DE AVONDKLOK BLIJFT (VOORLOPIG) – 05/03/2021

 

DE AVONDKLOK BLIJFT (VOORLOPIG) – 05/03/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Ferd Grapperhaus zegt in een interview dat de avondklok verlengd gaat worden want: mensen groeien mee. Deze incompetente idioot heeft géén flauw idee dat veel bruikbare idioten de rigide maatregelen ook méér dan zat worden (gezien de reacties in het AD op dit artikel). Dit regime moet zo snel mogelijk vallen. Maar ook de oppositie moet gerefreshed worden. Denk aan SP, GL, partij van de Dieren, etc. Deze waardeloze oppositiepartijen (Behalve FvD) zijn voor handhaving van de meeste corona maatregelen.

Er zijn nog helaas nog genoeg bruikbare idioten die VVD, D666 en CDA gaan stemmen. Dé weg naar de definitieve ondergang van onze maatschappij. Ik denk dat het tij niet meer te keren is.
We krijgen hier en daar hele lichte versoepelingen naar aanloop van de verkiezingen. Daarna wordt het stil. De weg naar geweld staat in de toekomst (bij mooi weer) wijd open, vrees ik. Het zal niet lang meer duren voordat de vlam ergens in Europa (of daarbuiten?) in de pan zal slaan met doden en gewonden tot gevolg. Ik heb mij daar bij neergelegd want ik voel grote onrust naderen. En niet omdat ik waarzegger ben maar omdat alle financiële tekenen daartoe wijzen.

Mensen willen lucht, de muilkorven moeten ook weer weg. De bange idioten mogen van mij thuis gaan zitten of deaud gaan. Het maakt mij niet meer uit.
Onze vrijheid is weg en zoals ik al vele malen heb gezegd, die komt niet zo maar meer terug. Dat kan alleen via revolte. De harde weg. En dat doet mij pijn.

Agenda2030 lijkt voor mij steeds meer een serieuze speler te zijn als oorzaak van deze crisis.
Het gevolg is dat binnen 9 jaar iedereen ‘gelukkig’ zal zijn zonder bezittingen. Klaus Schwab van het World Economic Forum heeft dat zelf gezegd. Onze ziel zal dan de facto ook onder overheidscontrole worden geplaatst. En de geldstromen zijn dan, net als nu maar dan nog meer, in handen van een kleine elite. En als u tegendraads doet, dan wordt uw basisinkomen gewoon stopgezet. Net zo lang totdat u weer in het communistisch (naar mijn mening nog steeds een Neo Liberaal systeem) gelid loopt.

Ik hou de bruikbare idioten dan ook totaal eindverantwoordelijk voor deze crisis en onze ondergang. Ze zullen, hoop ik, niet aan hun lot/karma kunnen ontkomen.
Ik weet wat er gaat komen en ik weet ook hoe het gaat eindigen.
Echter, 17 maart kan voor Nederland nog een klein beetje deel van de bevrijding worden. Echter de keuzes zijn beperkt en het tijdpad is nauw. Want de volgende geënsceneerde crisis staat al weer aan de deur te rammelen: de klimaatcrisis. In de nabije toekomst een volgende reden om (lokale) lockdowns en spertijd af te kondigen.

 

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl en nu.nl

 

Similar Posts