BAANBREKENDE STUDIE TOONT AAN DAT REUMAMEDICIJNEN WERKEN TEGEN COVID – 08/01/2021

BAANBREKENDE STUDIE TOONT AAN DAT REUMAMEDICIJNEN WERKEN TEGEN COVID – 08/01/2021

 

Vandaag lees ik in de Telegraaf dat reumamedicijnen de kans op overleven voor ernstig zieke corona patiënten aanzienlijk vergroten. Dit is goed nieuws.
In de krant hebben ze het over de medicijnen tocilizumab en sarilumab. Deze zouden een goede werking hebben op het behandelen van covid patiënten.
Ik ga dus medicijnen opzoeken tegen reuma. En ik vind deze medicijnlijst op www.reumanederland.nl.
En daar staan inderdaad de medicijnen tocilizumab en sarilumab.
Maar: Hydroxychloroquine staat daar óók tussen. Dit medicijn was al véél eerder in het nieuws toen huisarts Rob Elens het voorschreef (in combinatie met zink en nog een additief) aan 10 patiënten in het beginstadium van Covid. Deze 10 patiënten genazen allemaal.
De therapie die Rob Elens voorschreef werd echter verboden door de gezondheidsinspectie.
Vele patiënten van Rob Elens die hij toen weer noodgedwongen moest doorsturen naar het ziekenhuis overleden want het medicijn HCQ mocht niet langer worden voorgeschreven.

Ik ben niet thuis in de biochemische materie maar het is natuurlijk géén toeval dat al deze medicijnen in de groep reuma vallen.

Voor mij een bewijs dat Rob Elens in de goede hoek zat met een vroegtijdige behandeling tegen de ziekte Covid19. Maar wat is deze man afgemaakt in de mainstream media.
En erger nog: er zijn vele onnodige doden gevallen omdat dit medicijn HCQ verboden werd om in te zetten tegen corona.

Het feit dat de inspectie gezondheidszorg dit tegenhield is naar mijn mening niet alleen incompetent maar ook nog eens misdadig beleid en dus vind ik dat de inspectie gezondheidszorg (en de WHO) strafrechtelijk vervolgd dienen te worden. Dat gaat zeker gebeuren in de toekomst.
Na deze waanzin en het covid19 virus dat een IFR heeft van gemiddeld 0,24% (het aantal doden gedeeld door het aantal besmettingen) zal de wereld alle maatregelen moeten intrekken en teruggaan naar het oude normaal. Dat zal echter niet gebeuren want deze medische crises is een dekmantel voor een grotere crises zoals de economische. Door het kapot maken van de middenstand (lockdowns) kan een eventuele grote economische ramp afgewenteld worden op de covid crisis en de middenstand.

CONCLUSIE: steeds meer valt het doek voor de regering betreffende de onlogische en véél te ver gaande maatregelen tegen het covid virus. Maar ook oude medicijnen die goed werken werden verboden. Want vaccinaties waren de enige oplossing. Ze willen 7 miljard mensen gaan vaccineren met vaccines die op de lange duur helemaal nog niet getest zijn. En dus onherstelbare schade aan ons DNA kunnen aanbrengen. Ik hoop dat de mensen op tijd wakker zullen worden.
Inzetten op medicijnen is naar mijn mening een véél betere oplossing. Maar dan nog: dit virus is niet zo heel gevaarlijk mits het goed bestuurd wordt: ventilatie, temperatuur, luchtvochtigheid zorgen voor een lage viralload
Het virus is er en blijft (voorlopig) onder ons. Vaccinaties zullen naar mijn mening niet helpen en kunnen onze gezondheid ernstige schade aanbrengen in de toekomst.

 

Nick

 

Bronnen: telegraaf.nl, BLCKBX, Rijnmond.nl en ReumaNederland.nl

 

Similar Posts