KAAG WIL MEER VRIJHEID MET VACCINATIEBEWIJS – 27/02/2021

 

KAAG WIL MEER VRIJHEID MET VACCINATIEBEWIJS – 27/02/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

D666 voorvrouw Sigrid Kaag wil meer vrijheid voor de burgers. Echter wel met een vaccinatiebewijs en/of (snel)testen. Ik weet niet waar dat takkewijf het lef vandaan haalt om onze grondrechten op zo’n grote schaal te vernietigen. En ze wil méér vrijheid en dus geen vrijheden meer zoals in het oude normaal. Ze is helaas niet de enige.
Uw (medische) privacy gaat gedeeld worden door de overheden wereldwijd. Want deze willen weten of u getest en/of gevaccineerd bent tijdens uw (vakantie)reis. In een later stadium wordt dit vaccinatiebewijs uitgebreid naar evenementen, werk en winkelen. De facto deelt u dus uw medische gegevens met bedrijven. ook al hoeft uw naam daarbij niet in beeld te komen. Maar de computer moet u toch als individu koppelen aan uw digid of iets dergelijks. Anders kan er ook géén bron- en contactonderzoek plaatsvinden bij een besmetting.
Ook zullen de overheden waarschijnlijk precies willen weten waar u verblijft want er kunnen overal besmettingen opduiken, niet waar? Dus er komen overal weer strenge grenscontroles en dus is het Schengenakkoord ook minder waard geworden.

U, als burger zou wel gek zijn om dit te accepteren. Want de testmaatschappij (=nieuwe normaal) is niet normaal maar asociaal en nodigt uit tot discriminatie en fascisme.
Niet alleen D666 wil dit maar zeker ook partijen zoals CDA, Groen Links, PVDA en VVD. 

17 maart kunt u deze nonsens wegstemmen. Doet u dat niet dan tekent u de facto voor het einde van uw vrijheid. Die is al sterk beperkt maar zal met een vaccinatiebewijs zeker niet terugkomen.
De coronaregels zullen nog jaren blijven met of zonder vaccinatie. Deze onzin kan alleen stoppen met een krachtige tegenstem op 17 maart.
Mijn toekomst is onzeker gemaakt door de bruikbare idioten. Ik leef met de dag en voel mij een zonderling in een dystopische wereld waar alle zekerheden uit elkaar dreigen te vallen.
Ik ben héél erg bang voor een tweedeling in de maatschappij. Een tweedeling die absoluut naar geweld zal leiden. Maar ik kan u verzekeren: ik zal vechten voor uw en mijn vrijheid. 

Helaas zijn er maar 3 partijen die onze vrijheid absoluut gaan teruggeven, namelijk: Forum voor Democratie, VSN en Lijst30. Lijst 30 is een nieuwe binnenkomer waar Willem Engel op nummer 2 staat.

Meer smaken zijn er niet. De Partij voor de Dieren heeft bij mij ook definitief afgedaan maar is misschien nog wel met enige overtuigingskracht over te halen naar de goede kant met een nieuwe leider aan het roer.

Ik wist dat onze maatschappij vroeg of laat uit elkaar zou gaan vallen maar had niet verwacht dat het via een virus zou gebeuren. Maar ik denk dat dit virus dan ook graag gebruikt is om onze slechte economische toestand te verbloemen (geldcreatie uit het niets). Want waarom kunnen we nu opeens ongelimiteerd miljarden euro’s uitgeven terwijl er in voorgaande jaren enorm bezuinigd moest worden? Dat klopt gewoon niet.

 

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl en nu.nl

 

Similar Posts