CORONABOETES VOOR BUITEN GENIETEN VAN HET WARME WEER – 30/03/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Vandaag is het een heerlijk warme dag en een lekker zonnetje.
Wat doen mensen? Die gaan naar buiten.
Owww, wacht. Daar is de politie die de zon aanbiddende mensen een coronaboete geeft want ze houden géén 1,5 meter en/of ze zijn met meer dan 2 personen tegelijk buiten.
Ja, schaapjes. Jullie worden nu genaaid door jullie eigen gejank. Dat kan ik met recht zeggen als FvD stemmer én grondrechtverdediger. Jullie waren toch zo voor die onzinnige en niet werkende coronamaatregelen? Ik heb het voorspeld. De politie en regime gaan het héél, héél moeilijk krijgen de komende weken/maanden. En meer dan terecht. Mijn voorspellingen komen één voor één uit. De politie heeft zijn kruit verschoten en het krediet zal wegvloeien. Er zijn nu nog 2 mogelijkheden voor de politie. Weigeren om nog coronaboetes uit te schrijven óf de consequenties aanvaarden en lijdzaam moeten toezien hoe de agressiviteit gaat toenemen. Met een hoop verdriet tot gevolg. Hoe dom kun je zijn? Een verschrikkelijk scenario.

Als je buiten het risico loopt op besmetting dan had de gehele wereld al corona gehad!
Ezels! Denk nou toch eens logisch na. Het virus verspreid zich niet/nauwelijks door aanraking dus die klote handen wassen helpt niet/nauwelijks tegen een longvirus. 1,5 meter houden buiten? Helpt ook niet. Alleen als het geheel windstil is kan het virus buiten even blijven hangen. Ik, als halve natuurkundige kan best wat vertellen over verspreiding van grote en kleine druppels in een open én afgesloten ruimte. Godverdomme. Wordt toch eens wakker.
Die van Dissel , echt, die hoort in de gevangenis thuis. Die eigenwijze zak!

De tijd is gekomen. De bevrijding van het kwaadaardige komt naderbij. Ik ben al weer boos.
Boos op de overheid, politie en dat verschrikkelijke RIVM.

Maurice de Hond komt vandaag met 2 relevante artikelen. Namelijk:

En natuurlijk het ventilatie en luchtvochtigheid verhaal. Ventilatie (hier nog een andere link) is dé oplossing voor deze nep crisis. Ja, er is een andere crisis: de economische- en onze identiteitscrisis. Dáár moeten we wat aan gaan doen.

Het is werkelijk ongehoord en ongelofelijk dat we dit als burger nog pikken. Pikken dat we een boete krijgen als we buiten lopen of genieten van de zon.
Over een jaar (of twee) zal men lachend terugkijken. Nou ik niet. Ik vervloek die idioten die hier aan mee hebben gedaan. Dat is in beginsel 85% van de bevolking.
Ik vergeef het jullie nooit. Jullie hebben laten zien dat de duivel op aarde bestaat.
Angst is de slechtste raadgever die er is. Het drijft mensen uit elkaar. Maar zeg niet dat jullie niet gewaarschuwd waren. Want er zijn websites genoeg met belangrijke informatie.
Het is wachten op de eerste dode die om het leven komt door corona politiegeweld óf andersom. Ik ben er bijna zeker van dat dit niet meer vredelievend is op te lossen.
Corona zal onze maatschappij verwoesten. Vroeg of laat.

En de grote schuldigen zijn de VVD, CDA en D666. Samen met het regime Rutte én het politieapparaat. Er dient tot op het bot gesaneerd te worden.
De schuldigen dienen lange gevangenisstraffen te krijgen. Pas dan kan het vertrouwen wat mij betreft een beetje hersteld worden.

UPDATE 31/03/2021 – NOS komt met het bericht dat de kans op besmetting buiten minder is dan binnen. Nou, het is bijna NUL! Virologen zijn géén natuurkundigen. Maar alles dat ze zeggen wordt wel voor waar aangenomen. Want mijn mening over het virus telt ook niet omdat ik géén viroloog ben. Daarom zou het OMT niet alleen maar moeten bestaan uit virologen, maar ook uit natuurkundigen, sociologen, wiskundigen (voorspellingen, modelleren), etc. Een grote fout van het Regime. Maar ik denk een opzettelijke fout zodat ze ons nog jaren kunnen voorliegen over hoe gevaarlijk dit killervirus wel niet is.
Let maar op: het is nu al 2 dagen warm. Over 1 tot 2 weken zien we een dipje in het aantal ziekenhuisopnames. En bij een langere periode warm weer daalt het enorm.
Maar niet genoeg om de maatregelen compleet af te schalen volgens het regime en RIVM.
Dus we komen hier zonder revolte NOOIT meer uit.

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, ad.nl, coronateller.nl, maurice.nl en nu.nl

Similar Posts