Nieuwe vaccinatieronde tegen Cojona – 29/07/2022

Minister Kuipers heeft op advies van het OMT (slager die zijn eigen vlees keurt) besloten om in september iedereen boven de 12 jaar een nieuwe vaccinatie tegen Cojona aan te bieden. Wegens succes verlengd!
Het staatsblad AD schrijft hierover en presenteert meteen een grafiekje dat de absolute meerderheid in de provincies graag zo’n herhaalprikje gaan halen. Ik denk dat die grafiek weer pure propaganda is.
Ik hoop dat de mensen hebben geleerd en voor de relatief onschuldige mutaties die er nu nog zijn géén risico nemen en het herhaalprikje niet gaan halen. De prikjes zullen een update bevatten die bescherming zal moeten geven tegen de laatste mutaties van Covid19. Natuurlijk is er weer géén lange duur test, dus eventuele vaccinatieschade op de lange termijn is en blijft onbekend.
Ik ben benieuwd hoeveel burgers het prikje gaan halen. Ik weet nog wel dat het vaccin van Janssen tot 44 jaar verboden werd en het vaccin van Astra Zeneca tot 60 niet meer werd gegeven. Omdat het bloedpropjes veroorzaakten bij vooral vrouwen, dacht ik. Astra Zeneca is later zelfs helemaal uit de handel genomen, toch?

UPDATE: Ik kijk zojuist het Weekjournaal van Willem Engel en Jeroen Pols op videowaarheid en ik zie dat ze het daar over Vlaardingen hebben. Het gaat nu steeds meer mensen opvallen dat er in Vlaardingen, maar ook regio Rijnmond, veel meer reanimaties waargenomen worden dan vóór het Coronatijdperk. Gekscherend wordt er dan gezegd dat het door de klimaatverandering komt. Ook merk ik dat er steeds meer nieuwsberichten zijn met BN’ers met kanker. En natuurlijk ook nieuwsberichten over herseninfarcten, etc. Het ene prikje tast je immuunsysteem erg aan, terwijl de andere zorgt voor trombose. Echt veilig hoor, die prikjes. En als je er dus 3 of 4 neemt, dan kun je op je vingers natellen dat de risico’s op dit soort bijwerkingen dus ook toenemen.

Veel mensen kijken mij nog meewarig aan als ik de schuld van de toenemende ambulanceritten en oversterfte aan die verdomde prikjes toeschrijf. Echter de komende tijd zal toch echt de waarheid laten zien. Ik ben er nog steeds heilig van overtuigd dat er tribunalen zullen worden opgericht en dat alle verantwoordelijken vroeg of laat voor de rechtbank zullen verschijnen. Daarom mijn advies voor iedereen:

NEEM DIE PRIKJES NIET! ZORG VOOR WEL VOOR GOEDE VENTILATIE. Sorry voor het schreeuwen.


UPDATE 30 JULI 2022 – Hier een artikel van Stichting Vaccinvrij met daarin uitleg hoe de Corona pandemie in stand wordt gehouden en tegen ons wordt gebruikt. Ik snap dat veel mensen een weerzin hebben tegen een stichting die kritisch is op vaccinaties, maar ze komen met bronvermeldingen. Bijvoorbeeld een Volkskrant bericht dat het aantal ambulanceritten (én reanimaties) is enorm toegenomen sinds er Coronavaccinaties zijn ingezet. Dat had ik overigens vorig jaar al geconstateerd. Ik weet ook nog zo uit mijn hoofd ook nog dat 2 oudere mensen 15 minuten ná hun vaccinatie dood zijn gebleven. Er is iets groots aan de hand. En steeds meer mensen gaan dat gelukkig inzien.

Hier een link naar de site van Daniël van der Tuin. Hij heeft de afgelopen tijd héél veel corona gerelateerde WOB verzoeken ingediend. Deze en de uitkomsten daarvan zijn gepubliceerd op zijn website. In één van zijn laatste publicaties blijkt maar weer eens dat het ministerie van VWS medicijnen die tegen Corona werkten, heeft verboden. Ik denk persoonlijk omdat deze werkende medicijnen géén patent meer hadden en dus goedkoop konden worden ingezet. En ook omdat de grote farmaciebedrijven dan géén prikjes meer mochten uitgeven. Het is één stinkende mesthoop. Hugo de Schoenenprins wilde zelfs de artsen streng aanpakken die deze werkende medicijnen aan corona patiënten wilden voorschrijven. Dat deze idioot nog niet achter de tralies zit vind ik onbegrijpelijk.

UPDATE 30 JULI 2022 – TESTEN VOOR TOEGANG EVENEMENT IN 2023
Op de website van Ahoy Rotterdam stond alvast een teaser voor het evenement ‘Europort 2023’. Een maritiem evenement dat zeker zal worden bezocht door veel mensen uit binnen- en buitenland. Op de webpagina van Ahoy stond een bericht dat mensen een QR code moeten hebben of zich gratis kunnen laten testen voor Europort 2023. Voor complotdenkers natuurlijk weer een trigger. De betreffende pagina is inmiddels weggehaald. Het kan natuurlijk een foutje zijn, maar er is ook een (hele) kleine kans dat Ahoy informatie bezit die de gewone burger niet heeft. Dat zou kunnen betekenen dat er Europees is afgesproken om grote (herfst- of winter-) evenementen in de toekomst alleen nog maar doorgang te geven door middel van zo’n (Europese) QR code, pas of testen. Testen op Corona/griep/appenpokken?
Ik koppel zoiets dus meteen aan het Europese ID dat er aan staat te komen (of er al is). Ik ben van nature erg wantrouwig en zoek er vaak wat achter. Welnu, we zullen zien. Als dit gaat gebeuren in 2023 dan weet ik genoeg. Dan is Agenda 2030 ook al aardig op weg.

UPDATE 30 JULI 2022 – PFIZER PAPERS
Bij de NOS een mooi in elkaar gezet stukje TV over de Pfizerpapers. De journalist legt uit dat de complotgekkies de documenten verkeerd geïnterpreteerd hebben op 3 onderwerpen: effectiviteit, bijwerkingen en overlijdens.
Maar op al deze vragen geeft de journalist voor mij géén bevredigende verklaringen af.
Er zijn bijvoorbeeld bij het Lareb vele bijwerkingen gemeld. Bij het met Lareb vergelijkbare Vaers (VS) kon je aan de bestandgrootte al zien dat er in 2021 een enorme hoeveelheid bijwerkingen werd gemeld. Dus dat is gewoon een feit. Dan de effectiviteit. Er werd door een complotter gesproken over zo’n 12%. Pfizer sprak over 95%. Die 12 procent bleek een rekenfout. Nou laat dat dan waar zijn. Maar waarom moeten er dan per jaar 2 prikjes gehaald worden om de effectiviteit op peil te houden? Nu komt ronde 4 er al weer aan. Het OMT heeft zelf gezegd dat de effectiviteit van het vaccin richting 0 is gelopen. Dus is er weer een herhaalprik nodig.
President Biden is nu weer positief getest op Corona. Dat betekent in ieder geval dat de prikjes zeker niet helpen om een besmetting te voorkomen. Dus die hele QR code en coronapas werken dus ook niet. Dat mag wel een conclusie zijn. Dus in die zin is het prikje al helemaal niet effectief. Je doet het dus zeker niet voor een ander!
Dan de overlijdens. Het gaat nu toch wel opvallen dat er veel mensen onverwacht overlijden of kanker ontwikkelen.
Nieuwsuur kan ook niet aanwijzen waar de oversterfte dan vandaan komt en wijt dat misschien aan uitgestelde zorg.
Nou, ik niet. Ik wijt dat aan die prikjes. De bijwerkingen op de lange duur zijn nog steeds niet in kaart gebracht.
vandaar dat de prikjes nog steeds experimenteel zijn. Maar daar hoor je Nieuwsuur niet over.
Hier nog een artikel over de effectiviteit en kans op overlijden van de huidige vaccins.

UPDATE 4 AUGUSTUS 2022 – Documentaire over de vele doden onder sporters & atleten
Op Stichting Vaccinevrij.nl een overzichtsfilm van vele bekende sporters die om het leven kwamen door hartfalen én een documentaire waarin een bekende Engelse voetballer uitlegt wat er aan de hand is.

UPDATE 7 AUGUSTUS 2022 – WEER EEN JONGE VOETBALLER OVERLEDEN DIE WANDELDE IN ITALIË
Zojuist zag ik in het AD wéér een bericht over het plotseling overlijden van een jonge wandelaar (en voetballer).
Het AD schrijft dat de hoge temperaturen mogelijk een rol hebben gespeeld bij het overlijden. Nou, er is daar veel bos en in een bos is het een stuk koeler en gezonder klimaat. Ik geloof daar dus niet in. Klimaatchange elke keer de schuld geven. Nee, het wordt echt tijd voor een grootschalig onderzoek naar de bijwerkingen van de prikjes. Want ik denk dat dat soort voetballers zo’n injectie allemaal hebben genomen. Maar het is en blijft speculatie, natuurlijk.
In september komt er weer een booster ronde aan. Dan kunnen mensen vanaf 12 jaar deze booster gaan halen.
DOE HET NIET! Corona is helemaal niet gevaarlijk voor kinderen en ook niet voor de meeste mensen (>98%). Ik ben er klaar mee. Onderzoek. NU!
Hier een ander bericht over een onwel wording bij het zwemmen. Komt ook steeds meer voor. Klimaatchange?

UPDATE 14 AUGUSTUS 2022 – CDC VERWIJDERD CLAIM VACCIN
Het CDC heeft stilletjes een belangrijke claim van het vaccin van de website gehaald. En dat baart mij grote zorgen.
Wat hebben ze verwijderd? De claim dat het mRNA na een paar dagen uit je lijf is verdwenen en dat proteïne spikes na slechts enkele weken uit het lijf zijn verdwenen. Dat is, volgens vele virologen, helaas dus niet waar. Gebleken is dus dat de spikes zich blijven aanmaken en bij proefdieren ook in de organen teruggevonden worden. Ik heb volgens mij al eerder opgeschreven. Maar dit is dus zéér ernstig nieuws. Hoe meer prikken hoe meer kans op de bijwerkingen.
Dit kan resulteren in trombose, hartfalen en natuurlijk kanker of andere immuun problemen veroorzaken.
Er komt een tijd dat sommige beroepen alleen nog maar door ongevaccineerden gedaan mogen worden.
Dan kan ik misschien toch nog wel eens piloot bij El Al worden, hihi.
Zonder gekheid, ik maak mij zorgen hierover. Tot nu toe kunnen dit soort feiten nog onder de pet gehouden worden. Maar voor hoelang nog?

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID, MAAR NU EVEN NIET.

Nick

Bronnen: ad.nl, videowaarheid.nl, danielvdtuin.substack.com, blcbx.tv, volkskrant.nl, maurice.nl, telegraaf.nl, twitter.com, nieuwsuur, cafeweltschmerz.nl, stichtingvaccinvrij.nl en schiedamsnieuws.nl

Similar Posts