BAUDET ONDER VUUR – 09/02/2021

 

BAUDET ONDER VUUR – 09/02/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Thierry Baudet ligt onder vuur. Hij schijnt racistische uitspraken gedaan te hebben in privé Wattsapp groepen. Dat is, als het waar is, zeker niet netjes maar dit soort berichtgeving vind ik ook géén toeval zo vlak voor de verkiezingen.
Maurice de Hond is eerder ook al aangepakt door het programma Propaganda. 

Eergisteren werd Baudet ook al onder vuur genomen door Arjen Lubach in de vorm van Gerri Baudet. Ik was altijd een groot fan van zijn programma, maar nu vind ik er geen barst meer aan. Zeker niet nadat bekend werd dat Irene van der Brekel zijn producer was. Deze vrouw is de partner van minister Ollengren. Bij mij is 1+1 nog altijd 2. Arjen Lubach heeft al meer ‘complot gekkies’ aangepakt.
Ik geloof niet meer in deze humor. De waarheid zal eens uitkomen. Dan ben ik benieuwd wat Lubach dan zal zeggen. Want veel mensen kijken naar zijn programma.

Maar eerlijk is eerlijk: deze deepfake broer van Baudet was geweldig gedaan!

Echter, gezien de precaire situatie omtrent het opjagen van mensen met kritische geluiden op het Coronabeleid, vind ik het weer géén toeval dat Baudet al 2 dagen achter elkaar wordt aangevallen.

Ik ga kiezen uit 2 partijen, FvD of Partij voor de Dieren. Ik neig voor nu het meeste naar FvD. Gezien hun focus op het opheffen van alle maatregelen betreffende Corona. 

 

Bronnen: nos.nl en Lubach op Zondag

 

Similar Posts