SLOB WIL SNELTESTEN OP SCHOLEN – 25/11/2020

SLOB WIL SNELTESTEN OP SCHOLEN – 25/11/2020

Op de site van het AD vanmiddag: Slob wil proef doen met sneltesten op school.
Ik ga me steeds meer afvragen of die imbecielen wel goed bij hun hoofd zijn?
Leerlingen en leraren meerdere keren per week testen? Dat kan toch niet waar zijn?
Ongelofelijk dat dit ook nog direct gesteund wordt door partijen als de VVD, D666 en het CDA.
Nou , ongelofelijk? Nee dus. Dat zijn de 3 grootste dictatorpartijen van Nederland.
En het domme schapenvolk maar braaf op ze blijven stemmen.
Het is niet te geloven. Ik val godverdomme van de ene in de andere verbazing. Wat als leerlingen en docenten dit niet willen? Ik zal mij NOOIT laten testen. NOOIT. Zelfs onder dwang zou ik verzet plegen en zeker ook uithalen.
Waar moet dit heen? Naar een 1984 dystopische maatschappij waar de gehele dag de overheid alles en iedereen zal testen of ze nog wel aan de gezondheidseisen voldoen of nog goede deugburgers zijn?
Ze kunnen beter meteen een chip in onze kop boren om alle data bij te houden. 
Echt, deze waanzin moet stoppen. Ik word bozer en bozer en moet alle zeilen bijzetten om mijn moraal en geweten onder controle te houden. Hoe lang ik nog kan volhouden weet ik niet. Als dit zo doorgaat, zal zelfs ik gaan radicaliseren.

Heel veel jongeren trekken dit beleid ook niet meer. Ik hoop dat zij ons zullen bevrijden van deze waanzin.
De jongeren in Barneveld hebben van zich laten horen. Wie is de volgende groep? UPDATE: oh ja, URK!
Wanneer houdt deze waanzin op? Als het schapenvolk wakker wordt! Maar ja, dat gaat pas gebeuren als het te laat is. Want dan is de “Great Reset” al in volle gang en gaan er veel slachtoffers vallen. Zowel op sociaal, maatschappelijk, financieel en economisch gebied.

Vandaag voert viruswaarheid een kort geding tegen die PCR tests en overheidscommunicatie. Die tests waar totaal géén relevante medische informatie uit te halen is. Maar ik heb zo’n vermoeden dat die D666 rechter de eis zal afwijzen en de regering wéér gelijk geeft.
Hooguit zal de rechter zeggen dat de certificering van de test niet klopt met de toepassing van de PCR test maar nood breekt wet. En dus weer een proces verloren. Want anders breekt de juridische pleuris uit en valt het hele valse coronabeleid van deze regering als een kaartenhuis in elkaar.
Welke rechter durft de waarheid aan het licht te brengen?

Nick

Bronnen: nu.nl en ad.nl

Similar Posts