BERICHTEN VAN WEEK 6 – 05/02/2024

Trots op de boeren!BREAKING NEWS
Pieter Omtzigt staakt de gesprekken voor nu die een formatie zouden moeten maken van PVV, NSC, BBB en VVD. Ik was er al bang voor. Uiteindelijk is Pieter Omtzigt ook niets anders dan een WEF adept, net als zijn broer. Omtzigt is geschrokken van de staat van de overheidsfinanciën. En Omtzigt twijfelde gisteren ook al aan de formatie.
Tja, Kaag heeft alles weggegeven. Ik herinner mij nog een stuk in de EU courant AD daags na haar vertrek dat trots vertelde dat de overheidsfinanciën er ‘blakend gezond uitzagen‘. Ha, ha. Dit is gewoon allemaal NEPNIEUWS en DESINFORMATIE gebleken. Ook dat had ik toen al gezegd. We worden allemaal in het o’tje genomen door het regime, NGO’s én de staats (mainstream) media.
UPDATE – Hier heeft een artikel het er al over dat de formatie definitief geklapt zou zijn. Ongelofelijk. Nu heeft Rutte tijd genoeg om zijn WEF zaken te regelen, zoals voorstemmen bij het afschaffen van het VETO recht in de EU. Daarmee gaan onze pensioenen de facto zeer onveilig worden, want die worden, vroeg of laat, bij meerderheid van stemmen (Knoflooklanden) geconfisqueerd door de EU.
UPDATE – Als de breuk definitief blijkt, zal de tweede grote partij het heft in handen mogen nemen. De groep PVDA/GL is dan aan zet, denk ik. Ik moet er niet aan denken. Ik hoop dat een Kamermeerderheid hier scherp op zal reageren.
UPDATE – Ik vind Pieter Omtzigt een goed kamerlid dat echter wel altijd meestemde met het kartel (regime Rutte). En daar zit dus het probleem. Hij is niets anders dan een CDA’er 2.0. Ik hoop op nieuwe verkiezingen, dan zal het volk hem en NSC hopelijk goed afstraffen.
UPDATE – Er zijn dus (financiële) lijken in de kast gevonden waardoor plannen niet meer door kunnen gaan en de formatie dus wordt gedwarsboomd. De formateur Plassterk wist al twee weken lang dat deze lijken in de kast er waren maar zei niets. Al deze informatie is trouwens onder embargo gegeven, dus waar het over gaat, weet verder niemand. Ik heb echter wel een vermoeden, en dat heb ik al vele jaren op dit blog geventileerd. Dus van die lijken uit de kast moest Pieter Omtzigt allang weten. Hij sprak ook wel eens met financieel journalist Arno Wellens. Nou, dan weet je alles over de verborgen kosten in Nederland en de EU. Ook de vele miljarden die verdwenen zijn tijdens het Coronatijdperk zijn geen geheim, he Hugo?
Er zijn zoveel zaken aan de hand: inflatie die niet onder controle is, industrie die slecht gaat, zorgkosten (Coronatijdperk), kosten immigratie, defensiebegroting, staatsschuld loopt op, corona schulden MKB, minder inkomsten dan verwacht op bijna alle gebieden, loon-prijs spiraal, afwikkeling schandalen, winstwaarschuwingen, meer (geheime) betalingen aan het buitenland en EU. Of te wel: het is gewoon klaar met Nederland. We gaan de diepste crisis in sinds de beurskrach in 1929. En daarop volgde oorlog, weet u nog?
UPDATE – Pieter Omtzigt is doodmoe en gaat niet naar het gesprek tussen Plassterk-BBB-VVD en PVV. Marianne Zwagerman voorspelt dat hij (tijdelijk) de handdoek in de ring zal gooien. En dat lijkt het ook te gaan worden. Maar zo zijn er maanden voorbijgegaan zonder resultaat. En het regime Rutte is daar de grote winnaar van.
UPDATE – Ambtenaren van de diverse departementen zeggen dat er géén grote financiële problemen te verwachten zijn. Oh, dat is geruststellend. NOT. Er gaan vele zaken op de burger afgewenteld worden. U zult in 2030 niets bezitten en toch gelukkig zijn.
UPDATE – Omtzigt heeft weer contact gehad met Plassterk. Wel een uur lang. Maar ik ben bang dat er niets meer gaat gebeuren. Timmermans zal graag de zaak overnemen.
UPDATE – NSC gaat te rade bij de leden met de vraag of zij een kabinet over centrum rechts willen. Rutte wrijft in zijn handen. Heeft hij nog tijd om Nederland definitief aan de EU uit te leveren?


BINNENLAND & ALGEMEEN
Minister van Justitie en Veiligheid Yeşilgöz heeft een spoedberaad gehouden over de uit de hand gelopen demonstraties van boeren en EXtinction Rebellion. Maar ze heeft het daarbij niet over het blokkeren van snelwegen, maar over ‘bedreigingen aan het adres van politici‘. Zoals mensen die Rutte doodwensen. Tja, ik wens hem ook niet alle goeds toe, maar zal best even geschokt reageren als er een bericht zou komen dat hij overleden zou zijn. Maar dan geschokt in de trend van oh, weer een dode BN’er, wat erg! Maar ik zal er vervolgens géén minuut minder om slapen. En dat is wat de demonstranten bedoelen, denk ik. Niemand wenst een ander echt dood. Hoewel mijn grens met Schoenenprins H. de Jonge er wel erg dicht tegenaan ligt. Dit soort spoedberaden maakt mij trouwens zéér angstig, want met deze uitleg weet ik dat onze vrijheden nog verder ingeperkt gaan worden. Yeşilgöz is zó dom, dat zijn niet weet wat voor schade ze aan zal gaan richten. Ik vrees demonstratieverboden om verkeerde redenen. En zo worden onze grondrechten steeds maar weer verder aangetast.

In deze uitzending (zo rond minuut 11) heeft BlckBx het over NGO’s (milieu en klimaat) en dat die onze democratie ondermijnen. Ik heb het er vaak over. Grappig dat mijn uitspraken zo nu en dan extern ondersteund worden. NGO’s zijn naar mijn mening het grote kwaad van deze tijd. Zij bepalen het beleid of voeren dit maar al te graag uit. Het wordt tijd dat u uw giften stopzet aan deze duivelse stichtingen én dat de subsidies de nek om worden gedraaid. Ik geef al jaren niet meer aan goede doelen NGO’s, behalve dan de lokale Dierenambulance. Dat zijn vrijwilligers die dag en nacht klaar staan om dieren in nood te helpen. Maar ik ken meer voorbeelden van NGO’s die verregaande inmenging hebben op het beleid van het regime. Neem bijvoorbeeld het Trimbos Instituut. Die kunnen zomaar bepalen dat rokers nog meer gaan betalen voor hun rookwaar. Er gaat trouwens zoveel overheid subsidiegeld naar NGO’s dat je ze nog maar moeilijk NIET GOUVERMENTEEL kunt noemen, toch? Ik vind ze in ieder geval inmiddels het gif van onze maatschappij.

Dierenrechtenorganisatie PETA (een NGO) roept de Efteling op om hun paarden en andere dieren uit hun draaimolens te verwijderen, want dit kan onbewust de uitbuiting van dieren betekenen. De Nederlandse kermisbranche is sprakeloos. Nou: ik ook! Het wordt steeds gekker in dit WOKE en CANCEL land. Organisaties die ik in principe een warm hart toedraag gaan zich net zo Woke gedragen als Klimaatgekkies. Ik ben er echt helemaal klaar mee. Ik hou zeer veel van dieren, maar de houten paarden verwijderen uit draaimolens??? Zijn ze helemaal gek geworden?

Nog even een bericht over een andere dierenhulp organisatie, namelijk de Dierenambulance en dan die van Amsterdam. Die mogen binnenkort met hun dieselwagens de binnenstad niet meer in wegens de milieu zones en kunnen dus géén dieren meer helpen. De gemeente wil ze géén ontheffing geven, lees ik op Twitter “X”. Het linkse bestuur van Amsterdam heeft het dus toch niet zo met dieren op. Dat Linkse tuig woont prima in hun grachtengordelpanden en heeft genoeg geld om het voor zichzelf gemakkelijk te maken. Deze elitaire criminelen zouden met pek en veren de stad uitgeschopt moeten worden als het aan mij ligt. Ik denk dat er over een tijd ook Amsterdamse Bladerunners zullen opstaan en de camera’s in de milieu zone onklaar zullen maken. Het is naar mijn mening de enige mogelijkheid om verzet te plegen tegen een crimineel opererend regime.

Politiemedewerkers kunnen binnenkort niet zo maar meer rondneuzen in het systeem. Daarmee wil de leiding lekken naar criminelen voorkomen. Wat ze ook gaan voorkomen is het leggen van verbanden bij bepaalde zaken. Het wantrouwen van de leiding (of de minister?) naar de agenten vind ik schokkend. Lang geleden speelde dit ook al omdat sommige agenten in de gegevens van BN’ers zaten te neuzen. Ik snap dat zoiets ongewenst is, maar in Nederland is dan de tendens om meteen rigoureus in te grijpen met alle gevolgen van dien. Als je allemaal beveiligingslagen gaat inbouwen in de politiesystemen krijg je weer hiërarchische structuren en wordt het systeem als geheel tegengewerkt. Maar laat het maar gebeuren. Nederland gaat ten onder aan regels en restricties die géén enkel doel meer dienen dan macht, gezag of winstbejag.
De ICT zou ons werk gemakkelijker en efficiënt maken, maar uiteindelijk keert het zich tegen ons.
UPDATE – De politie gaat algoritmes inzetten om hun medewerkers in de gaten te houden. We weten allemaal waar dat soort zaken naar toe kan leiden, denk maar aan de toeslagenaffaire.

Het AD komt met een artikel over de extra belasting op suikerhoudende dranken en dat je voor tomatensoep daardoor meer betaalt maar voor snoep niet. Hoe heeft het zover kunnen komen? Experts noemen het een hele rare maatregel.
Voor zover ik mij nog kan herinneren komt deze extra belasting voort uit het indienen van moties vanuit de Tweede Kamer, en dan vooral van de Partij voor de Dieren. Ik weet nog wel dat een Yogameisje uit die partij daarvoor pleitte. Op dat moment was het helemaal klaar voor mij om ooit nog op die partij te gaan stemmen. Door allerlei compromissen is de belasting uiteindelijk gaan gelden voor suikerhoudende dranken en dus ook voor tomatensoep omdat het vloeibaar is. Nu er weerstand is tegen deze belasting gaat de politiek vast pleitten om een suikerbelasting voor ALLE producten te gaan invoeren. Nou, dan zal alles duurder gaan worden. En suiker is al niet meer goedkoop. Dus ik voorzie nog hogere prijzen. En dat komt ook door de kiezer zelf. Want veel mensen waren het in beginsel eens met deze belasting. Maar uiteindelijk treft het iedereen, want het regime is een Rupsje nooit genoeg.


BUITENLAND
Om de openbare orde te handhaven tijdens parlementaire verkiezingen is door het hele land het mobiele telefonieverkeer platgelegd door het regime. Als zoiets in Nederland zou gebeuren dan zou de hel losbarsten, denk ik. En zo kunnen zaken dus altijd ergens anders vele malen erger zijn dan in Nederland. Maar ik ben benieuwd waar we over 5 tot 6 jaar staan. Kan dan zoiets ook in Nederland of de EU gebeuren? Ja, denk ik dan. Om de openbare orde te handhaven. We gaan het zien.

De verbannen presentator en journalist Tucker Carlson zal donderdagnacht zijn interview met de Russische president Putin vrijgeven via zijn eigen website en Twitter “X”. De EU reageert geschokt en dreigt Tucker Carlson géén toegang tot de EU meer te geven. Ook is er door Oekraïne een terdoodveroordeling uitgesproken tegen Carlson. Dit zegt al genoeg over waar we staan als burgers van de EU. Of u bent voor ons, of u bent tegen ons. We mogen géén interview met Putin bekijken. Ik weet genoeg. Daarom ben ik tegen alle vormen van censuur en vóór absolute vrijheid van meningsuiting.
De Nederlandse mainstream media noemt het interview omstreden en vergelijkt Tucker Carlson met een amateur journalist. Dat is natuurlijk de grootste onzin, zeker gezien zijn tijd bij Fox News. Ik denk dat men bang is van wat er allemaal verteld zal worden in het interview. Wordt vervolgd…
UPDATE – Het complete interview (Engels) is hier te vinden. Kleine samenvatting: Putin valt Polen alleen aan als Polen zelf begint met aanvallen. Er is geen belang in het aanvallen van de NAVO zegt hij in het interview. Verder heeft hij het over de staatsgreep van 2014 waarbij ook de EU was betrokken. Daar lag de basis van de oorlog, volgens Putin. Het einde van de oorlog kan snel worden beklonken. Het Westen levert géén wapens meer aan Oekraïne, want Rusland heeft al gewonnen.

President Joe Biden wordt niet vervolgd wegens het in bezit hebben van geheime documenten omdat hij een oude man is met een slecht geheugen, volgens de aanklager. En dat terwijl Trump ook een oude man is maar met een goed geheugen. En Trump wordt wel vervolgd voor het in bezit hebben van geheime documenten. Maar nog even over Biden zijn slechte geheugen. Dan ben je toch niet geschikt om als president op te treden? Je kan zomaar je land in een crisis brengen met een slecht geheugen. Of is dat juist de bedoeling? Zodat de deepstate kan ingrijpen of haar eigen zin kan doordrijven. Bizar.
UPDATE – Biden is woest na de bom die de aanklager liet vallen. Maar deze president is geestelijk niet fit genoeg om vervolgd te worden, maar wel fit genoeg om de VS te leiden? Welk spelletje wordt hier gespeeld? Biden wordt gewoon als schild gebruikt door de Deep State. Maar ondertussen is Biden niet (meer) de baas van de VS!

Wetenschappers hebben ontdekt dat wolven die leven rondom Tsjernobyl heel erg goed tegen de straling opgewassen zijn. Hun immuunsysteem heeft zich in de tijd aangepast. Dat kan een belangrijke ontdekking zijn in de strijd tegen kanker. Het was al langer bekend dat de Flora en Fauna zich goed heeft aangepast aan de radioactieve straling. Zo zal het de mensheid ook vergaan als er massaal kernwapens bij de grote, aanstaande oorlog zullen worden gebruikt. Er zullen altijd overlevenden zijn. Echter de mensheid zoals we nu kennen, zal dan zeker uitgeschakeld zijn. Ik hoop niet dat zoiets gaat gebeuren, maar de doemklok staat nog steeds vlak voor 12 uur.

Trump heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan. Tenminste als het allemaal goed geciteerd is. Als de NAVO landen hun bijdrage niet omhoog doen, dan mogen de Russen pakken wat ze kunnen, volgens Trump. Nu zegt hij wel meer dingen die hij later moet nuanceren, maar als dit klopt is hij gek in zijn hoofd. Beter is om de NAVO op te heffen. Maar dreigen? Nee, dat kan niet.
UPDATE – Duitsland heeft geluisterd naar Trump en beloofd zijn defensie uitgaven te verhogen om aan de NAVO richtlijn te kunnen voldoen.


POLITIEK
Na geheim topberaad lijkt de kou weer voor even uit de lucht bij de formerende partijen VVD, BBB, NSC en PVV. Toch ben ik er niet zeker van dat er een kabinet Wilders I zal komen. Rutte is de lachende leugenaar. Hij kan nog snel even belangrijke wetgeving erdoorheen loodsen en Nederland verder uitleveren aan de Europese Unie.
UPDATE – Zie boven bij ‘Breaking News‘.

Tjeerd de Groot (bij de verkiezingen net niet herkozen, maar nu ingevallen voor een collega), blijft maar bezig met het destabiliseren van Nederland en zorgt tevens voor onveilige werksituaties voor zijn collega’s. Deze duivelse D666’er zou toch niet meer in de Tweede Kamer mogen zitten?


WEER & KLIMAAT
Huishoudens die niet verduurzamen blijven een hoge energierekening houden, kopt Staatscourant nu.nl. F*ck it. Ik ga niet aan die achterlijke warmtepomp. Ik wil goedkoop gas en meer niet. Ik voorspel ook voor mensen die wél een warmtepomp hebben, hoge stroomrekeningen. Zeker als ze géén zonnepanelen hebben. Trouwens, die zonnepanelen zijn er nu in overkill zodat de gebruikers ervan op gezette tijden zelfs een terugleveringstarief moeten betalen, ha, ha.

Uit de oude doos: 3 top klimaatwetenschappers van 3 top universiteiten getuigden in 2018 bij de rechtbank over het volgende:
1) Klimaat verandert constant door natuurlijke variatie.
2) Menselijke invloed klein of moeilijk te meten, broeikas effect is ongeveer 1% van inkomende zon energie.
3) Geen toename klimaat catastrofen.
Voor mij is het bovenstaande duidelijk. Er is géén reden tot paniek. En als er wel reden is, dan ligt het niet aan de mensen en zullen we gewoon moeten aanpassen zoals we altijd al hebben gedaan sinds het bestaan van de mensheid.

Rypke Zeilmaker (wetenschapsjournalist) fulmineert in deze YouTube uitzending nog even op de 17 SDG. Hij benoemd precies waar ik het ook altijd over heb. NGO’s die deze doelen hebben samengesteld zijn het grote kwaad in onze wereld. Zij zorgen voor antidemocratische sentimenten én vrijheidsbeperking.


CORONA
Via een YouTube uitzending van Wybren van Haga (BNVL) hoorde ik dat vandaag, donderdag 8 februari 2024, de eerste zitting was van de nieuwe Coronacommissie. Wybren van Haga waarschuwt voor een commissie die de doofpot wil hanteren en is bang voor een witwasoperatie. Maar gelukkig zit Peppijn van Houwelingen ook in die commissie. Dus ik vertrouw erop dat er wel wat zaken gaan gebeuren.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu wil géén wapenstilstand en claimt dat de overwinning nabij is. Deze clown beweert wel meer. Ik vind het ongekend dat hij nog niet gevangen zit. Een oorlogsmisdadiger pur sang.

Clown Zelensky heeft nu dan toch zijn populaire generaal weggestuurd omdat de oorlog zich in een impasse bevond. Hij heeft nu een generaal aangesteld die meer op de lijn Zelensky zit. En dat betekent nog meer doden en nog meer onmogelijke doelstellingen en missies. Het is een grote gok van hem, volgens de Televaag.

Robbert F. Kennedy legt op “X” nog eens in duidelijke taal uit hoe het Westen Putin dwong om actie te ondernemen in Oekraïne. Het is een duidelijk verhaal.

Een Palestijns meisje van 6 heeft, terwijl haar ouders al waren gedood en de auto onder vuur lag door de IDF, geprobeerd om hulp te krijgen en geëvacueerd te kunnen worden door hulpdiensten. Toen er na uren eenmaal een ambulance ter plaatse was, werd deze ook door de IDF beschoten waarbij de 2 medewerkers omkwamen. Het meisje is later ook dood teruggevonden. Hier is sprake van een echte oorlogsmisdaad die ook door de mainstream media wordt verslagen. Ik heb het gevoel dat Israël steeds meer oorlogsmisdaden in de Gaza aan het plegen is om zo haar macht in het gebied te vestigen. Maar we weten allemaal dat je een volk niet kunt onderdrukken. Vroeg of laat breekt de pleuris uit en zal er een revolutie plaatsvinden. Of dat nu in Gaza is of in Noord Korea, eens is het klaar.


ECONOMIE
Na de productie van aluminium komt nu ook de productie van zink in Nederland stil te liggen. In Nederland, maar ook in Duitsland neemt de-industrialisering steeds grotere vormen aan. En natuurlijk zal de import van metalen erg duur zijn. Dus de facto zijn we steeds duurder uit. De prijzen zullen blijven stijgen, want de grotere vraag en minder aanbod zal de prijzen ook nog eens verder gaan opdrijven.

De Roverheid heeft steeds meer geld nodig, dus stijgt de wegenbelasting fors. Maar dat is niet het enige volgens de Telegraaf. De auto is al een melkkoe en zal dat in 2024 nog meer worden. Automobilisten wachten dus ook nog andere stijgende kosten. Denk aan de autoverzekering, BPM, brandstofprijzen en onderhoud. Alles gaat omhoog.

Het is deze week bijltjesdag voor zo’n 26.000 bedrijven, want oude coronaschulden moeten door het MKB worden terugbetaald aan de fiscus, en dat in één keer. Dat gaat voor veel bedrijven niet lukken en dus volgt opheffing of faillissement.

Consumenten voelen zich bekocht door de hoge prijzen. Tja, eigen schuld, dikke bult zou ik zeggen. Indirect zijn ze er zelf verantwoordelijk voor. Ik heb iedereen gewaarschuwd voor wat ons te wachten staat en stond. Men had dit kunnen zien aankomen. Nee, men had dit MOETEN zien aankomen en men heeft genoeg kansen gehad om definitief af te rekenen met al die WEF en SDG adepten, maar 2 verkiezingen geleden kreeg D666 (Met Sigrid Kaag dansend op de tafel, weet u nog?) 24 zetels in de Tweede Kamer. Hun desastreuse beleid zal nog vele tientallen jaren doorwerken. U had ook FvD of een soortgelijke partij kunnen stemmen.

De EU heeft een akkoord bereikt met de lidstaten over flexibele begrotingsregels en staatsschuld. De 3 procent regel is afgeschaft omdat ze niet realistisch zouden zijn. Nou, ik kan mij nog herinneren dat Nederland en Duitsland zich wel aan die regels konden houden. Waarom lukt het de Knoflooklanden dan niet? Die krijgen nu respijt. Ook hier dus een maatregel (lees: truc) om de Westerse economie overeind te houden, maar uiteindelijk zal; het niet gaan werken. Want het begrotingstekort van alle landen zal blijven toenemen in de huidige economische malaise.

Er is zeker nog geen sprake van massale werkloosheid, maar we zetten steeds meer stappen naar die richting, want bedrijven schrappen steeds meer banen via ontslagrondes vanwege de afkoelende economie in Nederland. En dit is nog maar het begin. Ik blijf het zeggen: 2024 zal goed zichtbaar het begin van het einde introduceren via inflatie, (internationale) spanningen, volksrumoer, argwaan, repressie en depressie. We gaan in dit jaar versneld de aftakeling van de Westerse economie van dichtbij meemaken. En ja, er zijn nog wat trucs om zaken uit te stellen, dus 100 procent kan ik het niet voorspellen, but “we are balancing at the brink of collapse“. Even in het Engels, dan klinkt het extra dramatisch, ha, ha. Ook doemdenker Jeremiah Babe heeft het over “Major Events are coming“. Buckle UP! It’s time.


KIJK EN LEESTIPS
Blckbx today #273: Subsidie-stop ngo’s? | Recordhoogte staatsschuld VS | Poetin’s bufferzone Oekraïne.
Blckbx today #274: Adam Curry over Texas-grensconflict | Massasurveillance door EU? | Vissers onder vuur.
Blckbx today #275: Interview Tucker Carlson met Vladimir Poetin ontleed.
Het 2 uur durende interview dat Tucker Carlson hield met president Putin van Rusland.
Weekoverzicht met Jeroen Pols en Willem Engel – Week 6 – 2024.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts