BERICHTEN VAN WEEK 31 – 31/07/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Vlaardingen ligt in een gebied waar zo’n 106 voetbalvelden aan zonnepanelen gebouwd gaan worden. Voorheen was dat landbouwgrond. Vandaar de <vloekwoord> stikstof smoes om boeren weg te pesten. De energietransitie moet doorgaan. Echter deze transitie gaat weer voor extra problemen zorgen op het gebied van energiedistributie. Het is niets anders dan een nieuw verdienmodel. Over 20 jaar zullen we met afschuw terugkijken op deze periode waar het volk met grote klimaatleugens bang gemaakt werd en er flink werd verdiend aan deze nonsens.

Nachtelijke explosies bij bedrijven en woningen (ook in mijn stad Vlaardingen) verstoren onze maatschappij in steeds grotere mate. Vaak zijn het druggerelateerde zaken, maar ik zie ook een wereldwijde tendens van onrust, geweld en conflicten. Onze wereld en visie staan op zijn kop. We leven in een omgekeerde wereld. Ik zeg het al langer. En ik heb de neiging om steeds meer te geloven dat de staat van de mensheid van invloed is op het kwaad en onrust van deze wereld. Het gaat niet de goede kant op. Een groot positief event is nodig om de situatie om te kunnen buigen. Maar wat? Ik zie eerder dat we de komende tijd nog verder in de negatieve spiraal gesleurd gaan worden. En dus zal het kwaad (of het donker) zich uit gaan breiden. Ik kan mijn vinger er niet goed op leggen, maar er is iets goed mis met de mensheid op onze wereld.


BINNENLAND
De UVW wist al jaren dat ze illegaal en fout bezig waren met het opslaan en herleiden van IP adressen van de bezoekers die de website van UVW bezochten. Een grof schandaal, dat wat mij betreft in dezelfde categorie geplaatst mag worden als van de toeslagenaffaire.

Gemeenten kunnen dit jaar géén woonruimte meer vinden voor zo’n 32.000 statushouders. Dat zijn asielzoekers die een (tijdelijke) verblijfstatus in Nederland hebben gekregen. Dit is met recht een crisis. Maar ook de Nederlanders kunnen géén betaalbaar huis meer krijgen. Ook dit is een enorme crisis aan het worden. Vandaar ook al die vertrekkende politici.


POLITIEK
Pieter Omtzigt komt pas in oktober met een besluit wat hij gaat doen. Bizar dat hij zijn keuze steeds maar uitstelt. Hij kan de grootste partij worden, maar wil dat niet, net als premier worden. Waarom? Wordt hij bedreigd of heeft hij op een andere manier te verstaan gekregen dat hij moet dimmen? Het zou mij niets verbazen. Zo’n idioot als Timmermans, die heeft men uitgekozen om premier te worden. En het volk gaat daar achter staan. tenminste zo’n 30 procent. En dat is genoeg. Omtzigt schikt zich waarschijnlijk daarnaar. Iets anders kan ik er nu niet van maken. De BBB is de vervanger voor het CDA, dus in principe zie ik voor nu géén echte politieke veranderingen na november optreden. Tenzij er een groot event gaat gebeuren. Zoals de aankomende depressie. ik noem maar wat.

Mona Keijzer verlaat definitief het CDA. Haar beslissing zal vast te maken hebben met haar kritiek op partijgenoot Bruls (Corona burgemeester Brulboei Bruls, ha, ha.). Die kritiek werd echter niet gedeeld door de partijvoorzitter. Dom om Mona Keijzer te laten vallen, want die had het CDA best een boost kunnen geven. Maar gelukkig gaat ze weg bij die flut partij. Misschien kan ze overstappen naar de opkomende partij van Omtzigt of BBB van Lientje.
Zou Bruls trouwens lijsttrekker worden van het CDA? Dan kan de weg naar 0 zetels vervolgd worden. Ik zou zeggen: DOEN! 🙂
Ik ben niet vergeten wat die <vloekwoord> tijdens het Coronatijdperk heeft gedaan. Bruls zou in de jaren 30 een prima bruinhemd geweest zijn. Dit heerschap heeft zoveel kapotgemaakt. Ik vergeef dit soort lui nooit.


BUITENLAND
In Zuid Afrika worden de (blanke) boeren ook opgejaagd. Een stadion vol mensen zingen en dansen massaal op een liedje “Shoot and kill de boer”. Niet dat de blanke boeren in het verleden zó correct waren, maar het wordt nu toch echt tijd om racisme achter ons te laten en met elkaar het land op te bouwen.

Het zit WEF adept Justin Trudeau niet mee. Hij gaat scheiden. Ik denk dat zijn ex vrouw eieren voor haar geld heeft gekozen, want deze nitwit komt vroeg of laat voor een tribunaal. Ik weet nog goed dat hij de bankrekeningen liet bevriezen van demonstranten (truckersprotest) tijdens Coronaprotesten tegen onder andere verplichte vaccinatie. Een misdaad en tegen alle normen en waarden van een vrij en democratisch land. Deze <vloekwoord> zal zijn ultieme straf gaan krijgen. Ik kijk er naar uit.

De zich wereldwijde opbouwende voedseltekorten laten zich als eerste gelden in de arme landen zoals Cuba. Ik ben op dit moment tegen een wereldregering, maar een wereldtop over kernfusie zou ik van harte toejuichen. Want met goedkope of vrije energie kunnen arme landen zich op de wereldkaart zetten. En natuurlijk moet de bemoeienis van het Westen stoppen. Maar de grootste crimineel op dat gebied, de VS, zullen niet lang meer kunnen domineren. Als ze maar niet vechtend ten onder gaan, want dat is gevaarlijk.

In China wil het regime de online- en schermtijd van kinderen verder beperken. Veel mensen zullen dit een prima idee vinden. En zelfs in Nederland wil men nu de telefoons op de middelbare school gaan verbieden. Ondanks dat ik die smartphones verschrikkelijk vind, ben ik toch tegen. Want het is niet aan een regime om dat soort zaken te bepalen. Nee, het zouden ouders moeten zijn die hun kinderen hierin goed opvoeden. Eenmaal afgestane vrijheid krijg je niet zo gemakkelijk weer terug.

Een aantal Nederlanders worden ten onrechte teruggestuurd van hun vakantieland omdat ze onschuldig op een terreurlijst beland zijn. Zoals bijvoorbeeld in de VS. Vaak wordt hun naam ook nog eens doorgegeven door onze eigen nationale politie! Bizar dat onschuldige mensen zo behandeld kunnen worden. Maar ik moet ook denken aan David Icke. Die staat wellicht dan niet op een terreurlijst, maar mag de EU niet in voor de komende 5 jaar, dacht ik. En hij wilde slechts spreken op een demonstratie. Wellicht dat ik ook op zo’n lijst kom te staan, vanwege mijn anti Woke en Cancelcultuur gedachtengoed. Het zou mij niets verbazen. Maar ik heb straks toch géén ID kaart meer. Ik weiger om als een crimineel vingerafdrukken af te geven. Dus ID en paspoort heb ik niet meer. Jammer dan.


KLIMAAT
Komt er een kentering in de aanleg van grote windmolenparken? In Zweden wel. Daar is géén vergunning gegeven voor een megapark aan de kust. Reden: de bouw geeft teveel milieuvervuiling en verstoort de natuur teveel. Maar ook de zeevaartbelangen zijn meegenomen in de beslissing om de vergunningsaanvraag af te wijzen. Een goede zaak, vind ik. Windmolens en zonnepanelen zijn helemaal niet zo milieuvriendelijk als men ze voordoet. Het is slechts een ander verdienmodel. Kernenergie is voor nu de beste oplossing, denk ik. Maar in de toekomst is dat natuurlijk kernfusie.

Nicole Schwab, dochter van WEF voorman Klaus Schwab, zinspeelt bij een seminar op de toekomstige inzet van klimaat lockdowns. Want klimaatverandering is nu dé grootste bedreiging voor de volksgezondheid en gehele mensheid, volgens de WHO. En dus komen die klimaat lockdowns er gewoon. Ik zal me er nooit, maar dan ook nooit aan houden en zal mijn dingen blijven doen.

Vandaag, zondag 6 augustus 2023 was het de koudste zomerdag ooit gemeten hier in Nederland. Maar dat zal ook wel weer komen door de klimaatverandering. Het zal best. ik verwacht een mooie nazomer. Maar laten we ophouden met dat gezeur over het klimaat. We moeten wel meer gaan doen aan waterbeheer en meer groen in de steden. Dan komt het, denk ik, allemaal goed.


CORONA
De instorting van de vraag naar Corona vaccins doet Pfizer pijn. Wat erg voor ze. Nou, onze minister van VWS heeft voor 100 miljoen besteld, dus er komt heus nog wel geld binnen bij Pfizer. De macht van de farmaceuten is veel te groot. Er is maar één partij die dat kan indammen, en dat is het volk. Ik hoop dat de najaar prikjes massaal geweigerd zullen worden. Wat mij betreft ook de griepprikjes. Er moet een vuist gemaakt worden naar die idioten. De toekomst zal uitwijzen hoe gevaarlijk de coronaprikjes zijn geweest. Het net sluit zich langzaam maar zeker.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
De prijzen van tarwe en graan gaan omhoog na Russische drone aanvallen op de graanverwerkingsinfrastructuur. Er moeten altijd redenen gevonden worden om de prijzen nog hoger te maken, toch? En de graandeal is ook al door Rusland opgezegd. Dus dat gaat tot nóg hogere prijzen leiden. Een heel brood voor 5 euro. Dat is de toekomst.

1/3 van de Amerikanen wil dat er troepen naar de Oekraïne worden gestuurd. Ik weet natuurlijk niet of dat peilbureau een eerlijke peiling heeft gedaan, maar als het waar is, toon het maar weer aan hoe dom de gemiddelde Amerikaan is. Troepen naar de Oekraïne betekent niets anders dan een oorlogsverklaring aan Rusland en vervolgens bij een aanval van Rusland op de troepen van Amerika (of een ander NAVO land) wordt dan Artikel 5 van de NAVO ingezet. Wereldoorlog 4 is dan een feit. Want Wereldoorlog 3 is al bezig in de vorm van de economische oorlogsvoering. De inzet van NAVO troepen in Oekraïne kan zomaar het einde van de dominante mensheid op deze Aarde betekenen. De medische wereld is ook een campagne begonnen om de ernst van de inzet van kernwapens goed op het netvlies van mensen in te branden.

In Oekraïne lopen de verliezen steeds verder op. De Amerikaanse manier van vechten gaat de ijskast in, staat er in de Televaag. Rusland is deze proxy oorlog gewoon aan het winnen. Beter is om het gesprek aan te gaan met de Russen, waarbij de NAVO gas terug neemt. Dan komt er kans op vrede.


ECONOMIE
De inflatie is weer afgenomen (ja, met nieuwe rekenregels), maar, de voedselprijzen houden de inflatie hoog in de EU landen. Ik had dat al verwacht, want ons economisch systeem blijft hetzelfde en is door de grote hoeveelheid helikoptergeld gewoonweg kapot. Een daling van de voedselprijzen zie ik ook niet gebeuren vanwege een tekort aan grondstoffen. Dus zelf bij een eventuele deflatie zullen de primaire levensbehoeften duur blijven, schat ik zo in. Een nieuwe televisie kan best goedkoper worden, maar medicijnen, brandstof, voedsel, energie (oh nee, die is tijdelijk weer goedkoper) en schoon water zullen voor nu enorm duur en soms ook schaars zijn. Naar mijn mening heeft één en ander ook te maken met de energietransitie. Die veroorzaakt ook problemen, want alles moet duurzaam en schoon. Dat gaat met onze huidige technologie en behoeften nog niet zo gemakkelijk.

En nu houden stijgende lonen de inflatie weer hoog. Ja, de loon-prijsspiraal veroorzaakt natuurlijk hogere prijzen. De producten worden duurder en dus neemt de koopkracht af. Daardoor willen de werknemers méér loon en worden de producten dus nog duurder. Zo blijft dat doorgaan. Inflatie betekent niets anders dan geldontwaarding. Dus dit proces gaat maar door. Maar ergens moet het een keer klappen. Bijvoorbeeld als de BRICS landen hun tanden laten zien. Een heel brood voor 5 Euro? Ja, dat kan. Maar het kan ook zo maar 100 Euro gaan kosten. De grote werkloosheid gaat eraan komen. Het laatste kwartaal van 2023 zal het begin in gaan luiden van een diepe recessie, is mijn voorspelling.

Bedrijven produceren minder producten en gaan ook steeds meer failliet. Ook hier is een deel van de oorzaak de inflatie (duurder wordende grondstoffen), maar ook de stijgende rente (lenen wordt duurder) én het schaarser worden van grondstoffen is een probleem. Een tekort aan personeel speelt ook, maar dat is binnenkort opgelost 🙂
In augustus zal meer bekend worden over onze oververhitte economie. Ik verwacht in bepaalde sectoren een opleving. Er worden op dit moment veel last minute vakanties geboekt, want de klimaatopwarming zorgt in Nederland voor koude temperaturen, wind én regen 🙂

Het was vandaag (woensdag) onrustig op de Amerikaanse beurzen. Aanleiding was het kwijtraken van de AAA rating voor de VS van Fitch. Die is nu AA+ geworden. Dat kan betekenen dat nieuwe leningen voor de VS nog duurder gaan worden, want de risico’s zijn toegenomen. Die rating was natuurlijk al tientallen jaren te hoog, maar beter laat dan nooit. Ik voorzie de komende jaren een nóg groter tekort aan bruto nationaal product voor de VS. Dus het verschil dat er uitgaat en binnenkomt neemt nog meer toe want het helikoptergeld vloeit rijkelijk, met als gevolg nog meer armoede in vooral de grote steden.
De VS is failliet. Maar ik hoorde op de radio dat ze dit spelletje nog zo’n 30 jaar kunnen volhouden. Ik hoop het niet. Tegen die tijd zal een brood (met de inflatie van nu) daar dan zo’n 50 Dollar kosten. Ha, ha. Dat zijn getallen die nu onvoorstelbaar zijn. Maar het is toch echt waar.


KIJK EN LEESTIPS
“V” for Valentine – #118 – K*T weer
Ad Nujis (Column bij Café Weltschmerz) – Therapie
BlckBX.tv – Plandemic 3 – The Great Awakening
Willem Engel en Jeroen Pols – Videowaarheid weekjournaal week 23-2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, nos.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts