BERICHTEN VAN WEEK 27 – 03/07/2023

Trots op de boeren!

BREAKING NEWS
Het regime Rutte IV is dan eindelijk gevallen over het asielbeleid. YES!!!!!!
Toch ben ik niet tevreden. Rutte heeft in het verleden gezegd dat hij demissionair veel meer macht heeft dan in een normale situatie. Ik ben bang dat hij dit zal aangrijpen om zijn macht verder uit te breiden. Nee, Ik kan pas tevreden zijn als de boevenwagen voor komt rijden en Rutte en kornuiten meeneemt naar Scheveningen.
Ik ben ook benieuwd wanneer het WEF gaat reageren. Klaus Schwab zal het inmiddels al weten en actie ondernemen. Ik denk dat Caroline van der Plas (BBB) binnenkort naar Davos vliegt om instructies te ontvangen. De rooie lijnen (zie bericht hieronder) hebben immers wat extra ondersteuning nodig.

UPDATE 10 JULI 2023 – RUTTE KEERT NIET TERUG EN VERLAAT DE POLITIEK! YESSSSSS! NU NOG DE TRIBUNALEN OM AL DAT GESPUIS TE BERECHTEN VOOR MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID.
Ook hier weer leugens van Rutte. Vrijdag zat hij nog vol energie om weer door te gaan voor Nederland en zondag had hij toch maar besloten om helemaal te stoppen. Of leugens óf hij is gewoon gevraagd om te gaan. Wie weet wel door het WEF zelf. Want Rutte is te exposed geworden. En dus is het tijd voor een vervanger. Het zou mij allemaal niets verbazen.
UPDATE – Rutte wil volgens mij nog wel demissionair premier blijven tot de beëdiging van het nieuwe regime. Dus Ik hoop dat de motie van wantrouwen er komt. Want Rutte moet géén tijd krijgen om zijn criminele activiteiten weg te moffelen, denk ik maar zo. Waf mij betreft verlaat hij vandaag nog het Torentje en liefst nog per boevenwagen!


ALGEMEEN
Rutte heeft een enorme fout gemaakt door in een persconferentie te zeggen dat er in Davos (World Economic Forum) “rooie lijnen” worden uitgezet. Hij corrigeerde het meteen met: “waar gemeenschappelijke thema’s” (worden besproken). Deze smeerlap is gewoon een landverrader, want beleid dient gemaakt te worden door de Tweede Kamer en niet door een ongekozen NGO zoals het WEF. Ons land is de facto dus bezet gebied, want beleid gaat via het buitenland. Ik had natuurlijk al een vermoeden, maar dat is nu bevestigd. Rutte is de spin in een web van leugens, verraad en bedrog. #NEXIT!

Een concert van Rammstein mocht pas doorgaan ná uitspraak van een rechter. Het bleek dat een NGO een kort geding had aangespannen vanwege het te verwachten harde geluid en vuurwerkeffecten. Dat zou slecht zijn voor de flora/fauna. Dit is het zoveelste incident waarbij NGO’s willen bepalen wat wel en niet mag. Iedereen mag naar de rechter stappen, natuurlijk! Maar als de provincie/gemeente al toestemming voor bepaalde zaken heeft gegeven, waarom dan nog zo drammen? Flikker toch eens op met al die <vloekwoord> NGO’s.

De politie van Vlaardingen heeft deze week een grote controle gehouden op ondermijning bij de marathonweg. Dat wil zeggen: het aanpakken van ondermijnende karakter van zware criminaliteit. Voorbeelden daarbij zijn: wapenbezit, uitkerings- en belastingfraude of inkomen uit criminaliteit. Naast de controle van de voertuigen werden ook de bestuurders preventief gefouilleerd. Ik vraag mij af of dit zomaar juridisch kan. Ik weet dat de politie preventief mag fouilleren bij aangewezen gebieden. Maar auto’s zomaar doorzoeken? Wettelijk gezien mag dat niet zonder dat de bestuurder verdacht is. Bij een staande houding (zonder redelijke verdenking van een strafbaar feit), zoals bij deze controle, moet de politie om toestemming vragen of ze in de auto mogen kijken of de auto mogen doorzoeken. Bij een NEE is het dan ook meteen klaar. Dan moeten ze met bewijzen komen of / waarom iemand verdacht is. De staande gehouden bestuurders werden ook nog eens van elders naar de controle plek gedirigeerd. Is die plek aangewezen als preventief fouilleren gebied? En mag je mensen onder dwang naar zo’n preventieve controle plek leiden? Met mij zouden ze in ieder geval nog niet klaar zijn. Ik zou, met de kennis van nu, hier zeker niet aan meewerken en ik betwijfel of deze actie wel geheel legaal was. Ik hoop het een keer mee te maken, dan kan ik mijn rechten en summiere rechtskennis eens uittesten.
UPDATE – Het bleek een nog grotere controle te zijn. Ik vind dit net Stasi praktijken. Zelfs woningen zijn bezocht. Daarom ben ik benieuwd waarom de bewoners de politie of inspecteurs hebben toegelaten. Was het gevraagd of ze de woning mochten betreden of was er een huiszoekingbevel? Ik denk dat de bewoners hun rechten niet wisten en de gemeente (inspecteurs) dus gewoon toestemming gaven om hun woning binnen te treden. Ik voel me daar dus niet veilig bij. Nu de Westwijk, straks het centrum? Want volgens mij is nu zo’n beetje héél Vlaardingen als veiligheidsrisico aangemerkt. Zoals al eerder gezegd, ik zal er niet aan meewerken.
Mijn stad is dus eng bezig met hun ondermijning acties. Niet zo gek met een VVD burgemeester. Dit vergroot, naar mijn mening, juist de kans op incidenten.
Wil je ondermijning voorkomen? Zorg dan voor betaalbare huren, lage lokale lasten, goed bereikbare horeca & winkels, goed verlichte wegen en een positieve uitstraling van je stad door het organiseren van leuke activiteiten en buurtfeesten. Dat levert je uiteindelijk véél meer veiligheid op dan ondermijning acties te houden die ik gelijk zie aan (illegale) razzia’s. Maar dat is mijn mening.

Oh ja, de politie in Almere heeft zelfs een jongen van 16 getaserd die ze verdachten van een inbraak, maar die jongen bleek niets met de inbraak te maken te hebben. Wat als deze jongen om het leven was gekomen? Want tasers zijn lang niet zo veilig als wordt beweerd.


BINNENLAND
Naast het verbannen (of sterk terugdringen) van vet, vlees, rookwaar en alcohol gaat nu ook suiker in de ban. Alles gaat precies zoals ik had voorspeld. De suiker taks gaat nog duurder uitvallen. Een literfles Coca Cola gaat straks 3 euro kosten. Het was al veel duurder geworden, maar nu gaat het de spuigaten uitlopen. Maar ik ga het regime sarren, want ik maak straks gewoon mijn eigen suikerhoudende limonade. Van verse citroenen, aroma’s en suiker. Het komt goed. Dit regime wil allemaal gezondheidsfreaks van ons maken, want dan kunnen we langer doorwerken. Maar op de achtergrond speelt nog iets veel groters: een groot wereldwijd tekort aan suiker vanwege de toenemende behoefte vanuit economisch sterker wordende ex derdewereldlanden.

Sigaretten bevatten volgens berekeningen van het RIVM tot wel 15 keer meer schadelijke stoffen dan tot nu toe werd aangetoond. Ook hier weer een zogenaamde NGO die “onafhankelijk” dit soort onzin beweerd. Vroeger zou ik dit voor waar aannemen, maar ná Corona niet meer. Het RIVM is naar mijn mening een overbodig instituut geworden dat in opdracht van het regime (VWS) dit soort onzin uitkraamt. Er zouden tijdens een bepaalde Corona periode namelijk ook 170.000 mensen per dag besmet raken volgens Van Dissel. Dat is ook nooit gebeurd. Dus nee, ik geloof deze onzin niet. Roken is schadelijk voor je gezondheid, maar wat niet? Vet, alcohol, drugs en suiker ook. Dit zijn allemaal trucs om de bevolking sober te houden zodat ze langer door kunnen werken en géén rare streken meer uit kunnen halen door ze bezig te houden met allerlei wet- en regelgeving zoals statiegeld op blikjes en plastoc verpakkingen. Ik weet precies wat het regime wil, want ik wilde dit vroeger namelijk ook, namelijk een perfecte samenleving. Maar dat streven zorgt juist voor een enorme ongelijkheid en vervalt uiteindelijk in een tirannieke dystopische samenleving. Ik moet denken aan het boek “1984” of de serie Arcadia. Deze is te kijken bij NOS Plus, dacht ik. Dus ik ben tegen verboden. Mensen maken zelf hun keuzes in het leven en de maatschappij heeft door solidariteit een soort vangnet waardoor mensen die ziek worden (door bijvoorbeeld ongezond te leven) de beste hulp krijgen. Gezondheidsfreaks worden ook ziek of krijgen te maken met. Want die nemen vaak onverantwoorde risico’s omdat ze zo fit zijn (of denken te zijn). Een gezond leven is een leven waarbij jijzelf vind dat je lekker in je vel en geest zit, en je niet door anderen gedwongen wordt om zaken te veranderen. Door een maatschappij te willen die alleen maar sober en veilig is, beperkt de innovatie en creatieve kracht van mensen en die worden daardoor juist ziek. Dus hoe dan ook: pluk de dag en leef! Negeer Agenda 2030 en lach al die idioten midden in hun bek uit.
UPDATE – AH stopt al op 1/1/2024 (een half jaar eerder) met de verkoop van rookwaar. Het regime heeft namelijk besloten dat rookwaar niet meer in de supermarkten verkocht mag gaan worden. Ik denk dat deze wet per 1/7/2024 in zal gaan. Ook hier zit het regime diep in onze levens. Iedereen ziet het, maar slechts weinigen hebben door dat dit vroeg of laat door zal slaan naar totalitarisme.
AH gaat trouwens ook de verkoop van messen staken, aangezien er teveel agressie is in de maatschappij. Een onzinnig idee. Wat gaan ze daarna niet meer verkopen? Vorken? Daarmee kun je ook iemand neersteken.

We kunnen wel 28 miljard Euro steken in een klimaatopwarming van 0,000(0)36 graden Celsius (of geld naar Oekraïne), maar er is géén extra geld meer voor de ouderenzorg. En dus wordt die zorg nóg soberder óf moeten mantelzorgers meer zorgtaken over gaan nemen. Ik heb ook nog een oplossing: geef al die bejaarden een pil van Drion óf spuit ze weer plat met 5 Coronaboosters. Dan gaan ze vanzelf wel deaud. Echt, ik ben zó klaar met dit regime.

Het gaat niet goed met het onderwijs. Er zijn nog steeds te weinig docenten. Ik heb altijd geroepen dat minder les een deel van de oplossing kan zijn. Nou, nu.nl schrijft hierover dan ook een artikel. Eindelijk wordt er eens nagedacht om die 1000 urennorm verder los te laten. De beste oplossing is nog steeds veel minder onderwijsuren én kleine klassen. Dan wordt de effectiviteit van de lessen vele malen beter. Maar wanneer men dat gaat beseffen?

Het Amsterdams Nieuws bericht over de vele files in Amsterdam. Het experiment loopt uit de hand, maar de gemeente wil van géén wijken weten. Echter, als het volk het zat is, wordt het fileprobleem op een minder vriendelijke manier opgelost. Op de Oxford manier. Hier zijn ze nog aan het demonstreren. Hier slopen ze het systeem. Ik zou er zelf te laf voor zijn, maar ik sta volledig achter het ingrijpen van de burgerbevolking. Nu nog in Amsterdam. Maar wij Nederlanders doen pas aan actie als het eigenlijk al te laat is. Dat is hoe wij nu eenmaal zijn. Te tolerant en goedgelovig naar het regime.

NS baas Koolmees wil de treinkaartjes in de spits tientallen procent duurder maken. Hij vind dat mensen (werknemers) zich maar eens aan moeten passen en de spits moeten mijden. Deze D666 klojo heeft blijkbaar niet door dat bedrijven en politiek niet echt meewerken aan flexibele werktijden of zelfs werktijdvermindering. Dus we geven de werknemers maar de schuld van de drukke spits. Dit is echt de omgekeerde D666 wereld. Ik ben niets anders gewend.


POLITIEK
Rutte IV staat op omvallen. Er is crisisberaad over het asielbeleid. Op dit moment overspoelen vele aantallen asielzoekers ons land en landen in de EU. Rutte moet onder druk van zijn fractie daar paal en perk aan stellen. En ik moet eerlijk zijn: dat is erg nodig, want zo gaat het niet langer. Maar Rutte gaat wat mij betreft niet ver genoeg. Ik vind dat onze grens helemaal dicht moet. Net zo lang totdat we genoeg huizen hebben om mensen verder te huisvesten. En daarna alleen nog maar echte vluchtelingen toelaten. De situatie is kritiek.
UPDATE – Er is vrijdag 7 juli een nieuwe ronde om de crisis te bezweren. Rutte zal een nieuw voorstel doen. Ik ben benieuwd. Ik hoop dat het regime valt, maar ik heb er weinig vertrouwen in.
UPDATE – Ik had het gelukkig toch fout. Het regime Rutte IV is dan eindelijk gevallen (wel degelijk in slow motion. Dat wel.)
UPDATE – Na het vallen van het regime Rutte is er een nieuw hoofdstuk nodig in de politiek. Eentje zonder Mark Rutte. Maandag 10 juli zal de PVV (en waarschijnlijk ook de rest van de oppositie) wederom een motie van wantrouwen indienen. Als die motie wordt ondersteund door CDA of D666, dan is het exit Rutte. Maar dan voorgoed. Dan mag hij zijn spullen pakken en moet hij het Torentje direct verlaten. De oppositie wil namelijk voorkomen dat Rutte immigratie als speerpunt van de verkiezingen gaat maken. Want we weten allemaal dat kiezers snel vergeten en Rutte zullen associëren met een migratiestop. En dat terwijl onder zijn bewind nog nooit zoveel immigranten ons land zijn binnengekomen. Dus ik hoop dat de motie van wantrouwen het gaat halen. Dan moet hij weg. Een goede zaak. Een keerzijde is wel dat als de voltallige VVD ploeg dan opstapt, we per direct een demissionair kabinet Kaag hebben. Dat is dan wel weer jammer.
UPDATE 10 JULI 2023 – Er stappen ineens veel meer mensen op. Na Wopke Hoekstra nu ook Heerma van het CDA. Had ik trouwens al verwacht. En er gaan er nog meer. Ik hoop op een implosie. Ik denk dat al deze politici zijn gaan inzien dat ze zó fout hebben gehandeld tijdens de Coronacrisis, asielcrisis en de klimaatacties, dat ze nu massaal het zinkende schip gaan verlaten. Ik vergeet en vergeef niet. Ik hoop dat ze in de toekomt op hun achtergelaten puinhopen keihard worden afgerekend.
UPDATE 10 JULI 2023 – Een Twitteraar insinueert dat Mark Rutte de opvolger zal worden van Klaus Schwab. Dat zou zo maar eens kunnen! Dan heeft hij nog meer invloed dan nu. Ik moet er niet aan denken maar sluit het zeker niet uit.

Het regime heeft besloten dat kinderen op middelbaar en primair onderwijs géén telefoon meer in de klas mogen hebben. Het is een richtlijn (dus géén wet) maar ik denk dat bijna alle scholen hier graag aan meewerken. Ik heb zelf ook een verschrikkelijke hekel aan die dingen, maar zoals u weet ben ik vanuit principe tegen verboden en dwang. Zeker vanuit een regime en politiek die zelf de gehele dag op social media zit. Als ik nog eens naar een debat kijk, zie ik Rutte en kornuiten maar ook bijna alle Tweede Kamerleden alsmaar op dat klereding zitten te typen. Dus voordat je zaken voor anderen gaat verbieden, dien je zelf maar eens het goede voorbeeld te geven. Klojo’s! Dus alleen al om die reden ben ik tegen.


De PVDA en Groen Links gaan met één lijst deelnemen aan de volgende Tweede Kamer verkiezingen. Wie de volgende lijsttrekker zal worden is nog niet bekend, maar in de wandelgangen wordt de naam van Frans Timmermans genoemd. Nou, als je op weg wilt gaan naar de NUL zetels moet je Timmermans als lijsttrekker nemen. Maar er zullen vast wel weer Europese deugburgers zijn die dan op TimmerFrans willen gaan stemmen.


BUITENLAND
China heeft één van zijn drie experimentele kernfusiegeneratoren in werking gesteld. Voor zo’n 17 minuten steeg deze kunstmatige zon vanaf de Aarde op en maakte licht en warmte (zo’n 70 miljoen graden). We hebben het klimaat gered! Dit is het. Oh wacht…. Is dit fakenews of desinformatie? Dit is nu een goed voorbeeld van fakenews. Ik wilde het posten omdat het filmpje leuk gemanipuleerd is. Een raketlancering is omgezet in een vuurbal. En 70 miljoen graden Celsius loslaten in de wijde natuur? Dan zouden we een grote brand- en schroeiplek hebben en géén mensen die foto’s maakten 🙂 Wie weet kunnen we dit in de verre, verre toekomst wél maken en vervolgens toepassen in de ruimtevaart als we planeten of manen willen gaan koloniseren. Maar voor de gewone man of vrouw zou dit nepbericht héél logisch klinken, toch? Net als tijdens Corona. Muilkorven helpen en de vaccinaties ook. Allemaal nepnieuws en desinformatie. Net als al die filmpjes op YouTroep die het over vrije energie hebben. De enige vrije energie die ik op dit moment ken, is de zonnestraling. Maar die is over zo’n 5 miljard jaar ook uitgeschenen.


KLIMAAT
Vanaf 1 juli 2023 is het verboden om nog gratis plastic bakjes, bestek en bekers bij afhaal etenswaren te gebruiken. ook plastic verpakkingen in de supermarkt mogen niet zomaar meer. Er moet extra voor betaald gaan worden. En dat in deze moeilijke tijd. Ook hier wéér een dystopische maatregel erbij. En het gekke is nog dat ik begreep dat al het extra betaalde geld (heet SUP) gewoon in de zakken van de winkelier mag verdwijnen in plaats van dat het naar een fonds gaat dat ervoor zorgt dat er daadwerkelijk minder plastic gebruikt gaat worden. Heel vreemd dit. Ook hier ben ik tegen. Bij de Mac betaal je nu dus 10 cent extra voor je plastic beker of 1 euro voor een recyclebaar alternatief. Dit regime is compleet, maar dan ook compleet de weg kwijt.


CORONA
Edwin van der Sar is getroffen door een hersenbloeding. Komt het door de stress of komt het door de prikjes? Marc Overmars heeft niet zo lang geleden een hartinfarct gehad. Wat een toeval allemaal. Gemeenschappelijk is dat dit soort mensen ook vaak de Coronaprikjes hebben genomen, vanwege het vele internationaal reizen, etc. Maar ook vanwege de stress en fysieke inspanningen die er bij bepaalde beroepen horen. Ik blijf erbij: het is géén toeval dat er veel (ex) sporters uitvallen met circulatiestoornissen. De gewone mensen die minder stress hebben of minder intensief sporten zullen de effecten pas op langere termijn ervaren, ben ik bang. Hoe dan ook, de prikjes hebben hun werk goed gedaan. In combinatie met tijd, stress of bovengemiddelde fysieke inspanningen verwacht ik in de toekomst een (inter)nationale medische noodsituatie. En met de nieuwe prikronde in het najaar verwacht ik dus nog méér problemen. Ik denk dat de corona vaccinaties dus tikkende tijdbommen zijn, want een lange duur onderzoek kon niet gedaan worden in 2021. Er was immers haast geboden bij het bestrijden van het virus. Het regime zal wijzen naar long Covid of bijwerkingen van Corona zelf. Maar ik geef de rMNA- en vectortechniek de schuld van alle ellende. Er moet een groot onderzoek komen naar de bijwerkingen van de prikjes. Ik heb het gevoel dat de informatie wereldwijd bekend is, maar er duistere krachten in het spel zijn die de waarheid tegenwerken. Net als de Lableak theorie. Dat was een complot theorie werd er gezegd. Maar het lijkt er steeds meer op dat het gewoon de waarheid is. En dat betekent naar mijn mening ook nog eens dat het Covid19 virus een biologisch wapen zou kunnen zijn, dat per ongeluk door de onderzoekers is verspreid. Ook daar zie ik op Twitter vele berichten over. En dus hou ik zeker ook wel een klein beetje rekening met de mogelijkheid dat Covid19 zelf de oorzaak kan zijn van de vele circulatieproblemen. Dat zou tevens betekenen dat we allemaal gevaar lopen, want ik heb, denk ik, één of twee keer Corona gehad.
Hieronder een foto van Twitter waarin Van der Sar trots zijn eerste vaccinatie in ontvangst neemt. Twee jaar later ontstaan er dus problemen met zijn gezondheid. Ik ben benieuwd hoe zaken zich de komende maanden en jaren zullen afspelen. Er waren gelukkig 3 of 4 soorten vaccinaties. Dus de bijwerkingen zullen ook verschillen van mens tot mens.OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Oekraïne beschuldigt Rusland ervan een kerncentrale op te willen blazen die onder controle van de Russen zelf is. Ik kan mij niet voorstellen dat de Russen zoiets kunnen doen. De uitkomst weten ze. Een enorme ecologische ramp, die vele tientallen jaren zal voortduren. Nee, in een oorlog sneuvelt de waarheid als eerste. We zullen zien hoe dit gaat aflopen. Voorlopig heeft, sinds het uitbreken van de oorlog, zich er nog géén hele ernstige situatie voorgedaan bij kerncentrales. Maar voorzichtigheid blijft geboden.


ECONOMIE
Boodschappen zijn niet meer te betalen. Maar ook die plastic toeslag (waarvan je de meerprijs pas bij de kassa erbij krijgt gepresenteerd), nekt vele consumenten. Dit regime heeft zoveel kapotgemaakt. De schade is niet meer te herstellen, anders dan met een grote revolte vanuit het volk.


KIJK EN LEESTIPS
Weekjournaal met Willem Engel en Jeroen Pols – Week 27 journaal
BlckBX.tv – Blckbx Today – vrijdag 7 juli 2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, flashphoto.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts