LOCKDOWN VERDER UITGEBREID – 03/11/2020

Vandaag weer een spannende dag. Blijft Trump de president van de USA? Ik denk van wel.
Het alternatief is niet best… Bernie Sanders had een goede president geweest maar ja, die heeft het niet gehaald in de voorverkiezingen.

Dan de Lockdown. Vanavond weer de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.
Weer nieuwe maatregelen. En die gaan bijna niets bijdragen. Diergaarde Blijdorp dicht. Ze staan er al slecht voor. Het is ongekend wat we de burgers allemaal aandoen. Maar aan de andere kant, ze kiezen er eigenlijk ook zelf voor. Angst is een slechte raadgever. In vorige berichten heb ik gezegd dat dit minimaal 3 jaar zo door kan gaan.
Dat is funest voor ons mens zijn. Zelfs ik word er door beïnvloed. Die hele fucking Lockdown doet mij niet zoveel.
Ik ga zelden uit dus ben meestal gewoon thuis. Maar ik zie met lede ogen aan hoe mensen elkaar kapot maken.
En ik zie ook dat de muilkorven steeds meer geïntegreerd gaan worden in onze maatschappij. Een slechte zaak. Wat ik nog erger vind is dat ik steeds meer mensen om mij heen hoor zeggen dat ze er géén last van hebben en het zelfs heerlijk vinden, zo’n muilkorf! Nou, ik vind het géén gezicht en zal me de dag heugen dat de verantwoordelijken voor het gerecht gesleept zullen worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Maar ik val in herhaling. Zucht.

Er mogen nu nog maar 2 mensen op huisbezoek. En op dit moment kan er ook achter de voordeur gehandhaafd worden. Te gek voor woorden.  Maar: met de nieuwe coronawet komt hieraan een eind! Op papier tenminste.
Dus toch nog een voordeeltje van die belachelijke wet. Dan mag er NIET meer achter de voordeur gehandhaafd worden.

Dat zou kunnen betekenen dat u, zonder angst om binnengevallen te worden door politie en/of BOA’s,  Kerst met de hele familie kan vieren. Ook al heeft Rutte het over een aangepaste, sobere Kerst.
Als de coronawet actief wordt (en dat zal voor 1 december gebeuren, dacht ik) dan kunt u binnenshuis dus losgaan. Lekker zoveel mensen uitnodigen als u wilt. Maar pas wel op: omwonenden kunnen bij een klein beetje geluidsoverlast de politie bellen. Want snitchen is populair. Dus gedraag u 🙂 De politie zal namelijk het dan gooien op geluidsoverlast.
En natuurlijk ook goed VENTILEREN. Want anders kunt u inderdaad besmet raken. Want als complotter ontken ik het bestaan van het coronavirus zeker NIET. Maar ik vergelijk het wel met een soort van zwaar griepvirus. Althans, de uitwerking ervan. Dus ouderen: pas op. Wees voorzichtig op uzelf.

Het kabinet overweegt ook nog een AVONDKLOK (spertijd) in te voeren in gebieden met veel besmettingen (of wat er voor doorgaat). Als dat gebeurt zijn we direct in de politiestaat aangekomen. Direct! Ik snap niet dat mensen dit een goed plan vinden. In de jaren 40-45 was er ook een avondklok in sommige gebieden. En wat werd er toen ook veel geklikt en gesnitched. We noemen dat nu hoogverraad. Maar we doen nu eigenlijk precies hetzelfde.
We hebben niets geleerd van het verleden. NIETS.

Ik denk zelfs dat als ik mijn gehele blog zou oplezen op YouTube dat binnen enkele uren tot dagen mijn account gecanceled zou zijn. Zo erg is het heden ten dage. Een afwijkende mening wordt als raar gezien want samen krijgen we het virus eronder, zegt de regering.  Nou nee, want jullie methodiek klopt van géén kant en zal ons verder naar de afgrond brengen. Vandaar dat ik niet mee doe aan dit verachtelijke systeem. 
Maar het is een kwestie van tijd voordat de waarheid uitkomt. Maar ik val weer in herhaling. De deugburgers die nu zo meelopen aan de leidraad van de regering zullen het dan óf blijven ontkennen óf zeggen dat de regering het altijd al had gezegd. ********************. Er staat hiernaast iets lelijks naar die deugburgers.

UPDATE 04/11/2020 – Trump staat er niet best voor…. Vanochtend had hij nog best een grote voorsprong.
Maar nu lijkt Biden de beste kaarten in handen te hebben…

Nick

Similar Posts