RUTTE BLIJFT TEGEN VACCINATIEPLICHT, TOCH? – 09/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Regimeleider Rutte zegt in de mainstreammedia tegen een vaccinatieplicht te zijn. Echter in een bijzin zegt hij “Op dit moment niet nodig”.
Mondkapjes waren ook niet nodig en Rutte was ook tegen de avondklok. En toch kwamen deze maatregelen verplicht op tafel.
Dus ik hecht NUL waarde aan zijn woorden. Sterker nog, ik weet nu zeker dat die vaccinatieplicht er gaat komen. Ik schat zo eind 2021 de beslissing en na januari 2022 de invoering van een wetje die dat regelt.
Nou Rutte, ik zeg je één ding: OVER MIJN LIJK. En dat mag je letterlijk nemen. Ik weet dat mijn leven drastisch zal veranderen. Ook vanwege de klimaatpaniek die sinds vandaag in de mainstreammedia wordt verkondigd. Er gaan vele zaken gebeuren en ik ben er steeds meer van overtuigd dat er een onbekende entiteit aan de touwtjes trekt in deze wereld. Het is vanaf nu wachten op klimaat lockdowns, verplicht thuis werken, etc. om de CO2 terug te dringen.

Vanaf vandaag zal ik gaan onderzoeken hoe ik mij zoveel mogelijk terug kan trekken uit deze pleuris maatschappij. Ik verafschuw mensen die vóór vaccinatieplicht zijn. Die mogen van mij doodvallen. Letterlijk en figuurlijk. Het gaat oorlog worden en ik zal strijden.
Ik ben helemaal klaar met die klootzakken die mijn leven willen bepalen. Maar ooit zullen jullie voor een tribunaal staan en daar kijk ik nu al naar uit.
Het grote EVENT dat ik voorspelde komt steeds dichterbij en is misschien al aanstaande. Er gaan vele doden en zwaar gewonden vallen in een strijd die ons verdere leven (wereldwijd) zal bepalen.

UPDATE: Nu.nl heeft vanavond een artikel geplaatst met als doel om te nudgen en de vaccinatieplicht als vanzelfsprekend te laten beschouwen. Zogenaamd door vragen van lezers maar natuurlijk pikken de de vragen eruit die een opmaat zijn voor verplichte vaccinatie (die er niet komen zal want dan breekt de pleuris uit). Deze collaborateurs zullen hier nooit mee weg komen. Wat een idioten werken bij deze organisatie. Ik begin helaas steeds meer te snappen waarom de mainstreammedia door sommige wappies aangevallen worden. Want de mainstreammedia spelen wel degelijk onder één hoedje met het regime. Ik herinner me de uitspraak nog van die Volkskrant redacteur Pieter Klok, die zei dat als de angst in de samenleving zó groot is dat we moeten proberen het eens te worden. Ook vind hij dat mensen géén mening kunnen vormen als virologen elkaar tegen spreken. En dus moeten we die ene lijn steunen met dat grote instituut (RIVM & regime) erachter.
Bah! Zo ontstaat nazisme, uitsluiting en discriminatie. Ik vind die Pieter Klok maar een gore verrader. Mede door hem zitten we nu in de grootste shit sinds WW2. Omdat hij en de rest van de mainstreammedia heulde met het regime, zitten we nu nog steeds in deze belachelijke situatie van deze nep crisis. Het regime en RIVM hebben hierbij ontzettend grote fouten gemaakt die duizenden senioren het leven hebben gekost. Maar we weten allemaal hoe het af is gelopen met al die collaborateurs (foute mainstreammedia) en oorlogmisdadigers na WW2.
Ze werden onder andere veroordeeld op hoogverraad, misdaden tegen de mensheid en misdaden tegen de vrede.
Ik hoop, nee, ik verwacht dat ze in de toekomst streng gestraft zullen worden.
Mijn leven staat op zijn kop doordat een meerderheid van bange schapen zó geïndoctrineerd is dat ze de waarheid niet meer willen of kunnen zien én mensenrechten niet meer willen handhaven. Sommige gevaccineerden sluiten uit en discrimineren. Ze snijden zichzelf enorm in de vingers en zullen erachter komen dat ze er in de toekomst niet mee weg komen.
Ik zal het de mainstreammedia, RIVM, merendeel van de oppositie en dit regime NOOIT kunnen vergeven. En vergeten doe ik ook niet.
Als het zo ver is help ik graag mee met de grote schoonmaak. De grondwet moet herschreven worden en er moet een constitutioneel hof komen die de grondrechten van alle Nederlanders zal verdedigen tot op het bot!
Hier beelden waarin een voormalig pand van de BBC wordt bestormd door demonstraten tegen de Coronamaatregelen.
Ik hoop dat er de komende tijd meer demonstraties komen. Genoeg is genoeg. Het is tijd om onze vrijheid terug te nemen.


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
HET IS 5 VOOR 12

Nick

Bronnen: ad.nl en nu.nl

Similar Posts