AVONDKLOK EN MONDKAPJES – 05/11/2020

AVONDKLOK EN MONDKAPJES – 05/11/2020

Vandaag in het nieuws: deugburgemeester A. Aboutaleb zegt in het AD dat op 23 november de muilkorfplicht voor openbare binnenruimtes in zal gaan. Hij loopt daarmee vooruit op de beslissing van het kabinet want die weet nog niet precies wanneer de muilkorfplicht in zal gaan. 

Verder is er gedoe rondom de Avondklok. Deze spertijd kan worden ingesteld als het kabinet dit nodig vindt.
Echter, de eerste- en tweede kamer worden hierbij buiten spel gezet. precies wat te verwachten was.
Vandaag was daar een debat over. We wachten het af.

Zowel verplichte muilkorven en de avondklok zijn het einde van onze democratie. Beide maatregelen zullen langdurig actief zijn. Want covid19 is actief in Nederland zo tussen begin september en midden april. Loopt gelijk met het verkoudheids- en griepseizoen. Héél toevallig allemaal.

We komen niet zomaar meer van de coronamaatregelen af. Deze onzinnige maatregelen zullen slechts gedeeltelijk door de overheid voorzichtig worden losgelaten. Dat betekent ook dat ik er géén vertrouwen in heb dat de nieuwe coronawet na 3 maanden zal stoppen want die is juridisch nodig om al de maatregelen in stand te kunnen houden. En dus zal de wet natuurlijk worden aangehouden. Dat kan onbeperkt per maand verlengd worden (wel via de tweede kamer). Heeft u daar wel eens over nagedacht? Een overheid die op een gegeven moment zegt: “En nu stopt de wet. Terug naar het oude normaal!”. Ha, ha. Gelooft u het zelf???
Als de coronawet begin december (of 23 november) van kracht wordt, loopt deze 3 maanden later af. Dat is dus begin maart. Dan is het nog erg koud en dus is de corona er nog. Dus dan maar wéér 1 tot 3 maanden verlenging. Dat kan ik nu al voorspellen.
Op deze manier is terugkeren naar het oude normaal onmogelijk. Pas wanneer het schapenvolk écht wakker zal worden komt hier een eind aan. Waarschijnlijk met (grof) geweld. Want vrijheid krijg je nooit terug zonder ervoor te vechten. Ik denk dat de herovering van de vrijheid in het buitenland zal beginnen. Misschien wel in de knoflooklanden.

Nick

Bronnen: ad.nl, parool.nl, controlealdelete.nl en leidschdagblad.nl

Similar Posts