BERICHTEN VAN WEEK 29 – 17/07/2023

Trots op de boeren!

ALGEMEEN
Ab Flipse heeft het op Twitter over Grootmeester Mark Rutte.
Het Nederlandse volk heeft nog één kans om in een controle staat leven te voorkomen. Dat is bij de Tweede Kamer verkiezingen in november. Maar Ab weet net zo goed als ik, dat verkiezing psychologie hier een grote rol gaat spelen. Er is een bepaalde groep mensen die populistisch stemt. Dat is een groep die op de winnaar van de polls (of verhevene door de mainstream media!) gaat stemmen. Niet om hun ideologie te volgen, maar om een soort overwinningsgevoel te krijgen.
Zoiets van, ik heb er persoonlijk voor gezorgd dat deze partij heeft gewonnen. Het zijn ook vaak mensen die de stemwijzer invullen en bijvoorbeeld op de Partij van de Dieren uitkomen, maar dan vervolgens daar niets van willen weten. Want die partij kan toch niets bereiken en stemmen dus vervolgens bijvoorbeeld VVD. En nu komt dus Frans Timmermans speciaal uit de Europese Unie terug om minister president te worden, terwijl Rutte zomaar naar Europa (bijvoorbeeld naar het WEF) zou kunnen gaan. Wisseling van de macht. Maar goed: Dit soort mensen veroorzaken bij een hoop kiezers (en deugburgers) een soort van onderdanigheid die hen beweegt om op deze machtswellustelingen te stemmen. Maar vergeet niet: dankzij TimmerFrans heeft Nederland de facto een bouwstop. Door zijn pas aangenomen Natuurherstelwet zal er een stikstofcrisis 2.0 ontstaan, waar nog meer problemen uit voort zullen komen. Kortom: de EU is niet goed voor Nederland. omdat wij op vele gebieden voorop lopen, zijn wij een gidsland geworden. Door propaganda wordt het Nederlandse volk via de TV gehersenspoeld om op de combinatie GL/PVDA te stemmen. Ik zeg al jaren dat we naar een sociaal kredietsysteem toe gaan. Het is inmiddels onvermijdelijk geworden. Maar mensen zullen het ook helemaal niet erg vinden, want de donkerrood ingekleurde weerkaarten op TV schreeuwen moord en brand over ons klimaat. We moeten wat aan het klimaat doen, anders gaan we allemaal deaud, wordt ons verteld.
En zo zal TimmerFrans zomaar een goede kans hebben op het premierschap. Tenzij…. Nee, laat maar. Ik geloof daar niet meer in.

Bron: Twitter

Bron: Twitter


Amsterdam sluit nog meer ‘knips’ (wegafsluitingen) niet uit. De experimenten gaan door. Als ik Amsterdammer zou zijn, zou ik mijn huis te koop zetten en de stad definitief verlaten. Maar ook hier geldt: men heeft er zelf voor gekozen. Groene deugburgers (vaak jongeren) die voor GL en D666 hebben gestemd. En nu komt TimmerFrans in de landelijke politiek. Dat zal dus niet beter gaan worden. Het volk krijgt uiteindelijk wat het verdiend. Dus niet zeuren en accepteer de ondergang van de steden én Nederland. Er is zelf voor gekozen. Wil je het anders? Stem dan FvD of PVV en de boel wordt in ieder geval goed opgeschud.

En hier weer een bericht over Amsterdammed. Die gaat een cruiseban invoeren. Blijkbaar komt de coalitie erachter dat er teveel mensen in Amsterdam zijn. Onder de smoes van overtoerisme en klimaat gaan ze toeristen die via een cruise Amsterdam willen bezoeken, zoveel mogelijk de toegang ontzeggen. Een domme zet, want toeristen geven extra geld in het laatje van de middenstand en dus van de gemeente als geheel. Maar het Linkse regime maakt zoveel fouten dat dit er ook nog wel bij kan. In plaats van dat we asielzoekers de toegang weigeren, gaan we gewoon toeristen boycotten. De coalitie van Amsterdam onder leiding van burgemeester Halsema bestaande uit GL, PVDA en D666 zijn echt de weg kwijt. Maar ook landelijk is er hetzelfde verhaal. Toch vrees ik (op dit moment) dat de linkse combinatie GL-PVDA bij de verkiezingen in november wel eens groot kan worden. Het volk ziet het verband gewoon niet, want men is niet goed geïnformeerd. De mainstream media heeft die taak verzaakt, want die zijn en blijven gecollaboreerd met het regime Rutte IV. Zwaargewicht Frans Timmermans zal door de mainstream media en lobby als enige oplossing worden neergezet als nieuwe minister president. Het volk zal massaal toehappen. Op dit moment zijn alleen de Telegraaf (hier), (hier) en (hier) en PowNed nog wat kritisch op Frans Timmermans.

Politievlogger en agent Jan-Willem is zijn rijbewijs kwijt. Na een nachtdienst scheurde hij met wel 51 kilometer per uur te hard over de rijksweg. Zéér gevaarlijk gedrag (volgens een aantal deugers). Hij werd betrapt en zijn rijbewijs werd direct ingenomen. De politie wilde het voorval stil houden, maar toen het uitkwam maakt de Jan-Willem ook meteen maar een video over zijn fout. Het is goed dat er nu eens te zien is dat politiemensen niet boven de wet staan. Maar de ene verkeersovertreding is de andere niet. Een ervaren (motor)agent zoals Jan-Willem die met 51 kilometer per uur na een (meestal) zware nachtdienst naar huis gaat, rijdt vaak wat harder. Dat snap ik heel goed. En in de nacht is het over het algemeen rustig op de rijksweg, dus kan er best harder gereden worden. Er zijn echter altijd weer deugburgers die zeggen dat regels regels zijn. Prima, hoor. Maar mensen maken nu eenmaal fouten en gelukkig maar. Anders zouden we net zoals Robot Jetten van D666 zijn. Ik ben daarom voor een systeem ingericht op menselijkheid dat werkt met gele en rode kaarten. Men mag best 1 of 2 keer per jaar een (klein) foutje maken. Ik vind overdag te hard rijden met 50 km/h een grote fout (rood). Maar er is wel een verschil tussen overdag en in de nacht te hard rijden. Dus wat mij betreft: een gele kaart voor Jan-Willem.


BINNENLAND
ABN Amro denkt dat de vooruitzichten van de woningmarkt ongunstig zijn. Zelf weet ik dat nog niet zo zeker. Ik denk dat in het duurdere segment er inderdaad klappen gaan vallen. Maar in het normale segment (prijzen van onder de 350.000 Euro) zal dat anders liggen. Ik denk dat daar een tekort aan woningen blijft bestaan en dus zullen de prijzen zo rond dat bedrag blijven schommelen. Maar wees eerlijk: 350.000 Euro voor een doorsnee huis? Niet normaal!

Rijkswaterstaat gaat de blauwe bewijzeringborden waar vaak Macdonalds op vernoemt staat, verwijderen. Dit naar vragen vanuit D666. Als je het bekijkt vanuit concurrentiepositie, dan is het niet meer dan logisch dat die borden verdwijnen, maar D666 voert ook maar weer eens de ongezonde keuze van fastfood aan. En dan gaan mijn nekharen recht overeind staan. D666, dát is een ongezonde keuze. Ik ben zó klaar met die deugers van D666. Die borden zijn voor mij wel belangrijk, want Macdonalds heeft als fastfoodketen vaak ook laadpalen staan. Nou ja, ik kijk dan voortaan wel uit naar die grote gele M. <vloekwoord> D666. Die partij zit alles dwars wat mij lief is.

De meerderheid van medische dossiers die in beheer van huisartsen zijn, worden wekelijks gekopieerd naar de Cloud van een commercieel bedrijf. Dat is volgens de huisartsen nodig om de dossiers te delen met andere zorgverleners om zo in de regio samen te kunnen werken. Ik weet dat de EU een verordening klaar heeft die bepaalt dat alle medische dossiers uitgewisseld gaan worden in de EU en dat met de gegevens (anoniem, dat wel) Europees onderzoek gedaan kan worden. Ik ben daar tegen en zal tegen die tijd mijn dossier laten wissen. Ik vertrouw de EU voor géén meter.

Er wordt steeds minder Tong gevangen in de Noordzee. Wetenschappers zoeken nog steeds naar de oorzaak of oorzaken. Zouden de vele stroomkabels die op de bodem van de Noordzee liggen, de Tong vis storen? Of zijn het toch die windmolens, die met hun lage gebrom het zeeleven verstoren? Leuk die vergroening, maar elk voordeel heb z’n nadeel, zou ik zeggen. En de milieulobby? Die is muisstil. Net als biomassa. Dat werd als groen gepropageerd door dat soort organisaties (en Frans Timmermans), maar nu blijkt biomassa helemaal niet zo groen te zijn en wordt de subsidie gestopt (of is al gestopt). Zo zal het ook gaan met die windmolens. Die worden in de nabije toekomst mogelijk snel weer afgeschreven bij een goed energie alternatief zoals Thoriumcentrales.


POLITIEK
PVDA en Groen Links gaan met één lijst de aankomende verkiezingen in. Ze verwachten de grootste partij te worden. Ik hoop het niet. Die GL clown Klaver en PVDA domme bitch Kuiken gaat hem niet worden, hoop ik. Ze denken zelfs na over een fusie. Doe maar lekker. En om het af te maken nemen jullie TimmerFrans als lijsttrekker. Op naar de NUL zetels!


BUITENLAND
Er wordt een stortvloed van nieuwe EU milieuregels over de burgers uitgestort. Want als het aan de EU ligt, kunnen de burgers binnenkort géén verpakt groente en fruit meer kopen onder de 1,5 kilogram. Experts vrezen dat er daardoor meer voedselverspilling zal optreden. Ik blijf het zeggen. De grote vervuiling is niet in de EU maar daarbuiten. Wij las burgers worden gewoon bezig gehouden met al die regels zodat we géén tijd hebben om te klagen of protesteren. De duimschroeven worden steeds verder aangedraaid. Maar ook hier zijn weer keuzes te maken: eind november zijn er Tweede Kamer verkiezingen in Nederland. Dan kunt u keihard afrekenen met deze idioten door in ieder geval NIET op GL, PVDA, CDA, VVD, D666 te stemmen.

De bankrekening van EU criticus Nigel Farage is opgeheven omdat de uitspraken van Farage niet voldoen aan de waarden en normen van de bank. Ondertussen wordt het een nationale rel in Engeland en terecht. Want hier wordt iemand gecanceld om een mening. Maar in Nederland is hetzelfde gebeurd met Willem Engel van Viruswaarheid. De ING bank heeft zijn zakelijke en privérekening ook opgeheven omdat Engel niet aan de normen en waarden van deze bank voldeed. De rechter ging hierin uiteindelijk mee. Schandalig dat dit kan en mag. Een bankrekening is namelijk nodig om mee te kunnen doen aan het maatschappelijk verkeer. Hoe lang pikken we het nog dat banken zomaar je bankrekening kunnen opzeggen of mensen lastig vallen met vragen waarom ze geld aan iets hebben uitgegeven of geld hebben overgeboekt?


KLIMAAT
Nobelprijswinnaar van 2022 voor de natuurkunde, John Clauser, is gecanceld door het Internationaal Monetair Fonds om bij hun op een klimaatsymposium te presenteren over klimaatmodellen. Want John Clause vindt dat er géén klimaatcrisis is. Nu zelfs het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zich met klimaatzaken gaat bemoeien en daar het narratief over gaat bepalen, dan weet ik het wel. De bevolking van de Aarde moet angstig gehouden worden over het klimaat, zodat ze zich gewillig overgeven aan een wereldwijde controle staat. Ook hier is de wetenschap gepolitiseerd en het narratief wordt dus ook gedragen door de banken wereldwijd. Ongelofelijk dat wetenschappelijke kritiek op het narratief tegenwoordig wordt gecanceld. Daarmee is de huidige gepolitiseerde wetenschap naar mijn idee hetzelfde als geloven in sprookjes.

Op Twitter vond ik onderstaande temperatuurkaart. Bijna alles kleurt donkerrood. Wat blijkt? Een temperatuur tussen de 10 en 20 graden Celsius wordt als als licht oranje weergegeven. Temperaturen tussen de 20 en 30 graden als donker oranje tot rood. Daarboven gaat het naar donkerrood. Maar 20 graden Celsius is een hele normale temperatuur en zou groen moeten zijn. 10 graden Celsius zou blauw moeten zijn. En zo wordt een psychologisch spel met ons gespeeld. Mensen moeten angst krijgen voor ons klimaat. Schandalig!
Hier nog een BlckBX.TV item over al die doomsday ingekleurde weerkaarten. Mensen worden geprogrammeerd om temperaturen van boven de 20 graden Celsius abnormaal te gaan vinden.CORONA
In “De Andere Krant” stond een artikel over Turbo kanker. Na de coronavaccinaties zijn er veel van deze gevallen geconstateerd, maar worden natuurlijk ook uit de mainstreammedia gehouden. Het is natuurlijk de Andere Krant, dus veel mensen zullen dit artikel als fakenews wegzetten. ieder zijn mening, natuurlijk! En het blijft de Andere krant. Bronvermelding? Ik weet het niet. Feit is dat de oversterfte wereldwijd nog steeds door blijft gaan. En niemand weet de oorzaak.

De VS schorten de financiering van het virus lab in Wuhan op, omdat men het daar niet zo nauw neemt met de veiligheidsregels. De lableak theorie krijgt steeds meer body. Ons is jarenlang wijsgemaakt dat Covid19 op een markt in Wuhan zou zijn verspreid, maar niets is minder waar. Covid19 is, naar mijn idee, gewoon een biologisch wapen dat (per ongeluk) is vrijgekomen door veiligheidsfouten van medewerkers. Het wordt tijd om dit soort experimenten wereldwijd te verbieden. Géén virusexperimenten (en dierproeven) meer! Het is onethisch en ik vind het ook een misdaad tegen de menselijkheid en rechten van dieren.

Japanners moeten weer leren om te lachen. Tijdens de Coronaperiode werd in Japan veelvuldig een muilkorf gedragen waardoor gezichtsuitdrukkingen niet meer relevant waren. Nu, ná Corona, moeten sommige mensen dus weer leren om te lachen. Je zou denken dat dit een Speld artikel is, maar nee hoor. Het komt uit de serieuze krant NRC. Heden ten dage draagt de helft van de Japanners nog zo’n masker. Bizar.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Rusland heeft de graandeal met Oekraïne opgezegd en zelfs infrastructuur voor de graanexport gebombardeerd. De oorlog duurt maar voort en zal pas ophouden als Oekraïne zich overgeeft. Het Westen onder leiding van de VS probeert uit alle macht Oekraïne te helpen om Rusland te verslaan. Maar alles zal vergeefse moeite blijken te zijn. Sterker nog: door het Westen duurt de oorlog alleen maar langer en vallen er alleen maar meer onschuldige slachtoffers. Het Westen heeft haar hand al in 2014 overspeelt en probeert nu uit alle macht om haar gezicht te redden.

Op Twitter heeft Joost Niemoller een filmpje gepost waarin (toen) vicepresident Joe Biden vertelt hoe hij het regime van Oekraïne onder druk zette om hun hoogste officier van justitie te vervangen. En dat is ook gelukt. Dit bewijst dat de facto Oekraïne is bestuurd door de VS en clown Zelenski is daar door hun neergezet als vazal van de VS.


ECONOMIE
Ondanks dat de commerciële banken veel winst maken en ook vele gebouwen en diensten hebben teruggetrokken, moeten mensen steeds meer gaan betalen voor hun betaalrekening. Ik vind dat een schandalige zaak. Het liefst zou ik mijn salaris gewoon contant uitbetaald krijgen. Dan ben je gewoon echt eigen baas over je geld.

Pizza’s en pasta’s worden steeds duurder in Italië. De grondstoffen blijven maar in prijs stijgen. In Nederland zie ik ook nog géén kentering in de prijzen. Vandaag zag ik bij de supermarkt een doos vrije uitloopeieren voor zo’n 6 Euro. Vorig jaar betaalde je daar maximaal 3,60 Euro voor! Ondanks de hogere rente dalen de prijzen niet. Ergens ook logisch, want het principe van inflatie berust op: rente op rente. Dus alle prijzen blijven stijgen, alleen de hoeveelheid prijsstijging veranderd zo af en toe. Alleen bij een deflatie zullen de prijzen gaan zakken. Maar dat zie ik pas gebeuren als de werkloosheid sterk gaat stijgen wegens een instabiele economie. De komende weken en maanden worden best wel spannend wat dat betreft.

Big Bazar heeft voor een aantal winkels (waaronder mijn woonstad Vlaardingen) een huur betalingsachterstand. De rechter heeft al 2 winkels laten ontruimen. Die van Vlaardingen hoort daar niet bij, volgens mij. Ik denk dat Big Bazar, na fietsenfabrikant VanMoof, de volgende winkelketen zal zijn die failliet gaat. Foute boel.

De energierekening zal voor Nederlanders dit jaar veel hoger uitvallen doordat de fiscus een flink aandeel van de taart neemt. De BTW op energie is namelijk omhoog gegaan. Daardoor zullen mensen dit jaar gemiddeld zo’n 600 Euro duurder uit zijn dan in juni 2022. Als ik naar mijn eigen situatie kijk, dan zal dat ongeveer wel kloppen. In de zomer verbruik ik veel minder energie. Ik verwacht in januari zo’n 200 Euro terug te krijgen. Vorig jaar was dat zo’n 1000 Euro bij dezelfde maandvoorschotten. Ik ben benieuwd. Feit is dat we op energiegebied en boodschappen zeker koopkracht inleveren. En dat is meer dan we erbij hebben gekregen. Dus onze welvaart is verminderd!

Snoep en koekjes worden nog duurder. Hoe komt dit, vraagt het AD zich af? Ik heb het antwoord al gegeven. De opkomende economieën van de BRICS landen zijn de oorzaak. Vooral India. Het is GAME OVER voor de Westerse economie. De invloeden van de BRICS landen op ons leven neemt steeds grotere vormen aan. Het gas van de Russen is weg of duur, suiker en medicijnen gaan naar India en China koopt alles op in het Westen en Afrika. De facto staan we al onder commando van de BRICS landen. We hebben onze ziel verkocht aan de duivel.

Ook de rijstprijs zal wereldwijd omhoog gaan omdat India de export zal beperken vanwege een mogelijke mindere oogst. Daar denken ze wel: eigen volk eerst. En dat is een goede zaak. Globalisering is op dit moment gewoonweg niet mogelijk vanwege machtsposities en te grote cultuurverschillen. Dus wat mij betreft Nederland uit de EU en terug naar de EEG.

Eindelijk staat het eens in de mainstreammedia: de BRICS landen gaan (digitale) valuta invoeren dat wordt ondersteund door goud. Op deze manier gaan ze de Dollar aanpakken. De Dollar is als sinds de jaren ’70 niet meer ondersteund door goud en is dus de facto fiatgeld. Deze zet door de BRICS landen zal het definitieve einde betekenen van de hegemonie van de Verenigde Staten en hun Dollar. En zal tevens ons hele Westerse economische systeem blijvend ontwrichten en zelfs ten gronde brengen.

De waterschapsbelasting gaat volgend jaar ook weer flink omhoog. Natuurlijk vanwege de stijgende zeespiegel en andere beheerskosten. De boeren krijgen ook de schuld, want die willen een laag waterpeil om met hun zware machines over het land te kunnen rijden. Dat kan gevolgen hebben voor de gebouwen in de omtrek. Door inklinking kan er beton- of houtrot ontstaan. Alles hangt samen. Maar in Nederland heb ik sinds mijn werkzame leven alleen maar prijsverhogingen meegemaakt.

De huizenmarkt trekt weer lichtjes aan, volgens de Televaag. Oh wacht, ik heb in mijn vorige blog toch al zoiets voorspeld? De prijzen van de gewone, modale koopwoningen gaan omhoog, want daar is een tekort aan. Maar de Televaag geeft als oorzaak de goedlopende economie. Ha, ha. Wat een drogreden. Onze economie loopt goed? Het lijkt er soms wel op. Maar nee, de hoge inflatie gaat eerdaags zijn tol eisen. De belastingdienst die jaagt op wanbetalers van de coronasteun zal voor vele faillissementen gaanzorgen de komende maanden. Dus een opbeurende economie? Nee, een tekort aan woningen en grondstoffen drijven de huizenprijzen langzaam weer op.


KIJK EN LEESTIPS
blckbx.tv – BLCKBX Today #201 – 17 juli 2023
blckbx.tv – BLCKBX Today #202 – 19 juli 2023 – Covid19 – Herfstprik ondanks oversterfte – klimaat
“V” for Valentine – Ineenstorting van de maatschappij #116
Videowaarheid.nl – Jeroen Pols en Willem Engel – Weekjournaal week 29 2023


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts