|

DE GROTE EVENTS ZIJN BEGONNEN – 25/02/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

De door mij voorspelde grote events zijn begonnen. Oorlog tussen Rusland en de Oekraïne, hyperinflatie op het gebied van energie is ook bezig en tot slot alle andere crisissen die nu ook opkomen. Ik weet niets eens waar te beginnen.
Laat ik dan maar beginnen met Rutte. Die kondigt zojuist via de Televaag aan dat we een ongekende dreun in de koopkracht gaan krijgen. Dat komt door de oorlog, volgens hem. De zoveelste leugen van Pinokkio. Onze koopkracht was vorig jaar juni al ernstig aangetast. Zie mijn oudere berichten daarover. Natuurlijk wordt de energie het meeste getroffen. Maar gas was al in prijs verdubbeld. En nu gaat dat nog een keer gebeuren. Het einde van ons Westerse systeem is nabij. En dat is ernstig want we gaan dus richting een China 2.0 dictatuur. China is op dit moment de nummer 1 economie van de wereld, denk ik. En dus nemen zij de leiding op heel veel zaken over van de Verenigde Staten.
Een sociaal krediet systeem, zoals dat er in China er al is, is de enige manier om de mensen in de toekomst nog in het gareel te houden.
En zoals ik al eerder heb gezegd: angstige mensen zijn tot alles bereid. Hun vrijheid zullen ze graag inleveren voor veiligheid. Maar uiteindelijk verliezen ze beide. Dat is in de geschiedenis keer op keer bewezen. En toch blijven deze angsthazen er in geloven.

President Poetin wilde een gedemilitariseerde zone in de Oekraïne, zodat de NAVO niet te ver zou kunnen optrekken naar het oosten. In 1990 was dit ook afgesproken, echter de NAVO heeft zich niet aan die afspraken gehouden en bleef Poetin tarten.
Poetin is geen communist en heeft Rusland flink gereorganiseerd. Het is een koele kikker, maar daar kun je wel afspraken mee maken.
Oud journalist Karel van Wolferen legt het allemaal nog eens uit in deze ingelaste YouTube uitzending van Gezond Verstand.

Leerlingen van mij zijn erg ongerust en ik probeer ze dan ook gerust te stellen. Er komt géén allesomvattende wereldoorlog.
Ik maak me natuurlijk wel zorgen om de vele uitdagingen die er op ons wachten. Vooral het digitale paspoort met de daaraan gekoppelde
QR code zijn mij een doorn in het oog. Want dáár gaan de problemen zich verder ontwikkelen. De QR code is niets anders dan een Paard van Troje. Ik zal nooit in een dictatuur kunnen leven en zal mij met alle (juridische) middelen gaan verzetten als het zover is. Het tij is nog te keren, maar de (juridische) middelen daartoe raken steeds verder uitgeput. Vandaag zijn de meeste coronamaatregelen weg, zo denkt men. Er heerst zelfs een juichstemming. Echter de maatregelen zijn niet weg maar in de ijskast gezet. En er gelden nog wel degelijk maatregelen voor grote evenementen. Bij een volgende uitbraak (kan wellicht ook griep zijn), dus zo rond september, gaat de ijskast weer open en komen de maatregelen keihard terug. En dat is dan tevens de opmaat naar het sociale krediet systeem. Ik hoop dan dat het volk massaal zal protesteren of de regels zal negeren. Dan valt het regime en is het op dat moment voorbij. Maar het Nederlandse volk is helaas te volgzaam.

De propaganda over Rusland die nu over de Nederlanders wordt uitgestrooid, kent géén grenzen. Weet u trouwens nog dat we het verdrag met Oekraïne massaal hadden weggestemd? Maar onze regering maakte er toen een inlegvelletje van en het verdrag kwam er dus alsnog.
Ook zie ik die vreselijke van Hans van Baalen nog demonstreren in de Oekraïne en dus indirect ook Rusland en Poetin provoceren.
Hier de toespraak bij de demonstratie op YouTube. Een ongekend grote fout om Rusland zó te provoceren. De basis voor de huidige oorlog is naar mijn mening dáár gelegd! Maar ik moet toegeven dat mijn kennis van Rusland en Oekraïne niet zo groot is. Misschien haal ik wel zaken door elkaar. Ik sluit dat niet uit. Feit is wel dat Poetin het Westen (NAVO) meerdere keren heeft gewaarschuwd zich niet te mengen in Oekraïne én ze niet tot de NAVO toe te laten. Dat werd geweigerd en resulteerde in deze oorlog.

De NAVO stuurt hun nog nooit eerder ingezette Flitsmacht om de NAVO buurlanden van Rusland militair te versterken en dus te verdedigen.
Een pure provocatie, want deze NAVO idioten weten echter dondersgoed dat Poetin de NAVO landen niet zal aanvallen, wetende dat het een alles omvattende (nucleaire) wereldoorlog zal ontketenen. Dat is helemaal niet de bedoeling. Poetin wil alleen maar stabilisatie in de regio. En dat is begrijpelijk.
Ben ik dan een Rusland en Poetin aanhanger? Nee. Niet echt. Ik vind Poetin een verschrikkelijke man, mede omdat hij verantwoordelijk was voor verschillende gif aanvallen op overlopers en spionnen. Alleen daarom verafschuw ik hem al. Maar hij is zeker niet gek. Dat durf ik van Biden trouwens niet te zeggen. Dat is een seniele, oude man. En dus is er een deepstate regering die de eigenlijke macht van de Verenigde Staten in handen heeft.


UPDATE 27 FEBRUARI 2022 – RUSSEN DREIGEN RUIMTESTATION ISS OP EUROPA TE LATEN NEERSTORTEN
OH HANS! HELP! De Russen dreigen ruimtestation ISS te laten neerstorten in Europa! Hier een mooi staaltje angst propaganda.
Die “verschrikkelijke” Russen dreigen de ISS laten neerstorten. Ha, ha. Ik ben géén ruimtevaart specialist, maar ik weet wel dat de ISS nooit in zijn geheel op Europa terecht kan komen. Het station is er niet op gebouwd om de gang door de dampkring te kunnen overleven (heeft ook geeneens een hitteschild). het station zal simpelweg uit elkaar vallen en verbranden door de grote wrijving. De nep journalist die dit bericht met koeienletters in de internet Televaag zet, dient onmiddellijk ontslagen te worden. Ik heb veel staaltjes propaganda gelezen en gehoord, maar deze slaat werkelijk alles! Men wil simpelweg Rusland als grote agressor en boeman afbeelden. Gelukkig zijn mijn ogen verder open gegaan door de nep corona crisis. En natuurlijk gaan er véél doden vallen in deze oorlog. Maar het Westen moet niet doen alsof die alleen maar de schuld is van Poetin. We hebben jarenlang Rusland onder druk gezet via de uitbreiding van de NAVO. En eens zal Rusland dan stop zeggen. Ik zie op dit moment vele patronen van bedrog.

Ondertussen plaatst Oekraïne op een website foto’s en documenten van alle gevangen en gedode Russen zodat relaties gemakkelijk kunnen vaststellen of het hun familielid betreft. Ook dit vind ik een provocatie en is ook een illegale daad (oorlogsrecht). In Nederland zou het trouwens ook nog eens tegen de AVG zijn. Ook hier weer worden gevangenen en doden misbruikt om propaganda te produceren.
Bij elke oorlog sneuvelt de waarheid altijd als eerste.

En Poetin dreigt sinds vandaag ook met zijn nucleaire arsenaal. Dat zet hij op scherp. Ik denk dat hij bedoelt dat hij de oorlogsstand één niveautje hoger zet. Daarmee worden dus de kernwapens klaargezet (uit de opslag gehaald), gecontroleerd, gemonteerd en worden er kernwapen oefeningen gedaan. Maar verder niets aan de hand. Wéér angstmakerij. En Poetin heeft het niet op TV gezegd, voor zover ik weet. OEPS, toch wel! Het bericht komt van persbureau AP en wat Russische media.
Poetin weet dondersgoed dat als hij kernwapens inzet, het is gebeurd met Rusland en het Westen. Dus dat is echt géén optie.
Ook zal de deepstate van Rusland dan ingrijpen. Reken maar dat er hotlines zijn tussen de generaals onderling. Ook zijn minister van Defensie zal het allemaal scherp in de gaten houden, denk ik zo. Dus niets aan de hand, mensen. Doorlopen.

Ik zit mij ook af te vragen waarom Poetin de energiecentrales van Kiev (en andere steden) niet platlegt met behulp van kruisraketten? UPDATE 5 MAART 2022 – Met platleggen bedoelde ik de conventionele centrales en/of energievoorziening. Transformatorhuizen. Niet de kerncentrales zelf!
Dan zit de stad zonder stroom en krijgen de burgers het moeilijk. Oh wacht, misschien wil Poetin de burgers helemaal géén kwaad doen.
Ja, dat zou het antwoord kunnen zijn. Ook de LIVE webcams doen het bijna allemaal nog. Je kunt alles zien en horen. Dat is niet erg tactisch van Poetin. Tenzij hij het aantal burgerdoden tot een minimum wil beperken, denk ik zo. Maar hij heeft een berucht napalm wapen (TOS 1) ter plaatse. Een batterij van 30 raketten met napalm. Die doden in een cirkel van 300 meter alles dat leeft. Is het propaganda of gaat Poetin dit wapen echt in de steden tegen de burgers inzetten? We zullen het zien.

Ik vind het trouwens frappant dat er vanmiddag bij een vredesdemonstratie in Amsterdam (buitenlandse kwestie) zo’n 15.000 mensen zijn geteld, terwijl er bij de coronamaatregelen demonstraties (binnenlandse kwestie) soms slechts enkele duizenden mensen op kwamen draven. Deze maatregelen hebben onze vrijheden meer schade toegebracht dan wat Rusland nu aan het doen is. Ik blijf dat vreemd vinden, maar ik ben zeker géén tegenstander van vredesdemonstraties! Weg met Poetin en weg met de machtswellustelingen van de NAVO.


UPDATE 28 FEBRUARI 2022 – DE ANGST REGEERT
Het kabinet is vandaag in debat over hoe te reageren op Rusland betreffende de oorlog. Een grote meerderheid van de kamer vind Poetin de agressor. Daar is natuurlijk best wat voor te zeggen maar men vergeet de rol van het Westen. Thierry Baudet legt dat wel bloot en wordt vervolgens weggehoond en weggezet als zijnde in de war en pro Russisch. En waarom zou iemand niet pro Russisch mogen zijn? Wij als Nederlands Volk hadden het verdrag met de Oekraïne toch ook verworpen? En daar was de regering toen niet blij mee en zette toch door.
Er werd door Jesse Klaver in de Tweede Slaapkamer geopperd om het FvD en PVV uit te sluiten van geheime briefings betreffende de oorlog. Te bizar voor woorden. Dat is uitsluiting en het leggen van een Cordon Sanitair. Wat een verschrikkelijk domme idioot is die Klaver toch. Met zijn communistische gedachtengoed. Ik hoop dat Groen Links bij de gemeenteraadsverkiezingen zwaar wordt gestraft. Dan moet hij zijn verantwoordelijkheid nemen en opdonderen. Dan kan hij misschien burgemeester worden van Kiev.

UPDATE – Baudet (FvD) wordt weer de mond gesnoerd door de voorzitter van D666
Ik lag met een half oor te luisteren naar het indienen van moties betreffende de sancties tegen Rusland.
Thierry Baudet had een aantal moties. Zijn eerste, die ging over het associatieverdrag met de Oekraïne, werd door de voorzitter nietig beschouwd omdat het niet over het debat zou gaan. Dat gaf natuurlijk even gesteggel. Uiteindelijk kon hij zijn 2e motie wel indienen, echter daarna was de tijd op en mocht hij verder géén moties meer uitspreken. Ik was direct wakker en ik dacht WtF?
Hier een video van Zembla over het FvD. Ik heb deze doorgespoeld naar het moment dat ze het over het verdrag met Oekraïne gaan hebben.
het FvD wordt door de Tweede Kamer en Kamervoorzitter totaal genegeerd en zelfs actief tot zwijgen gebracht. Ik zie met lede ogen aan hoe onze democratie (waar men ook luistert en oog heeft voor de minderheid) totaal om zeep geholpen is. Het beest D666 is hiervoor naar mijn mening het meest verantwoordelijk.
Maar het volk gaat uiteindelijk boeten, want het totalitarisme gaat door en zal voor ons eindigen in een sociaal krediet systeem, waarin een tekort aan goederen (zoals energie) weldra zichtbaar zal worden. De Nederlandse burger kiest de 2e Kamer en dus bent u als burger door uw politieke keuzes die meestal niet op de inhoud gebaseerd zijn, uiteindelijk eindverantwoordelijk. Ik, als lid van een kleine minderheid, zal alles op de voet blijven volgen en de grote meerderheid een spiegel blijven volhouden.

Zojuist ook in de Televaag dat de verkoop van Jodiumtabletten de lucht in schiet. Ongelofelijk dat er een kleine minderheid van het volk is, dat angst nog steeds als raadgever heeft. Zie de Coronamaatregelen. Die waren er dankzij hun. Een kleine groep schreeuwers met de grootste bek. Als de kernbommen vallen, is het gebeurd met ons allemaal. Dan helpen die tabletten géén ene moer.
Ze zouden beter angstig kunnen zijn betreffende onze inflatie en de implosie van het Westerse systeem. Dáár is crisis.

Ik lees op fora zoals maurice.nl dat de VS zo’n 8 tot 11 biologische onderzoekscentra in de Oekraïne gevestigd heeft. Daar worden biologische wapens ontwikkeld die een killrate hebben van zo’n 85%. Ik weet op dit moment niet of dat geruchten zijn of dat deze bio centra echt bestaan, maar het zou mij niets verbazen. Vandaag stond er weer in de krant dat het SarsCov 2 virus toch waarschijnlijk op een dierenmarkt is verspreid. Echter er waren veel bewijzen dat het in een lab was gemaakt. Er is zoveel informatie en desinformatie dat ik het op dit moment ook niet weet. Maar ik neig ernaar om te geloven dat er Westerse bio centra in de Oekraïne zijn.

De Oekraïense soldaten die op een schiereiland zaten blijken toch niet omgebracht door de Russen. Aan het begin van de oorlog voer een Russisch schip langs het eiland en beval de Oekraïense soldaten (13) zich over te geven. Op een filmpje is te zien dat ze stoer doen, het weigeren en zich dood willen vechten. Daarna werd de verbinding verbroken en ging men ervan uit dat ze om het leven gekomen zijn.
Ze werden postuum geerde door de Oekraïense regering.
Maar nu blijkt dat ze allemaal nog leven en gevangen zijn genomen door de Russen. Dus deze 13 soldaten hebben zich gewoon overgegeven.

UPDATE – KLIMAATCRISIS
Onze wereld staat in brand. Dat is zeker zo. Maar of de mens het klimaat kan beïnvloeden? Ik kan mij alleen voorstellen dat als we in dit tempo bomen blijven kappen de CO2 inderdaad omhoog gaat. Maar het zijn vooral de grote multinationals die in Brazilië grote stukken tropisch woud wegkappen. Niet alleen voor het hout, maar ook voor het verbouwen van soja. Want daar valt langdurig aan te verdienen.
En dan heb je ook nog de pyromanen. Idioten die het nodig vinden om op warme dagen zomaar expres brand in het bos stichten. Is het een vraag om aandacht? Ik weet het niet. Maar dat soort mensen mag van mij direct van de aarde verwijderd worden.

UPDATE – ER IS EEN TEKORT AAN LIJKSCHOUWERS IN NEDERLAND
Het regime neemt noodmaatregelen om het tekort aan lijkschouwers op te vangen. Mijn vraag is dan: een tekort? Hoe kan dat?
Natuurlijk denk ik dan meteen dat de vaccinatieschade zó groot is dat het aantal verdachte overlijdens het tekort onder de lijkschouwing veroorzaakt. En dit proces gaat nog lang zo door, denk ik. De vaccinaties hebben onherstelbare schade bij veel mensen toegebracht. Jongeren en ouderen. Ik ben bang dat deze vaccinaties nooit meer uit de mensen gaat en dood en verderf op de lange duur kunnen blijven veroorzaken.
We zitten in meerdere crises tegelijk. Ik denk dat de situatie verglijkbaar wordt met die van 1929. Als de beurzen klappen is het een wereldcrisis en gaat het los. Het enige dat ik hoop is dat de mensen dan géén rare dingen gaan doen. Het is en blijft Red Alert!

LAATSTE UPDATE – SYWERT VAN LIENDEN AANGEHOUDEN INZAKE MONDKAPJESDEAL
Binnenkort het eerste Nederlandse tribunaal: Sywert van Lienden is aangehouden door de FIOD inzake zijn mondkapjesdeal met het regime. Maar een deal waar hij naar verluidt miljoenen mee heeft verdiend. Dat is op zich niet abnormaal, maar zijn belofte was om er niets aan te verdienen. En daardoor sloten meerdere organisaties bij hem aan met hulp. Maar die werden dus bedrogen. Vandaar de aanhouding.
Die Sywert is slechts één van de relatief onbelangrijke pionnen. Die worden door het regime als eerste voor de bus gegooid. Ik hoop dat Rutte, Van Dissel, Kuipers, De Jonge en Grapperhaus ook snel worden aangehouden voor hun criminele rol in deze nep pandemie.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

HET IS ZOVER, DE EVENTS ZIJN BEGONNEN

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, gezonderstand.eu, nos.nl, nu.nl, www.hbvl.be, YouTube.com en europa-nu.nl.

Similar Posts