(SNEL)TESTEN – 24/10/2020

(SNEL)TESTEN – 24/10/2020

Volgens de regering neemt het aantal besmettingen snel toe. Ik denk dat het allemaal wel meevalt.
De PCR testen werken met een duplicatiefactor. Hiermee wordt wat gevarieerd en dat kan tot gevolg hebben dat er veel false positives uitkomen. Ook zijn er veel mensen getest bij wie corona in een eerder stadium al heeft toegeslagen (asymptomatisch) en achtergebleven RNA deeltjes van het virus worden gedetecteerd en hoppa… wéér een positieve test. En aangezien je door het toenemende aantal testen dus meer false positives zal krijgen, lijkt dat misschien wel op een exponentiële groei. Maar deze mensen kunnen het virus niet meer aan anderen doorgeven.

Binnenkort kan er een snelle test (blaastest) worden afgenomen welke binnen enkele minuten tot een kwartier de uitslag laat zien. Daar zit een nog grotere foutmarge op. 

In de zorg testen ze nu hun personeel zelf op covid19. Echter dat is tegen de AVG. Als werkgever mag je géén medische gegevens van je personeel verwerken. En toch wordt dit nu in de zorg op grote schaal gedaan. Ach, nood breekt wet hé? Maar daar gaat ons hele rechtssysteem juist aan kapot!
Want wat is de volgende wettelijke regel die wordt gebroken?
Sneltesten voor leerlingen/personeel dat op een school zit?  Blazen voordat je de bioscoop in kunt of boodschappen kunt doen? Permanente gezondheidscontroles op vliegvelden? Dat gaat nooit meer weg.
En daarmee komen we steeds meer in een samenleving die dystopisch is.

Deze sneltesten zullen onze maatschappij naar mijn mening dus verder ontwrichten. (geven waarschijnlijk nóg meer false positives, dus exponentiële groei. Helaas zit een (groot) aantal mensen daar niet mee want die willen graag weer erop uit of op vakantie gaan.
Nou, ik ben principieel tegen en vind dus dat de grondwet boven alles gaat. Want als we die verloochenen dan zakken we steeds verder af tot we zijn aangekomen in een dictatuur vergelijkbaar met de Nazi tijd.

The Wave (novel) - Wikipedia

Vandaag zag ik een goede oude documentaire “The Wave (1981)” op Blue Tiger Studio. Geweldig! Ik heb hem als 15 jarige bij het vak maatschappijleer gezien maar was het geheel vergeten. Deze film geeft weer wat er gebeurt als iemand achter een foute leider of foute ideeën aanloopt. Deze situatie zie ik nu 1 op 1 terug in het Corona tijdperk. Griezelig en ongehoord!
Denk maar eens aan de muilkorven (mondkapjes). De niet medische muilkorven zullen het airborne virus gewoon doorlaten. En toch zie je steeds meer mensen ze dragen (ook buiten) omdat onze leider het zegt.
Eng, eng, eng. Zelfs het RIVM zegt dat ze niet helpen en soms staat het zelfs op de doos!
Waarom dragen we die ondingen dan nog? Groepsdruk en onwetendheid. Bruikbare idioten.

We moeten deze waanzin stoppen nu het nog kan en terug gaan naar ons oude leven (het oude normaal).
Corona is hier nu, is hier altijd geweest en zal altijd onder ons blijven. We zullen ermee moeten leren leven. 

TIP: Kijk ook eens deze video over PCR testen en Covid19 van emeritus hoogleraar Pierre Capel (immunoloog).

Update 29/10/2020 – Voetballer Ronaldo test nu al meer dan 2 weken positief. Een voorbeeld van een false positive. Hij mag nog steeds niet voetballen maar voelt zich natuurlijk kiplekker en is niet meer besmettelijk voor anderen.

Nick

 

Bronnen:  nu.nl, pierrecapel.nl en Blue Tiger Studio

 

Similar Posts