DE NSB WEER IN OPKOMST – 10/01/2021

DE NSB WEER IN OPKOMST – 10/01/2021

Vandaag maak ik me weer eens druk om dit bericht.
Een jongetje met kanker heeft net zijn laatste chemokuur gehad en dat moet gevierd worden.
Alleen de buurman vind dat niet zo’n goede zet en belt de politie.
Ik zal hier kort over zijn: Dit is hoogverraad naar het Nederlandse volk en dient met het zwaarste middel bestraft te worden. Ik ben principieel tegen de doodstraf maar deze coronacrisis en vooral dit soort berichten heeft toch ook een zware impact op mij. Ik erger me groen en geel aan mensen die anderen aangeven voor zaken die voorheen héél normaal waren zoals feestjes, samenkomen, knuffelen. Noem maar op.
Dit soort verraders mogen van mij een pijnlijke dood sterven (ik zeg nu niet eens deaud, want dat is de komische, niet letterlijke variant). Nee, nu meen ik het. 

Er zijn legio voorbeelden zoals kappers die mensen “illegaal” knippen of kinderfeestjes die bruut door de politie worden verstoord. Noem maar op. Ik ben het zat. Echt zat.
We moeten terug naar het oude normaal. Het nieuwe normaal is asociaal en een daad van fascisme tegen burgers die wél normaal doen.

Hoe kan de mensheid zó diep zakken? Bange en laffe honden. Ik weet het niet meer en ik trek het niet meer. De adrenaline stroomt door me heen,  zó boos ben ik. En ik wil schelden met woorden bestaande uit ernstige ziekten. Ik kan me niet meer inhouden.

Ik vind dat er na deze crises een tribunaal moeten worden opgericht die dit soort verraders voor eens en altijd de mond zal snoeren (figuurlijk dan). Lange gevangenisstraffen, ook voor Rutte, De Jonge, van Dissel, OMT leden en ook meteen die verantwoordelijken van de toeslagenaffaire meenemen in dit verhaal.  

BAH wat ben ik dit land en zijn domme bange bruikbare idioten zat. Ik kan ze wel wat aandoen.
Ik ben geradicaliseerd, ik weet het. Maar zijn die verraders dat dan ook niet? Of zat het verraad altijd al in hun? Ik ben nog steeds géén actieve demonstrant. Wanneer laat ik me nu eens gelden? Wanneer doet u dat? 

 

Nick

 

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl en nu.nl

 

Similar Posts