HET VACCINATIEPASPOORT KOMT ER – 25/02/2021

 

HET VACCINATIEPASPOORT KOMT ER – 25/02/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Het vaccinatiepaspoort komt er. In Duitsland en andere landen is al groen licht gegeven en Mark Rutte is niet tegen. Sterker nog, hij is voor. Alleen de techniek achter het vaccinatiepaspoort dient nog goed bestudeerd te worden. Dus Rutte zegt in de krant dat er nog veel vragen zijn.
Maar als u Pinokkio beter kent dan weet u dat het vaccinatiepaspoort in kannen en kruiken is.
In het begin zal dit paspoort gaan gelden voor buitenlandse reizen én grote evenementen maar als de techniek en ethiek rond is dan kan het overal worden ingezet.
Zover zal het niet komen, denk ik. Mensen zullen zwaar in verzet gaan komen en fysiek geweld is dan helaas ook niet meer uit te sluiten. Onze samenleving zal uit elkaar vallen en burgeroorlogen kunnen zomaar een feit worden.
Eén ding is zeker: met de komst van het vaccinatiepaspoort wordt de wereld opgeschud.
De tweedeling zal een feit zijn. Fascisme en discriminatie zijn daarmee dan ook een feit.
Maar er is ook nog een andere kans, namelijk dat het virus uit gaat doven of muteert tot een onschuldig iets. Persoonlijk denk ik dat het virus niet helemaal zal verdwijnen maar wel praktisch gezien op een laag pitje zal komen. En dan vervalt de grond voor zo’n paspoort ook.

Ik hoop dat het vaccinatiepaspoort door veel burgers wordt verworpen. De bruikbare idioten moeten we in dit geval géén enkele kans geven om dit te omhelzen.  Het is nog niet te laat.

STOP MET TESTEN = POSTIEVEN OMLAAG = MINDER BANGHEID = TERUG NAAR OUDE NORMAAL

Het ziet er op dit moment goed uit betreffende het verspreiden van het virus. Er zijn minder ziekenhuis opnames dus minder verspreiding. Echter er zijn vandaag wel meer mensen positief getest. Het RIVM rekent dit als besmettingen en dat is dus waarop de overheid zijn onrechtmatige maatregelen op stoelt.

Ik hoop dat de 70-80% volksimmuniteit in Nederland ook al dichterbij is.
Dan hebben we al die vaccins helemaal niet meer nodig.
De Mexicaanse griep was ook binnen 2 jaar weg. Ik hoop dat dat met dit Sars2 virus ook het geval zal zijn. 

Ik zal mij rot lachen als achteraf blijkt dat al die corona vaccins (nou ja, eigenlijk medische experimenten) ter vergeefs ontwikkeld en geproduceerd zijn. Maar ik ben er dan wel voor om alle geproduceerde vaccins verplicht in te spuiten bij al die bange laffe bruikbare idioten die mijn vrijheden tot nu toe zwaar beperkt hebben. 

En natuurlijk hadden de wappies al voorspeld dat het vaccinatiepaspoort er zou komen. Op de EU agenda staat er dat uiterlijk 2022 zo’n paspoort moet komen. En die bruikbare idioten maar zeggen dat we complotgekkies zijn. Maar als je nu terugkijkt dan hebben die complotgekkies woord voor woord gelijk gekregen. En het einde is nog niet in zicht. Het verzet komt er en er zullen vele gewonden en doden gaan vallen als dit zo doorgaat. Het zijn de gevolgen van het fascisme dat zal ontstaan door het opzij zetten van onze grondrechten. Zo simpel is het!
Onderdrukking leidt altijd tot verzet en geweld. 

 

UPDATE 26/02/2021 – Nu.nl liegt en liegt = virusmedia
Begin april had Jensen in zijn show voorspeld dat het vaccinatiepaspoort er zou komen.
Nu.nl had zijn bewering gefactcheckt. En de uitkomst was dat het een ongefundeerde uitspraak was.
Zie nu: er komt echt wel een vaccinatiepaspoort. Dus nu.nl (en de andere mainstreammedia) verspreiden zelf leugens en desinformatie. Wanneer wordt de meerderheid van het volk nou eens wakker???
Ook dit soort media mag zich van mij voor een tribunaal verantwoorden als het zover is.

Genoeg = genoeg. De bange, bruikbare idioten zijn de complotgekkies. Niet de redelijke mensen zoals Maurice de Hond, Jensen, Viruswaarheid en vele anderen die kritiek hebben op de aanpak van Corona.

 

UPDATE 26/02/2021 – Rekening Willem Engel bij ING bevroren.
De ING bank heeft de rekening van Willem Engel van Viruswaarheid bevroren omdat hij niet aan bepaalde voorwaarden zou voldoen. Het zal best. Maar deze teringbank weet dat Willem Engel controversiële onderwerpen aansnijdt. En als ze zijn rekening vervolgens bevriezen dan weten ze dat ze aangepakt gaan worden. Dit is gewoon pesterij. Ook deze criminele bank moet weg en gaat ook weg.
De mainstream media en dit soort bedrijven beleven hun laatste stuiptrekkingen in deze crisis.
Ná deze crisis, de bevrijding, zullen dit soort instituties keihard worden aangepakt en zullen de hoofdschuldigen zich moeten verantwoorden voor een tribunaal of strafhof. Dat is mijn voorspelling.

Ook het hoger beroep over de avondklok dat Viruswaarheid tegen de staat had aangespannen,
is afgewezen door een rechter die banden had met Jaap van Dissel. Het gaat maar door. Recht hebben is toch anders dan recht krijgen. Ik snap dat niet.

 

UPDATE 26/02/2021 – Thierry Baudet in overtreding met handen schudden 🙂
De politie onderzoekt het bezoek dat Baudet aan Urk bracht in het kader van de verkiezingscampagne. Burgemeesters hebben een grote rol in deze campagne want zij bepalen de spelregels bij een bezoek aan een stad. Het is te bizar voor woorden. Het domme Nederlandse volk (lees: bruikbare idioten) hebben géén idee dat het Forum voor Democratie de enige partij was die alle covid19 maatregelen per direct van tafel wilde. Maar alle andere partijen in de 2e kamer hebben dit voorstel weggestemd. Ook mijn favoriete partij: de Partij voor de Dieren heeft dus tegengestemd.
En nu wordt onderzocht of Baudet strafrechtelijk vervolgd kan worden wegens het schudden van handen (géén 1,5 meter afstand houden). Ik vind, als objectief en helder denkend burger, het nogal vreemd dat het strafbaar is om handen te schudden. Een gebruik dat een oude oorsprong heeft.
Nou is Baudet niet altijd even slim. Dat is waar. Want hij schijnt opgeroepen te hebben om volmachten te regelen. Dat is verboden (want ronselen) en dat kan ik nog wel begrijpen om fraude te voorkomen.
Ollongren laat dit onderzoeken. Brrr, Ollongren die zelf vooroordelen heeft en haar hand niet om zal draaien om de Russen te framen waar ze maar kan. Maar Thierry: domme zet!

UPDATE 11/03/2021 – Meer landen schorten Astra Zenica Covid19 vaccin op om ernstige bijwerkingen zoals Trombose en ontstekingsreacties.
Ik voorspel u: Astra Zenica zal het eerste “vaccin” zijn dat uit de handel wordt genomen wegens wereldwijde medische problemen zoals trombose en ontstekingen.
Hugo de Jonge zegt 
hier dat er niets aan de hand is. Rustuggh. Als hij het zegt dan geloof ik het meteen. Die vuile leugenaar! Dit vaccin zal onveilig blijken te zijn. Wacht maar af.

 

 

Bronnen: bild.de, nu.nl, jensen.nl, parool.nl, platform-investico.nl, msn.nl, en telegraaf.nl

 

Similar Posts