GROTE ZORGEN OM PIETER OMTZIGT – 23/03/2021

” De dictatuur én politiestaat is een feit in Nederland! “

GROTE ZORGEN OM PIETER OMTZIGT – 23/03/2021

De CDA Top heeft grote zorgen om Pieter Omtzigt.
De Telegraaf bericht hierover. Dit is helaas een premium bericht maar in een regel lees ik dat het gaat over de toeslagenaffaire.
Pieter Omtzigt heeft deze affaire, samen met 2 andere Kamerleden, blootgelegd.
Maar de tegenwerking van het regime is hem naar zijn hoofd gestegen.
De Rutte doctrine heeft zijn tol geëist. Pieter Omtzigt kan het waarschijnlijk niet verwerken dat Rutte en zijn regime hem hebben proberen kapot te maken.
En nu dubt hij over zijn toekomst. Want zijn fractievoorzitter, Wopke Hoekstra, was ook een belangrijke schakel in deze affaire.
Pieter kan het dus niet meer bolwerken. Rutte en zijn kliek waren afgetreden maar kon vrolijk doorgaan met regeren. De verkiezingen waren ook erg duidelijk. Mijn boosheid is niet echt in woorden uit te drukken. Het vreet ook aan mij dat Rutte zelfs zetels erbij heeft gekregen.
Rutte is een narcistisch monster en kan dat goed verbergen. Dat wel.

Maar Pieter Omtzigt is kapotgemaakt. Kapotgemaakt door een regime én de hoofdrolspelers persoonlijk.
Een terugkeer in de kamer acht ik zéér klein tot uitgesloten. Ik denk dat Pieter de politiek gaat verlaten. Zijn eigen CDA heeft hem immers ook laten vallen. Nadat clown Hugo de Jonge zich terugtrok uit de rol van partijleider (met ook nog frauduleuze verkiezingen), mocht Wopke Hoekstra de partij gaan leiden. En dat terwijl Omtzigt toch écht de nummer 2 was.
Een teken aan de wand. Zijn eigen CDA bestuur zag niets in Pieter Omtzigt als partijleider en moest dus zelfs frauderen bij de CDA leiderschapsverkiezingen.
Pieter Omtzigt kan Rutte ook niet meer onder ogen komen. Want hij weet wat een manipulator deze narcist is. Dus ik denk dat het exit is voor Pieter.
Natuurlijk probeert het regime Pieter te ‘beschermen’ en zal men hem een mooi baantje aan gaan bieden om hem verder monddood te maken (eis). Misschien is er hier en daar ook wel een soort van dwang. Want Pieter weet veel te veel.
Hij dubt nu om een deal aan te nemen of als klokkenluider door te gaan.
In Nederland zijn klokkenluiders niet veilig en de facto betekent dat dus de politieke doodstraf. Men zal hem als een complotgekkie wegzetten. Het volk zal dan over 10 tot 20 jaar in een documentaire te zien krijgen wat de Rutte doctrine inhield en zeggen dat ze niet wisten dat Rutte zo’n grote grip op de schandalen heeft gehad. Rutte is een marionet van de EU en meer.

UPDATE 25/03/2021 – Ollongren en Jorritsma stoppen als verkenner ná blunder met aantekeningen.
Zojuist in de Televaag: een blunder van jewelste. Maar: ik krijg nog gelijk ook!
Pieter Omtzigt wordt genoemd in een gelekte foto. Daarbij staat dat hij een andere functie gaat bekleden. Burgemeester? Of gaat hij helemaal weg uit de politiek zoals ik voorspeld had?
Ze hebben deze man helemaal kapot gemaakt. En met ze bedoel ik Rutte, Hoekstra en het CDA bestuur. Wat een verschrikkelijke christenhonden zijn dat toch.
De Ruttedoctrine heeft zijn wrange vruchten afgeworpen. En neem van mij aan: het einde is nog lang niet in zicht. Mark Rutte is een narcistisch monster. Ik baal er nog van dat hij zoveel kiezers om te tuin heeft weten te leiden. Maar de beste volksvertegenwoordiger (lees: Omtzigt) is definitief uitgeschakeld. Tenminste, zo lijkt het.
Ik haat het regime met heel mijn hart en elke vezel in mijn gruwelt van wat ons nog te wachten staat. Maar er is natuurlijk altijd hoop. Ik geloof dat het goede uiteindelijk zal winnen en ik weet zeker dat het tijdperk Rutte eerder ten einde zal zijn dan wij denken.
Karma is a bitch!

UPDATE 25/03/2021 – Kan het nog erger?
In het AD zegt de vrouw van Pieter Omtzigt dat hij zijn kiezers niet in de steek zal laten.
Ik interpreteer dit als dat Pieter de politiek niet wil verlaten. Maar dat zou betekenen dat hij weg MOET. Het staat immers in de uitgelekte aantekeningen van Ollonkreng. En deze aantekeningen zijn al gemaakt zonder het overleg met het CDA. Dus wie weet dat Omtzigt weg gaat?
Is dat gedicteerd door Mark Rutte? Het zou mij niets verbazen.
Dit heerschap is nog meer controlfreak dan ik al dacht.
Maar het zal uiteindelijk als een boemerang tegen hem keren. Zeker weten.

Bronnen: Nick Govaart en telegraaf.nl

Similar Posts