BERICHTEN VAN WEEK 4 – 22/01/2024

Trots op de boeren!


BINNENLAND & ALGEMEEN
Defensie wil jongeren van 17 jaar met een verplichte enquête naar het leger lokken. Als jongeren deze enquête niet invullen, volgt een boete. Dit soort maatregelen geeft aan dat we langzaam maar zeker richting oorlog gaan, en dat ligt toch echt aan de politiek. Het regime Rutte weet van géén ophouden en voert de ene idiote maatregel na de andere uit. Ik raad jongeren aan hier nooit aan mee te doen. Daarmee laat je aan het regime weten dat je niet meedoet aan oorlogshitsing.
UPDATE – Hier een uitgebreider bericht. Daarin hebben ze het ook over een boete. Maar dat is in Zweden. Dus wellicht toch géén boete als je de enquête niet invult.
UPDATE – Een ‘steeds luidere‘ oproep op het staatsjournaal Nieuwsuur tot herinvoering van de dienstplicht. Ouders: ze komen voor je kinderen. Wees op je hoede.

De belastingdienst kijkt mee als u veel spulletjes te koop zet op Marktplaats. Bij verkoop van een bepaalde hoeveelheid wordt u aangeslagen en mag u belasting betalen. Ik weet niet hoe ze te werk gaan, maar als straks de Digitale ID en Digitale Euro er zijn, dan zal alles gemakkelijker gaan voor de belastingdienst en dus niet voor u. Weer een reden om de Digitale ID af te wijzen. Een aantal mensen halen deze Digitale ID trouwens door de war met DigiD. Dat is ook een soort digitale ID. Alleen controleert dat systeem niet actief al uw assets en bezittingen. Maar uw huis en auto staan er wel op geregistreerd. Met de komst van de Digitale ID en Euro kan alles in kaart gebracht worden door het regime. Zo zijn er ook al plannen om mensen in te laten loggen via het Digitale ID om zo te voorkomen dat mensen anoniem op Social Media kunnen begeven. Dit zou met DigiD trouwens ook al kunnen. Maar mensen zouden dat niet pikken, denk ik. En dus komt er een nieuwe kans met de nieuwe Digitale ID ergens in 2025.

Maandag 22 januari was er een grote black-out in Amsterdam. Het was wachten erop. Volgens deskundigen moeten burgers zich erop voorbereiden dat met deze energietransitie die wel meer zal gebeuren. Een continue gegarandeerde stroomlevering kan niet gegeven worden. Toch behoorde het stroomnetwerk van Nederland tot het stabielste en beste netwerk van de wereld. Dat komt door de groene energietransitie die overigens niet groen is. Elk jaar sneuvelen meer dan 50.000 vogels bij de windmolens en de zonnepanelen zijn slecht herbruikbaar, net zoals de wieken van de windmolens. En omdat zonne- en windenergie niet continue energie kunnen opwekken is het net daardoor instabieler, met dus grotere kans op black-outs. Dus terug naar de gascentrales zou ik zeggen totdat we kernfusie of kernsplitsing centrales hebben.
UPDATE – Een grote stroomstoring heeft het treinverkeer in Utrecht stilgelegd.
UPDATE – Een paar dagen later is er weer een stroomstoring in delen van Amsterdam. De groene transitie gaat zijn vruchten afwerpen. Oh wacht, het komt door het sterk wisselende weer.

Demissionair minister Rob(ot) Jetten neemt alvast een voorschot op toekomstige stroomnetoverbelastingen. huishoudens, scholen en kleinbedrijf moeten dan van het stroomnet afgeschakeld worden, zegt hij. Via de Slimme meters van burgers kan dit volgens mij technisch en wettelijk niet, maar slimme schakelaars die tussen verdelers zit, wel. Zo kunnen energiebeheerbedrijven zoals Stedin straks op commando van de Minister of een afgevaardigde bepaalde groepen uitschakelen, waarbij burgers dus als eerste uitgeschakeld kunnen worden. En ondanks de status van essentieel is het onderwijs dus ook hoog genoteerd om als eerste afgesloten te worden. Echt bizar.
Ondertussen loopt de schade op voor MKB en huishoudens, omdat het bestaande stroomnet vol loopt.
UPDATE – Rob(ot) Jetten is niet van plan om in de meterkast van burgers te kruipen. Hij zal wel andere manieren vinden om de burgers te pesten. Hij zorgt gewoon dat er steeds meer stroomstoringen optreden.

Als voorschot op een supermarktverbod voor rookwaar, worden er steeds meer tabakswinkels in de winkelstraten zichtbaar. Vaak worden ze ook geopend naast of dichtbij de supermarkt. De afgelopen jaren was er een daling, maar nu is er een stijging merkbaar. Erg logisch, denk ik. Maar waar is de vrijheid van vestiging en verkoop van producten zoals alcohol en rookwaar? Het regime blijft maar bezig met verboden en zorgt er op deze manier ook dat er straks weer illegale rookwaar wordt verkocht. Ik ben een fel antiroker, maar erg tegen een supermarkt verkoopverbod. Het lost het probleem niet op. Sterker nog: de ondergrondse handel zal weer gaan floreren, denk ik.

De medicijntekorten blijven maar toenemen. Zo erg zelfs, dat er nu wordt gewaarschuwd dat het niet meer vanzelfsprekend is dat medicatie op voorraad is bij een apotheek. Het gaat de verkeerde kant uit, maar dat zal velen inmiddels al wel opgevallen zijn.

De NPO moet in een register bij gaan houden waar ze al het geld aan uitgeven. Op deze manier moet er voorkomen gaan worden dat sommige presentatoren méér gaan verdienen dan de ‘Bakellende‘ norm. Via allerlei constructies werden ze tot nu toe veel ruimer betaald dan mocht. Daar komt nu een einde aan. Ik heb sowieso niets meer met de publieke omroep sinds ze via het Coronatijdperk nepnieuws verspreidden (hoewel, daarvoor ook al), maar alleen al de arrogantie om via stiekeme constructies vele tonnen binnen te harken is iets dat totaal niet bij mij past. En ja, ik zou ook best rijk willen zijn. Dan kon ik ook meer weggeven, denk ik dan maar.

Dierenpark Ouwehands heeft volgens demissionair minister van der Wal illegale Rosse Neushoornvogels en eist dat deze na 15 jaar alsnog vertrekken uit het dierenpark in Rhenen. Ik vraag mij steeds meer af hoe dit soort idiote op macht beluste wijven minister kunnen worden? Deze dieren zijn er gebaat om bij het dierenpark te blijven. Ze worden al 15 jaar goed verzorgd. Echt bizar. Er is zoveel aan de hand in de wereld en onze politici hebben het over wat illegale vogels. Ongekend en weer een bewijs dat het demissionaire regime Rutte compleet, maar dan ook compleet de weg kwijt is en slechts nog regeert via macht en dwang. Het wordt nu echt tijd dat ze voorgoed oprutten 🙂

Er bestaat een zogenaamde doemdagklok. Deze geeft aan hoe de wereld ervoor staat. De klok staat op 90 seconden voor 12 uur in de nacht. En dat is hetzelfde als vorig jaar. We staan er als mensheid dus niet best voor en we zijn nog niet in staat geweest om onze toekomst veiliger en beter te maken.

In de eerste gasloze wijk van Rotterdam hebben de bewoners een torenhoge energierekening gekregen, terwijl hen beloofd was dat deze juist omlaag zou gaan als ze hun gas zouden opgeven. Natuurlijk is het (lokale) regime niet te vertrouwen en krijgt men stank voor dank. Maar dat is ook wel een beetje hun eigen schuld. Ze hadden de deal moeten weigeren, want gas is geweldig. En daardoor hebben ze het zó duur gemaakt.

Nadat Kick Out Zwarte Piet, Extinction Rebellion en Klimaat- of milieugekkies klaar zijn met Sinterklaas, Fossiele brandstoffen en CO2, is er al weer wat anders in het vizier: het nagemaakte VOC schip dat in Amsterdam ligt. De Woke- en Cancelcultuur is in mijn ogen niets anders dan een niet vergevende en uitzaaiende kankercultuur die de Nederlandse cultuur en geschiedenis van binnenuit aanvalt. Als het aan hun ligt, wordt het VOC schip gedemonteerd. Maar onze geschiedenis kun je niet uitwissen. Je kunt er hooguit wat van leren. En dat lukt ook al niet. In plaats van de pracht en praal van het schip te zien, zien dit soort mislukte en werkloze types alleen maar een tijd van slavernij, uitbuiting en kolonisering. Ja, er zijn zaken fout gegaan. Maar dat was de tijdgeest. heden ten dage gaat er ook nog veel fout. Deal with it.


BUITENLAND
Turkije stemt deze week of ze het toelaatbaar vinden dat Zweden toetreedt tot de NAVO. Daarmee komt de NAVO weer een stapje dichterbij Rusland terecht. Putin heeft hierover niet voor niets zorgen. De NAVO is van een defensie organisatie overgegaan naar een intimidatieorganisatie. Een organisatie die Rusland nog steeds als dé vijand ziet. En dat komt door de VS. Rusland is niet voor niets Oekraïne binnengevallen. Ze willen de NAVO niet te dichtbij laten komen.
UPDATE – Zweden mag van Turkije definitief bij de NAVO. Alleen Hongarije moet er nog over stemmen. Orhan zal wel weer moeten plassen bij de stemming, zodat het geregeld is en het zwarte geld zal via een EU rekening naar zijn rekening kan gaan stromen. Want zo werkt het. Geld gaat vóór principes.

Milieuactivisten hebben zondagochtend soep tegen de Mona Lisa gegooid. Het schilderij zit gelukkig al sinds 1956 achter glas, maar het is toch ongekend dat mensen dit doen? Ik ben erg voor protesteren, maar schilderijen proberen te slopen gaat mij echt een stap te ver. Dit soort gekkies horen achter de tralies thuis.

In Duitsland hebben deze week honderdduizenden mensen gedemonstreerd tegen extreem rechts en de AfD. Ik ben vóór het recht van demonstreren, maar ik vind het verwerpelijk dat mensen demonstreren tegen democratisch gekozen partijen. Als je niet tegen democratie kan, dan vind ik dat juist eng. Daar kan fascisme door ontstaan. We zullen onze ogen goed open moeten houden en waakzaam zijn op wie er nu de democratie aan het vernietigen is. Dat is in mijn ogen niet de AfD, maar dat zijn de linkse deugmensen die, net als D666 hier in Nederland, alleen maar voor een samenleving zijn waar de meerderheid hetzelfde narratief nastreeft. Eenlingen worden genegeerd, financieel extra belast of uitgesloten van deelname.


POLITIEK
De burgemeester van het Westland vreest voor het einde van het Sinterklaasfeest vanwege de grote beveiliging die nodig is om demonstranten van Kick Out Zwarte Piet te beschermen tegen de gewone burgers. De burgemeester wil volgend jaar géén vergunning meer afgeven voor dit culturele feestje. Ik heb al eerder gezegd dat we het maar beter kunnen afschaffen. Maar: dit is dan ook meteen het laatste feest dat wordt afgeschaft. Als NGO’s als KOPZ dan weer een ander feest als discriminerend kenmerken, dan vind ik dat het regime de oorlog moet verklaren aan dit soort NGO’s en deze als terroristische organisatie moet gaan aanmerken. Maar dit regime geeft niets om ons land en onze cultuur. De cultuurverrijking is te ver doorgeschoten waardoor onze Nederlandse cultuur zo langzamerhand een ondergeschoven kindje wordt.
Maar goed: ik ben erg voor protesteren en vind het ook een primair recht. Dus dit feestje maar afbouwen, denk ik. Of gaan we als volk onze mening laten zien en de volgende keer nog meer op partijen stemmen die onze cultuur hoog in het vaandel hebben?

De formerende partijen spreken deze week verder over de formatie van een regering. Ik denk dat het nog niet zo soepel loopt. Het is teveel gezeur. Dit politieke systeem werkt gewoon niet meer. Beter is om te regeren en dan maar via een Kamermeerderheid de besluiten te laten nemen. Zolang Rutte aan de macht blijft, is er gevaar dat ons land wordt verkocht aan de EU. Het EU VETO recht staat nog op stapel, dacht ik. Als Pinokkio Rutte dát nog weg kan geven is het gebeurd met onze soevereiniteit. Dan zullen de andere EU landen vroeg of laat een greep gaan doen naar onze pensioengelden. En een veto daartegen uitbrengen kan dan niet meer.

De Eerste Kamer heeft ingestemd met de Asieldwangwet. Die houdt in dat gemeenten vanuit het regime verplicht kunnen worden om asielzoekers op te nemen. In plaats van zaken bij de bron aan te pakken (minder oorlogen te voeren én helpen in eigen land), kiest het regime voor deze dwingende aanpak. De wet biedt nog veel meer mogelijkheden, maar die zijn nog niet geactiveerd. Maar als dit zo doorgaat, worden die extra mogelijkheden binnen nu en 1 jaar alsnog ingezet, denk ik. Denk aan het plaatsen van asielzoekers in lege huizen, bedrijven of instellingen. Deze gebouwen worden gewoon door de gemeente via het regime op een vijandige manier overgenomen. Nog een stap verder en asielzoekers worden bij mensen geplaatst die een groot huis hebben. U zult gelukkig zijn en niets bezitten is immers het motto.
Gemeente Westland wil NIET meewerken aan de nieuwe dwangwet, en weigert de komst van een ‘verplichte’ AZC. Wordt het Westland belegerd? Of moet de politie ingrijpen? Dan krijgen we de gemeentelijke BOA’s tegen de nationale politie, ha, ha. Nee, dat zal niet gebeuren. Maar ik ben benieuwd hoe het afloopt.


WEER & KLIMAAT
De bestaande koraalriffen zijn er niet slecht aan toe en nu blijkt het grootste koraalrif ooit te zijn gevonden in de Atlantische oceaan. Goed nieuws dus. Ook voor het klimaat. Want de koraalriffen zouden wereldwijd achteruitgaan door klimaatveranderingen.

In Nederland zitten we nog steeds middenin de Stikstofcrisis. Maar de volgende staat al weer klaar: de Watercrisis. Vanwege EU regels moet ons water schoner en schoner. Ik vraag mij af hoe het gesteld is met de waterkwaliteit in het buitenland. En Nederland heeft natuurlijk ook nog eens de pech dat het voor de rivieren het laatste land in de rij is. Dus als Duitsland bijvoorbeeld loost in de Rhein (Rijn), dan merken wij dat als eerste. Deze EU regels zijn alleen maar eerlijk als alle bedrijven zich aan deze regels houden. Maar ik vrees dat een aantal ‘arme’ EU-landen deze regels zullen negeren óf zaken zullen wegmoffelen. In ieder geval is ook hier Nederland weer haantje de voorste. En wij burgers mogen voor deze crisis weer diep in de buidel tasten.

Staatscourant nu.nl zegt dat het dramatisch gaat met onze natuur en: dat komt niet alleen door de stikstof. Om mij heen zie ik daar niets van. Ja, sommige soorten dieren en planten zullen misschien slechter presteren, maar er gebeuren ook zoveel mooie dingen. Koraalriffen die ontdekt worden en er goed aan toe zijn, de wolf die terug is in Nederland. Allemaal tekenen dat de natuur aan bepaalde eisen voldoet om een bepaalde soort te herbergen. Dus wat mij betreft is er géén alarm.

De Duitse minister van Buitenlandse zaken Baerbock wil 3 uur eerder terugkeren vanuit Denemarken. De piloten mogen echter niet eerder vliegen vanwege de wettelijke rusttijden. De oplossing? Ze laat een ander regeringsvliegtuig komen om haar op te halen. Het oorspronkelijke vliegtuig vliegt later LEEG terug.
Dit zijn de mensen die tegen u zeggen dat u omwille van het klimaat minder vlees moet eten en minder moet vliegen. Maar zelf hebben ze lak aan de door hun opgestelde wetten, normen en waarden.

De Volkskrant kwam op 6 januari met een artikel: ‘Het klimaat kan alleen gered worden door een oorlogseconomie’. Het is een premium artikel, maar ik kan wel raden wat er in zal staan.
1) De mensheid (vooral uit het Westen) heeft een te grote ecologische voetafdruk.
2) Er zal door de overheid ingegrepen moeten worden.
Ik ontken niet dat er maatregelen nodig zijn (hier wat reacties op “X”). Maar dat zijn andere oplossingen om de ecologische voetafdruk van de mensheid te verminderen dan deze groene communisten willen. Denk aan de oorlogsmachine afschaffen, onderzoek naar duurzame kernfusie en de asielproblematiek aanpakken door mensen te helpen in eigen land.
De Volkskrant heeft het echter over een economie waarbij mensen gerantsoeneerd gaan worden. Of te wel het door mij voorspelde sociaal kredietsysteem (of een onderdeel daarvan). Het gaat er helaas komen, terwijl andere oplossingen beter zijn voor de mensheid en die onze vrijheid en blijheid niet zullen beknotten. Toch blijf ik hoop houden dat de mensen vroeg of laat wakker zullen worden en onze kwaadaardige en oorlogszuchtige regimes met harde hand zullen verwijderen. Pas dan kunnen we naar een nieuwe wereld zonder oorlog gaan en kunnen we bouwen aan een wereld waar maximale vrijheid voor de mensen mogelijk is.


CORONA
De beerput gaat nog steeds meer open. Nu wordt gesteld door het Bijwerkingencentrum dat er meer onderzoek nodig is naar het verband tussen Long Covid en de Corona vaccinaties. De waarheid zal vroeg of laat uitkomen. Echter, tijd spreekt in het voordeel van de criminelen die deze NEP vaccinaties hebben losgelaten op de bevolking. Ik vind dat de Corona vaccinaties overal ter wereld (preventief) per direct gestopt én er invallen gedaan moeten worden bij medische instellingen en vaccinatiefabrieken. De beerput moet helemaal open. Ik hoop dat er internationale tribunalen opgericht zullen worden als blijkt dat er verband is tussen bijwerkingen, Long Covid en de vaccinaties.
Hier nog een filmpje van Wybren van Haga (BVNL) over de vaccinatieschade.

Hier nog wat officiële berichten uit de oude doos. De leugens spatten ervan af. En hier de WOB verzoeken betreffende Clown Hugo de Jonge, die betrouwbare en kritische huisartsen zoals Els van Veen keihard wilde aanpakken. Maar ook verraad uit eigen kringen zorgden ervoor dat deze huisartsen werden/worden vervolgd. Ongelofelijk dat zulke hoog opgeleide mensen zo’n tunnelvisie kunnen hebben en kritische collega’s aangeven. Het zijn in mijn ogen niets anders dan NSB’ers. Over een paar jaar zullen ze zeggen dat ze het niet hebben geweten dat de prikjes zó schadelijk waren. Wat mij betreft dienen deze artsen uit hun beroep gezet te worden wegens nalatigheid (Informed Consent) en verzaken van de Eed van Hippocrates.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Europa moet zich klaarmaken voor oorlog met Rusland, zegt een militaire veteraan Robert Clark in Newsweek. Vorige week zei een secretaris generaal van de NAVO dat we ons moeten voorbereiden op het onverwachte. We worden een oorlog ingerommeld. Maar wat veel mensen vergeten is dat een oorlog met Rusland of China niet zomaar een oorlog is. We krijgen dan te maken met kernwapens en we zijn zeker vergeten hoe de lichte versies van die wapens in 1945 een enorme destructie hebben veroorzaakt in Japan? Welke idioot uit het Westen denkt dat Rusland ons zal aanvallen, wetende dat er nul procent kans is op overwinning en welke idioot uit Rusland denkt dat ze zo’n oorlog wel even kunnen winnen? Nee, er valt niets te winnen. Als WW4 uitbreekt, zal de volgende oorlog met stokken en stenen worden bevochten, denk ik maar zo. De Derde Wereldoorlog is namelijk nu al bezig. De BRICS tegen het Westen. Het is een economische oorlog die nu gaande is. Maar deze is ook ernstig, want landen in verval kunnen rare sprongen maken.


ECONOMIE
Wat iedereen al wist maar ook altijd werd ontkend is nu toch waarheid gebleken: de benzineprijs gaat sneller omhoog dan omlaag en dat kost de automobilist dus geld. Het zijn smerige verkooppraktijken die vooral in Nederland voorkomen, denk ik. Nederland is immers gidsland. Alles wordt hier uitgezet en uitgeprobeerd.

Het ondernemingsklimaat is in Nederland (en Duitsland) zo goed als verziekt. Vandaar dat steeds meer bedrijven hun nieuwe investeringen naar het buitenland gaan verplaatsen. Inesteringen zijn de motor van de economie. Daar worden politie en leraren van betaald, volgens Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW. En die motor dreigt dus stil te vallen.

De ECB houdt de rente opnieuw gelijk omdat de inflatie nog steeds niet is gedaald. Sterker nog: de prijzen om mij heen stijgen nog steeds. Het is niet meer onder controle te krijgen. Ik voorspel ook dat de komende tijd ook nog eens de rem wordt gezet op de economie en dus komt er ook meer werkloosheid door teruglopende orders vanuit de industrie.
Ik merk persoonlijk dat ook de prijzen van levensmiddelen maar blijven stijgen. Na de extra belasting op frisdrank hebben sommige winkeliers daar nog even wat extra op gegooid, zodat ik nu 14,50 Euro voor een tray (24 blikjes) Coca Cola betaal, terwijl dat vorig jaar nog 10 Euro was. Dit komt ook niet meer goed. Er gaat veel gebeuren in 2024. Het jaar van de misère, ben ik bang.


KIJK EN LEESTIPS
Blckbx today #267: Dubbelrol Máxima | Koranverbranding ‘gefaciliteerd’ | Blackout(s) door duurzaamheid.
Blckbx today #268: Long COVID klachten na vaccinatie | Corona door Gain of Function? | Het jaar van Trump.
Blckbx today #269: X sociaal kredietsysteem? | Trudeau’s Emergencies Act | Omgevingswet: landonteigening?
– Blckbx – ‘Hoe verzuip je Nederland?‘ met deskundigen die praten over de onnodige overstroming.
– Weekoverzicht met Jeroen Pols en Willem Engel – Week 4 – 2024.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts