BERICHTEN VAN WEEK 28 – 10/07/2023

Trots op de boeren!


BREAKING NEWS
De Telegraaf heeft een bericht op de internet homepagina gezet dat wéér gaat over UFO’s. Een congreslid heeft naar verluid nieuwe geheime beelden gezien en waarschuwt ervoor dat de mensheid dit niet aankan. De technologie die het congreslid heeft gezien gaat alle bekende technologieën van de Aardse mensen ver te boven.
Als dit bericht waar is, dan zijn we dus al bezocht door UFO’s en kan het zelfs zo zijn dat sommige landen naast beelden wellicht ook wat buitenaardse technologie in bezit hebben. Ik sluit zelfs niet uit dat buitenaardse wezens al samenwerken met bepaalde laden inzake klimaat, etc. Ik heb daar enkele weken geleden over geschreven. Ik schreef toen iets van: ‘Het is dat ik rationeel ben, anders zou ik denken dat er buitenaardse invloeden aanwezig zijn.’. Welnu, misschien heb ik wel gelijk 🙂 Ik hoop het trouwens niet, want dan zijn deze aliens ons dan wel goed gezind, maar op een Chinese dwingende wijze. Dus nee, dit soort buitenaardsen hoeven van mij niet. Maak dan maar gewoon contact en bied je hulp aan. Maar ik snap dat zoiets best wel lastig is voor sommige mensen, laat staan voor sommige religies.

ALGEMEEN
DPG media (In Brusselse handen) heeft zijn partner nu.nl opdracht gegeven om nujij reacties van mensen die menselijke invloed op het klimaat ontkennen (zoals ik) opdracht gegeven die reacties te verwijderen. Een verschrikkelijke vorm van censuur. Maar ik vind het vooral heel erg fout dat nieuwsmedia meningen van mensen weigeren die anders zijn dan het narratief vanuit de Europese Unie. Want klimaatverandering door de mens is wetenschappelijk NIET aangetoond. Het is een consensus van een grote groep wetenschappers. In de tijd van de dinosauriërs was het klimaat vele malen warmer dan nu. En toen waren er géén mensen op Aarde. Echt schandalig, dit. Ook hier zie je de Woke- en Cancelcultuur hoogtijdagen beleven. Maar er komt een tijd dat men hierop terug gaat komen. Dan hoop ik dat DPG Media voor dit soort streken verantwoording mag gaan afleggen.

Een minister in Hongkong roept de Hongkongers op om afkeurend te staren naar rokers. Zoiets zie ik in Nederland ook nog wel eens gebeuren onder een links regime van PVDA, GL en D666. Nou, ik staar afkeurend naar deze politieke partijen. Bovenstaand is nu typisch een voorbeeld van een sociaal kredietsysteem in het klein. Ik denk dat Hongkong nog een uitzonderingspositie heeft, want verder is er door heel China al zo’n systeem waarbij rokers zeker puntenmindering zullen krijgen. Wat een gaaf systeem zal dat ook voor Nederland kunnen zijn, deugers! <F… you>!

Minister Yeşilgoz gaat een wetsvoorstel indienen om het ontkennen van de Holocaust strafbaar te stellen. Dat klinkt op zich zo gek nog niet, Echter er is meer met deze wet. Deze wet gaat óók het ontkennen van oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en genocide die losstaan van de Tweede Wereldoorlog strafbaar stellen. En daar zit nu de crux: Het ontkennen dat Vlucht MH17 door de Pro Russische Separatisten is neergeschoten wordt dan ook strafbaar. Onlangs was er nog een Nederlandse rechter berispt die het MH17 proces wilde beïnvloeden met een complottheorie. Maar wat als het géén complottheorie blijkt te zijn, maar de waarheid? Vandaar dat ik tegen deze wet ben. Was het nou alleen voor de Holocaust geweest, tja, dan had ik het nog kunnen begrijpen. Maar ik vind dat iedereen alles mag ontkennen of bevestigen. Er zijn immers ook mensen die denken dat de Aarde plat is. Persoonlijk ben ik er ook nog niet van overtuigd dat de Amerikanen op de Maan zijn geland in 1969. Maar bewijs anders dan deze prachtige documentaire over de nep maanlanding heb ik verder niet. ik was er immers niet bij. Word ik dan in de toekomst ook gecanceld als ik blijf volhouden dat ik de Maanlanding (grotendeels) in een studio is opgenomen?
Trouwens, met deze wet in de hand kan een aanklager het gehele regime Rutte III en IV voor het gerecht slepen wegens misdaden tegen de menselijkheid tijdens het Coronatijdperk. Denk aan de oversterfte door de veilige prikjes, het opsluiten van duizenden senioren in het verpleeghuis en al die illegale en niet wetenschappelijke maatregelen zoals lockdowns en avondklok die de bevolking enorme schade heeft toegebracht.

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vindt dat het recht op een plek in het verzorgingshuis beperkt moet worden. Je komt niet zomaar in een verpleeghuis terecht. Daar moet een indicatie voor zijn. Vaak gaat dat via de geriatrie. Ik kom er elke week en ik zie daar allemaal ouderen die echt die zorg nodig hebben. Het regime Rutte heeft ook nog eens de ouderenzorg kapot gemaakt. Bejaardenhuizen moesten verdwijnen en ouderen moesten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Nou, zie het resultaat. Nu moet er nog een stap verder bezuinigd worden. Echt waar. Het regime Rutte heeft meer dan 12 jaar wanbeleid gevoerd. Wanneer rekent het volk nou eens af met die <vloekwoord> VVD & D666 en CDA?

Nederlanders (en Europeanen) worden steeds meer belast met klimaat- en milieumaatregelen. Denk aan de plastic toeslag en het verbod op plastic rietjes. Hieronder een kaart met de rivieren die 95% van de plastic vervuiling herbergen. Europa is niet eens in de buurt! We worden er allemaal ingeluisd. Door al die maatregelen worden wij als burgers flink aan het werk gezet (naast ons normale werk) en hebben we straks géén tijd meer voor protest of om zelfs maar even eropuit te gaan. Dat wordt te duur en wellicht in de toekomst ook nog eens onmogelijk gemaakt via milieu zones of 15 minuten steden.BINNENLAND
Het UVW heeft op illegale wijze IP adressen van iedere bezoeker aan hun website opgeslagen. Op deze wijze hoopte men te kunnen onderzoeken of cliënten zich bijvoorbeeld in het buitenland bevonden. Maar dus ook data van overige bezoekers werd opgeslagen en verwerkt. Ongelofelijk dat dit kan. iemand moet dit toch doorhebben en aan de bel trekken? Dat is dan nu wel gebeurd, maar weer veel te laat. En diegene die dit überhaupt heeft beslist om te gaan doen, die moet achter slot en grendel. Het lijkt ook wel of onder het regime Rutte gewoon alles kon en mocht. Dat riekt naar een controle maatschappij.

Er worden steeds meer slachtoffers van steek- en schietpartijen in ziekenhuizen behandeld zodat andere operaties uitgesteld moeten worden. Er is iets grondig mis in onze maatschappij waarbij de jeugd denkt conflicten met messen en pistolen op te kunnen lossen. Het zegt iets over het verval van onze maatschappij. Want het regime zet er grote repressie in de vorm van bijvoorbeeld ondermijningscontroles tegenover en dat kost niet alleen veel geld maar ook onze vrijheid en daardoor verliezen we uiteindelijk ook onze veiligheid. Want in een totalitair systeem ben je uiteindelijk nooit veilig.

Hugo de Jonge is in mijn visie de grote “Fuck Up” minister van alle regimes Rutte. Alles dat op zijn pad komt, wordt voorzien van ellende, drang en dwang. Maar uiteindelijk stort alles in. Nu blijkt het huizentekort nog groter dan verwacht en zal het tekort pas wat minder worden in 2028. Tegelijkertijd nemen wij als Nederland steeds meer asielzoekers op. Deze twee zaken gaan dus enorm met elkaar botsen, en zullen in kombinatie met de vele crisissen gaan zorgen voor een berg ellende.
Maar De Jonge zal gaan wijzen naar de ouderen. Die wonen te groot en dus moeten die wellicht ook onder dwang gaan verhuizen. Ik ben zelf ook al senior en ik woon in mijn eentje in een klushuis van zo’n 270 m2. Maar niemand zal mij er uit gaan zetten via de wet Verplaatsing Bevolking. Ik zal mij dan met alle middelen die ik beschikbaar heb, verdedigen. Dat stuk van die wetgeving is nu nog niet actief, maar dat is een kwestie van een pennenstreek van de volgende minister van Wonen.

Het ‘knip’ experiment in Amsterdam is nog steeds niet opgeheven. Het volk laat het gelaten toe en dat zal ze uiteindelijk gaan opbreken. Want de matige protesten zullen voor het Linkse regime een aanleiding zijn om het experiment binnenkort voor geslaagd te verklaren en dan gaat het los. Elf juli ging het bijna mis toen een hoogzwangere vrouw en haar verloskundige met spoed naar het ziekenhuis moesten. De handhavers/verkeersregelaars bij een slagboom geloofden in eerste instantie niet dat het om een spoedgeval ging omdat er ook géén meldkamer notificatie binnen was gekomen. Pas na een paar minuten werd het duidelijk en ging de slagboom alsnog open. Ik snap niet dat het Amsterdamse volk nog niet massaal in opstand is gekomen tegen deze waanzin. Als ze dat niet doen, gaat het regime steeds verder en wordt Amsterdam op termijn een 15 minuten stad met zéér autoluw verkeer. Doe wat, nu het nog kan, zou ik tegen de Amsterdammers zeggen. En ik weet dat andere steden ook met dit beleid bezig zijn. Dus waakzaamheid en snelle acties zijn geboden. Eén ding weet ik zeker: ik zal Amsterdam zoveel mogelijk proberen te vermijden. En nog wat: stem godverdomme een volgende keer nu eens goed, door die linkse shit weg te stemmen!

Amsterdam start volgend jaar ook met een proef waarbij 150 gezinnen in de bijstand zo’n 150 Euro extra per maand krijgen vanuit de gemeente. Daar hoeft géén belasting over betaald te worden en komt bovenop de bijstand. Een vorm van een basisinkomen, dus. Ik ben vóór een basisinkomen, mits deze zonder voorwaarden is. Het beste is om een landelijk basisinkomen in te voeren voor mensen in de bijstand en dan alle controle ambtenaren eruit te zetten, want die zijn dan niet meer nodig om alle bijstandtrekkers te controleren.


POLITIEK
Rutte en de EU hebben een deal bereikt met Tunesie. Dat land zal, voor geld, de migranten gaan tegenhouden. Voor geld? Het is <vloekwoord> hun morele plicht! Nu komen er nog meer migranten, want het is gewoon een verdienmodel!

Sigrid Kagedis Kaag verlaat nu ook de Nederlandse politiek. Dat was ook wel te verwachten. Maar ze blijft helaas wel aan totdat er een nieuw kabinet zit. Wel, dan hebben we bijna het gehele regime nu gehad. Bijna alle lijststrekkers en fractievoorzitters van de coalitie gaan weg of doen een stapje terug: Rutte, Hermans, Segers, Hoekstra, de Jonge, Heerma en nu dus Kaag. Kaag is een faalminister en een totale mislukking in dit regime. Ik begrijp dat haar besluit mede is ingegeven omtrent de vele bedreigingen die ze aan haar adres heeft gehad. En dat vind ik echt verschrikkelijk. Ik spuw mijn gal ook uit over dit soort politici via deze website, maar ik zal hen nooit persoonlijk bedreigen. Aan de andere kant heeft de elitaire houding en het dedain van Sigrid Kaag óók meegeholpen aan haar mislukte politieke carrière. Nu nog die enge Paternotte en die gestoorde (ex verpleegkundige) Wieke Paulusma van D666 weg. Die twee worden hopelijk na de aankomende verloren verkiezingen weggestemd of weggestuurd. Laat ik het een klein beetje netjes proberen te houden. Maar als het om D666 gaat, kan ik mij eigenlijk niet meer inhouden en wil ik ze allemaal de <vloekwoord> schelden. Mijn opgekropte woede is vooral opgebouwd tijdens het Corona tijdperk, waarbij vooral Rutte, De Jonge, Paternotte en Paulusma vanuit de coalitie zoveel fouten hebben gemaakt, dat ik ze dat nooit zal kunnen vergeven. Evenals die Attje Kuiken. Brrrrrrrr! Sterker nog: ik kom pas weer tot rust als deze idioten zich voor de rechtbank (tribunaal) mogen verantwoorden wegens misdaden tegen de menselijkheid. De gemaakte fouten komen gelukkig ook steeds meer uit. Bijvoorbeeld dat <vloekwoord> Attje Kuijken van de PVDA, die artsen hun BIG registratie wilde ontnemen en hen kwakzalvers noemde omdat deze artsen het bekende medicijn Ivermectine wilden voorschrijven aan corona patiënten. En nu blijkt Ivermectine veelvuldig voorgeschreven te worden tegen Long Covid. Maar het medicijn is nog steeds verboden om voor te schrijven aan Covid gerelateerde ziektes. Dus moet het ondergronds worden gemaakt en toegepast. Ook hier haalt de werkelijkheid de ‘wetenschap‘ in. Steeds meer artsen onderkennen de werking van Ivermectine en schrijven het dus illegaal voor aan (long) Covid patiënten. Er zal in de toekomst uit gaan komen dat het verbieden van medicijnen zoals Ivermectine en HCQ illegale handelingen zijn geweest en zelfs een misdaad tegen de menselijkheid. Ik ben Kaag trouwens wel dankbaar voor het feit dat zij, met haar partij D666, Rutte heeft gedreigd met het mogelijk steunen van de motie die Rutte linea recta uit het Torentje zou zetten. Daardoor heeft Rutte toch maar besloten om de politiek te verlaten. Hulde voor Kaag!
UPDATE – Ook Liane den Haan van 50 Plus stapt uit de politiek. Ze vindt de huidige politiek te lelijk. Ik vind het grappig dat ze dit zegt. Natuurlijk is ze géén D666 persoon, maar dit mens heeft zelf afschuwelijk lelijke politiek bedreven tijdens het Coronatijdperk. Waar Henk Krol meestal over vrijheid & blijheid voor de ouderen en jongeren in gedachte vóór of tegen stemde, was dit mens bijna altijd voor de drang en dwang maatregelen tijdens Corona. Ook hier neemt een foute politica afscheid. Gelukkig maar. NEXT! Het hangt van u als kiezer af wat er in de toekomst gaat gebeuren. Deze lelijke politiek is een spiegel van de maatschappij. En dat zijn wij, het volk, toch?
UPDATE – Ook Paternotte wil géén lijsttrekker worden, maar blijft wel actief in de politiek (voor nu dan).
UPDATE – En wéér een. Carola Schouten van de CU. Die verlaat de politiek én partij. Het zegt wat over de chaos en crisissfeer rondom Nederland, het volk én de politiek. Ik heb tijdens de Coronaperiode al gezegd dat de kopstukken (ik noem ze criminelen) niet in de politiek actief zouden kunnen blijven. Nou, dat deel is uitgekomen. Nu nog de tribunalen. Daar heb ik op dit moment minder vertrouwen in. Maar eens zal de complete waarheid rond Corona uitkomen en dan zal het merendeel van het volk zeggen: “Wij hebben dat niet geweten.“.
UPDATE – Wanneer vertrekt Vera Bergkamp uit de politiek?
UPDATE – Woordenweb Kaag. Kaag werd nog even door Nieuwsuur in het zonnetje gezet en daar verscheen ook een woorden web met alle bedreigende woorden die tegen haar gericht zijn geweest. Het bleek echter na onderzoek van wappies dat sommige woorden nooit genoemd zijn. Nieuwsuur kwam dan ook met een correctie. Maar ook die correctie bleek niet te kloppen en dus kwam er een correctie op de correctie. Als omroep Ongehoord Nederland! dit had gedaan, waren ze wéér de pineut geweest.

Met Rutte uit de politiek wordt het spannend wie er nu premier van Nederland gaat worden. De Televaag noemt niet alleen Frans Timmermans, maar ook dat hij alleen komt als hij de nieuwe minister president wordt. Voor mij weer een bewijs dat dit soort zaken allang bekokstoofd worden in de achterkamertjes. Het zou leuk zijn als het Nederlandse volk hier nu eens korte metten mee zou maken door op de verkiezingsdag nu eens niet te stemmen op PVDA-GL-D666-VVD-CDA. Maar dat gaat helaas niet gebeuren. Het Nederlandse volk wil volgens DPG Media Pieter Omtzigt of Klaas Dijkhof als minister president. Voor mij zijn dat óók onbegrijpelijke keuzes. Maar goed: de VVD zal wel wéér de grootste partij gaan worden, denk ik. Want VVD heeft stabiele politiek, zal het stemvee vinden. De BBB is in de plaats gekomen van het CDA. Mijn stem gaat in ieder geval wéér naar FvD. Nu niet (alleen) vanwege het coronabeleid, maar ook vanwege de nostalgische gedachte naar de jaren ’80. Ik denk dat het FvD met hun verkiezingsprogramma het leven van mensen gemakkelijker gaat maken, want: minder EU en meer Nederland. Dát is wat ik wil. En ook wil ik dat Nederland stopt met het opnemen van asielzoekers. Ons land is gewoon VOL. Het gaat niet meer. Asielzoekers moesten vorig jaar zelfs buiten slapen! En als je vervolgens boeren moet wegjagen onder het mom van stikstofbeleid dan weet ik het wel. Dan is er bouwgrond nodig voor huizen om al die mensen te kunnen huisvesten. En dat is precies wat ik niet wil. Ik wil wel meer groen en koeien in de wei zien. En ik ben tegen de bio-industrie. Dierenrechten gaan voor. Maar daar is de PVDD dan wel weer die dat in de gaten houdt. In ieder geval: als we niets doen zal Nederland in de toekomst één grote EU Metropool worden dat zijn voedsel uit het buitenland moet halen om te kunnen overleven. En dat vind ik een super slecht idee, want dan is ons land manipuleerbaar en kwetsbaar. Echter, dat is wat het WEF wil, zodat de Nederlanders in de pas gaan lopen. Of te wel: een controle staat.

Hieronder een lijst met zaken die mede door Rutte of zijn partij bereikt zijn. Het is echter géén lijstje om trots op te zijn. Het viel mij ook op dat zoveel partijen (ook oppositie) hem een lofzang brachten bij zijn aangekondigde afscheid. De motie van wantrouwen werd ook nog eens ingetrokken. Ongekend. Rutte had geboeid afgevoerd moeten worden en niets anders! Op moeilijke vragen aan Sophie Hermans pakt haar persvoorlichter op een gegeven moment de microfoon van een journalist af en gooit deze weg. Dat is VVD! Die journalist is een vervelend snotjong, maar is op dit moment wel de enige die mensen direct durft te confronteren met hun verleden of acties. En dat is broodnodig! Soms kan het niet anders. En volgens mij was deze journalist dezelfde als toen bij die directeur van de Balie. Die ging met hem op de vuist. De pers mag géén moeilijke vragen meer stellen in deze tijd want dan ben je niet Woke en word je gecanceld.
UPDATE – De VVD persvoorlichter heeft inmiddels excuses aangeboden. De journalist of beter gezegd Vlogger van Left Laser gaat aangifte doen en heeft zijn verhaal ook neergelegd bij stichting PersVeilig.


PS: Rutte weg? Nou zeker niet. Dit heerschap blijft tot de installatie van het nieuwe kabinet gewoon demissionair premier. En in die tussentijd (zeker zo’n 9 maanden) kan véél gebeuren.
Dilan Yeşilgoz, minister van Justitie en Veiligheid, wil de nieuwe lijsttrekker van de VVD worden. Rutte wil haar niet in de weg lopen, zegt hij. Het feit dat Rutte zoiets zegt, roept bij mij vragen op. Narcisten die op hun eind lopen, zeggen dit soort zaken. Yeşilgoz was zeker niet Rutte zijn eerste keuze, denk ik maar zo. Maar hij beseft dat hij op dit moment beter zijn mond kan houden.


BUITENLAND
Twitter rivaal Threads (van Meta) heeft al 100 miljoen gebruikers, en dat binnen korte tijd. Twitter is natuurlijk een grote luis in de pels van mensen die het vrije woord willen onderdrukken en dus is er nu een grote concurrent opgestart. Ik blijf Twitter trouw, want ik weet dat Elon Musk het vrije woord zoveel mogelijk wil laten gaan op zijn Social Media.

Op dit Twitterbericht is te zien hoe asielzoekers (meestal mannen van een leeftijd om in eigen land werk te kunnen verrichten) te werk gaan om als zielig over te komen. Hun houten bootje wordt gesleept door een grote vissersboot. Vlakbij de kust stappen ze dan van de vissersboot over naar het houten bootje. Het is naar mijn mening tijd voor een Europese asielstop!


KLIMAAT
Windmolens en zonneparken komen steeds vaker onder druk te staan. Het is ook niet de oplossing voor ons klimaat én energievraagstuk. De windmolens zijn niet duurzaam en vermalen elke dag vele (zeldzame) vogels. Daarbij maken ze een heel laag bromgeluid dat door resonantie voor dierlijk en menselijk ongemak kan zorgen. Zowel op land als in de zee. Onderzoeken daarnaar laten steeds meer zien dat windmolens schadelijk kunnen zijn voor de leefomgeving.
Dan de zonneparken. Er is véél (landbouw)grond nodig om deze zonnepanelen te stallen. De opbrengst in Nederland is niet altijd optimaal en zorgt daardoor ook nog eens voor energiepieken en dalen op het stroomnet. En dat kan black-outs veroorzaken. Hier een foto van kapotte zonnepanelen in de VS na een zware hagelstorm. Ook niet echt duurzaam, he?

Het Europees Parlement heeft het wetsvoorstel Natuurbehoud van Frans Timmermans aangenomen. Voor Nederland kan dit zomaar de Stikstofcrisis 2.0 betekenen. Nog meer bouwstop en nog meer snelheidsmaatregelen in het verkeer. Maar dat zal niet genoeg blijken te zijn en dus zijn de boeren of grote industrieën weer aan de beurt. Uiteindelijk voorzie ik een complete chaos ontstaan, omdat de voedselzekerheid weg is én we materialen niet meer kunnen krijgen omdat de grote industrie weg is uit Nederland. En diegene die het meest betaalt krijgt voorrang. Dat is met medicijnen, voedsel, bouwmateriaal en andere goederen altijd zo geweest. De mooiste bloemen, fruit en groente wordt bijvoorbeeld altijd geëxporteerd, want gunstig. Maar daar moet een kentering in gaan komen. Eigen volk eerst! Dit klinkt nationalistisch, maar in deze uit de hand lopende globale wereld met klimaathysterie gaat nu zoveel fout, dat deze keuze gemaakt MOET worden. Anders is Nederland (en de EU) op termijn een Derde Wereld land.

NGO Greenpeace start een procedure tegen de staat om stikstofmaatregelen af te dwingen die maar uitblijven. NGO’s zouden géén politiek mogen maken, maar in de praktijk halen ze wetgeving gewoon onderuit met behulp van D666 rechters. Dus bek houden en oprotten is mijn eerste gedachte bij Greenpeace. Ik had ook gelezen op Twitter dat Greenpeace de zéér oude lijnen van Nazca in Peru hebben beschadigd tijdens een protest. Een monument dat staat op de Unesco werelderfgoedlijst beschadigen is wat mij betreft genoeg om zo’n organisatie strafrechtelijk te vervolgen wegens klimaatterrorisme en op te doeken. Zijn ze nou helemaal gek geworden!

In Italië breken de hittetemperaturen records. Nederlanders schrikken er zelfs van. Temperaturen van 45 graden Celsius zijn géén uitzondering de komende dagen. Is dat het gevolg van klimaatverandering of de invloed van La Niña. Ik weet het niet, maar in Death Valley (de warmste plek op Aarde) was het in 1913 tegen de 56 graden Celsius, ook al is die temperatuur niet officieel gecontroleerd en bevestigd. Maar hoe dan ook: ik denk dat dit gewoon een natuurlijk fenomeen betreft, hoewel het moet natuurlijk niet te lang duren, zo’n extreem warme periode. We kunnen het in de stad aangenamer maken door te investeren in meer groen. Wellicht zit daar een deel van de oplossing.
UPDATE – Klimaatwetenschapper Dim Coumou bij Nieuwsuur. Het versterkt bij mij het vermoeden dat door de toenemende bevolking in de stad het belangrijke en vochtregulerende groen is verdreven door mensen en gebouwen. Daar zit, denk ik het grote probleem. We moeten dus méér groen terugbrengen in de stad. Maar ook waterbeheer is een punt. Dan wordt de temperatuur daar lager door de verdamping, etc. Groen is dus de oplossing! De steden zijn te groot geworden, dus alles herontwerpen naar meer groen!
Ook dit code rood hittebericht gaat over hitterecords in de steden. Dus wereldwijd de ook de migratie bespreken en aanpakken. Weg met de grote steden. terug naar kleine en groene gemeenschappen. Oh wacht, de 15 minuten stad? Nou, die wil ik graag overslaan.


CORONA
De Tour de France is bezig. Ik volg het verder niet, maar ik zag een kort bericht op internet over de verplichte muilkorven die de renners moeten dragen. Niet tijdens het fietsen, maar in ieder geval wel vóór en ná het fietsen. Die onzinnige dingen werken niet. En buiten al helemaal niet. Echt ongelofelijk dat dit nog kan. Eén renner zegt in een interview dat de dranklucht gewoon door de muilkorf heen komt. Dus dan zeker ook de kleinere virusdeeltjes.

Herman Steigstra brengt de oversterfte nog maar eens in beeld. Die oversterfte gaat binnenkort weer omhoog als de kwetsbare mensen in het najaar weer hun prikje kunnen halen.OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Twee onafhankelijke Russische mediakanalen én een Duitse data analist hebben becijfert dat er tot nu toe zo’n 50.000 Russische soldaten zijn omgekomen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Oké: stel dat het waar is. Dan vraag ik mij ook af hoeveel Oekraïense soldaten er zijn omgekomen. Maar ja, dat is dan weer niet bekend. Vreemde zaak. Ik denk een veelvoud van het aantal Russische doden. Oekraïne moet nu zelfs aan de VS om (de als internationaal verboden bestempelde) clusterbommen gaan vragen om nog wat tegen de Russen te kunnen uitrichten.


ECONOMIE
De rentetarieven dienen volgens het ECB nog lange tijd hoog te blijven, omdat de inflatie nog steeds te hoog is. Men is in rep en roer, want de inflatie wil maar niet omlaag. Een teken dat ons gehele Westerse economische systeem kapot is. De BRICS landen hebben het roer overgenomen van de VS en zijn de facto nummer één op het gebied van economie. Militair gezien zal China binnen enkele jaren wellicht ook nummer 1 zijn. Is er kans dat de BRICS een soort van nieuwe NAVO kunnen worden? Het zou mij niets verbazen. Een nieuwe wereldmacht BRICS die tegen de oude wereldmacht VS & NAVO op gaat staan. De BRICS landen willen trouwens een nieuwe valuta in gaan brengen die door goud ondersteund gaat worden. Een nieuwe goudstandaard. Vandaar dat China zoveel mogelijk goudvoorraden op aan het kopen is. De koers van goud blijft trouwens vrij stabiel. Dat komt, denk ik, puur door manipulatie. Vroeg of laat vallen de Westerse beurzen allemaal om wegens dit soort manipulaties.

Als gevolg van de hoge rentetarieven en de hoge inflatie stijgt deze week de hypothecaire rente ook mee. Normaal gezien zou je dan verwachten dat de huizenprijzen in Nederland zullen dalen bij een hogere rente. Echter door het grote tekort aan huizen voor het gewone volk zie ik eerder een (lichte) prijsstijging. Een duurder huis in combinatie met een hogere hypotheek. Dat kan niet goed gaan. Gevolg? Mensen zullen kortlopende leningen aangaan. En die zijn al duur. Dus er wordt nog meer onzekerheid voor de toekomst gecreëerd. Er komt géén zachte landing. Er komt weer een enorme crisis, net zoals in 2007/2008. Maar dan erger…
En ja, tot nu toe zeg ik steeds dat het fout gaat, maar er is nog niets erg gebeurd, toch? Tja, het is maar hoe je het bekijkt. De inflatie heeft ons enorm veel koopkracht gekost en onze pensioenen zijn, denk ik, verkwanseld. Er is héél veel gebeurd de laatste jaren. Maar alles ging in slow motion om de crisissen af te dekken. maar eens houden de noodmaatregelen op, want dan is het vat echt leeg en gaat het goed fout. Dus we zitten al in zwaar weer en het zal nu versneld erger gaan worden. Alle bekende tegenmaatregelen zijn op, dus nu moeten er maatregelen genomen gaan worden waarvan niemand weet waar het zal eindigen. Ik wel. Ik denk dat we langzaam maar zeker op weg zijn naar een sociaal krediet systeem dat uiteindelijk fascistisch zal eindigen. Alles draait uiteindelijk om het controleren van de mensen, want dan heb je ook controle over hun financiën en handelen.

Grote bedrijven zoals Unilever behalen miljardenwinsten in deze inflatoire tijd. Dat gaat over de rug van de gewone consument stelt hoogleraar Karen Maas. Het wordt tijd voor een ander economisch systeem. Maar wat en hoe? Dat zal de komende tijd de vraag gaan worden voor een nieuw kabinet. Ik zou zeggen: investeer in energietechniek en ruimtevaart en probeer andere landen ook hierin mee te krijgen. Goedkope en schone energie staan namelijk aan de basis van democratie, vrijheid, veiligheid én een goed klimaat.

In Egypte is de inflatie zo’n 35 procent hoger dan een jaar eerder. Er zijn meer landen die last hebben van een hoge inflatie. Denk aan Turkije bijvoorbeeld. Ik verwacht weer oplaaiende burgerprotesten als dit zo doorgaat. De eindfase is aangebroken. Mensen die hun financiële hoofd niet meer boven water kunnen houden hebben immers niets meer te verliezen en gaan een revolutie veroorzaken.

Het aantal faillissementen in Nederland neemt steeds meer toe. Ik had dat al voorspeld. De redenen? De coronaperiode waarin de detailhandel gedwongen stil kwam te liggen, de lening die de belastingdienst per 1 juli terugvordert van winkeliers én de hoge inflatie. Bekende Nederlands fietsenmerk VanMoof heeft uitstel van betaling aangevraagd. Boze mensen stonden voor de winkels om hun fiets op te halen of op te eisen. Zij hadden hun lopende leningen met andere leningen betaald. Maar door de gestegen rente ging dat dus goed fout.

Er worden allerlei redenen genoemd om de steeds hogere suikerprijs te verklaren. Nu komt dat weer door de hittegolven. Ja, de hittegolven hebben zeker invloed op de vochthuishouding van de bieten, maar de echte reden van de hoge suikerprijs is dat (BRICS) landen zich steeds verder ontwikkelen en meer (economische) macht krijgen dan de VS en Europese landen. Dus dáár gaat het suiker naar toe. Onze benodigde medicijnen en suiker gaan nu naar de hoogste bieder. In ieder geval denk ik dat het niet meer goedkomt met de inflatie. Die zal structureel hoog blijven.

Experts vrezen voor een gastekort als de winter aanbreekt. Door de sterke schommelingen in de gasprijs zijn zaken onzeker geworden en Nederland onderschat de risico’s zeggen de experts. Een gastekort zou desastreus kunnen uitpakken voor de Retail en industrie. De Nederlandse voorraden bedragen nu totaal zo’n 80 procent. Of dat genoeg zal blijken te zijn wordt dus betwijfeld door de experts.


KIJK EN LEESTIPS
BlckBX.tv – BlckBX Today #198 maandag 10 juli 2023
BlckBX.tv – BlckBX Today #199 woensdag 12 juli 2023
BlckBx.tv – BlckBX Today #200 vrijdag 14 juli 2023
Univibes – Arno Wellens & Ab Flipse – CBDC & Digital ID
“V” for Valentine – #115 De val van Rutte

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, nieuwsblad.be, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts