BERICHTEN VAN WEEK 26 – 26/06/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Wat ik in het verleden al had voorspeld gaat binnenkort gebeuren: alcohol gaat in de ban. Nu nog in sportkantines, later gaat het overal in de ban en wordt Nederland drooggelegd. Dat gaat natuurlijk niet lukken, want dan zal zelfs ik als geheelonthouder zo nu en dan drank kopen en gebruiken (of weggeven), alleen al om het regime te kunnen sarren. Het is tijd om groot verzet te gaan plegen. Nederland gaat kapot. Mensen zeggen tegen mij: “ga dan weg als het je niet bevalt”. Maar dat is (nog niet) mogelijk. Want ik laat mijn directe familie niet zo maar achter. Maar ik kan niet anders concluderen dan dat ik Nederland niet meer ken. Dit land is vervreemd van mij. Ik ben die betutteling zó zat.
UPDATE – NGO’s KWF kankerbestrijding en Maag Lever Darmstichting hebben de aanval op alcohol verder opgevoerd. Eén glas per dag vergroot al het risico op kanker, beweren ze. Een voorbode dat alcohol verder belast en in de ban gedaan gaat worden. Want NGO’s worden onder dit regime gevraagd om wetgeving op te stellen en soms ook te handhaven. Deze gezondheidsfreaks dienen van harde repliek voorzien te worden. Het KWF collecteerde van de week bij een winkelcentrum in mijn stad. Ik merkte dat ze het raar vonden dat ik weigerde om geld te geven. Maar ik heb persoonlijk de oorlog aan bijna alle NGO’s verklaard. Ze krijgen NIETS meer van mij.

Bijna twee miljoen Nederlanders hebben onvoldoende voorzieningen in de buurt. In de toekomst moet het zo zijn dat mensen binnen 15 minuten lopend of via de fiets bij een voorziening moeten kunnen zijn zoals huisarts, apotheek of winkels. De auto? Die is er straks alleen nog maar voor de elite. Tenminste, dat denk ik. Het artikel heeft het ook nog over complotten en de 15 minuten stad. Denk hierbij aan klimaat lockdowns waarbij mensen hun 15 minuten zone niet mogen verlaten. Gaat echt niet gebeuren hoor, zegt het regime. Maar in de praktijk weet ik in ieder geval hoe dat uitpakt. De coronapas zou er ook niet komen. Die kwam ook en zal in de toekomst via het WHO weer ingezet gaan worden, permament! Wellicht dan toch weer onder de noemer van Digital Green Pass of zoiets.


BINNENLAND
Medicatiegegevens moeten standaard kunnen worden uitgewisseld, vinden de Patiënte federatie en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ze komen met de smoes dat patiënten nu toestemming voor uitwisseling moeten geven. Dat is zo, maar dat heb ik liever dan dat dit soort zaken standaard wordt uitgewisseld. Ze willen ook al DNA bij de afgifte van medicatie afnemen om tot een zo goed mogelijke dosering te komen. Ook hier zal ik weigeren aan mee te werken. Net als de uitwisseling van de medicatiegegevens. Laat mij toch met rust!

Werknemers zijn steeds duurder uit met de autokosten betreffende reizen van en naar het werk. Echter de werkgever tast niet in de buidel. Het gaat zelfs ook zo worden dat werknemers die fietsen een hogere reiskostenvergoeding krijgen dan mensen die met de auto komen.

De boeren zijn het zat en gingen op 29 juni 2023 massaal naar Den Haag met hun trekker. De gemeente vaardigde zo rond 7.15 uur dan ook nog even snel een noodverordening af. We gaan dit meer zien. Ons land hangt aan elkaar van NEP crisissen, maar het regime wil gewoon alles slopen en opnieuw opbouwen naar WEF standaarden. Ik denk dat het gaat falen en dat burgers steeds meer in opstand zullen komen. Ik zal op een gegeven moment ook bepaalde regels niet meer volgen.

Wethouder Melanie van Horst van Amsterdam erkent tijdens een debat dat er problemen zijn bij de wegafsluitingen in de stad. Hulpdiensten zijn al meerdere keren te laat aangekomen bij een incident. Maar de proef gaat nog steeds door. En dus moeten de Amsterdammers blijven doorgaan met protesteren en bij de volgende verkiezingen eens goed na gaan denken op welke partij ze gaan stemmen. Gelukkig is er wel landelijke aandacht voor dit experiment, zodat de burgers er achter gaan komen wat kwaadaardige elite precies is. Ze bestaan ook lokaal!

Get medicijntekort neemt steeds verder toe. Ook hier heb ik al vele jaren voor gewaarschuwd. Ik ben zelfs bang dat in de toekomst de EU richting een Derde Wereld continent gaat. Onze economische macht is ten einde. Op zich niet erg, maar in plaats van te investeren in innovatie op het gebied van ruimtevaart en energie, gaat ons geld naar de oorlog, asielzoekers en zinloze klimaatacties om een temperatuurstijging van 0,00036 graden Celsius te voorkomen. Waanzin ten top. We kunnen in plaats daarvan ook miljoenen bomen aanplanten en zuiniger omgaan met hout.


POLITIEK
Ik ben best goed op de hoogte van zaken, maar ik wist niet dat er woensdag 28 juni een (commissie)debat over het Forum van Democratie (FvD) is. De vraag is of die partij verboden moet worden. Ik wist helemaal niet eens dat zoiets al kon. Nou, we gaan het zien. Hier de namen van de Kamerleden die aan dat debat meedoen. Als FvD verboden wordt, zal ik niet meer gaan stemmen en zal mijn vertrouwen in de politiek tot een nulpunt zijn gedaald. Ik kán het mij gewoon ook niet voorstellen. Een democratische partij verbieden omdat deze partij zaken anders wil doen dan het regime? Echt ongelofelijk. Het is dat het in de Telegraaf staat, anders zou ik het gewoonweg niet geloven. Als je mij vraagt welke partij een gevaar is voor de democratie dan zal ik meteen D666 zeggen. Ronald Plassterk had dat ook al eens gezegd in een column. We leven echt in de omgekeerde wereld. Ik heb vorige week al gezegd hoe de vork in de steel zit. Langzaam maar zeker worden we geregeerd door een fascistisch regime. Er zijn gelukkig altijd nog genoeg mensen die FvD ondersteunen, waaronder ik. Dat mensen, die mij niet kennen, mij extreem rechts vinden omdat ik lid ben van FvD (én tegen dit regime), maakt mij ook niets uit. Echter, niets is wat het lijkt.
Angstige mensen die hun vrijheid inruilen voor veiligheid zullen uiteindelijk beide verliezen. In zo’n situatie zitten we nu. Een regime dat onze bezittingen wil ontnemen via allerlei wetten. En dat noemt men democratisch? Ongekend!

Rekeningrijden wordt, zoals ik jaren geleden had voorspeld, vele malen duurder dan de wegenbelasting. En de belofte was dat het eerlijker zou worden. Nee, nu gaat iedereen meer betalen én willen ze de mensen dwingen om de auto (vaker) te laten staan. deze manier van rekeningrijden gaat het niet halen. In de 10 jaar dat het nog gaat kosten om dit in te voeren is er allang een revolutie geweest (of nog aan de gang). Dit regime heeft al haar kaarten tegelijk gespeeld en zal van het bord afgegooid gaan worden. Samen met het WEF, WHO en wat mij betreft ook de Verenigde Naties (VN). Nederland moet weer een soevereine staat worden!

Arno Wellens meldt dat de stemming over het wetsvoorstel over Digitale geld (CBDC) in de EU wellicht wordt uitgesteld vanwege te veel weerstand. Het wetsvoorstel is van de agenda afgehaald. Maar van uitstel komt zeker géén afstel. Het onderzoek naar de invoering van de CBDC wordt gewoon nog even verlengd.

In Den Haag is de coalitie gevallen nadat de VVD eruit gestapt is. Het gaat natuurlijk om de zaak “De Mos”. De Mos is onlangs vrijgesproken van corruptie. Maar zijn partij was de grootste bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen eb werd door de corruptiezaak buiten de onderhandelingen gehouden. De VVD was nu de enige partij die met De Mos overlegde hoe terug te kunnen keren in de lokale politiek na de vrijspraak. Maar de rest van de coalitiepartijen was het daar niet mee eens en wilde op het pluche blijven zitten. En nu is er dus de breuk. Ik ben benieuwd hoe het verder zal gaan. Feit is dat De Mos de grootste partij van Den Haag was en dus dient deze partij lokaal mee te regeren in een democratisch land als Nederland.

Bij het CDA is er onrust ontstaan over de stabiliteit en de staat van de partij. Het beste is naar mijn mening dan ook om uit de coalitie te stappen en het regime Rutte IV omver te werpen. Maar ja, nu is het reces en dus gaat zo’n actie weer over de vakantie heen getild worden. Maar de slow motion val van dit regime is niet te stoppen. Rutte moet weg. Voorgoed…

Renske Leijten van de SP stopt er na 17 jaar mee. Is ze moegestreden? Ik denk het wel. De leugens en machtspelletjes van het regime Rutte zijn voor eerlijke mensen niet vol te houden. Ze heeft goed werk gedaan. En ik vind het een juiste beslissing dat ze stopt. Nu nog haar lidmaatschap opzeggen van die vreselijke partij SP. Ik was ook lid van de SP in het verleden. Toen maakten ze nog juiste keuzes, maar tijdens het Coronatijdperk hebben ze hun echte gezicht laten zien en dat was niet best. De SP is voor mij verleden tijd.

Toen minister Wiersma een paar weken geleden opstapte, was ik in eerste instantie blij. Want alles van het regime mag van mij kapot. Echter, ik had een gevoel van onbehagen bij het opstappen van deze minister. Wat als zijn intenties goed waren, maar de koppige (top)ambtenaren hem in diskrediet brachten? Nou, die vraag is ook bij Marianne Zwagerman aan de orde gekomen. Mijn gevoel is juist.


BUITENLAND
Meerderjarige Luxemburgers mogen straks op een legale manier 4 wietplanten thuis houden en deze ook toppen en oproken. In het openbaar blijft wiet verboden. Dat is dan weer jammer, maar een goede stap voorwaarts. Ik was zelf faliekant tegen drugs, maar nu vind ik dat softdrugs (dat gemaakt wordt van natuurlijke plantjes) geheel vrijgegeven moet worden.

Onderzoekers van het WHO hebben ontdekt dat Aspartaam mogelijk kankerverwekkend is. En de bronnen vermoeden zelfs dat deze stof binnen enkele weken op de lijst van kankerverwekkende stoffen wordt geplaatst. Dat zou betekenen dat deze stof niet meer gebruikt mag worden in de voedselindustrie. Daar wordt het veel verwerkt in lightproducten zoals cola light. Een goede zaak. Ik vind Aspartaam dan ook verschrikkelijk vies. Die nasmaak, bah! Gelukkig heb ik er slechts hele kleine hoeveelheden van op. Als ik in mijn hele leven 3 lightproducten heb genuttigd, dan is dat veel. Ik gebruik wel eens zoetstoffen (zoals Stevia), maar zeker géén Aspartaam.

Het is wéér chaos in Frankrijk. Alleen al in Parijs schijnen duizenden voertuigen in brand te zijn gestoken na rellen van vooral migranten vanwege het doodschieten van een 17 jarige automobilist eerder deze week. Ook hier is de invloed van de kwaadaardige elite zichtbaar, maar vecht het gewone volk keihard terug tegen institutioneel racisme. Er zijn al vele honderden arrestaties gemeld, er zijn zo’n 45.000 agenten ingezet en het geweld is inmiddels al overgeslagen naar buursteden. Ook Brussel heeft onder vuur gelegen. Er is ook teveel aan de hand. De Europese landen worden langzaam maar zeker omgevolkt. Dat vluchtelingen een plaats krijgen is logisch, maar het lijkt nu wel of iedereen naar binnen mag en vroeg of laat geeft dat problemen.
UPDATE – Het is al dagen onrustig in Parijs. De neergeschoten tiener is echter niet zo’n goede jongen gebleken. En de demonstranten trouwens ook niet. Overal wordt er geroofd en worden gebouwen en auto’s in de brand gestoken. Het is een warzone in Frankrijk.

De WEF invloeden worden steeds duidelijker nu in Duitsland er steeds meer stemmen opgaan om de kritische partij AfD te verbieden. Deze week was er een ronde tafelgesprek in Den Haag om politieke partijen die de democratie bedreigen, ook te kunnen verbieden. Natuurlijk doelde men op het FvD, maar het werkelijke gevaar komt van D666.


KLIMAAT


CORONA
Het merendeel van de kamer wil géén grootschalig onderzoek naar de bijwerkingen van vaccinaties. Want die zijn veilig wordt er steeds gezegd. Ik denk dat er in de toekomst uit zal komen dat de vaccinaties de grote oversterfte veroorzaker blijken te zijn en daarmee vind ik dan ook dat de ontkenners en saboteurs van dit soort onderzoeken de zwaarst mogelijke straf dienen te krijgen. De tribunalen gaan zeker komen. De Tweede Kamer heeft eerder deze week ook al de Corona enquête gestaakt, wegens afwijkende meningen. Dus die gaat voorlopig niet door. Maar ik geef het die idioten op papier: de tribunalen gaan echt komen. Ze zullen hun straf niet ontlopen. Want als ik gelijk krijg gaat de oversterfte gestaag door en gaat het volk op een gegeven moment diepgaand onderzoek eisen. Ook Long Covid is, naar mijn mening, voor het allergrootste deel het gevolg van de coronaprikjes.

De Gezondheidsraad heeft trouwens een advies afgegeven voor een nieuwe coronaprik (gifspuit). Die wordt aanbevolen voor zorgmedewerkers en risicogroepen. Ik vind het ongelofelijk dat met de grote oversterfte dit nog steeds kan en mag. Ga eerst maar eens onderzoeken of die prikjes juist niet de oorzaak zijn van de oversterfte!
Ik hoop dat iedereen deze gifspuit in ieder geval zal overslaan!

En ja hoor, weer een bekende influenceer onverwachts gestorven aan een aneurysma. Deze jongeman had zich 4 keer laten prikken en was achteraf erg bang geworden voor de gevolgen. Hij had nog zijn bloed laten zuiveren, weken voor zijn dood maar het mocht niet baten. ik zie steeds meer bewijs dat de coronaprikjes ernstige schade toebrengen aan het vatenstelsel óf bloedstolsels veroorzaken (wellicht ook door beschadiging van het vatenstelsel). Vooral in combinatie met balasten van of stress op het lichaam tijdens sport bijvoorbeeld.
Ik blijf erbij: dit gaat voorlopig niet weg en ik vrees voor de toekomst van vele geprikten. Het doet mij pijn, wetende dat veel familieleden, vrienden en kennissen de prikjes hebben genomen. Ik hoop zó dat ik ongelijk heb en de schade uiteindelijk mee zal vallen. Maar een oversterfte van 15.000+ personen per jaar is al erg…
Hieronder nog een bewijs dat de prikjes waarschijnlijk eerder kwaad dan goed hebben gedaan.


Ex Neuroloog Jan Bonte heeft wat Tweets uit 2020, 2021 en 2022 verzameld van mensen die tekeer gaan tegen de wappies (mensen die de prikjes niet vertrouwden). Ongekend hoe deze mensen zich als beesten naar de medemens hebben gedragen. Mijn woede hierover kwam meteen weer terug. Er is bij Jan Bonte, maar ook bij mij van binnen definitief iets gebroken. Ik voelde de uitsluiting en het verraad al snel tijdens corona. ook al ben ik zelf niet echt gediscrimineerd geweest. Maar ik voelde de pijn bij anderen. Door de kleine meerderheid van het volk aangedaan. Mensen zijn zó gemakkelijk beïnvloedbaar. De foto hieronder links geeft precies weer wat ik bedoel. De rechter foto geeft aan hoe dom sommige mensen waren. Helaas kan ik er niet om lachen. Als ik dit zie ben ik eerder terneergeslagen.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE


ECONOMIE
De inflatie is weer wat afgenomen, volgens het CBS. Ze hebben daar wel weer wat nieuwe rekenregels op losgelaten, die betrekking hebben op de energieprijzen. Maar de inflatie blijft hoog: zo’n de 5,7 procent. Maar de prijzen stijgen minder hard. Ze stijgen dus nog wel. Alles wordt nog steeds duurder!

De Digitale Euro komt eraan. In 2027 kan iedereen er mee afrekenen. Er is beloofd dat deze Digitale Euro een goede vervanger zal zijn voor contant geld, maar dat is het natuurlijk niet. Anonimiteit is niet mogelijk. Alles is te traceren. En dus wordt deze gekoppeld aan een account, de Digitale ID. Ook hier is mijn advies: laat de Digitale Euro gewoon links liggen! Zie hier Arno Wellens die het erover heeft bij “V” for Valentine.


KIJK EN LEESTIPS
Willem Engel en Jeroen Pols – Weekjournaal #26 2023
“V” for Valentine – De Digitale Euro komt eraan.
BlckBx.tv – Vrijdag 30 juni 2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts