HET LOT VAN GRAPPERHAUS 02/09/2020

HET LOT VAN GRAPPERHAUS 02/09/2020

Vandaag om 17.00 uur is er het debat over de misstappen van minister Grapperhaus van Justitie en veiligheid.
Uitgerekend deze minister heeft op zijn bruiloft gedaan wat de rest van het volk verboden is, namelijk: géén 1,5 meter afstand tot een ander houden én handen schudden. Zéér grove schendingen van de fragiele noodwetjes. Het gewone volk krijgt er, als ze gesnapt of gesnitsched worden, een beschikking voor van tussen de 95 en 395 euro. Echt te bizar voor woorden. 

Alleen hierom dient deze idioot al op te stappen. Hij is immers verantwoordelijk.
Echter, minister Grapperhaus zou er nog een leuke kwinkslag aan kunnen geven door alle Corona boetes kwijt te schelden en de BOA’s en politie opdracht te geven niet meer op dit gebied te beboeten.
Dat is naar mijn mening de enige reden om aan te kunnen blijven en daarmee aan te geven dat hij sorry zegt en dat niets anders menselijk is dan elkaars handen te schudden en in elkaars nabijheid te zijn.
Want Maurice zegt immers dat handen schudden of geen afstand houden in de buitenlucht géén kwaad kan en dus slechte ventilatie in gesloten ruimtes verantwoordelijk zijn voor verspreiding van het virus via de welbekende aerosolen. Iets dat het RIVM nog steeds niet in zijn primaire richtlijnen opgenomen heeft.
Dus het komt er op neer dat Maurice de Hond nog steeds stelselmatig wordt genegeerd (behalve op scholen. Daar gaan ze met de ventilatie aan de slag. Maar dit niet dankzij het RIVM).

Grapperhaus heeft hiermee echt aangetoond dat dit soort (nood)wetten niet alleen zinloos zijn maar ook nog eens tegen de mensheid, menselijkheid én voor een groot deel tegen de grondwetten indruisen.

Dus: opzouten of je gezag herstellen en alle boetes intrekken en de Corona noodwetgeving per direct op non actief zetten.

Het debat is nu bezig (17:25). Ik heb zo’n gevoel dat de minister kan aanblijven.

UPDATE 3/9/2020:  Zoals verwacht mag de minister aanblijven. Maar ik verwacht dat het aantal corona boetes sterk zal dalen.  

UPDATE 29/10/2020:  Ferd Grapperhaus en Ank Bijleveld-Schouten zijn met respectievelijk plaats 49 en 50 op een onverkiesbare positie op de kandidatenlijst 2021 gezet. Ik denk niet dat het CDA 50 zetels gaat halen. TENMINSTE, IK HOOP DAT NIET!   En door de fouten die door Ferd zijn gemaakt, zal hij ook géén voorkeursstemmen krijgen. 
Ik ben met hart en nieren altijd een fervent tegenstander geweest van het CDA. Maar Grapperhaus zó afserveren is naar mijn mening typisch een CDA streek. Ze zijn nog steeds zo glad als die 
Camiel Eurlings of Maxime Verhagen.

 

Nick

 

Bronnen:  nu.nl, Geenstijl.nl, ad.nl en Telegraaf.nl

 

Similar Posts