MEER VRIJHEID ROND FEESTDAGEN LASTIG – 21/11/2020

MEER VRIJHEID ROND FEESTDAGEN LASTIG – 21/11/2020

Nu.nl opent vanavond met de kop “Rutte: meer vrijheid rond de feestdagen lastig met deze cijfers“.
Het Nederlandse volk vind dit echt jammer. Waarom lukt dat nou niet? Wat doen we verkeerd?

Rutte roept op om ons aan alle maatregelen te houden, dan komt er misschien een plusje rond de feestdagen.
Deze lul geeft het volk wéér de schuld. Terwijl hij en zijn klote kabinet de werkelijke schuldigen zijn.
Want Rutte maant ons tot twee te tellen. Echter deze sukkel blijft halsstarrig geloven en uitstralen dat tot 2 tellen genoeg is. NEE, DAT IS HET NIET! 
En het erge is dat hij nog steeds echt denkt dat het volk niet goed luistert en zich dus niet houdt aan de maatregelen. Hugo de Jonge denkt er ook zo over.

Ik noem de niet correcte en correcte maatregelen nog maar een keer want als het leger meekijkt op deze website dan kunnen ze zien dat ik naast het vloeken ook de juiste maatregelen tegen covid19 plaats.

1. Handen wassen (is géén big deal, helpt altijd voor de hygiëne maar nauwelijks tegen de Corona.)

2. 1,5 meter afstand (is niet te doen. Niet menselijk en ook niet nodig. De grote druppels zijn het probleem niet.)

3. Muilkorf op (binnenkort verplicht. Zie mijn vorige postberichten. Helpt misschien ietsjes maar geeft ook gevaar en staat gewoon oerlelijk. Hoewel sommigen die muilkorf beter wel kunnen dragen want dan houden ze langer hun bek dicht).

Maatregelen 1 t/m 3 zijn van de overheid en zullen de besmettingen niet verder terugbrengen. Ja, ietsjes want de bijeffecten van deze maatregelen zijn dat de mensen weg worden gehouden van de superspreadevents. Maar dat snapt de regering niet en prijzen zichzelf als het aantal besmettingen terugloopt en veegt de vloer aan met het volk als de besmettingen oplopen door hun eigen falen.

Onderstaande maatregelen zijn mijn maatregelen (mede dankzij andere wetenschappers zoals Maurice).

4. VENTILATIE (Echt, deze is belangrijk! Maar staat nog steeds niet genoemd op de officiële pagina basisregels van de overheid) Ventileer je werkplek en je huis op elk moment! De WHO en Merkel zeggen het nu ook!

5. LUCHTVOCHTIGHEID (en deze is ook best wel belangrijk want bindt rondzwevende aerosolen). Dus hang een bakje water bij je verwarming. Staat ook niet vernoemd bij de basisregels van de overheid.

6. Vermijd superspreading events die zich binnen afspelen zoals kleine cafe’s, sportscholen, zalen, kerken, etc.
óf zorg ervoor dat die ruimtes continue van verse lucht worden voorzien. Meten met een CO2 meter.
Buiten is het 99,99% veilig. Voetbalwedstrijden met volle stadions kunnen dus zeker doorgaan. Alleen de OV-reizen en het drinken in het café voor en ná de wedstrijd is een groot risico. 

7. Stop met testen. Alleen bij de symptomen zoals verlies van smaak en reuk en koorts kan het misschien handig zijn om jezelf te laten testen. In andere gevallen kan de test zomaar een false positive worden met als gevolg dat je voor niks thuiszit en meetelt in de statistieken. En met meer testen dus meer “positieve gevallen”. en dus reden voor de overheid om nog meer rechten in te nemen.

8. Laat je niet BANG maken. Dit virus doodt veel minder mensen dan wordt aangenomen. Ja, de ouderen zijn kwetsbaar. Maar dat zijn ze altijd geweest. Zie 2016 en 2018. Covid19 heeft op dit moment in Nederland een geschatte IFR van 0,40%. Wereldwijd is deze geschat op 0,23%. Daar waar het WHO het eerst had over 3,4%. Dus het sterftecijfer is erg laag. Op dit moment zeker hoger dan een zwaar griepseizoen. Maar het gemiddelde zal wel weer afvlakken. Maar goed: al die beperkingen zoals horeca dicht? BIZAR! 

9. Blijf, vooral tijdens de herfst en winter, niet te lang op één plaats (binnenruimtes bijvoorbeeld).
Buiten kan géén kwaad en is ook nog eens goed voor je. Wandeling in natuurgebied bijvoorbeeld. Er is wel kans dat je burgemeester bij drukte de natuurgebieden afsluit. Want te gevaarlijk voor besmetting van anderen. HAHAHA. Laat mij niet lachen. Wat een losers!

10. Lees of kijk niet alleen naar de mainstreammedia maar schakel ook eens in op Café WeltschmerzJENSEN of andere informatieve media, zoals het MDH nieuws. Zie de diverse links helemaal onderaan de pagina van OPINIE.
Op deze manier kun je zelf een betere mening vormen. Want de mainstreammedia bericht teveel eenzijdig en lijkt daardoor te veel de kant van de overheid te belichten. De onderzoeksjournalistiek komt daardoor in gevaar.

 

Hoe dan ook, de overheid neemt ons alle leuke feestjes, tradities en evenementen af. Gelukkig zijn mensen ook wel eigenwijs en zullen zelfs de deugburgers zich niet allemaal aan de regels houden tijdens bijvoorbeeld Kerst.
Oud en Nieuw (veelal een buitenevenement) is gevaarlijk want een trigger voor onrust. Dus vuurwerk werd verboden.
Drank niet dus de onrust komt toch en bij masse. Met de nieuwe spoedwet in de hand kan de regering extra maatregelen nemen zoals de spertijd oftewel de avondklok voor een aantal dagen instellen (tijdens de jaarwisseling?). Het zou mij niets verbazen als dat zal gebeuren want ze zijn doodsbang voor de feestdagen.
Bang dat steeds meer burgers klaar zijn met de desinformatie die de overheid aan het verspreiden is.
De leugenachtige statistieken van de overheid geven méér besmettingen aan dus Rutte zal vlak voor oud & nieuw vast wel wat extra maatregelen gaan nemen en de deugburgers nog banger maken. Wat een toeval.

Tip voor politie, boa’s, leger, MIVD en AIVD: lees mijn tips en voorkom dat je besmet wordt als je met 2 of meer man in je bestelbus de complotgekkies in de gaten houdt. Goed ventileren en blijf vooral meelezen met de complotgekkies zoals Pierre Capel want dan kun je er wat van leren. 🙂

Beste regering, ik vind het werkelijk ongelofelijk hoe jullie hiermee weg kunnen komen.
Nou ja, er is hier en daar toch wel wat onrust aan het ontstaan.

 

 

Update – 22/11/2020
Weer een leuk feestje wordt verboten – Carbid schieten.
– En natuurlijk zwarte Piet, vuurwerk, thuisfeestjes, horeca (uit eten) en ga zo maar door.

Update – 02/12/2020
– De EU adviseert lidstaten om een avondklok in te stellen.

Update – 03/12/2020
– Het Nederlandse kabinet heeft volgens de telegraaf de avondklok afgeserveerd. We zullen zien!
  Hoe meer we richting oud en nieuw gaan, hoe zenuwachtiger dit idiote kabinet wordt.

 

Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl, dagelijkse Standaard.nl, café Weltschmerz, YouTube.nl en maurice.nl 

Similar Posts