COMPLOTGEKKIES – 03/09/2020

Vandaag op NPO radio 1: een gesprek over de 10% mensen die in complotten geloven.
Nou, ik ben er ook zo één. Echter de tijd dat ik alles geloofde van wat ik zag of hoorde is voorbij.
Nu neem ik pas een standpunt in als ik wat dieper onderzoek heb gedaan.
Maar dan nog kom ik er vaak op uit dat ik een complotgekkie ben. Wat is er mis met mij?

11 september 2001, de moord op JFK, de val van Sebrenica en misschien ook wel de maanlanding. Allemaal zaken waar een vieze lucht omheen hangt.  Ik kan met stelligheid zeggen dat er achter deze zaken meer zit dan we nu weten.

Zo ook bij de Corona crisis. De overheid en het RIVM blijven ventilatie en de aerosolen op de achtergrond drukken en ontkennen een belangrijke invloed van deze zaken.
Echter, in de praktijk zijn scholen en verzorgingshuizen bezig om hun ventilatie op orde te maken.

Waarom staat er dan niet op de voorpagina van de RIVM dat ventilatie erg belangrijk is?
Over de aerosolen niet eens gesproken. Die hebben volgens de RIVM géén belangrijke verspreidingsgraad. 

Maurice de Hond en vele virologen wereldwijd zeggen al heel lang dat aerosolen wel degelijk een belangrijke verspreidingshaard zijn en dat ventilatie dus erg belangrijk is.

Maar hier in Nederland zijn er tot op heden géén belangrijke vragen over geweest in de mainstream media. Pas toen minister Slob van onderwijs na druk vanuit de VO-Raad hier wat mee ging doen ging het viral.

Al bijna 6 maanden geleden was ik al op de hoogte van de aerosolen en superspread events.
lang voordat het begrip alleen al in de mainstream media verscheen!
Dus toen werd ik door anderen (familie, collega’s, etc.) al voor gekkie uitgemaakt, want want de overheid ons vertelde was toch de waarheid. Niet het bullshit verhaal van Nick Govaart. 

Maar nu zie je toch steeds meer dat aerosolen en ventilatie steeds meer een grotere rol gaan spelen in onze maatschappij. Bij mij op school staan elke dag de ramen en deuren wijd open. Het RIVM heeft daar nooit over gesproken anders dan dat verse lucht goed is voor de mens.

Veel van onze vrijheden zijn beperkt, grondrechten geschonden en onze economie ligt op zijn gat vanwege 6200+ doden? Van die doden zijn er ongeveer 314 alleen aan corona gestorven.
De rest is MET corona gestorven en leden aan onderliggende aandoeningen.

En dat op 17 miljoen mensen? Dat is een laag sterftecijfer! En slechts 400 griepdoden dit jaar. VREEMD.
De IC’s blijven leeg. Terwijl Ernst Kuijpers vorige maand had gezegd dat er een flinke stijging zou aankomen. Ook een aanwijzing dat het virus of de uitwerking daarvan nauwelijks aanwezig is.

Nou, met deze cijfers ben ik liever een complotgekkie. Maar ik durf te beweren dat dit virus, mits goed gemanaged, NIET heel gevaarlijk hoeft te zijn. Want ik denk dat dit virus alleen gevaarlijk is als je er langdurig mee in aanraking komt via een gesloten ruimte bijvoorbeeld.

De 1,5 meter maatschappij heeft géén of heel weinig invloed op dit virus. Net als mondkapjes in de buitenlucht. Ha, ha, ha. Wat een bruikbare idioten allemaal. Het ziet er ook nog eens niet uit als je met zo’n muilkorf rondloopt.
Het aantal besmettingen neemt weer toe volgens de Main Stream Media. Dat is echter niet waar.
De testen geven veel false positives aan. want die testen meten alleen of er levende of dode virusdeeltjes zijn, maar zegt verder niets over de besmettelijkheid.
Het kan dus zijn dat mensen al lang geleden het virus hebben opgelopen en dus bij een test nog steeds positief zijn. 
En natuurlijk is het ook zo dat er (steeds) meer getest wordt (omdat de zomer ten einde is en de verkoudheid weer optrekt), worden er dus meer positieve uitslagen worden gevonden. Stel: vorige maand zijn er 10.000 mensen getest en waren er 500 positief getest. Nu zijn er bijvoorbeeld 20.000 mensen getest en zijn er 800 mensen positief getest.
De mainstream media gilt vervolgens moord en brand want er is een toename in een zelfde tijdsbestek van 300 mensen die positief getest zijn. Echter wat ze vergeten te melden is dat er een dubbel aantal mensen is getest, dus per maateenheid zijn er MINDER positieve gevallen. dus neemt de besmettingsgraad AF, toch?

Conclusie:

– Ik ben en blijf een complotgekkie. En daar ben ik maar wat trots op! Want ik kan tenminste een mening
  vormen door allerlei bronnen te onderzoeken en niet meteen te geloven wat de regering zegt.

– VENTILATIE. Dat is naar mijn mening de oplossing om uit deze problematiek te komen. Ik hoop dat
   het kabinet dit nu eens gaat inzien en snel een deltaplan ventilatie opzet. 

– De mainstream media blijft als een dolle hond onze (corrupte) regering achterna hollen en doet niet
   voldoende meer aan onderzoeksjournalistiek. En dat maakt mij bang. Bang voor een toekomst waarbij
   we steeds meer in een controlestaat leven. Of te wel de politiestaat.
   En dan later zeggen: “We hebben het echt niet geweten“. Nou, dat argument gaat in deze tijd NIET meer
   op. iedereen kan zich goed op de hoogte houden en alternatieve bronnen onderzoeken.
   Dus tegen dat soort mensen zeg ik dan ook: “val deaud, bruikbare idioten“.

 

UPDATE 9/9/2020: vandaag op de radio weer iets over complotten. Maar daar worden de meest extreme gekkies behandeld. Die mensen die denken dat bijvoorbeeld 5G met het Corona virus te maken zou hebben. Die klote mainstream media zet daarmee ook mensen zoals ik weg die kritisch zijn op het overheidsbeleid aangaande corona. Zie bijvoorbeeld het ventilatieverhaal. De meeste NIET complotters (ik noem ze sheeple), denken vaak dat het RIVM de ventilatie op scholen aanbeveelt (ja, voor frisse lucht wel), maar dat is pertinent ONZIN! Het is dat Maurice de Hond erover begon (al 6 maanden geleden). het RIVM heeft tot op de dag van vandaag NIETS op hun ‘voorkom verspreiding‘ pagina staan over ventilatie. De VO-Raad is erover begonnen.
Het RIVM blijft echter vasthouden aan het mantra van 1,5 meter en handen wassen. Ventilatie en aerosolen spelen volgens hun géén noemenswaardige rol bij verspreiding van het Corona virus.

 

Nick

 

Bronnen:  nu.nl, maurice.nl, RIVM, café Weltschmerz.nl

Similar Posts