BERICHTEN VAN WEEK 32 – 07/08/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Ik zet dit bericht bovenaan, want het spant de kroon én het doet mijn al langere vermoedens definitief bevestigen. Het gaat over een professionele of goed getrainde klimmer. Blijkbaar was er een soort van wedstrijdje aan de gang op de K2 (de één na hoogste berg op onze wereld). Een Pakistaanse klimmer viel naar beneden na een lawine en bungelde onderste boven en met ontblote benen aan zijn materiaal. 50 klimmers die in zijn buurt waren lieten hem aan zijn lot over, want ze wilden blijkbaar per se als eerste boven zijn. Pas op het allerlaatste moment heeft een andere klimmer wat hulp verleend, maar géén professionele hulp ingeschakeld, wat uiteindelijk resulteerde in de dood van de Pakistaanse bergbeklimmer. Hij had dus (gemakkelijk) gered kunnen worden. Hoe haal je het in je hoofd om géén hulp te bieden? Deze narcistische klootzakken zijn ook vaak de managers of CEO van een bedrijf. En veel mensen hebben respect voor dit soort lui, omdat ze blaken van energie, stoer zijn en risico’s (ten koste van anderen) durven te nemen. Dit soort mensen zijn 180 graden gedraaid met wie ik ben. En ik ben rechtsextremist volgens dagblad Trouw. Dus dat wil wat zeggen. Dit gaat zó tegen mijn natuur in dat ik sprakeloos ben. Ik ben boos, somber en geschokt dat dit soort mensen zichzelf zo willen bewijzen dat ze letterlijk over lijken gaan. Als we het hebben over gezondheid, is het dan zo dat dit soort idioten gezond zijn? Ik denk het niet. Zij zijn niet gezond in hun bovenkamer.
Ik moet ook meteen denken aan die wielrenners die keihard en zonder mededogen door de stad heen scheuren en een kind raken of professionele voetballers die hun doorgebroken tegenstander aan hun shirt trekken om ze uit balans te brengen. Zelf heb ik dit soort streken nooit (met opzet) gedaan. Winnen is leuk, maar dan wel op een eerlijke manier. Professioneel ben je als je eerlijk en rechtvaardig sport. En bij een ongeluk of fout je tegenstander helpt. Dat is sportief én gezond gedrag.
UPDATE – Een bergbeklimster probeert uitleg te geven over het feit dat ze hun best hebben gedaan om de Pakistaan te helpen, maar op 8000 meter is dat een stuk moelijker. Ja, dat snap ik. Neemt niet weg dat soort sporters veel te veel egocentrisch zijn ingesteld. Ik was er niet bij, maar ik blijf erbij dat ze meer hadden kunnen doen en moeten doen, zoals hun klimactie onderbreken en de helpende hand toesteken. Met elkaar hadden ze de klimmer op tijd kunnen redden, denk ik.

Zomaar een bericht bij mij uit de regio. Kids aan de Vlieten in Maassluis, een sportief evenement voor kinderen, gaat dit jaar niet door. Er zijn twee redenen gegeven: 1) afwijzing vergunning veiligheid regio en 2) Blauwalg. Dat is te snappen, want daar kun je flink ziek van worden. Maar het feit dat de veiligheidsregio weigert om een vergunning af te geven vind ik bizar. Dat komt steeds vaker voor. De precieze reden weet ik niet, maar feit is dat de organisatie het evenement van vorig jaar niet kon overtreffen omdat de veiligheidsregio dwars zat. Regeltjes en regeltjes. We hebben het hier over een kinderfeestje. De (lokale) overheid stelt steeds zwaardere eisen aan evenementen waardoor ze praktisch niet meer te organiseren zijn. De burgers hebben het nakijken. Geld is natuurlijk tegenwoordig ook een probleem, maar de veiligheidsdiensten bepalen tegenwoordig eigenlijk alles. En dat brengt vandaag de dag wellicht de grootste kosten met zich mee. Vandaar al die uitgeklede feesten tegenwoordig. ik heb het er al eens eerder over gehad. Maar nu wordt het steeds duidelijker. Ook hier een overweging voor u om eens een keer anders te gaan stemmen, want anders kan straks NIETS meer, want veiligheidsrisico. Ik vergelijk het een beetje met die <vloekwoord> banken. Die zijn de sheriff geworden over uw geld. Om witwassen te voorkomen. Maar tegenwoordig lijkt het of iedereen witwast, want u en alles wordt in de gaten gehouden. En als het algoritme iets ongewoons merkt, wordt uw rekening direct geblokkeerd. Ik heb het pas zelf meegemaakt. Dát geeft mij pas een gevoel van onveiligheid. Het is noodzaak om als burger de regie terug te pakken. Meer contant betalen, anders stemmen en niet alles meer pikken van de (lokale) overheden.

De oorlog tegen de automobilist is begonnen. Ik kan het bericht verder niet lezen, want premium, maar ik ga ervan uit dat het Amsterdamse ‘knip’ experiment verder wordt uitgebouwd. Als de lokale regimes oorlog willen hebben met hun inwoners, dan moeten ze vooral doorzetten. Aan de andere kant heeft men er zelf op gestemd. Dat mag niet vergeten worden. Ik vind mijzelf nog steeds best wel links, maar op het gebied van de auto ben ik zo rechts als maar zijn kan. Ik weet dat de 15 minuten steden goed op het netvlies liggen van de lokale gemeentes. U zult niets bezitten en toch gelukkig zijn.

Supermarktconcern Jumbo eist 100.000 Euro van een klant waarvan ze menen dat die proletarisch aan het winkelen was. De Sushi was niet afgerekend. Dat is overigens niet de reden van de aanklacht. Dat was de klant die beweerde om haar huidskleur als verdachte te zijn aangemerkt. Ik weet verder niet wat er is gebeurd, maar ik vind het absurd van Jumbo om 100.000 Euro te eisen omdat ze bang zijn voor de schadelijke opmerkingen over racisme van de klant. Gelukkig zal een Nederlandse rechter hier nooit in meegaan en zal dit wellicht opgelost gaan worden via een schikking. Zo niet, dan zal de rechter een uitspraak doen en blijft het hopelijk bij een boete wegens winkeldiefstal of vrijspraak. Door deze eis van Jumbo ben ik nu voor de underdog, oftewel voor de klant. Ik vind het gewoon een achterlijke eis van Jumbo. Die dombo’s. Juist nu leiden ze reputatieverlies. In ieder geval wel bij mij.

De omgekeerde wereld blijft een grote weerslag op ons geven. Milieu (terreur) organisaties Recycling Netwerk Benelux, Greenpeace en Milieudefensie willen de bedrijven die plastic flesjes produceren, dwingen om de recyclenorm te halen. Blijkbaar zijn daar afspraken over gemaakt. En de afgesproken hoeveelheid wordt (nog) niet gehaald. Deze kut NGO’s (ik laat het vloekwoord staan, zo kwaad ben ik) blijven de bedrijven terroriseren met hun rechtszaken en dreigingen. Dit soort organisaties denken op de stoel van de wetgeving te zitten (en soms is dat ook zo, aangespoord door het regime!). Ik zou zeggen: lach deze kloteorganisaties vierkant uit en boycot ze. Mijn advies: zeg uw sponsoring van Recycling Netwerk Benelux, Greenpeace en Milieudefensie per direct op en laat ze weten waarom. De grens is wat mij betreft vér overschreden. Dit soort NGO’s zijn de kankergezwellen geworden van onze maatschappij. Vroeger was ik vóór dit soort NGO’s. Maar nu zijn ze veel te ver gegaan en bemoeien ze zich overal tegenaan. Verderop staat een stukje over de plastic soep en dat het allemaal heel erg meevalt, dus ook dit soort organisaties beroepen zich op foutieve wetenschappelijke aannames en cijfers. WEG ERMEE!

Nog een vorm van bemoeienis: een hoogleraar trutje (en wellicht ook Yogameisje) wil het recht op gezondheidszorg samen laten gaan met de plicht om gezond te leven. Dat is waar het op neer komt. Haar voorstel zal uiteindelijk leiden tot een sociaal kredietsysteem met doden tot gevolg, want er zal zwaar verzet komen. Niet alleen van mij, maar van vele wakkere mensen. De burgers blijven van alle kanten onder druk gezet worden. Ik zou zeggen: Deze vrouw moet haar bek houden. Mens ga toch koken. Ook Geenstijl heeft kritiek. Wat is gezond leven? De wetenschap heeft daar zeker geen definitieve antwoorden op. Teveel suiker en zout zijn niet goed, oké. Maar extreme of langdurig (professioneel) sporten wel? Een mens mag en moet zelf zijn eigen leven inrichten. De overheid moet daar ver vandaan blijven. Maak de gezonde producten dan maar goedkoper. Daar kan ik nog mee leven. Extra accijns op tabak, alcohol, drugs en suiker zeker NIET. Dat vind ik niet eerlijk. En alles is al zo duur geworden. Nee, dit mens heeft géén flauw idee waar haar voorstellen toe gaan leiden. Ik heb dat wel. De praktijk vind je in China terug. Maar uiteindelijk zijn de mensen daar niet gezond en niet gelukkig, want het regime bepaalt je gehele leven, ook achter de voordeur. Dat mag in het vrije Westen nooit toegestaan worden en ik geef liever mijn leven op dan mijn vrijheid. De komende maanden en jaren zullen bepalen of wij in de EU ook een sociaal kredietsysteem gaan krijgen. Tot nu toe ben ik er zeker niet gerust op dat we de goede kant opgaan. 25 augustus treedt de Europese censuurwet in werking en over 1 tot 2 jaar komt de digitale ID en CBDC eraan. Wij Nederlanders kunnen eind november nog één keer stemmen welke kant we opgaan. Daarna is het klaar, vrees ik.
Als laatste: die hoogleraar heeft het er ook over dat er steeds meer ouderen zorg nodig hebben. Dat klopt, want de vergrijzing neemt toe. Maar ik heb het gevoel dat ze dit wijdt aan de ongezonde voeding. Nou, die generatie ouderen hadden toen nog weinig ongezonde voeding, dus het is gewoon een lulkoekverhaal. Wellicht geeft zij het liefste onze ouderen nog euthanasie (zoals D666 eigenlijk ook wil). Wat mij trouwens opvalt: het zijn bijna allemaal vrouwen die dit soort onzin verkondigen. Ik had liever gelezen dat een man dit had gezegd. Nu kom ik weer over als een vrouwenhater, en dat is echt niet zo. ZUCHT! Het gaat om het systeem. We gaan helemaal de verkeerde kant op. Ik ben voor leven en laten leven. Dan is ieder mens op zijn best. Regels zijn nodig, maar een overheid mag nooit voorschrijven wat je eet en drinkt. Dat bepaal je zelf als mens. Ik heb al eens eerder gezegd: vrijheid bestaat uit verschillende componenten. Even kort:
– Vrij zijn om te zijn wie je bent of wil zijn (zonder overal aandacht voor te vragen).
– Vrijheid van consumeren (eten & drinken, drugs en rookwaar).
– Vrijheid om te wonen, gaan en staan waar je wil in je eigen land. Maar ga je op vakantie in eigen land, dan betaal je bijvoorbeeld toeristenbelasting. Zó krom.
– Vrijheid om je eigen mening te verkondigen (de mijn grens is oproepen tot haat en geweld). Maar ook hier worden er steeds meer wettelijke bepalingen toegevoegd. (Groepen) beledigen is tegenwoordig ook al strafbaar.
– Vrijheid om je geld uit te geven waar en wanneer je maar wilt. Dat kan tegenwoordig ook al niet meer. Je kunt op géén enkele manier zonder tussenkomst van je bank direct al je geld opnemen (of overschrijven). De Geldmaat geeft maximaal 200 Euro per dag af. Ik wilde 3 weken geleden een bedrag van totaal 2×1250 Euro via Ideal overmaken, maar kon niet, want je mag maximaal 2000 Euro per dag overmaken. Wil je meer? Dan moet je dat via de APP instellen en duurt het daarna nog 4 uur voordat je die limiet toegewezen krijgt. Om witwassen te voorkomen. Alsof iedereen witwast. Je bent voor je eigen bank gewoon al een crimineel. Maar ook hier de omgekeerde wereld. De banken en het regime zijn de echte criminelen!
Conclusie: onze vrijheid is aan alle kanten sterk ingeperkt de afgelopen jaren. Het erge is nog dat een kleine meerderheid van het volk dit wel prima vindt, of er niets om geeft. Echter, ook zij zullen er op den duur erachter komen dat al deze restricties ook hun leven flink in de war gaat gooien. Maar dan is protesteren te laat.

Wetenschappers zeggen sterk bewijs gevonden te hebben voor een tot nu toe vijfde onbekende natuurkracht. Zou die kracht ons kunnen helpen met vrije energie, of kunnen we daarmee in de toekomst sneller dan het licht reizen? In ieder geval bewijst dit maar weer eens dat de wetenschap nooit stilstaat en consensus over bepaalde onderwerpen zomaar weer ter discussie kan komen te staan. Deze vijfde natuurkracht kan zomaar onze gehele natuurkundekennis op zijn kop zetten. Ik hoop het.


BINNENLAND
Het demissionair regime heeft 1900 zogenaamde Flex woningen aangeschaft om de woningnood wat te verlichten. Echter, u raad het al, er zijn wat probleempjes met standaarden en wellicht regelgeving. En dus ligt 95 procent van die Flex woningen nog steeds in de opslag. Het ministerie wil (nog) niet spreken van een mislukking. Hugo de Jonge heeft dus weer een f*ck up veroorzaakt. Deze kluns kan echt werkelijk niets. Geenstijl komt met een fact check over zijn capaciteiten en komt tot de conclusie dat bovenstaande bewering voor de helft klopt, want die oetl*l kan nog wel een banaan aan zijn hond voeren (ha, ha!). Arm beest!
UPDATE – Zou het (weer) gaan om een geval van vriendjespolitiek?

Ondernemers mogen vanaf 2025 sommige grote steden niet meer in met hun dieselbusjes. Vele experts waarschuwden daar al voor (onder andere Ab Flipse), maar eigenlijk werd dat soort ‘complottheorieën’ altijd genegeerd. Maar het staat er toch echt aan te komen. Eerst in grote steden, daarna in de kleinere. ING bemoeit zich er ook mee en waarschuwt ondernemers van het MKB om op tijd in elektrisch vervoer te investeren. De 15 minuten stad is ook een complottheorie, totdat het werkelijkheid wordt. Kijk maar naar het ‘knip’ experiment in Amsterdam. Het wordt tijd voor groot verzet vanuit de bevolking en MKB. Ik vind diesel ook niet zo’n beste brandstof. Echter, tegenwoordig zijn die auto’s volgens mij schoner dan de benzinevarianten. Alleen de buitenlanders willen nog wel eens met zo’n oude stinkdiesel voor mij rijden. Maar die zijn inderdaad al langer niet meer welkom in de grote steden. En terecht!

In de Televaag staat een stuk (premium) over statushouders die hun toegewezen huizen voor maanden verlaten voor vakantie en het zelfs onderverhuren. Maanden op vakantie? Ik kan nog niet eens een week vakantie betalen, bij wijze van spreken. En nar welk land gaan ze dan? Vaak naar hun eigen land. Maar dat waren ze toch ontvlucht? Wat gebeurt hier dan, verdomme! Ik heb het gevoel dat wij, echte Nederlanders, zo gigantisch in de maling worden genomen. Echte vluchtelingen zijn al blij met een tentje. Als ze maar veilig zijn en hun basisbehoeften vervuld hebben. Dat soort mensen zijn onvoorwaardelijk welkom, wat mij betreft. Maar die nep vluchtelingen? Dat zijn vaak jonge mannen die met boten in de EU aankomen. Want je ziet géén vrouwen of kinderen. Alleen maar jonge mannen. Wanneer stopt deze onzin? Mag ik bovenstaande uitspraken straks nog wel zeggen of opschrijven? Vanaf 25 augustus gaat namelijk de censuurwet in. We zullen zien. Maar ik laat mij de mond niet snoeren, NOOIT! En als ik dan een enkele keer fout zit met mijn uitspraken, zal ik dat ruiterlijk toegeven en corrigeren waar ik maar kan.

Zwolle wil ouderen overhalen om hun te grote huis delen / te verlaten en kleiner te gaan wonen. Daarvoor zijn er overstapcoaches beschikbaar. Nu is dat natuurlijk nog vrijwillig. Als na november de VVD en D666 verdergaan, zal het, denk ik, landelijk verplicht gaan worden bij een toenemende crisis. En daarna wordt men gewoon het huis uitgezet of komen er statushouders wonen en moeten de bewoners voor het merendeel van de kosten opdraaien. De wet verplaatsing bevolking (of zoiets) is al actief. Alleen het gedeelte waarbij burgemeesters particuliere huizen en bedrijven kunnen confisqueren is nog niet actief.


POLITIEK
Goed nieuws: de kwaadaardige politicus Sjoerd Sjoerdsma (D666) verlaat de Tweede Kamer. Nu die enge Paternotte, Bergkamp en Wieke Paulusma (haar enige woorden in de Tweede Kamer: “geen steun!“) nog. Sjoerdsma mag zich hopelijk in de toekomst voor een tribunaal gaan verantwoorden. Maar de grote uittocht van Kamerleden en ministers zou tot nadenken moeten leiden. Wat is hier aan de hand? Zit het WEF of EU hierachter? Of is er informatie die het volk nog niet heeft? Ik weet het niet, maar mijn gevoel zegt dat er iets staat te gebeuren. Feit is wel dat de Eu en het WEF het beleid in Nederland bepalen en dat zal sommige politici steeds meer tegen de borst stuitten. En het Westen is ook aan zijn laatste (economische) machtsperiode begonnen. Daarna is de macht uitgespeeld en nemen andere landen (BRICS) die over. En daarmee kan ook zomaar een eind komen aan onze (Christelijke) Westerse normen & waarden en zelfs wetgeving. We zullen zien, maar ik zal het niet meemaken dat bijvoorbeeld de Noord-Koreaanse of Chinese wetgeving hier de landelijke of EU norm wordt. Daar zal ik mij met alle mogelijke middelen die ik maar kan bedenken tegen gaan verzetten.

Hieronder een (vast niet compleet) lijstje (van Twitter) met namen van personen die Den Haag gaan verlaten:
Rutte, Kaag, PouwVerweij, Peters, Den Haan, Simons, Leijten, Azarkan, Alkaya, Schoute, De Jonge, Kwint, Strolenberg, De Jong, van Rij, Ellemeet, Bruin Slot, Van den Berg, Adema, Helder, Raemakers, Smal, Smolder, Nijboer, Klink, Eppink, Ephraim, Weyenberg en Sjoerdsma. Van dit lijstje zijn er alleen Leijten (SP) en Alkaya (SP) van wie ik het jammer vind dat ze de Tweede Kamer gaat verlaten. Alkaya is een expert op het gebied van de Digitale Euro (CBDC) en Leijten was een tijger op het gebied van het Toeslagenschandaal. Voor de rest geldt: strik eromheen en wegwezen.

Vanaf 25 augustus treedt de nieuwe Digital Services Act (DSA) Europese wetgeving in. Ik noem het de censuurwet. Deze wet gebiedt grote online (sociale) media om illegale inhoud en desinformatie aan te pakken. Ik weet nog goed dat Maurice de Hond al aan het begin van het Coronatijdperk had gezegd dat verspreiding van het virus vooral via de lucht ging (aerosolen), of te wel kleine, zwevende druppeltjes. Het RIVM én het regime Rutte ontkenden volhardend dit wetenschappelijk feit. Ventilatie had volgens hen dan ook géén invloed op de verspreiding van het virus. Want dat ging vooral via de grote druppels. Vandaar de 1,5 meter regel. Die volharding heeft duizenden senioren het leven gekost, want die werden opgesloten. Stel dat Corona na 25 augustus 2023 pas had uitgebroken, dan zou Maurice de Hond met zijn website wellicht niet eens meer online kunnen komen, vanwege desinformatie, zou dan de reden zijn. Vandaar dat deze censuurwet naar mijn mening een misdaad is tegen de menselijkheid. Het is een kwestie van tijd en dan worden andere zaken ook verboden. Denk bijvoorbeeld aan documentaires die de klimaatgekte nuanceren. En dat terwijl de documentaire Van Al Gore ‘An Incovenient Truth’ gewoon desinformatie is. Daarin werden zaken véél te negatief neergezet. Als het aan Al Gore had gelegen, waren wij nu allemaal deaud geweest. Dus gewoon mensen bang maken om niets. Ja, maar met de kennis van nu…. Die smoes hoor je zo vaak. Maar wat nu desinformatie lijkt, kan over 6 maanden zomaar de waarheid zijn. Dus deze censuurwet zou er niet mogen zijn. Hiermee worden waarheden gewoon weggestopt ook al komen ze vast wel een keer uit, maar dan wel veel te laat. Tijd heelt namelijk alle wonden en dus kunnen complotten op deze manier onder het tapijt geschoven worden. Echter, Ik trap er niet in en zal nooit zwijgen. NOOIT! Ik vergeet en vergeef niet.


BUITENLAND
De Amerikanen claimen een nieuwe doorbraak te hebben gemaakt in hun zoektocht naar praktisch toepasbare Kernfusie. Het is nu gelukt om een grotere output te krijgen dan input. Het is ze dus gelukt om een grotere hoeveelheid energie op te wekken dan dat ze erin stopten. Dat mag inderdaad een doorbraak genoemd worden. Er mag nu echter nog niet gehoopt worden op een snelle ontwikkeling van kernfusie. Een grote uitdaging ligt nog in het feit om het proces gaande te houden en onder controle te houden. De enorme hoge temperaturen die nodig zijn (vele honderden miljoenen graden Celsius), zijn op zich niet al te moeilijk op te wekken, maar wel om ze veilig in stand te houden. Want anders stopt het proces direct. Maar goed: dit record mag de geschiedenisboeken in. Kernfusie zal voor de mensheid een enorme boost op allerlei gebieden gaan geven. op het gebied van klimaatbeheersing, techniek, natuurkunde, ruimtevaart, transport, schone & veilige energieopwekking, vrijheid voor burgers en ondernemers, etc. Vandaar dat ik zo’n fan ben van kernfusie. Maar dat is toekomstmuziek. Voor nu zouden we naast investeren in kernfusie, ook moeten blijven investeren in kernenergie, en dan wellicht vooral in Thoriumreactoren. Oh ja, en nog even doorgaan met gas, natuurlijk!

In Duitsland is de de-industrialisatie in volle gang. Klimaatgekkies vinden dit prachtig nieuws. Echter deze links extremisten (was ik vroeger ook) hebben niet door dat hun toekomst daarmee op spel staat. Producten, voeding, en transportmogelijkheden komen hierdoor in ernstige moeilijkheden. En als het er dan nog is, zal het in de toekomst onbetaalbaar blijken te zijn. En dus is er weer helikoptergeld nodig. En als de BRICS landen op een gegeven moment hun valuta aan goud gaan koppelen is het klaar. Onze welvarende toekomst is compleet in scherven geslagen door de EU en dus ook door TimmerFrans. De groene energietransitie is een complete mislukking en zal nog meer schade aan gaan richten met grote gevolgen voor ons allemaal. Echter: laat het maar gebeuren. Het volk heeft er in het verleden immers voor gekozen. Meer EU en minder soevereiniteit voor Nederland (en Duitsland). Ondanks dat ik de toekomst best positief wil inzien, zullen de komende 10 tot 20 jaar zomaar de zwaarste jaren kunnen worden. We zaten er al héél dicht bij in 2007/2008 (bankencrisis) en tijdens het Coronatijdperk (2020 t/m 2022). De facto is de hele boel al failliet. Ook hier moet helikoptergeld ons nog steeds redden, met torenhoge inflatie en bijbehorende torenhoge rentes. Het is GAME OVER!
UPDATE – Boze tongen beweren dat Amerika achter de de-industrialisatie van Europa zit. Op die manier kunnen zij de gewenste producten en diensten leveren, maar natuurlijk wel tegen torenhoge prijzen. Natuurlijk zit Amerika hierachter. En dat is dan onze bondgenoot. Maar ja, wil je door de hond (BRICS) of door de kat (VS) gebeten worden? Dan kies ik toch maar liever om door de kat gebeten te worden.

De staatsgreep in Niger is niet zomaar gepleegd. Het Westen is sterk verzwakt en verliest haar greep op Afrika. Ik denk dus dat er meer achter de staatsgreep zit. Niger heeft bijvoorbeeld vele bijzondere grondstoffen zoals Uranium. De BRICS landen zijn daarin ook geïnteresseerd. Niger wil hun kostbare grondstoffen natuurlijk aan de hoogste bieder verkopen. Het leger heeft daarom waarschijnlijk de aan het Westen gelieerde president afgezet. Frankrijk heeft plannen om orde op zaken te stellen in Niger, want dat land is een ex kolonie van Frankrijk en dus vinden zij dat ze recht hebben op ingrijpen. Maar het zou natuurlijk een grote oorlogsmisdaad zijn van Macron. Echter, in deze wereld is niets meer te gek.

De krant Wall Street Journal bericht over een akkoord op grote lijnen tussen Saoedi-Arabië en Israël om Israël te erkennen als land. Dat zou een grote opsteker kunnen zijn voor de vrede in het Midden Oosten. Ik juich dit dan ook van harte toe en beschouw dit als een grote stap richting normale betrekkingen tussen beide landen. Blijft over de gevoelige Palestijnse kwestie. Ik hoop dat Israël in gaat zien dat ze deze mensen niet als tweederangs burgers kunnen blijven behandelen.

Noord Koreanen hebben van het regime een wel hele speciale verordening opgelegd gekregen, namelijk het beschermen van schilderijen en standbeelden van de (vroegere) presidenten van het land tegen een aankomende tropische storm. Dat zal in Nederland gelukkig niet gebeuren, tenminste nog niet. Echter het principe blijft hetzelfde. Hou het volk bezig met pietluttige zaken, zodat ze niet in opstand kunnen komen of kunnen protesteren. Dáár moet het volk standbeelden beschermen, hier in Nederland moet het volk steeds meer regeltjes volgen, blikjes en flesjes netjes terugbrengen voor statiegeld, en diverse formulieren invullen voor subsidie & toeslagen en ze moeten hun hoofd boven water zien te houden met torenhoge inflatie. Het gaat erom dat de burgers zó bezig gehouden worden, dat ze niet na kunnen denken over het echte probleem, namelijk het regime zelf!


KLIMAAT
Op de website van Stichting Clintel is een declaratie te lezen die ondertekend is door vele klimaatwetenschappers of aanverwanten welke het niet eens zijn met de huidige opvatting betreffende klimaatverandering. Klimaatverandering is een feit, echter er is géén klimaatnoodsituatie aan de hand volgens deze wetenschappers. Het ondertekende PDF document is ook te zien op de website. Ik lees op Twitter (X) dat het al een ouder document is (uit 2019), en dat er ook door wetenschappers of deskundigen is ondertekend die géén klimaatwetenschapper zijn, maar aanverwant (zoals fotofysica). Hoe dan ook, het is echt niet zo dat elke klimaatwetenschapper achter de huidige opvattingen staan.

Wetenschappers uit Utrecht zijn er achter gekomen dat er wereldwijd véél minder plastic in de oceanen zit dan tot nu toe werd aangenomen. Jarenlang werd er gezegd dat de plastic soep een enorm ecologisch probleem dreigde te worden, en werden we in de EU daarom ook opgescheept met extra belastingen over plastic producten en werden sommige plastic zaken zelfs verboden (plastic rietjes). En ook hier zijn we dus jarenlang voorgelogen. De wetenschap is blijkbaar toch niet zo solide als dat ze zich voordoet. En ook hier politisering van de wetenschap. Gewoon een verdienmodel om de burgers nog verder uit te knijpen. Eind november kunt u uw stem laten horen en al deze <vloekwoord> wegsturen. Op dit gebied ook een reden voor mij om op FvD te stemmen. Maar een groot deel van het stemvee zal vast wel oren hebben naar nog meer klimaatmaatregelen en extra belastingen, dus Fransje Timmermans zal het best wel goed doen met zijn lijst PVDA en Groen Links.

Omroep Ongehoord Nederland (die wellicht binnenkort niet meer mag uitzenden, want niet Woke en teveel andersdenkend), heeft een kort item gemaakt over de klimaathysterie dat een iets genuanceerder beeld geeft over de klimaatverandering.
UPDATE – Terwijl ik net een stukje over de censuurwet heb geschreven lees ik bovenstaand stukje over Ongehoord Nederland (ON!) nog eens door en denk ik opeens de reden te weten dat de staatssecretaris haar beslissing over Omroep Ongehoord Nederland eventueel uit het bestel te zetten pas ná het reces neemt. Dan gaat die censuurwet namelijk in en kan ze zich wellicht daarop gaan beroepen. Ze zal dan claimen dat Ongehoord Nederland fundamentele desinformatie verspreidt en dat is dus onder de EU DSA niet meer toegestaan. Op die manier wordt omroep ON! dus uit het bestel gezet en kan zelfs de website van ON! op zwart. Zou dit kunnen gebeuren of denk ik nu te zwart? Binnenkort weten we het antwoord. Ben ook maar lid geworden van ON! om ze te steunen. Ik ben nu buddy van BlckBX.tv, lid van omroep ON!, lid van FvD en ik heb een abonnement op het blad ‘Gezond Verstand’. Daar ben ik super trots op!

In Hawaii hebben vreselijke bosbranden gewoed. Het AD (DPG media) geeft de droogte, wind én invasieve planten de schuld van deze bosbranden. Ik weet echter dat een bosbrand niet zomaar kan ontstaan. Dat komt door menselijk handelen óf door onweer of statische ontlading. Maar zomaar een bosbrand? Nee, dat is niet mogelijk. 95 procent van de bosbranden komt door menselijk handelen. Laten we dat niet vergeten. En we weten hoe fragiel het is bij grote droogte en dan toch willen barbecueën of die sigaret opsteken. Dáár zit het probleem!


CORONA
Weinig nieuws omtrent Cojona. Behalve dan dat het net zich steeds meer sluit omrent de lableak. Volgens Maurice de Hond is de kans zo’n 95 procent dat het Covid19 virus (onopzettelijk) uit het lab in Wuhan is ontsnapt.

De maatschappelijke druk om je te laten vaccineren tegen Corona was ontzettend hoog, want je beschermde niet alleen jezelf, maar ook anderen, zoals je opa en oma. Dat was toen al een grote leugen, want ik wist toen al via de alternatieve media dat het verspreiden van het virus met of zonder vaccinatie gewoon doorging. Maar nu is het dan ook door Pfizer zelf toegegeven tijdens een hoorzitting. Op het moment dat de vaccinaties beschikbaar waren, wist men niet of ze ook zouden beschermen tegen virusoverdracht. Logisch, want door de tijdsdruk was er géén lange termijn onderzoek. Maar de politici, medici en media verkondigden stellig dat het vaccin verspreiding wel tegenhield. Dat zeiden ze zodat méér mensen het prikje zouden nemen. Allemaal leugenaars dus. Er moeten tribunalen komen. Ik wil vergelding (noem het wat mij betreft ook maar wraak), want ik ben sterk in mijn mensenrechten beperkt geweest. Ik wil deze lui achter de tralies. Allemaal!

En nog een hilarisch item betreffende Cojona. In Amerika is er een vrouw (uiterst bang voor Corona) die de film Barbie heel graag wilde zien en de bioscoop helemaal heeft afgehuurd met een minimum aan personeel. Zij nodigt een aantal mensen uit om de film te komen bekijken, maar die moeten dan wel medische mondmaskers dragen. Ook mogen de mensen niet eten en drinken tijdens de film. Want dan moet het masker af en dat wil ze niet. Ze zegt dit te doen voor mensen die al 3 jaar hun huis niet uitkomen vanwege Corona. Maar het is toch bizar dat er überhaupt nog mensen zijn die nu nog zó bang zijn dat ze zelfs hun huis amper verlaten. Deze vrouw heeft natuurlijk zware obesitas, is dom en niet goed geïnformeerd zullen we maar zeggen. Tegen dat soort mensen zeg ik dan: val eerst eens maar een beetje af. Dat is goed voor je immuunsysteem. Zelf ben ik ook zwaar gebouwd, maar ik ben alleen de eerste twee weken (begin Corona in Nederland) een beetje op mijn hoede geweest. Daarna was ik goed geïnformeerd via Maurice de Hond, Robert Jensen en Café Weltschmerz waar Willem Engel zijn verhaal deed. Maar dit soort mensen mogen dus ook autorijden en stemmen. Daar zijn ze eigenlijk gewoon te dom voor. Ongelofelijk! Net zo ongelofelijk en dom om dit najaar in Nederland weer een Coronaprikactie te houden en het ook nog een vaccinatie te durven noemen. Oversterfte, kom er maar weer met hogere getallen in!

Hier een ‘leuk’ Twitterfilmpje over wat ons allemaal is aangedaan tijdens en zelfs ná de Corona nepcrisis.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Het wil maar niet vlotten met de Oekraïense tegenaanval. Ondanks alle mogelijke steun vanuit het Westen, worden de Russen (helaas) maar niet teruggedrongen. Het is dat ik Zelensky een naar het Westen dansende puppet en clown vind, anders zou ik graag zien dat ze Rusland pijn deden. Maar deze proxy oorlog is niets anders dan de oorlogszuchtige VS tegen Rusland. En daarbij is Oekraïne niets anders dan wisselgeld voor de VS. Jammer voor al die onschuldige natuur, dieren en kinderen uit de Oekraïne. Die gaan mij aan het hart en hebben niets misdaan. Putin gaat ook niet vrijuit. Zeker niet. Ook hij zal verantwoording moeten afleggen, vroeg of laat. Maar de Amerikanen zijn het grootste kankergezwel op deze planeet. Ze leven echter op de pof, dus vroeg of laat wordt er geïncasseerd en zijn ze failliet. Maar dat maakt mij ook wel een beetje angstig, want zij schuwen de inzet van kernwapens niet. De kernbommen op Nagasaki en Hiroshima zijn in mijn ogen de grootste oorlogsmisdaad ooit.


ECONOMIE
De Hollandse vis is ook al erg duur geworden. Waar het CBS claimt dat energie goedkoper is geworden (klopt gedeeltelijk, maar is in mijn geval toch echt 2x zo duur geworden als je het vergelijkt met 1 januari 2022). Door prijsschommelingen betaalde ik op een gegeven moment 4x zo veel. Dat is nu gelukkig niet meer zo. Maar ik moest uitgaan van het worstcase scenario en heb toen noodgedwongen mijn leuke hobby, een tropisch aquarium, beëindigd. Ik vergeet en vergeef niet, en ik hoop dat de Nederlanders eind november zich ook nog zullen herinneren wat het regime allemaal fout heeft gedaan (eigenlijk alles!). Maar ik vrees voor een premiereffect bij de kiezers. Die zullen Fransje Timmermans de enige capabele premier vinden. En dus kan PVDA/GL zomaar een flink aantal strategische stemmen binnenhalen. En daarna wordt het stemvee (maar ik natuurlijk ook) genaaid met extra klimaatbelastingen vanuit Brussel, want daar heeft Fransje goede contacten mee. Nederland blijft een WEF en EU gidsland. Omvolken en nieuwe regelgeving uitproberen, dat is wat er met Nederland aan het gebeuren is. We zijn verloren.

Het Italiaanse regime had een plan om de overwinsten van banken extra te gaan belasten. Dat zou ik in vroegere tijden een prima idee hebben gevonden. Nu zou ik er wellicht eerder voor kiezen om te concurreren door een staatsbank op te richten of belastingkorting aan banken geven als ze meer mensen aan een baan zouden helpen. Echter, het plan is alweer afgezwakt omdat de aandeelhouders (en wellicht ook stakeholders) er zenuwachtig van werden. Dit is nu typisch Italiaans. Een proefballon die dezelfde dag nog wordt ingetrokken of aangepast. In Nederland lukt zoiets niet. Daar wordt het allemaal maar gepikt.

De gasprijs schiet (weer) verder omhoog. Nu weer door onrust over dreigende stakingen in Australië. Er is altijd wel wat en het zegt dus ook genoeg over de situatie. Ook gasbedrijf Essent waarschuwt ervoor dat de energiecrisis nog niet helemaal voorbij is (ha, ha, dit is nog maar het begin). Gas is op dit moment gewoon te belangrijk voor de mensheid. Het is dan ook de schoonste fossiele brandstof die er is. Nederland speelt het spelletje weer erg dom door gasloos te willen worden. Dat is onmogelijk met onze huidige technologie. Experts maken zich ook zorgen, en niet alleen om de prijs. De gasvoorraad kan zo maar in rap tempo slinken, en er is niet zo gemakkelijk een oplossing voor, anders dan dure import. Wellicht moet ik maar een kleine overstapboete accepteren en een vast energiecontract voor 3 jaar aangaan…

Rijst wordt alsmaar duurder en duurder. Mislukte oogsten zijn de oorzaak wordt er gezegd. In ieder geval komt hierdoor ook de voedselzekerheid in gevaar. Dat geloof ik zeker, dus denk ik dat de Aziatische landen de rijst oogst zoveel mogelijk voor zichzelf zullen houden. Hier in Nederland zal de Toko en Chinees dan wéér duurder gaan worden. En wij maar blijven exporteren. Ik zou er direct mee stoppen en eerst aan het eigen volk denken. Maar nee hoor. Onze boeren worden weggepest en hun land wordt gebruikt om nog meer asielzoekers eh statushouders te plaatsen. Die kunnen hun huisje vervolgens weer onderverhuren en zelf maanden op vakantie gaan.

In Amsterdam hebben huizenkopers / beleggers hun goedkoop gekochte nieuwbouw direct met flinke tonnen winst doorverkocht. Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen dit soort zaken kunnen en mogen doen. Ik ben tegen (teveel) regels, maar snappen die idioten dan niet dat ze daarmee onze hele huizenmarkt (en uiteindelijk ook de economie) om zeep helpen? Nee, ze zien Euro tekens voor hun ogen. Easy money bestaat niet! Waar jij flinke winst maakt, gaat een ander kopje onder. Voor een extreem rechts denkend persoon heb ik ook wel een beetje socialistische gedachten, he? Maar ik meen het. Ik zou mijn (klus)huis nu ook voor veel meer geld kunnen verkopen, maar ik weet dat het voor een ander nadelig zal uitpakken. En als ik al verkoop, dan is het doel géén geld eraan verdienen, maar een ander huis met een parkeerplaats en/of tuin. Dat is wat ik nu niet heb.


KIJK EN LEESTIPS
BlckBX.tv – Kijkbuijs #4: ‘Geloof niet in sprookjes, wetenschap is niet objectief’ (Laurens Buijs).
Willem Engel & Jeroen Pols – Weekjournaal Videowaarheid.nl – Week 32

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN; WE LEVEN IN EEN OMGEKEERDE WERELD!

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, faz.net, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts