BERICHTEN VAN WEEK 21 – 22/05/2023

Trots op de boeren!

BREAKING NEWS
De Eerste Kamer heeft vandaag (23 mei) ingestemd met de Pandemiewet (Wet WPG) en daarmee de zoveelste stap gezet tégen de vrijheid en democratie. De Coronamaatregelen moeten nog worden geëvalueerd, maar duidelijk is dat veel van deze maatregelen (eigenlijk allemaal) zinloos waren bij de bestrijding van dit virus. En dan nu deze wet aannemen, nog snel voor de wisseling van de Eerste Kamer. Ik vind het ongekend en onbeschoft. Volgende week nog de nieuwe Pensioenwet en dan is Nederland weer verder gesloopt door het regime Rutte en veel oppositiepartijen.
Voorstemmers van de Pandemiewet waren: #VVD #CDA #D66 #CU #PvdA #GroenLinks #SP. Het is géén kwestie meer van Links en Rechts. Het is een kwestie van de niet geïnformeerde tegen de wel geïnformeerde. In ieder geval zijn oppositiepartijen zoals PVDA, GL en SP totaal niet meer relevant. Ik zal er dan ook nooit meer op stemmen.


ALGEMEEN
Langzaam maar zeker komen er meer waarschuwingen dat het regime Rutte & co steeds meer invloed op de burgers aan het uitoefenen is. Het is dan ook een typisch D666 credo: “We laten iedereen vrij, maar niemand vallen“. Typisch een uitspraak die de maakbaarheid omschrijft die D666 wil invoeren.

Opnieuw duiken er gevoelige berichten op over de Toeslagenaffaire. Het blijkt nu dat er in een vroeg stadium wel degelijk mails met alarmerende waarschuwingen naar de verantwoordelijke minister waren gestuurd (Menno Snel), maar daar werd toen niets mee gedaan. Rutte, treedt af en biedt je excuses aan! Maar nee hoor, deze <vloekwoord> blijft nog steeds aan en komt er elke keer weer mee weg!

Zo’n 100.000 inwoners van Nederland geloven in complottheorieën en een kwaadaardige Elite. Daar hoor ik ook 100 procent bij. Dat ze mij dan benoemen als extreem rechts of een persoon die psychische hulp nodig heeft, is tot daar aan toe. Maar ik heb al voor een groot gedeelte met dit blog aangetoond dat vele complottheorieën complotpraktijken zijn geworden. En het einde is nog lang niet in zicht. Trouwens, 100.000? Het zijn er véél meer, denk ik. Er zijn echter ook complotgekkies. Die denken dat de Aarde plat is en de vaccinaties microchips bevatten. Zó erg ben ik dan ook weer niet. Ik kijk vooral naar feiten en soms neem ik veronderstellingen mee in mijn overweging. Als ik bijvoorbeeld hoor dat er meerdere mensen vrijwel direct na de vaccinaties onwel worden of dood neervallen (krantenberichten), veronderstel ik dat het met de prikjes te maken heeft. Een logische denkwijze, toch? En als dan ook nog eens een aantal deskundigen twijfelen, dan weet ik genoeg. Maar Clown De Jonge roept dat het allemaal veilig is. En dan ben je een complotter? Nee, ik ben juist realistisch en weeg naast mainstreammedia ook de alternatieve media mee in mijn oordeel. Nou vooruit: vooral de alternatieve media!

Leraren dreigen met stakingen als er géén loonsverhoging komt. Ergens snap ik dit wel, want de CAO’s werden net vóór de grote inflatie afgesloten. Daar kregen de docenten zo’n 4 tot 5 procent erbij, dacht ik. Maar nu staat onze koopkracht onder water, omdat de inflatie veel meer dan 5 procent bedraagt.

Elke keer lees je dat de gasprijs weer lager is geworden. Nu is deze zelfs gedaald tot het laagste niveau in 2 jaar! We zijn Poetin te snel af staat er in het DPG media EU blaadje AD.nl. Maar helaas, ik denk dat de lage gasprijs komt door lage vraag, de lente met haar hogere temperaturen, het repressieve gasbeleid van het regime en de nog steeds hoge prijs. De voorraden hebben het gehouden, mede door de zachte winter. Maar ik denk dat de prijs in de maanden oktober en verder weer rap zal stijgen. En er hoeft maar één korte periode van koude te zijn, dan is het klaar denk ik maar zo!

Huishoudens en kleine bedrijven (MKB) betalen voor het grootste deel de energiebelastingen van de grote bedrijven. Ik wist dat bij grote afname de belasting én energieprijs naar beneden ging, maar zoveel? Echt bizar!

De Televaag heeft een rekenvoorbeeld van het toekomstig rekeningrijden gemaakt en komt tot de conclusie dat een deel van de automobilisten tussen de 80 en 450 Euro per maand meer gaan betalen. Absurd, maar ik had natuurlijk niets anders verwacht. En de vakbonden? Die roepen om een hogere kilometervergoeding. Hoe dom kun je zijn!

Er komt een toeslag op plastic wegwerpbakjes of men moet zelf een bakje meenemen naar de snackbar. Het regime Rutte is bezig met ons burgers aan alle kanten klem te zetten. We hebben vanaf 1 juli géén tijd meer om te zeuren of te protesteren, want we zijn als volk bezig met het sorteren van plastic bakjes én het tellen van de kilowatturen op de meter. Het regime is naar mijn idee bezig met het uitrollen van een totalitair systeem. Wat ze echter niet doorhebben is dat de Nederlander meegaat tot een bepaalde grens. Als die overschreden wordt, is het meteen goed fout. Ik heb besloten deze <vloekwoord> allemaal uit te lachen en te negeren. Ik zal dit systeem hoe dan ook proberen te traineren. Ja, dat kost mij meer geld, maar ik hoop uiteindelijk dat de woede van het volk als een dolk zal neerslaan op dit kwaadaardige regime. Zeuren over plastic bakjes, maar de gedupeerde mensen van de toeslagenaffaire en bezitters van beschadigde huizen in Groningen worden aan het lijntje gehouden. Ik trap er niet in. Het regime Rutte is niets anders dan een kwaadaardig kankergezwel dat toch echt voorgoed uit onze samenleving gesneden dient te worden.


BINNENLAND
Een financiële expert waarschuwt in navolging van het wetenschappelijk bureau van het CDA dat er met de invoering van de nieuwe pensioenwet helemaal geen zekerheid meer is over de pensioenen. En de Nederlanders? Die hebben (nog) niet echt door dat er zéér binnenkort over deze wet gestemd gaat worden. En een meerderheid van de Eerste Kamer is nog steeds voor deze wet!
Trouwens: voor de politici geldt de nieuwe pensioenwet niet, want politici vallen onder een apart pensioenpotje. En daar is mee afgesproken dat een 2/3 meerderheid vóór een eventuele wijziging dient te stemmen. En die meerderheid zal nooit worden gehaald. Eigenlijk wel schandalig dat ze wel voor anderen het pensioen een casino variant kunnen maken, maar voor zichzelf een veilige haven creëren. Want het regime had ook kunnen zeggen: allen voor één en één voor allen. Maar dat doet deze kwaadaardige Elite natuurlijk niet!
UPDATE 26 MEI 2023 – Tips om extra te sparen voor je pensioen. Wel raar, die nieuwe wet is toch zo goed? Dan hoef je toch géén extra geld opzij te zetten? Vreemde zaak…
UPDATE 28 MEI 2023 – Ook een hoogleraar roept op om de wet in te trekken.

Extinction Rebellion heeft op 27 mei de A12 geblokkeerd. De politie was op de hoogte van de plannen maar kon niet voorkomen dat duizenden rebellen de weg blokkeerden. Er zijn honderden arrestaties verricht, maar wat zo vreemd is, dat één of andere pief van het OM heeft besloten om de meeste rebellen NIET te vervolgen… Bizar. Ik herinner mij de Blokkeerfriezen. Die moesten taakstraffen en DNA afstaan. Dit is niets anders dan KLASSEJUSTITIE!
Die OM pief is ook maar een mens met een mening. Of toch niet?
NGO Amnesty International reageert met de opmerking dat de actie van de Rebellen vreedzaam was, maar die van de Blokkeerfriezen niet. Tja, Amnesty…

In heel veel gemeentes zijn de vuilcontainers tegenwoordig alleen nog maar te openen met een speciaal pasje. Dat was ingevoerd om bedrijven géén bedrijfsafval te laten storten. Ik heb altijd al gedacht dat deze pasjes voor het toekomstige sociaal kredietsysteem zijn opgezet. Vuilniszakken tellen. En ja hoor, de gemeentes hebben nu ontdekt dat ze de mensen per vuilniszak kunnen laten afrekenen. Ze vergeten daarbij vast maar even dat we al per jaar ook een afvalheffing betalen. Dit komt er natuurlijk bovenop. Eerst zal dit 10 cent per zak kosten, dan 25 cent en dan zomaar een Euro. Ik zie het al voor mij. Ik heb vorige week nog de Gemeente Schiedam gecomplimenteerd met het feit dat vuilverwerker Irado daar ook op zondag de containers gaat legen. Ik schreef daar ook dat ik nooit mijn huisvuil zomaar naast een volle container zou zetten. Dat ga ik waarschijnlijk wél doen als er per zak moet worden afgerekend. Dan stop ik meteen ook nog een roetplofzak erbij, dat als BOA’s in de zak kijken om te achterhalen van wie die zak is, de zak (veilig!) ontploft en ze pikzwart eruitzien, ha, ha. Oh, wacht, ik moet van D666 Woke zijn. Dan neem ik witte poedersuiker of witte meel, dan zien ze sneeuw wit, ha, ha!

Hilarisch: Ik vroeg aan BING AI of er een foto gemaakt kon worden van een BOA die vuilnis controleert en een wolk witte poedersuiker over zich heen krijgt. Zie onderstaand resultaat 🙂


De Schoenenprins Hugo de Jonge waarschuwt voor een forse bouw achterstand vanwege de hoge bouwkosten, gebrek aan grond en de hoge rente. Dit was natuurlijk allemaal te verwachten. Ook de stikstofregels én de grote instroom van asielzoekers maken het allemaal niet gemakkelijker. Ook hier is De Jonge in staat om alles te verkloten. Ook de Televaag spreekt van donkere wolken boven de bouw.

Steeds meer mensen kunnen hun huis niet meer betalen (na een scheiding of iets dergelijks) en kamperen op straat. We gaan steeds meer de kant van de VS op.

Het regime heeft geen mening over het omlaag brengen van de asielzoeker instroom. Er is dus géén haast bij Rutte om de instroom omlaag te brengen. En dat is vreemd, want hij had de VVD Kamerleden (en fractieleider & tassendrager Hermans) beloofd om de asielstroom omlaag te brengen. Ook hier weer heeft Rutte gelogen en zal hij ten koste van alles met ijzeren vuist regeren en op zijn eigenwijze narcistische manier zijn eigen fractie te kijk zetten. Dat maakt hem niets uit. Hij wil koste wat het kost aan de macht blijven. En dát is nu de kwaadaardige Elite waar over gesproken wordt. Het lijkt wel of ze moeten blijven zitten tot het uiterste, om zaken tegen de wil van de bevolking erdoorheen te duwen. Terwijl dit artikel héél groot staat aangekondigd op de voorpagina van de Televaag, lees ik ergens een heel klein verborgen stukje over de Dwangwet die door de ministerraad is aangenomen. Die Dwangwet geeft het regime de macht om gemeenten verplicht asielzoekers te laten opnemen. De details zijn nog niet bekend. Maar dat deze wet door de Tweede Kamer zal komen, is duidelijk. Daar heeft het regime nog steeds de overhand.

Ondertussen zijn VVD leden het gedraal rond de asielcrisis meer dan zat en eisen maatregelen tegen de alsmaar toenemende asieldruk. Anders is een catastrofe onafwendbaar volgens de kritische leden. Maar Rutte zal weinig (kunnen) doen, want het is een EU beleid. In plaats daarvan zal de Wet verplaatsing bevolking (Dwangwet) steeds meer worden ingezet is mijn verwachting. Ik ben benieuwd wanneer de gemeente gaat aankloppen bij bewoners van grote panden met de mededeling dat daar asielzoekers gaan worden ondergebracht. Dat kan nu nog niet, volgens mij. Maar aangezien de wet al lang van kracht is, kan dat snel geregeld worden. Kwestie van tijd.


POLITIEK
Met een nieuwe wet in de hand kunnen burgemeesters binnenkort huizen sluiten als er kans is op een aanslag of als er wapens zijn gevonden. Op zich prima idee, maar wat als onschuldige burgers hiervan het slachtoffer worden? In Rotterdam zijn er op dit moment veel explosies in- en rondom woningen. Het is mij nog niet duidelijk wat de oorzaak is. Moeten al die woningen dan ook dicht van al die mensen? Is dat wel eerlijk? Iets om goed in de gaten te houden.

Minister Dennis Wiersma (Onderwijs hork) had een gesprek met de VVD fractie omtrent zijn opvliegende en boze gedrag. Deze hork viel blijkbaar meer op dan zijn baas Rutte. Hij krijgt nu een laatste kans van de fractie en beloofde (weer) beterschap. Ik vind het wel wat vreemd dat deze VVD minister wordt aangesproken door de VVD fractie. Dit zou eigenlijk een taak moeten zijn van de ministerraad, toch?
UPDATE – Onvrede over hork Wiersma raakt nu ook VVD (tassendrager) fractieleider Hermans.

Kaag twijfelt over politieke toekomst na een emotionele oproep van haar kinderen om te stoppen. Ze wordt namelijk bedreigd, en dat vind ik echt verschrikkelijk, ondanks dat ik persoonlijk niets op heb met Kaag en haar waardeloze beleid. Niet alleen omdat ze D666’er is, maar ook omdat ze zo’n enge elitaire uitstraling heeft. Maar haar bedreigen? Nee, dat gaat absoluut te ver en is een NO GO! En is ook niet nodig, want dit mens zorgt er zelf wel voor dat het niets wordt in de politiek. Ze weet van toeten noch blazen. Er zijn trouwens ook boze tongen vanuit de Televaag die beweren dat de kinderen van Kaag gebruikt worden om een zielige uitstraling te maken en zo meer sympathie voor Kaag op te wekken. Dat zou mij ook niets verbazen! Maar ik heb ook hoop dat het nu toch echt exit Kaag zal zijn. Familie is tenslotte belangrijker dan het werk. Deze smoes kan Kaag gebruiken om binnenkort op te stappen. Dat zegt een Televaag journalist nu ook, en dat is goed nieuws!
Sigrid Kaag haalt in het TV programma College Tour hard uit naar Wilders en noemt hem geradicaliseerd. Tja, een D666’er die een ander de maat neemt. Laat ik mijn commentaar maar even voor mij houden.

Hugo de Schoenenprins wil Televaag columnist Marianne Zwagerman censureren. Zwagerman haalt in een column flink uit naar Sigrid Kaag. Maar als De Jonge dit soort uitspraken doet als minister, is dit dan door het hele regime gedragen? Of is dit een slippertje? Dan moet hij weg, want Mona Keijzer mocht ook géén privé mening uitten over het Coronatijdperk. Hier nog een mooie column (Ton F. van Dijk – HP de Tijd) over de Linkse- en Rechtse tolerantie.


BUITENLAND
Nieuwe auto’s dreigen fors duurder te worden door plannen van de EU. De steeds zwaardere milieueisen stuiten op fel verzet van autolanden. Het doel is uiteindelijk dat niemand meer een eigen auto zal bezitten. Ook hier geldt: “You will own nothing, but you will be happy”. Deze snode plannen vanuit de EU (Fransje Timmermans) zullen uiteindelijk gaan falen, want ik ken werkelijk niemand die zijn auto wil of kan delen. Bij voorbaat al een mislukt plan.
Autofabrikanten hebben berekend dat een nieuwe auto zo’n 2000 Euro duurder zal uitvallen, waar de EU het over zo’n 200 Euro heeft. Een factor tien!

Over TimmerFrans gesproken: Zijn nieuwe EU Natuur wetgeving zal alles lam gaan leggen, maar vooral de boeren zullen weer het slachtoffer zijn. De Belgische premier is dan ook een voorstander om de pauzeknop in te drukken.
Er mag best wat gebeuren aan de natuur, maar begin dan bij die vreselijke chemische bestrijdingsmiddelen van Bayer aan te pakken. Hoe kunnen we die vervangen voor biologische alternatieven? Zet daar vooral op in en dan denk ik dat onze insectenpopulatie ook weer zal herstellen.

De VS hebben nog tot 5 juni geld om tot een deal te komen zonder dat er grote gevolgen zullen zijn. Ná 5 juni is het geld op en is de VS in principe failliet. Ik lees steeds meer dat een recessie helemaal niet zo slecht is voor de economie. Nou, mij is altijd anders geleerd. Pure propaganda om zaken als zachte boter over het volk uit te smeren.
UPDATE 29 MEI 2023 – Er is een deal overeengekomen. Het lijkt of deze crisis voor de komende jaren is bezworen.

Twitter trekt zich terug uit een vrijwillig akkoord dat ervoor zorgt dat desinformatie uit de Social Media wordt aangepakt. Mijn vraag is dan altijd: wat is desinformatie? Willem Engel die altijd al beweerde dat de prikjes niet werken tegen overdracht van het virus? Dat was in 2021 desinformatie, maar naderhand is toch gebleken dat de prikjes niet of nauwelijks de overdracht tegenhielden. Ik noem maar wat. Elon Musk van Twitter wil dus niet meedoen. Helaas voor hem wordt het begin 2024 verplicht om desinformatie te filteren. Dus dit is gewoon een keiharde censuurwet.


KLIMAAT
In het uitgedroogde Zuidoosten van Spanje is een record aan regen gevallen. Vele wegen werden onbereikbaar voor auto’s en vele kelders zijn ondergelopen. Klimaatverandering? Zal best. Maar waarom is er géén plan gemaakt voor waterbeheer. Met een juiste waterberging kun je overstromingen beperken én kun je water opbergen om in tijd van droogte weer in te kunnen zetten. Ik denk dat de mens géén of nauwelijks invloed heeft op het klimaat, maar we kunnen wél aanpassen aan klimaatveranderingen. Echter de prioriteit ligt vaak bij geld steken in zinloze projecten, zoals oorlogen en nutteloze subsidies.


CORONA
Met de aangenomen Pandemiewet is de weg vrij om voor alle Nep pandemieën zoals Corona was, burgervrijheden nog verder in te perken. BRAVO! Ik weet één ding: Ik zal me op dit gebied NOOIT aan deze wet houden. Dus voor mij géén muilkorven, lockdowns en avondklok meer. En die vaccins? Over mijn lijk!
Ik negeer deze illegale wetgeving gewoon. Genoeg is genoeg!

Rutte en De Jonge worden pas ergens in 2025 gehoord via de Corona-enquête. Dat is natuurlijk opmerkelijk laat. Er gaat daar pas iets uit komen als elders de waarheid naar boven komt. Dan kunnen deze 2 boeven voor een tribunaal gebracht worden. Oh ja, het wordt natuurlijk over de verkiezingen heen getild. Slimme zet van het regime.

En hier ECHT een voorbeeld van desinformatie: een team van wetenschappers (waaronder Marc Bonte) beweert dat we 6 jaar in lockdown gezeten zouden hebben als we de vaccinaties niet hadden gehad. Eigenlijk is dit bericht nog vele malen belachelijker dan die bewering destijds van Jaap van Dissel dat er meer dan 100.000 mensen per dag besmet zouden raken. De nep pandemie was al over zijn hoogtepunt heen in de zomer van 2020. Dat is één. Twee, Omicron heeft ervoor gezorgd dat Corona snel endemisch werd en géén grote problemen meer veroorzaakte. Zelfs Gommers noemde het een verkoudheidsvirus! Echt, ik kan hier zo boos om worden, Dat noemt zich wetenschappers? Charlatans, dat zijn het! Ook deze mensen zullen in de toekomst voor een tribunaal moeten verschijnen, want ze zijn een gevaar voor onze vrijheid en democratie.

De Klimaatgekkies slaan wéér alarm. Zelfs de grootste meren drogen langzaam maar zeker op. Dat geloof ik best, want klimaatverandering is er altijd al geweest. Maar komt dit wel door klimaatverandering? Heeft de mens hier niet op een andere manier invloed op, zoals zoetwater winning? Ik vraag het mij maar af.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Het opleiden van Oekraïense vliegers is al begonnen. Daarmee is de weg vrijgekomen om op termijn F16’s aan Oekraïne te leveren. En hiermee komt een grootschalig conflict weer dichterbij. Riemen vast!

Rusland zal een preventieve aanval met kernwapens uitvoeren als het Westen kernwapens gaat leveren aan de Oekraïne. En terecht, denk ik dan. Het leveren van straaljagers gaat al een stap te ver en ik vind het bewonderingswaardig dat Putin zo kalm blijft. Natuurlijk is hij zwaar over de scheef gegaan met de inval, maar vlak de NAVO landen niet uit. Die hebben er druk op gezet. Al vanaf 2014. Ik ben dus zeker niet pro Russisch (ik hoop dat Putin door zijn eigen volk wordt afgezet), maar in dit geval geef ik ze gewoon gelijk.

Yoeri Albregt, directeur van debatcentrum “De Balie” kreeg wat lastige vragen van een kritische journalist (of burger) omtrent een Russische tank die was geëxposeerd. Op een gegeven moment wordt hij kwaad en grijpt opeens naar de microfoon. Nogal een gewaagde actie voor iemand die het debat, dus ook de voor- en tegenargumenten, niet uit de weg zou moeten gaan. Bij het weekjournaal van Willem Engel en Jeroen Pols laten ze de partners van De Balie zien. De NAVO en de EU. Nu snap ik de relatie tussen tank en de vraag van de journalist “of De Balie betaald is met NAVO gelden”. Wat zijn dit soort organisaties toch tot op het bot corrupt en rot. En dan is ook nog het Stimuleringsfonds van de Journalistiek een partner. Ha, ha. Fijn als je dan als journalist wordt aangevallen door de directeur van De Balie. Albregt schijnt inmiddels al wel excuses te hebben gemaakt. Maar ja, als je het zover uit de klauwen laat lopen, ben je gewoonweg |X| Ongeschikt.
UPDATE – Na het zien van dit uitgebreidere YouTube filmpje vind ik het echt gênant worden voor Yoeri Albregt. Zijn positie is onhoudbaar geworden, en dus verwacht ik dat hij niet lang meer directeur van debatcentrum “De Balie” zal zijn. We leven in een wereld waar de wetenschap door de politiek wordt bepaald en het overheid narratief als enige waarheid telt. Dat was in de jaren 30 toch ook zo? Ik vrees voor de toekomst.ECONOMIE
Reizen naar de zon wordt schaars en duur. Vliegvakanties worden zo’n 10 procent (of meer) duurder. Straks zijn die er alleen nog maar voor de elite. Voor het gewone volk zijn er de 15 minuten steden waar je alleen nog maar met toestemming in- of uit kan met je auto.

Er komt een paal en perk aan Chinese spulletjes uit het buitenland. Die mogen alleen nog maar geïmporteerd worden als er een vertegenwoordiger met bijbehorend pand aanwezig is in ons land. Op deze manier wil het regime de veiligheid van de goederen omhoog krijgen en ze willen ook dat er belasting wordt betaald. Op zich een prima zet. Veiligheid is belangrijk. Maar dus ook hier gaan de Nederlandse burgers meer voor Chinese (of andere buitenlandse) meuk betalen.

De president van de Nederlandse Bank, Klaas Knot, wil (of verwacht) dat de rente de komende maanden nog verder zal stijgen. Maar een stijgende rente maakt lenen dus duurder, ook voor de Zuidelijke landen. Ik hoop dat die hun kortlopende leningen kunnen blijven aflossen. Anders komen er grote problemen.

Ik heb het Neokapitalisme in het verleden vaak geassocieerd met Communisme. Want staatssteun bij bijvoorbeeld bankruns of de energiecrisis is naar mijn mening niets anders dan Communisme. En nu wil Engeland dit wellicht in de praktijk brengen. Er is aan een plan gewerkt dat bepaalde basisproducten een maximumprijs krijgen. Foute boel dus als een overheid gaat sturen op bepaalde artikelen in de winkel.


KIJK EN LEESTIPS
BlckBx.tv – Aflevering #177
BlckBx.tv – Aflevering #178
BlckBx.tv – Aflevering #179
Videowaarheid.nl – Weekjournaal #21 met Jeroen en Willem.
Animatie – Beyond The Great Reset (over het Sociaal Krediet Systeem)

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, nporadio1.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts