 2022 wordt wéér een zwaar jaar voor ons allemaal (behalve de superrijken natuurlijk!).


UPDATE 21 FEBRUARI 2022 – RUTTE ROEPT OP TOT VERBROEDERING
Tot slot een bericht vanuit Den Haag: Rutte roept op tot verbroedering nu Corona lijkt te luwen. Hij roept op om weer naast elkaar te gaan staan. Gelukkig is niet iedereen gevoelig voor deze woorden van deze leugenaar.
Ik kom er eerlijk voor uit dat het voor mij moeilijk is om de (slapende en belerende) kleine meerderheid van het volk te vergeven. Laat staan dat ik kan vergeten wat er gebeurd is. Maar er is zeker een weg dat ik best wel weer met die kleine meerderheid kan samenleven (behalve met de bruinhemden).
Dat is onder andere dat er een groot (onafhankelijk) onderzoek komt naar de uitwerking naar de spoedwet, maatregelen, oversterfte, vaccinaties en dat het regime voorgoed verdwijnt uit onze samenleving. Dit regime én het vorige. De kopstukken (waaronder Rutte) dienen voor het tribunaal te verschijnen en zich te verantwoorden voor hun misdadig beleid. Rutte heeft er met zijn regimes voor gezorgd dat ons land in een dystopische samenleving is veranderd. Er zijn nu zoveel andere crisissen aan de hand, dat oplossingen ver weg lijken.
In ieder geval zal dit regime deze oplossingen niet aan kunnen dragen. Dus Rutte, oprutten dan is er misschien nog een kans voor Nederland om te kunnen herstellen.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, DE QR MAATSCHAPPIJ IS ER EN BLIJFT!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl, nos.nl, ninefornews.nl, imdb.com, videowaarheid.nl, drtrozzi.org, youtube.com, maurice.nl, destentor.nl en volkskrant.nl.

Similar Posts