BERICHTEN VAN WEEK 5 – 29/01/2024

Trots op de boeren!


BINNENLAND & ALGEMEEN
Utrechtse handhavers (BOA’s) mogen voortaan een keppeltje of hoofdoek dragen. De landelijke politiek is hier op tegen. Ik ook. Met heel mijn hart en ziel. De Nederlandse cultuur zou dominant moeten zijn in Nederland. Daarbij horen onze normen en waarden. Die schrijven géén geloof voor. Ik heb al eerder gezegd: mensen die hun geloof of cultuur laten prevaleren boven de Nederlandse wet zijn soms niet in staat om hun werk goed uit te kunnen voeren. Voorbeeld: Pegida voorman Wagensveld wil weer eens een koranverbranding organiseren in Utrecht. BOA’s met hoofdsoek worden ingezet om, samen met de politie, dit ‘protest’ te faciliteren. Wat zal er gebeuren denkt u? Op z’n best zal de betreffende BOA zich ziek melden. Op z’n slechtst zal de betreffende BOA de boel saboteren, met grote narigheden tot gevolg. Daarmee zeg ik niet dat een Koranverbranding normaal is, want dat is het niet, maar daarmee zeg ik wel dat mensen die geloven in verlegenheid kunnen worden gebracht. Vandaar dat ik ook vind dat mensen géén 2 paspoorten kunnen hebben. Of je bent Nederlander, of je bent buitenlander. Zo simpel is het. Nederlanders kunnen in andere landen ook geen cultuurdominantie of christelijk geloof tentoonspreiden. Dat zou daar (hard) de kop in worden gedrukt.

Ik moest deze week met mijn moeder haar oren laten uitspuiten bij de KNO arts in het Vlietland ziekenhuis te Schiedam. Daarna wilde ik wat gaan drinken bij de inpandige horecazaak. Tot mijn grote verbazing was er géén normale Coca Cola of Fanta meer te krijgen. Alleen nog maar light dranken en wat sapjes. Ook hier heeft de ‘gezonde‘ kantine haar intrede gedaan. Dus na scholen, bedrijfskantines dus ook de inpandige horeca bij zorgverleners en dierentuinen (Artis). En zo worden we elke dag een beetje verder klem gezet door de gezondheidsfreaks. Veel mensen zullen dit logisch vinden, want gezondheid. Maar er komt een dag dat iedereen aan de beurt komt en dan breekt de pleuris uit, maar is het wel te laat. De betutteling zal omslaan in totalitarisme. Het regime zal uw gezondheid met harde hand gaan sturen. Of u nou wil of niet. Het Coronatijdperk was een generale oefening. Het is dat Covid19 mutatie Omicron ons nét heeft kunnen redden van dat systeem. Maar de EU rolt gewoon door richting een totalitaire staat.
Ik ben trouwens meteen omgekeerd en heb toen thuis een lekker koud colaatje gedronken. Maar wat was en ben ik boos dat anderen steeds meer gaan bepalen wat ik eet of drink.

Mijn ‘vrienden’ van eXtinction Rebellion hebben tijdens een demonstratie een onbekende stof in de rivier de Roer gegooid met als argument dat als Chemours dat mag, zij het ook mogen. Het wordt tijd dat we dit soort NGO’s als terroristische organisaties gaan beschouwen en deze met wortel en tak uitroeien. De gewone man of vrouw die lid is van XR zal daarbij ook hard aangepakt moeten worden. Hoe haal je het in he hoofd om een rivier te vervuilen met een stof. Wellicht zal deze stof géén of weinig gevaar opleveren, maar ook al gaat er maar één waterplant dood, dan vind ik het al een verwerpelijke actie. Ik zal nooit meedoen aan dit soort demonstraties waarbij flora of fauna in gevaar wordt gebracht. NOOIT.
UPDATE – Agenten zijn de A12 blokkeerders van XR ook beu. Sommigen moeten keer op keer hun vrije dag inleveren. Ik zou ze aanraden om bij een volgende poging direct in te grijpen en deze gekkies nog voor ze de rijksweg opstappen aanhouden en afvoeren. Dan zijn de agenten in ieder geval eerder thuis.
UPDATE – Boeren die wegen naar Duitsland willen blokkeren met hun trekkers, worden wel beboet. Wat een land zijn wij toch geworden.

Raisa Blommestijn is weg bij omroep Ongehoord Nederland. Directeur Arnold Karskens vond dat Blommestijn als anchor géén provocerende privémeningen meer mocht publiceren op haar eigen sociale media en gaf haar de keuze om óf op te stappen óf in te binden. Blommestijn, die een voorvechter is van onbeperkte vrijheid van meningsuiting, zag dat als censuur en nam ontslag. Ergens snap ik dat je als anchor soms wat in moet zou moeten binden, maar juist ON! dat onder vuur stond omdat ze afwijkende meningen uitzond, wil nu haar eigen medewerker laten inbinden. Dat is nogal tegenstijdig, toch? Vandaar dat ik Raisa steun en direct mijn lidmaatschap van ON! heb opgezegd. Het valt mij trouwens toch al op dat bij de alternatieve media er op dit moment veel gerommel is. En dat komt niet door bewust ingrijpen van het regime, denk ik. Nee, dit komt omdat deze nieuwe media ook gewoonweg een soort van verdienmodel zijn. De sterkste wint. Café Weltmerz gaat op dit moment bijvoorbeeld erg slecht en is overgegaan op een nieuwe eigenaar. Hun berichten komen nog nauwelijks voor in mijn blog, en veel bekende presentators hebben afscheid genomen van het platform. Ook columnist Ad Nuis is van Weltschmerz overgestapt naar De Andere Krant.

De Andere Krant komt ook met een artikel over Amsterdam als Smart City. Burgers worden in de gaten gehouden zonder dat ze het weten. Ik zie connecties met C40 stad Londen, waar Ultra Low Emmisions (ULEZ) gelden voor al het autoverkeer. Daar zijn vele camera’s geïnstalleerd die alles in de gaten houden. Deze camera’s worden onklaar gemaakt door een grote verzetsgroep die zichzelf “Bladerunners” noemen.
Amsterdam wil Londen achterna. Iemand zegt in een reactie op “X” gekscherend dat er géén verkiezingen meer gehouden zullen worden in de EU. Klaus Schwab van het WEF heeft ook zoiets gezegd. AI kan voorspellen wat de mensen willen, dus zijn verkiezingen niet meer nodig. Ik zie daar voorlopig géén gevaar voor, maar over 6 of 7 jaar? Ik huiver voor 2030 en de SDG doelstellingen. Deze doelstellingen zullen ons communisme, corruptie en oorlog gaan brengen, vrees ik. NGO’s maken de dienst uit, en daar gaat het fout.


BUITENLAND
De EU wordt steeds meer een bureaucratische en totalitaire moloch. Onze rechten staan elke dag steeds weer meer onder druk. Maar u heeft niets te verbergen, toch? Want als de Digitale ID wordt geïntroduceerd, zal u ook niets meer kunnen verbergen. En foute regimes kunnen u dan preventief vastzetten, volgen of afstraffen via het sociale kredietsysteem. Die kant gaan we al op, dankzij D666 wetgeving (of interpretatie daarvan) en rechters. Ik las ook in de column dat wij als Europese burgers vanaf 6 oktober 2024 onze vingerafdrukken én gezicht scan moeten afgeven bij een vliegreis. En al die gegevens worden opgeslagen op internationale databanken. Nederlandse politici willen een identificatieplicht invoeren voor sociale media. En zo gaan we maar door. Het totalitarisme is al lang bezig en zet zich steeds verder door, totdat de Europese Unie een communistische (en fascistische) staat is geworden. Er is altijd hoop, maar ik ben bang dat het voor veel zaken te laat is. We worden er in gerommeld en de zware tijden zijn reeds aangebroken.

Engeland gaat wegwerp Vapes verbieden vanwege de populariteit onder de jongeren. Tja, weer een burgerrecht om zeep geholpen. Iedereen heeft het recht om zijn of haar leven naar eigen inzicht te leven, vind ik. Wil je roken? Prima. maar er is kans dat je niet oud wordt. Ik zie trouwens véél rokers om mij heen die toch al boven de 80 jaar oud zijn geworden. Ja, roken is slecht voor je, maar je moet toch ergens aan dood gaan, toch? Ik rook niet, ik drink géén alcohol en ik gebruik ook géén drugs. Maar ik lust wel graag een koud colaatje. En dat willen die <grof vloekwoord> gezondheid freaks en NGO’s ook al van mij afnemen. Ik ga het gevecht met ze aan en zal deze onzin bestrijden waar ik maar kan. Ook ga ik natuurlijk zelf receptuur voor lekkere frisdrank ontwikkelen. Maar het feit dat NGO’s, (D666) Yogameisjes én het regime steeds verder in ons privéleven indringen, is een feit.


POLITIEK
Staatssecretaris Huffelpuf stopt met “X” vanwege het feit dat “X” zich niet aan de Europese regelgeving inzake het modereren (lees: censureren) van berichten die niet aan de EU wetgeving voldoen. Nou, deze heks zal niet gemist worden. Zij is er, samen met Maxima, persoonlijk voor verantwoordelijk dat de Digitale ID in Nederland zal worden opgedrongen. En dat terwijl de Tweede Kamer dit had verworpen. Dit regime gaat gewoon door met het kapotmaken van Nederland. Zodra Rutte het Vetorecht heeft ingeleverd, gaat het los. Het kabinet Wilders zal er dan ook voorlopig niet komen, denk ik. Het moet worden opgehouden totdat de Europese stemming voor afschaffing van het Vetorecht plaats zal vinden. Rutte zal dan stemmen voor afschaffen. Onze pensioenen zijn vanaf dat moment vogelvrij.

Overal in Europa komen de boeren in actie. Niet zozeer om de regimes omver te werpen, maar meer om hun belangen te behartigen. Het regime in Frankrijk wordt angstig en zet zo’n 15.000 agenten in om de boerenacties onder controle te houden. Het zal uiteindelijk niet gaan lukken en de regimes zullen overstag moeten gaan. We zullen onze landbouw moeten beschermen, anders worden we een Derde Wereld land.

Vanaf 1 januari 2026 gaat er heel wat veranderen voor importeurs van de EU. Want dan eindigt de overgangsperiode van de door Frans Timmermans tot stand gebrachte Green Deal Verordening 2023/959, het mechanisme voor koolstofcorrectie. Import van goederen boven de 150 Euro is vanaf dat moment alleen nog maar mogelijk met een vergunning. Dit heeft alles met CO2 verdeling te maken. We gaan in rap tempo richting de EUSSR. Mensen willen het maar niet zien. Vóór 2030 is de EU één grote communistische staat geworden met repressie en totalitarisme. Tegen die tijd ben ik tegen de 60 jaar, ben ik weg uit het onderwijs en zit ik in het verzet, denk ik. Er kan dan ook nog eens sprake zijn van een grote oorlogssituatie en zal mijn leven er héél anders uitzien dan nu het geval is, tenminste, als dit proces niet gestopt kan worden en politici als Frans Timmermans de vrije hand blijven houden. Pieter Omtzigt ging dit weekend los op Caroline van der Plas van BBB. De formatie is in gevaar. En dat is wat Pinokkio Rutte ook graag wil. Dan kan het regime Rutte nog even verder met Nederland uitverkopen aan de EU.


WEER & KLIMAAT
In 2023 hadden we een neerslagrecord, maar toch hadden we een neerslag tekort, volgens het KNMI. Tja, er is altijd wat met die modellen. Het is nooit goed. Net als de aardappeloogst. Elk jaar is het te nat of te droog. Het is niets anders dan een verdienmodel.

Een duizendtal Klimaatgekkies zijn deze week weer aangehouden wegens het blokkeren van de A12. Echter ze zijn zonder boete weer vrijgelaten. Ik snap er helemaal niets van. Tijdens het Coronatijdperk werden de vreedzame demonstranten die tegen de coronamaatregelen waren, met grof geweld van een grasveld geslagen. Zelfs Amnesty International noemde deze politie actie illegaal en tegen de mensenrechten. Maar nu gebeurt er niets? Dit soort mensen zijn een gevaar voor anderen en dienen gewoon opgesloten te worden, vind ik! Het blokkeren van een Rijksweg is strafbaar. Dus oppakken en veroordelen! Maar op één of andere manier blijven deze Klimaatgekkies buiten het strafrecht. Ongekend.


CORONA
Uit de oude doos: “waar zijn de onderwijsmiljarden gebleven tijdens het Coronatijdperk?“. Voor een gedeelte om de kas te spekken, want onderwijs is arm. Maar ik weet ook dat er geïnvesteerd is in online lesgeven én onderwijskundige hulpmiddelen zoals “Numo“. Dit programma zoekt het niveau van leerlingen via sprongtoetsen en geeft de leerling bijles. Er is één probleem: dit programma is saai én begint op een véél te moeilijk niveau (in ieder geval voor VMBO leerlingen) waardoor leerlingen het al snel voor gezien houden. Ook is dit programma op de markt gezet door een slimme entrepreneur die waarschijnlijk ook goede politieke connecties heeft of had. Inmiddels is het bedrijf per 1 januari 2024 overgenomen door medewerkers. De oorspronkelijke eigenaar heeft de zaak waarschijnlijk voor goed geld verkocht en gaat nu ergens anders zijn (subsidie) zakken vullen, denk ik maar zo.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Zeven jaar geleden stond het wel degelijk in de krant: het Westen had Rusland beloofd om de NAVO niet verder richting Oosten uit te breiden. We weten allemaal dat het Westen deze belofte verzaakt heeft. En dus heeft Putin gedaan wat hij nodig vond. Trouwens: zou zo’n bericht nu nog de krant halen? Ik denk het niet, want Putin moet als de bad guy afgeschilderd blijven. De mainstream media is heden ten dage gelieerd aan de foute Westerse regimes.

De VS heeft doelen in Irak en Syrië aangevallen nadat militairen omkwamen bij een aanval in Jordanië. De grote wereldoorlog is weer een stapje dichterbij gekomen. Als Irak en de VS (weer) op de vuist gaan met elkaar zal dat een trigger zijn naar meer. Syrië heeft goede banden met Rusland. Ook dat kan een kont in een kruitvat zijn.
UPDATE – Irak waarschuwt de VS voor desastreuze gevolgen na de vergeldingsaanval.

De Oekraïense president Zelensky heeft, als de verhalen kloppen, zijn opperbevelhebber Valery Zaluzhny ontslagen. Zaluzhny was het steeds vaker oneens met het beleid van Zelensky. In een interview noemde Zaluzhny ook dat de oorlog in een patstelling was beland. En zo’n uitspraak doet het ergste vrezen, denk ik. Ondanks alle (proxy) steun vanuit het Westen lukt het Oekraïne niet om de oorlog te winnen of om te keren. Het is en blijft game over denk ik.


ECONOMIE
De gemeentelijke heffingen zullen dit jaar het hardst stijgen sinds 2007. De huizenprijzen maken een deel uit van die stijging. Echter, dat is allemaal kunstmatig. De huizen zijn niet meer waard geworden. Nee, Er is (bewust) een tekort aan huizen gecreëerd waardoor er een run is ontstaan op de overgebleven huizen. En er zijn ook nog eens veel mensen gaan speculeren. Maar waar iemand rijker wordt, zal een ander armer worden. Het is uiteindelijk allemaal een piramide spel waar de burgers graag aan meedoen. Echter de rijksten zullen het meeste profiteren, de gewone burger berooid achterlatend. Die merkt dat echter pas als het te laat is.

Zoals ik al had voorspeld is de inflatie in januari weer opgelopen, Het dagelijkse leven is in vergelijking met vorig jaar zo’n 3,2 procent duurder geworden. En ons leven zal niet meer goedkoper worden totdat de grote depressie voorbij is. Oh wacht, die depressie moet nog van start gaan. Langzaam maar zeker komt ons noodlot dichterbij.

De ECB moet reageren op de lagere inflatie, vind bestuurslid Mario Centeno. Deze Portugese oetl*l heeft blijkbaar niet door dat de inflatie helemaal niet aan het dalen is. Hij wil natuurlijk voor eigen parochie spreken en de hoge rentelasten voor zijn land omlaag krijgen. De inflatie is out of control. Ik verwacht helemaal géén dalende prijzen. Ja, energie, goud en dat soort zaken die fluctueren erg. Maar reken maar niet dat ons brood goedkoper zal worden. Ik had het enkele maanden geleden over 5 euro voor een heel brood. Gisteren betaalde ik 3,29 voor een heel brood bij de supermarkt. Over 2 jaar kan een heel brood zo maar 5 Euro kosten.

De economie van China zit ook in het slob. Vastgoed magnaat Evergrande lukt het maar niet om te reorganiseren. Vind de start van de Grote Depressie dan toch plaats in het Oosten? China heeft veel Amerikaanse Dollars als onderpand. Wat als ze die bij een economische crisis gaan dumpen op de markt?


KIJK EN LEESTIPS
Weekoverzicht met Jeroen Pols en Willem Engel – Week 5 – 2024.
Oversterftemonitor Nederland – website met de laatste cijfers.
Blckbx today #270: Censuur in journalistiek? | Franse protesten tonen onvrede | Texas verzet tegen Biden.
Blckbx today #271: Thierry Baudet over Oekraïne-steun | EU chanteert Hongarije | Nekslag bio landbouw.
Blckbx today #272: Boeren blokkeren grens | ‘Heksenjacht’ Trump | EU: schuldenunie door 50 miljard Oekraïne?
“V” for Valentine – Demonen in je hoofd | #145.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts