BERICHTEN VAN WEEK 30 – 24/07/2023

Trots op de boeren!


BREAKING NEWS
De verhalen over buitenaardse intelligentie nemen steeds grotere vormen aan. Als we kijken naar het Heelal, dan is de wiskundige kans 100 procent dat het Heelal vele miljarden planeten bevat met intelligent leven zoals de mens zichzelf beschouwd. Het grote struikelblok zijn de afstanden tussen hun en ons. Die worden gegeven in lichtjaren. Als wij, de mens, naar de dichtstbijzijnde ster (Proxima Centauri op 4.24 lichtjaar afstand van de Aarde) willen reizen, doen we daar met onze huidige rakettechnologie vele duizenden jaren over. We hebben sterren of zelfs sterrenstelsels waargenomen die op vele miljarden lichtjaren van de Aarde afstand staan. Dat zegt iets over onze bereikbaarheid, toch? Maar voor een buitenaards ras dat al vele miljoenen jaren bestaat, zou het in theorie mogelijk moeten zijn om te kunnen reizen met de lichtsnelheid (en wellicht nog sneller). En dan zijn er mogelijkheden. Ik vind dat het tijd wordt voor de overheden om open kaart te gaan spelen betreffende gegevens over UFO’s en buitenaards leven. Er is in ieder geval iets aan de hand. Want je komt niet zomaar getuigen in het Amerikaanse congres. Maar ik sluit de mogelijkheid ook zeker niet uit dat het gaat om fakenews óf dat mensen bang gehouden moeten worden door een buitenaardse inval te verkondigen. Hiermee zouden overheden de bevolking dan onder controle willen houden. Bij Corona is dat in ieder geval prima geslaagd. Mensen gingen massaal de anderhalve meter aanhouden, muilkorven dragen en elkaar aangeven bij samenscholing of wat dan ook. De regimes hadden de zaken prima onder controle en gingen zelfs nog een stap verder met de invoering van 2G, 3G en de coronapas. Maar de natuur gooide toen roet in het eten bij de regimes. De komst van de Covid19 mutatie “Omicron” zorgde ervoor dat het virus mensen wel ziek kon maken, maar dat ze eigenlijk niet meer konden overlijden (neusverkoudheid). En toen was het GAME OVER voor de regimes. Ze moesten de maatregelen afschalen.
We hebben hier in Nederland trouwens een UFO expert die ik al vele jaren volg, namelijk dr. ir. Coen Vermeeren. Hij is luchtvaart- en ruimtevaart ingenieur. Niet zo maar iemand om als wappie te bestempelen. Na vele jaren te werken als docent op de TU Delft, werd hij ontslagen omdat hij controversiële onderwerpen zoals UFO’s en 911 op de agenda zette bij het Studium Generale.
UPDATE – Ook Nederlandse piloten pleiten om open kaart te gaan spelen betreffende de UFO’s.


ALGEMEEN
De Telegraaf komt met nieuws over de CBDC. Moeten we er voor vrezen? Het is helaas een premium artikel maar ik ben blij dat de Digitale Euro eens wordt genoemd in de mainstream media. En de Telegraaf kopt ook met: “Straks bepaalt de overheid waar jij je geld aan mag uitgeven.”. Een belangrijke zin, want ik heb het hier al jaren over. Dit is de kant die we opgaan. Het neokapitalisme is/wordt uiteindelijk communisme. Het is de omgekeerde wereld. Ik voorzie in de toekomst een vrije samenleving in de BRICS landen (zoals China en India) en een totalitair (communistisch) systeem in de Europese Unie. Dat hangt namelijk voor een deel samen met de economische macht.

Of het met omroep Ongehoord Nederland te maken heeft, weet ik niet. Maar de dagelijkse kijkcijfers worden voortaan geheim gehouden. Pas een week later komen ze uit en daarmee kun je dus de cijfers manipuleren. Het zegt iets over ons omroepbestel. Ook dat is failliet. Hier nog een poll of mensen het met die geheimhouding eens zijn.

Nog een poll op de mainstream media. Mensen mochten kiezen uit 3 potentiële minister president kandidaten. Hieronder de uitslag. Ze zijn naar mijn mening alle drie niet geschikt. Maar het meeste schrik ik van TimmerFrans.
29 procent van de mensen die aan de poll hebben meegedaan, zien dit heerschap wel zitten. Het volk maakt fout op fout en heeft géén enkel idee van de schade die Timmermans heeft aangericht. Zowel in Nederland als in de EU. Yesilgöz en Timmermans zijn ook zeker WEF adepten, net als hun partij. Dus stemmen op deze personen en/of partijen zal ons land verder in de handen van Brussel drijven. Omtzigt heeft op papier niets met het WEF te maken, maar stemt, ondanks zijn kritiek, vaak met het regime Rutte mee. En dat vind ik onbegrijpelijk.


BINNENLAND
In Amsterdam, maar ook elders in Nederland worden prullenbakken nagekeken geplunderd door daklozen of mensen die een extra centje willen verdienen. Sinds het onzinnige statiegeld op blikjes zijn er stropers die de prullenbakken kapottrekken om een paar cent te kunnen verdienen. Hoewel… Sommige stropers halen wel zo’n 50 Euro per dag op met het verzamelen van weggegooide blikjes. Maar de keerzijde: kapotte prullenbakken.

Mensen zonder migratieachtergrond, dus afstammelingen van de Germanen, zijn de nieuwe minderheden in de Nederlandse steden. Ik vraag mij af of dit ook in andere landen speelt. Dagblad Trouw stelt in haar titel dat deze minderheid (dus dé Nederlanders), slecht integreren met die immigranten. Is dit niet de omgekeerde wereld? Nederlanders die emigreren passen zich keurig aan in het buitenland, maar hier in Nederland moeten wij ons aanpassen? Maar ja, ik zal wel weer extreem rechts zijn als ik mij dat afvraag.
UPDATE – Oud PVDA minister Jo Ritzen van onderwijs had in 1989 al voorzien dat ‘de’ Nederlander zal verdwijnen.

De brandweer moet de laatste jaren veel meer uitrukken voor woning- en bedrijfsbranden. Ik vind het géén toeval, maar de oorzaak is nog niet bekend. Wel, de laatste jaren is veel aandacht voor zonnepanelen. Die dingen worden meestal in China gemaakt. Dat is wellicht gewoon gevaarlijke meuk. Maar ook de elektronica (omvormer gemonteerd in de meterkast) geeft extra kans op brand. De energietransitie verhoogt de kans op brand is mijn conclusie. Dus héél gek vind ik dit bericht niet. Zonnepanelen zijn donker van kleur en absorberen dus veel warmtestralen. Die warmte, in combinatie met de warmte van de opgewekte elektrische stroom, kan een oorzaak zijn. Ik pleit daarom voor zonnepanelen met waterkoeling. Echter die zijn flink duurder én hebben dus minder opbrengst want er gaat ook energie naar de waterpomp toe. Hybride panelen bestaan er ook. Deze produceren elektrische stroom én warm water. Dit soort panelen geven ook minder kans op brand, schat ik zo in.
UPDATE – Net nadat ik bovenstaand artikel had geschreven is er een grote brand bij een bedrijf in Alblasserdam uitgebroken die zeker weten te maken heeft met de net nieuw gemonteerde zonnepanelen. Op de foto zijn de nieuwe zonnepanelen te zien én het bericht geeft ook aan dat deze panelen de volgende dag in gebruik genomen zouden worden. Voor mij is het duidelijk: hier is iets flink misgegaan met de aansluiting. Fijn die vergroening. Ik blijf erbij: we hebben de energietransitie zo’n 20 jaar te vroeg ingezet.

Nu.nl (DPG Media) komt met een artikel over ‘brug’ zonnepanelen. Juist nu er zoveel branden zijn die veroorzaakt worden door zonnepanelen, heb ik het gevoel dat dit medium als propagandamiddel de zonnepanelen blijft promoten. Het is op zijn minst een verkeerde timing.

Net als in Engeland staat de zorg in Nederland ook onder grote druk. De wachtlijsten nemen toe. Komt dat mede door de immigratie? Ik weet het niet. Maar feit is wel dat er naast medicijnentekorten dus ook een groot tekort is aan ziekenhuiszorg. Ook huisartsen zijn vaak volgeboekt en nemen géén patiënten meer aan. Het gaat prima in Nederland (NOT!). Half november weer braaf stemmen op PVDA-GL-VVD-CDA-D666. Dan komt het allemaal goed, ha, ha!

De echte wappies trekken zich steeds verder terug uit onze maatschappij. Tenminste, dat proberen ze. Want de wappies denken namelijk dat ze met bepaalde wetgeving in de hand, zich als autonoom kunnen onttrekken aan de wetgeving in Nederland. Maar zelfs jurist Jeroen Pols ontkracht dat ten zeerste. En dat klopt. Je kan je niet zomaar autonoom maken. Was dat maar waar. Ik zou wel voor een systeem zijn waar je (gedeeltelijk) kan bepalen waar je belastingcenten naar toe gaan. Dat geeft ook een beetje autonomie, denk ik maar zo.


POLITIEK
Eén van mijn favoriete politica stapt jammer genoeg op: Sylvana Simons. Haar partij Bij1 zal nu wel helemaal uit elkaar gaan vallen. Wat is dat toch jammer. Oh wacht. Nee, dat vind ik niet jammer. Ik ben er blij mee! Ik vind Sylvana Simons gewoon een racist. Zij heeft volgens mij een intense hekel aan blanke mensen (vooral mannen). Ik zou binnen 2 minuten met haar in de clinch liggen over welk onderwerp dan ook. Dat mens is naar mening gek in haar hoofd en ze heeft psychische hulp nodig.
Het valt wel op dat er enorm veel politici opstappen. Komt er een groot event aan? Wie weet. Hieronder een lijstje met zaken die zó uit de hand gaan lopen, dat de politici er géén verantwoordelijkheid meer voor durven te nemen:
– Miljarden zoek uit het Coronatijdperk.
– Klimaathoax en leugens.
– Energietransitie met bijbehorende idiote oplossingen zoals kappen van bossen.
– Casinopensioenen.
– Massa-immigratie.
– Corona leugens, dwang en drang, lableak theorie en de vreselijke bijwerkingen van de prikjes die de gevaccineerden als tijdbom gaan treffen.
– WHO en WEF wetgeving die de lokale wetgeving overstijgt.
– Oorlog Rusland – Oekraïne.
– Gas- en toeslagenaffaire.
– CBDC, Digitaal ID en de weg naar totalitarisme, fascisme en communisme.
– De val van het Westerse (Economische) systeem.

In deze Twitterdraad kunt u het stemgedrag van de PVDA en GL Tweede Kamerleden nog eens nalezen. Ik ben er (weer) van geschrokken. D666 is de absolute top, maar PVDA/GL zijn nummer 2 gevaarlijke partijen voor onze vrijheid en democratie.

Klaus Schwab van het World Economic Forum (WEF) heeft weer van zich laten horen. In deze video vertelt hij dat verkiezingen eigenlijk niet meer nodig zijn, want de uitslag is goed te voorspellen door de analytische kracht van AI en andere technologie. Wel, voor mij gaat dat zeker niet op. Ik ben ongrijpbaar op dat gebied. Maar ik vrees dat Schwab voor een deel wel gelijk heeft. De kleine meerderheid van het (EU) volk is goed te beïnvloeden door het regime en dus ook te sturen. Het Coronatijdperk heeft dit zéér goed aangetoond. Maar ik zal mij, ook vanuit mijn ideologie, altijd verzetten tegen dit soort uitspraken en daarom zal ik altijd een dwarsdenker blijven. Ik wil en zal nooit aan de leiband van de maatschappij of regime lopen. Mijn stem voor de Tweede Kamer gaat voor nu dus nog steeds naar FvD!


BUITENLAND
Griekenland is in oorlog met de bosbranden. Omdat de bevolking toeneemt, neemt de kans op bosbranden ook navenant toe. Steeds meer mensen gaan barbecueën, kamperen, wandelingen maken en laten rotzooi achter of steken zaken opzettelijk in de brand. Ik durf ook best te beweren dat een aantal Klimaatgekkies met opzet bos in de brand steekt om aandacht op te eisen voor het klimaat. Dat soort lui mogen van mij definitief uit de maatschappij worden verwijderd.

De vraag naar steenkolen heeft het record gebroken. Vooral uit Azië is er een enorme behoefte aan steenkool. China bouwt nog steeds veel kolencentrales. Waar Robot Jetten voor 28 miljard Euro aan het klimaat besteedt om 0,00036 graad opwarming te voorkomen, gaat China voortvarend door met de bouw van kolencentrales en stoten ze elke dag steeds meer CO2 uit. Echt: ze zijn compleet gestoord hier.

Ik vind dit bericht één van de meest schokkende berichten van ons ó zo vrije Westen. In Zweden wil men namelijk de verblijfsvergunning van een Iraakse immigrant onderzoeken omdat hij de Koran heeft verbrand tijdens een demonstratie. Ik vind zo’n daad zeker verwerpelijk, maar het is in onze Westerse landen niet strafbaar. Maar toch gaat men de verblijfsvergunning van deze Irakese demonstrant onderzoeken en wellicht niet verlengen. En dat vind ik nu raar. Deze demonstrant is in mijn ogen toch echt een vluchteling, want als je de Koran verscheurt of in de brand steekt terwijl je uit Irak gevlucht bent, dan zegt dat wel iets, toch? Als Zweden de verblijfsvergunning niet verlengt, betekent automatisch dat deze Irakees terug moet naar Irak. En dan wordt hij direct ter dood gebracht door de opgehitste en woedende menigte daar. Er is dus géén andere keuze dan deze immigrant een permanente verblijfsvergunning te geven.
UPDATE – Zweden en Denemarken onderzoeken juridische mogelijkheden om Koranverbrandingen strafrechtelijk te kunnen vervolgen. Zucht. Dit is nu juist NIET de manier om zaken op te lossen. Beledigen wordt steeds meer gelijkgesteld aan discriminatie en racisme. En daarmee gaan we steeds meer richting een totalitair systeem.


KLIMAAT
Het is nat en koud in Nederland. In de rest van Europa is het stabiel zomerweer. Ik hoop dat mensen gaan inzien dat de klimaathoax alleen maar is verzonnen om macht en geld te verkrijgen.

In #Reinhardswald (Duitsland) wil men 517 voetbalvelden aan bos kappen om er windturbines neer te zetten. Ik weet niet welke mongool dit verzonnen heeft, maar dit soort idioten dienen nooit maar dan ook nooit meer in de politiek werkzaam te mogen zijn. Ik vind dit trouwens ook een misdaad tegen de menselijkheid.

Thierry Baudet had in 2018 al voorspeld dat de burgers van Nederland hoge energierekeningen voor de kiezen zouden krijgen. Dat werd toen weggezet als een complottheorie. Wel, in 2023 weten we de waarheid. Benzine boven de 2 Euro per liter, gasprijs niet meer te betalen en ook de elektriciteit is bijna verdubbeld.

Overal lees je de verhalen over het opwarmende klimaat. Maar is de meetmethode van deze tijd hetzelfde als dat we vroeger deden? Ik denk het niet.
Op Twitter kwam ik trouwens onderstaande collage tegen. Het zegt iets over de propaganda en klimaatgekte die er momenteel heerst over de opwarming van het klimaat. Dus ga vooral Fransje Timmermans stemmen, midden november, zou ik zeggen.CORONA
Hier weer (1), (2) en (3) verdachte gevallen van de coronaprikjes. Het hoeft zeker niet daaraan te liggen, maar het blijft bizar hoeveel jonge mensen hart- en vaatziekten krijgen. Vooral mensen onder (mentale) druk en mensen die intensief aan sport doen hebben hier last van, valt mij steeds meer op. Ik denk dat de prikjes het immuunsysteem aantasten, met soms ernstige bijwerkingen als gevolg (Myocarditis bijvoorbeeld). Deze bijwerkingen geven permanente schade op bijvoorbeeld de hartspier en vroeg of laat uit zich dit in hartfalen. Ik blijf er bij: deze prikjes gaan nog tot vele jaren in de toekomst voor ongemak (Long Covid, hersenbloedingen, hartfalen, etc.) zorgen. En de volgende ronde (najaar) staat al voor de deur. Ik hoop dat mensen verstandig zijn en deze prikronde overslaan. Goed ventileren in de herfst en winter en af ten toe een frisse neus halen blijft belangrijk!
UPDATE 05/08/2023 – Dit is wat ik bedoel; littekens veroorzaakt door vaccinatie Myocarditis.

Maurice de Hond komt met een artikel rondom de Corona Lableak. Er is actief gestuurd om de Lableak theorie zoveel mogelijk te ontkrachten en verzwijgen, maar de waarheid komt steeds dichterbij. Over belangrijke feiten wordt in onze mainstream media niet eens gesproken.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
De Westerse mainstream media doen nog steeds aan propaganda. Een Oekraïens offensief was veelbelovend van start gegaan, maar stuit nu steeds meer op Russische weerstand. Deze waanzinnige oorlog kan alleen maar stoppen als beide partijen om de tafel gaan zitten zonder inmenging van andere landen of organisaties. Maar dat gaat niet gebeuren met de totale vernietiging/inname van Oekraïne als gevolg. Deze oorlog kunnen ze simpelweg niet winnen.

Ik vond via Twitter (tegenwoordig X.com) een podcast met daarin een claim dat de VS de Nordstream pijplijn heeft opgeblazen. Precies wat ik dacht. Ook al is het in internationaal water gebeurd, het is en blijft een oorlogsmisdaad tegen een bevriend land. Een daad waardig om behandeld te worden bij het Internationale Tribunaal in Den Haag.


ECONOMIE
De FED (Federale Reserve Bank) van de VS heeft de rente weer moeten verhogen met 25 procentpunt. Ondanks dat er werd beweerd dat de inflatie lager was geworden, gaat het blijkbaar nog niet goed genoeg en is de rente dus weer verhoogd. Neem van mij aan dat het hiermee ook nog niet klaar is. Wat is het gevolg? Lenen wordt duurder. En dat is voor de gemiddelde Amerikaan een groot probleem. Want die hebben meerdere creditcards met geleend geld. En dus gaan die flink in de problemen komen. Amerika is failliet. Dat zijn ze al héél erg lang, maar hebben hun schuld altijd door andere landen kunnen laten betalen omdat de Dollar de wereldreservemunt was. En die tijd is over. De BRICS landen zijn de facto economisch gezien al nummer één. En nu is het wachten op een nieuwe (digitale) wereldmunt.
UPDATE – Ook de ECB gaat de rente met een kwart procentpunt verhogen. En dat is dan de hoogste rente in 20 jaar. Lagarde zegt er meteen bij dat het zeer waarschijnlijk de laatste keer is. Nee dus. Deze criminele mevrouw heeft het al zo vaak fout gehad. En mede door haar criminele beleid zitten we met een torenhoge inflatie opgescheept. Nieuwe rekenregels kunnen dat niet verbloemen. De mensen merken het vanzelf in hun portemonnee.

Bedrijven zijn steeds minder hard op zoek naar personeel. Dat is een voorbode van ellende. Ik vermoed dat de komende maanden de werkloosheid verder zal oplopen en het overschot aan banen verder zal indammen. In het onderwijs wellicht niet, want daar is zeker een tekort aan docenten.

In Nederland is tanken weer een stuk duurder geworden. Ik heb al prijzen gezien van 2,07 Euro per liter bij een lokale pomp. Langs de rijksweg zullen bestuurders zo’n 2,20 Euro per liter moeten betalen. Als je in 2000 had gezegd dat benzine over 23 jaar zo’n 4,85 Gulden per liter zou kosten, zou je voor gek worden verklaard.

Nog iets waar ik weer gelijk in ga krijgen: de boodschappen willen maar niet goedkoper worden. De inflatie is (zogenaamd) gedaald, maar de prijzen blijven dus op een (stabiel) hoog niveau. Dus niets goedkopere boodschappen. Sterker nog: ik zie alles langzaam maar zeker steeds duurder worden. Dat is een gevolg van de inflatie, maar zeker ook van de toenemende tekorten aan grondstoffen en eindproducten. Ondertussen slaan de supermarkten alarm over de enorme toename van winkeldiefstallen.

Naast suiker gaat ook de chocoladereep verder in prijs stijgen. En ook hier worden tegenvallende oogsten als reden opgegeven, maar ik denk dat ook hier de opkomende BRICS landen zich een groot deel van de chocolade toe-eigenen.

De conclusie van bovenstaande artikelen: de producten zijn niet duurder geworden, maar het geld is steeds minder waard aan het worden! Want dat is de echte betekenis van inflatie.


KIJK EN LEESTIPS
– De Nieuwe Wereld #1301 – Gesprek met Herman Steigstra over de onverklaarbare oversterfte.
– “V” for Valentine #117 – Afscheid van de democratie.
– Maurice de Hond – De verdwenen hittegolven van mijn moeder.
– Weekjournaal met Willem Engel en Jeroen Pols – Week 30 2023.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, nieuwsblad.be, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts