RUTTE: GROEP CRITICI CORONABELEID TE LANG NIET GEZIEN DOOR KABINET – 13/02/2021

 

RUTTE: GROEP CRITICI CORONABELEID TE LANG NIET GEZIEN DOOR KABINET – 13/02/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Rutte geeft toe dat zijn regime de coronacritici te lang heeft genegeerd. Ik heb het hier over “regime” want ik kán niet meer spreken over “het kabinet”. Sinds de avondklok er is leven we feitelijk in een dictatuur. Ja, we kunnen onze mening nog spuien maar wel op een eigen platform want elke afwijkende mening kan tegenwoordig zomaar gecensureerd worden. Dus vandaar dat ik het woord democratie niet meer in mijn mond kan nemen. Echt niet.

Maar goed: Rutte heeft het in het AD artikel niet over mensen die alles ontkennen betreffende corona, maar mensen zoals Maurice de Hond (en ik) die grote kritiek hebben over de aanpak en maatregelen om het Coronavirus te beteugelen. (mijn maatregelen staan hier).

Maar binnenkort zijn er verkiezingen en dus gaat die gladde aal (Rutte) zoeken naar kleine pluspuntjes om mensen in te palmen. En toegegeven: het werkt. Natuurlijk niet bij mensen zoals ik. Ik behoor tot de vrije denkers die vrijheid en het vrije woord als eerste vereiste noemen voor een echte democratie. Maar met mijn mening betreffende vrijheid en vrijheid van meningsuiting zijn heel veel schapen het niet mee eens. En dat vind ik vreemd.
Want daardoor zitten we nu in de situatie met avondklok, lockdown en andere maatregelen die totaal onnodig en disproportioneel zijn.
En dat is Rutte persoonlijk aan te rekenen. Net als de toeslagen affaire. Hij stond erbij en keek ernaar.
Maar het is meer dan dat. Rutte staat te boek als een visieloze leider. Dat is aan de buitenkant zeker zo. Alles schuift hij af op anderen. Want als er dan wat fout gaat dan kan hij met zijn lange neus en vingertje wijzen naar anderen. Maar aan de achterkant heeft hij alle touwtjes stevig in handen. Ik ken het type mens. Eigenlijk zeer neurotisch en een echte control freak. De baas die je altijd je presentaties zal checken en je zal vertellen (onder het mom van adviseren) wat je wel en niet mag zeggen. Hij straalt veel vertrouwen uit maar controleert zijn lagere werknemers en collega ministers  nauwgezet. Zijn adviezen zijn maatregelen die opgevolgd dienen te worden. Hij zorgt voor eenheid. Tot het laatst toe.
maar: als het dan fout gaat dan gaat het echt goed fout. Zie de bonnetjes van Teeven, zijn rechterhand Halbe Zijlstra die niet in Rusland was geweest, toeslagenaffaire en nu het aankomende Covid schandaal.

Reken maar dat als de waarheid omtrent Covid19 uitkomt een parlementaire enquête een feit is.
Helaas zal die te laat komen en is het leed al geschied.
Maurice de Hond heeft gepubliceerd dat Nederland bovenaan staat met harde maatregelen.
Maatregelen die niet bijdragen aan de al reeds lang dalende lijn der besmettingen en ziekenhuisopnames. Andere landen om ons heen scoren gelijkwaardig met dalende lijnen maar daar zijn veel zachtere maatregelen van kracht.

En Rutte nu zeggen dat hij eerder had moeten luisteren. Fuck hem en zijn regime.
Ze zijn allang over de top gegaan met de maatregelen en zullen hun straf niet ontlopen.
Dit schandaal zal uiteindelijk zó uit de klauwen lopen dat het voor hem persoonlijk game over zal zijn.
Karma is a bitch wordt er wel eens gezegd.

De tegengeluiden betreffende het corona beleid worden met de dag sterker. Ik zie het op YouTroep aan de vele medici en andere deskundigen die steeds meer een tegengeluid laten horen. De statistieken liegen immers! Een goede zaak dat dit soort mensen steeds meer kritiek durft te leveren.

Als docent kan ik ook niet veel langer aanzien dat mijn leerlingen rondlopen met muilkorven, gedemotiveerd raken en ook nog eens afstand tot elkaar en mij moeten houden. Dat is funest voor hun en mijn geestelijke gezondheid en zal op de lange duur ook schade aan onze maatschappij berokkenen.

Dit soort bestuurders (regime Rutte) hoort naar mijn mening dan ook thuis in de gevangenis. 
helaas leef ik in een utopie want Rutte krijgt weer veel stemmen en mag ook premier blijven als ik de media & peilingen mag geloven. Dan denk ik dat het volk de regering krijgt die het verdiend!

Ik erger mij dus vooral aan het niet juist geïnformeerde schapenvolk en ook aan de vele NSB’ers die daar tussen zitten. Je buren verraden omdat daar een feestje aan de gang is bijvoorbeeld. How low can you go?
Maar goed: ik ben ergens ook heel laf. Want ik draag ook braaf een muilkorf in de winkel en op mijn werk. Bang voor de boetes die ik mij niet kan veroorloven.

Maar: ik schrijf tenminste mijn frustraties en visie nog van mij af en maak deze publiekelijk. Dat doe ik met opzet zodat men weet wie ik ben, wat mijn standpunten zijn, wat mijn normen en waarden inhouden. Ik behoor helemaal niet tot het bange schapenvolk. Dat mag wel duidelijk zijn. Ook ben ik géén virusontkenner en anti-vaxxer. Maar deze vaccinatieronde sla ik zeker over!
Wel jammer dat dagblad Trouw mensen zoals ik enige tijd geleden typeerde als extreem rechts.
Want dan behoor je namelijk tot het gedachtengoed van PVV maar vooral Forum van Democratie.
Politiek en ideologisch gezien ben ik meer een Partij voor de Dieren mens. En dan vooral de dieren. (Als ik een volgorde van belangrijkheid moest aanduiden dan is dat voor mij: dieren, kinderen, natuur en volwassenen.)
Maar ook de Partij van de Dieren heeft voorgestemd om kinderen onder de 12 ook coronatesten aan te bieden. En met het huidige basisschoolprotocol is gaat dat min of meer naar de verplichtende kant. Dus blijft inderdaad voor nu slechts één keuze over: FvD!

Trouwens, morgen komt Maurice de Hond met een groot artikel betreffende een grote misstand in Nederland (corona misstand?). Ik ben benieuwd! Een smoking gun?

 

UPDATE – Zojuist bij nu.nl: Ziekenhuizen kunnen instroom van schaatsongelukken niet aan.
Tja, dat Rutte had er nog zó voor gewaarschuwd: maak geen ongelukken!
De burgemeesters waren er ook al bang voor. Op foto’s, genomen zonder telelens, zie ik heel veel mensen op het ijs bijeengepakt en wel. Tja, het is niet altijd meer winter in Nederland. Geniet ervan!

Die vele mensen op het ijs. Dat kan naar mijn idee 2 betekenissen hebben:

1) Dit zijn vrijheidsstrijders zoals ik en negeren coronaregels, Rutte en burgemeesters.
2) Dit is het bange schapenvolk dat egoïstisch is en altijd wijst naar anderen maar nu voor zichzelf kiest want ze zijn natuurlijk ook corona moe, net als ik ben. 

Ik hoop dat het (1) is. Want dan zijn we weer een stapje dichter bij revolte en kunnen we wellicht binnenkort onze vrijheid vieren. Ook bij de verkiezingsuitslag komt er dan een verrassing.

 

UPDATE 14/02/2021- Ollongren: briefstem niet ongeldig bij vergeten handtekening.
Minister Ollongren heeft gezegd dat het ontbreken van een handtekening op de stempas niet zal leiden tot het ongeldig verklaren van de uitgebrachte stem bij de 2e kamer verkiezingen van 17 maart 2021. En dat is vreemd. Want dit kan stemfraude in de hand werken. Stel je voor: allemaal voorbedrukte stempassen zonder handtekening. Dan kun je de stemmen zelf ook gewoon eindeloos kopiëren. Dat is dezelfde situatie waar Trump het ook al over stemfraude had. Gewoon niet doen.
Ik snap dat 70 plussers bang zijn om te gaan stemmen maar de verkiezingen zijn op deze manier gewoon gemakkelijk te manipuleren.

 

UPDATE 14/02/2021- Steekproef Britse Coronavariant klopt niet; daardoor extra zware maatregelen.
Maurice de Hond komt vanochtend met zijn ‘smoking gun‘. Een verkeerd uitgevoerde steekproef (Kiemsurveillance) én de sequence analyse (PCR test, lage CT waarde) is verkeerd aangepakt.
vervolgens heeft het RIVM hier een model van gemaakt (3e golf) en het regime verschrikkelijke voorspellingen voorgelegd over de 3e golf. Ik herinner me nog getallen van 170.000 besmettingen van de Britse variant op één dag of zoiets.
Niets is daarvan uitgekomen en niets zál daarvan uitkomen. Ook niet in andere landen. Zelfs in Engeland dalen de besmettingen. ook van de Britse variant. Dat komt ondanks de maatregelen. Niet door de maatregelen. Want in alle landen (ook de landen met lichte maatregelen) laten (sterke) dalingen zien.
Maar Nederland: die staat op nummer 1 met draconische maatregelen.
Het voorspellende model van het RIVM klopt dus niet (had Maurice al verwacht) maar is wel reden om ons in deze dystopische situatie te houden. De mainstream media? Die loopt gewillig aan de hand van het regime en RIVM mee.

Maurice zegt dan ook dat de data verzameling én modelvorming (statistiek) gedaan zou moeten worden door een onafhankelijke partij. Dit is nou precies een maatregel die ik ook al in mijn to do maatregelen lijstje had staan. 

We zouden morgen uit deze shit kunnen zijn als het bange schapenvolk dit spelletje ook door zou hebben. Er is zeker een kentering aan de gang. Kleine zaken zoals massaal op de schaats geven mij hoop dat steeds meer mensen minder bang zullen zijn en de maatregelen negeren.
De ondernemers zouden massaal hun winkel open moeten gaan doen. Dan is het game over voor het regime en kan een tribunaal zijn werk gaan doen. 
Viruswaarheid heeft al weer diverse rechtszaken lopen. Als ze er een paar winnen (want ze staan op feiten in hun gelijk) dan kan de kentering versneld gaan worden.
Maar helaas heeft ook ons rechtssysteem corona. Er worden bizarre, onwettelijke gerechtelijke uitspraken gedaan door 2 rechters. (Viruswaarheid treft bij elke rechtszaak toevallig steeds 1 van 2 dezelfde rechters. Dat gaat ook opvallen) 

 

Bronnen: ad.nl, wiki, maurice.nl, telegraaf.nl, google images, nd.nl, destentor.nl, trouw.nl en nu.nl

 

Similar Posts