EXPERTS: 3G WERKT NIET – 03/02/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Zojuist op het virusmedia Nu.nl: “3G beleid kan volgens experts verdwijnen. Heeft nu vrijwel géén effect.”.
Dat is geweldig nieuws! Hiermee is er een bom onder het gehele 2G en 3G beleid geplaatst.
Nu moet het regime wel met een reactie komen. Het plannetje van Klaus Schwab is voor nu mislukt.
Rutte zal al zijn leugens moeten aanwenden om hier weer ongeschonden uit te komen. Misschien kan hij de zwarte piet afschuiven op collega Kuipers. 3G en 2G werken niet meer omdat de vele testen niet meer verwerkt kunnen worden, mensen gevaccineerd of ongevaccineerd elkaar gewoon blijven besmetten én de injecties zo lek zijn als een mandje.

Ondertussen zijn er ook problemen met de website coronatest.nl. Door de vele testaanvragen is het systeem overgelopen. Mensen moeten dus ook heel lang wachten op de uitslag. Dus testen heeft de facto ook geen zin meer!
Wanneer dringt het bij jullie nou eens door dat met testen je dit QR code systeem in stand houdt? Het gaat ten koste van je vrijheden. En nog erger, de vrijheden van je kinderen! STOP MET TESTEN EN QR CODES, DAN IS HET METEEN OVER!
Wanneer dringt het nu eens door dat deze NEP pandemie voorbij is? Iedereen krijgt Omicron, dat is nu haast wel zeker. En iemand die het niet binnen deze maand krijgt is er of al immuun voor óf heeft een ander soort afweer. Dus iedereen in Nederland is de facto eind februari immuun.
En daarmee is het dus afgelopen. ’tijdelijke’ spoedwet weg, alle maatregelen weg. En dan als laatste hobbel de internationale Coronapas (QR) weg.

Het is nu even doorbijten. Vele mensen zitten in quarantaine of zijn (licht) ziek vanwege corona. De IC opnames zijn, voor dit moment, stabiel. Vele bedrijven, instellingen en scholen kraken onder het verzuim. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Het is het laatste restje corona van dit moment dat opgeruimd dient te worden.
Als het aan Van Dissel zou liggen zou hij nu weer alles op slot gooien om immuniteit tegen te houden. Maar het gaat te snel, de controle is weg. Het is afgelopen. Het is tijd om het OMT definitief te ontmantelen en strafrechtelijke onderzoeken te gaan starten naar de verantwoordelijken voor de misdaden tegen de menselijkheid.
Helaas blijft Nederland dus achterlopen op de rest van de wereld, want hier hebben ze het nog steeds over 2G en 3G.
De nachtclubs komen nu ook in verzet en gaan de deuren openen. Maar weer te braaf, want ze hebben het over 3G beleid.
Ga dan gewoon open zonder 3G en het leven komt weer opgang zoals vóór 2020.

Ook Zweden schrapt alle coronabeperkingen. Wanneer volgt Nederland? Er kan wel een ingelaste persco komen bij slechte ontwikkelingen, maar bij goed nieuws wacht men af. Typisch iets voor Rutte. A.s. dinsdag, persco aub!

Hier alvast de tekst:

Rutte op dinsdag 8 februari 2022: (SARCASM)

Beste landgenoten.
Na de laatste persconferentie zijn er héél veel zaken in een stroomversnelling geraakt.
De modelleurs van het RIVM, konden, ondanks hun goede prognoses, niet aan zien komen dat het aantal besmettingen zó door het dak zouden gaan. De verwachte ziekenhuisopnames bleven daarbij uit. Zeer goed nieuws dus. Omdat deze trend zich wereldwijd voordoet zijn we tot de conclusie gekomen dat de coronapandemie de facto in de laatste, endemische fase zit.
Dat betekent dat we vanaf morgen alle binnenlandse corona maatregelen zullen opheffen. De spoedwet blijft nog even om snel te kunnen mobiliseren mochten de ziekenhuisopnames te snel weer stijgen en Coronapas voor internationaal reizen moeten we ook nog even aanhouden vanwege internationale afspraken. Maar alle andere maatregelen, inclusief 3G worden morgen dus afgeschaald. Het OMT wilde nog even wachten, maar het kabinet is ervan overtuigd dat nog langer wachten de maatschappij te veel zal ontwrichten. Daarbij zijn er andere overwegingen waar mijn collega Kuipers zo direct wat meer over zal vertellen. Ik ben verheugd om aan te kunnen kondigden dat we nu in de laatste fase zitten van deze crisis waarbij we weer normaal open kunnen gaan.

Concreet:
– Er hoeft géén 1,5 meter afstand meer gehouden te worden tot elkaar.
– Er is géén beperking meer met betrekking tot het samenscholen van personen binnen of buiten.
– Testen wordt afgeraden als er géén klachten zijn. Bij klachten gaat u naar de huisarts.
– Géén mondkapjes meer nodig. Nergens.
– Scholen helemaal lopen; geen beperkingen meer.
– Quarantaine niet meer nodig.
– 3G beleid wordt afgeschaft.
– Alles open met de reguliere en wettelijke tijden. Ook nachtclubs en evenementen.

Er komt een Deltaplan ventilatie waarbij de luchtkwaliteit voorop komt te staan in openbare gelegenheden. Burgers zullen in de toekomst precies weten wanneer een binnenruimte veilig is door bijvoorbeeld CO2 monitoring of een ventilatielabel.
Het kabinet heeft Wetenschapsjournalist Maarten Keulemans gevraagd om dit verder uit te werken, vanwege zijn expertise.

Het kabinet is er ook van overtuigd geraakt dat de noodzakelijke beslissingen van het OMT het land diep geraakt hebben, maar het OMT kan nu tevreden terugkijken op hun zéér belangrijke bijdrage voor de maatschappij. Ik heb vandaag Jaap van Dissel nog persoonlijk bedankt voor zijn diensten. Het klinkt raar, maar ik ben blij dat we het OMT nu dus eindelijk kunnen opheffen.
De GGD teststraten zullen direct gesloten gaan worden. De huisartsen zullen weer de eerstelijns aanspreekpunten worden.
Het is wel belangrijk om uw booster te nemen. Aan dat beleid zal niets veranderen. Sterker nog: het kabinet heeft aan de gezondheidsraad gevraagd of het vaccineren van 0 tot 5 jaar ook zin heeft. We wachten dat advies af.
Ik dank het Nederlandse volk voor hun geduld en geef nu het woord aan mijn collega Kuipers voor de verdere details.

EINDE SPEECH RUTTE

UPDATE – RUTTE’S COLLEGA TRUDEU BEGRIJPT HET NOG STEEDS NIET
Ondertussen in Ottowa wil de politie daar het leger inzetten om de protesterende truckers te verwijderen.
Die idioot Trudeau snapt het nog steeds niet. Zijn politieke toekomst is inktzwart gekleurd, denk ik.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, DE QR MAATSCHAPPIJ IS AANGEBROKEN…

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, ad.nl, parool.nl, trouw.nl, blckbx.tv, maurice.nl, janbhommel.nl, Arno Wellens en telegraaf.nl.

Similar Posts