BERICHTEN VAN WEEK 3 – 15/01/2024

Trots op de boeren!


BINNENLAND & ALGEMEEN
De medicijntekorten nemen steeds meer toe. Nu weer een medicijn tegen schizofrenie. En zo’n soort medicijn schijnt jaren lang ingenomen te moeten worden. De fabrikant loopt om onbekende redenen achter met produceren en distributie, lees ik in het artikel. Ik denk dat ook hier het medicijn naar de grootste bieder gaat, namelijk (één van) de BRICS landen.

Binnenkort nieuwe regels in het bos: een bruidspaar dat foto’s wil maken zal moeten dokken. Ook hier zal natuurmonumenten een verdienmodel willen hanteren. natuurlijk zal, zeker in het begin, een bruidspaar met één fotograaf bij zich niet zomaar hoeven te betalen, maar als er bijvoorbeeld een hele stoet het park inloopt, tja, dan zal er afgerekend moeten gaan worden. Voor natuurbehoud, zegt Natuurmonumenten. Ergens snap ik dat. Maar er is een trend gaande dat overal voor betaald moet gaan worden.

Een docent van de Vrije Universiteit Amsterdam heeft straf gekregen omdat hij op de website had aangekondigd dat “Israël in zijn verplichte vak als apartheidsstaat wordt neergezet.“. Maar ook stelde hij dat: “Als je het feit niet aankunt dat veel West-Europese naties gebouwd zijn op koloniale plundering, genocide en onderdrukking, kun je mijn colleges beter overslaan.“.
Tegenwoordig is een eigen mening niet meer toegestaan. En zeker niet op het werk. De betreffende docent krijgt nu begeleiding vanuit de directie. Ha, ha. Deze docent staat dus gewoon onder curatele. Ik zou zoiets nooit pikken. Ja, het zijn pittige uitspraken. Maar als je deze bekijkt vanuit een historisch perspectief dan zou het zomaar de waarheid kunnen zijn. Maar de waarheid mag niet meer gezegd worden. We leven immers in een omgekeerde wereld.

Boeren maken zich steeds meer zorgen over de voedselzekerheid. Zowel het regime Rutte als de EU zijn bezig met het uitkleden van de boeren. De import van voedsel zal toenemen en de vraag is of die import constant zal blijven. Eén conflictje over de grens en het staat stil. Nederland staat bekend om zijn efficiënte voedselproductie, maar die wordt vakkundig om zeep geholpen door de politiek én NGO’s (via rechtszaken bijvoorbeeld).

Steeds meer burgers zien en voelen de strengere maatregelen om gezonder te leven. Ze willen echter géén betutteling. Nou, ik zal ze uit de brand helpen: er is al betutteling. Niet alleen vanuit het regime, maar ook vanuit NGO’s en burgerparticipatie. Bij grote bedrijven en scholen is de gezonde lunch al heel lang een feit. Schoolkantines verkopen alleen nog maar die kankerverwekkende suikervrije zooi. Ik persoonlijk ben erg benadeeld door dit soort initiatieven.
Ik vind dan ook dat een overheid verre moet blijven van hoe mensen willen leven en consumeren. Voorlichting over levensstijl is prima, maar inmenging zoals belastingverhoging of gezonde kantines waar gewone limonade niet te koop is (en leerlingen tijdens hun eigen pauze niet naar buiten mogen, anders gaan ze naar de supermarkt), daar moet het regime en NGO verre bij vandaan blijven. En dat gebeurt dus helaas niet.
Via nudging worden burgers steeds verder onder druk gezet. neem dit onderzoek, uitgevoerd door het Erasmus MC (dus partijdig!), waarin een meerderheid van de ondervraagden vind dat de sigaret moet worden verbannen op terrassen en strand. Ik ben benieuwd welke vragen er gesteld zijn en aan wie. Of hebben ze bijvoorbeeld 10.000 mensen ondervraagd met als eerste vraag “Rookt u zelf?” en deze mensen uit het onderzoek verwijderd, want niet relevant? Er is géén verdere data beschikbaar, dus manipulatie is altijd mogelijk. Ik moet ook direct denken aan: “Bedankt voor uw stem op Hugo de Jonge.“. Dit soort onderzoeken zegt werkelijk niets over hoe mensen denken. NIETS.
UPDATE – Ik vond op “X” een bericht over dat basisschooldocenten (waarschijnlijk vooral D666 Yogameisjes) een briefje in de broodtrommel van leerlingen doen die een Mars, witbrood met jam, gevulde koek of ander soort ‘ongezond’ eten bij zich hebben. Ik heb zelf géén kinderen, maar wat zou ik giftig zijn als ik zo’n briefje zou vinden. Dát is nu wat ik bedoel met betuttelend. Het gaat niemand wat aan wat ouders kinderen meegeven. Flikker toch op. Dit zijn nu precies die dingen die mij triggeren en die onze vrijheden op het spel zetten. Daarom ben ik ook tegen de ‘gezonde schoolkantine’. Niet school maar ouders en leerlingen bepalen wat er gegeten en gedronken wordt. Ongekend dit. G*dverd*mme. Wat ben ik weer woedend. Net als Neuroloog Jan Bonte zou zijn.
Het zijn trouwens ook hier allemaal verdienmodellen en subsidieslurpers die de gezonde shit aanprijzen. Denk aan NGO’s zoals: GGD, banken, gemeenten, zorgverleners, etc. Wij burgers moeten echt het heft in handen nemen, anders is er over 5 jaar alleen nog maar een gezonde meelwormburger te koop bij de kantine. Geef niets meer aan al die kut NGO’s goede doelen. NIETS!
Verregaande bemoeienis vanuit het regime (of school) ten aanzien van voeding, leefstijl, gezondheid en opvoeding is een directe bedreiging van de ouderlijke macht én tevens in strijd met de Europese regelgeving (waar Nederland zich aan geconformeerd heeft) EVRM artikel 8.

Ook de overleden zanger Benny Neyman zingt even dat anderen zich met zichzelf moeten bemoeien.


BUITENLAND
In Davos is weer het jaarlijkse praatclubje van start gegaan. Het WEF feestje heeft dit jaar als thema “Restoring Trust“. Deze leus is op twee manieren uit te leggen, namelijk als het vertrouwen in elkaar herstellen óf het vertrouwen in de elite te herstellen door keiharde maatregelen tegen de burgers, desinformatie en ongehoorzaamheid. Ik denk het tweede, omdat Ursula von der Leyen het ook al over desinformatie heeft gehad. De EU is bezig om via de Digital Services Act wetgeving alle controle naar zich toe te trekken. Er komt een tijd dat de EU gaat bepalen wat u eet, drinkt, denkt én leest. In dit jaar wordt de DSA wet verder uitgebreid en ligt de weg open voor nog meer censuur en onderdrukking. Deze leus is in mijn ogen niets meer of minder dan een dekmantel. De elite gaat door met hun snode plannetjes en spelen de bevolkingsgroepen ondertussen handig tegen elkaar uit.

Maxima prijst op het WEF2024 de Digitale ID aan. Ook goed voor vaccinatiestatus, zegt ze. Dat mens is compleet gestoord, vind ik. Ze promoot ook nog eens de Digitale Euro. Ze heeft het in dit filmpje over Afrika, maar Europa is ook al bezig met de Digitale ID en Digitale Euro. We worden de komende jaren allemaal slaven van het regime. Het kan nu nog gestopt worden. But time is running out…

Donald Trump heeft zijn eerste voorverkiezing met overweldigende meerderheid gewonnen van de andere Republikeinse kandidaten. Ik denk dat Trump dé presidentskandidaat zal zijn bij de aankomende verkiezingen. President Biden maakt dan géén enkele kans om herkozen te worden, denk ik. Hij is dement en te oud. Maar wie weet zal de Deepstate & elite ingrijpen en (weer) één of andere vorm van fraude plegen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. We gaan het zien.

Bologna gaat, net als Parijs en Amsterdam, de snelheidslimiet in de stad sterk verlagen. Ook daar dus 30 km/h. Ik heb gekeken of deze stad ook op de C40 lijst voorkomt. Maar dat is (nog) niet zo. Maar het zou mij niets verbazen als ze er binnenkort opstaan, want wellicht kunnen ze wat subsidie krijgen.

Tienduizenden linkse mensen hebben gedemonstreerd tegen de AfD en riepen ook om een partijverbod. Het zegt genoeg. Polarisatie is niet alleen voorbestemd voor Nederland, maar ook voor Duitsland. Overal in Europa worden de linkse partijen in het nauw gedreven. Naar mijn idee ligt de oorsprong daarvan in de maatregelen rondom het Coronatijdperk. Dat speelt bij mij in ieder geval wel als enig punt mee. Tijdens Corona hebben de politieke partijen hun echte bedoelingen laten zien. De AfD was ook tegen de Coronamaatregelen. Nu de waarheid steeds meer bekend wordt, steunen de Duitsers de AfD ook steeds meer. Het is gewoon een onderbuikgevoel bij veel mensen. Ze komen er langzaam maar zeker achter dat hun regime ze heeft bedrogen. Ik wist dat al vanaf het begin, maar het werd mij helemaal duidelijk toen partijen als GL, PVDA en GL met het regime meestemden. De Partij voor de Dieren deed dat soms. Links heeft de gewone man en vrouw ernstig in de steek gelaten. Vandaar het grote wantrouwen. Ik weet er alles van, want ik heb altijd links gestemd. Tenminste, tot Corona uitbrak. Toen werd mij pas echt duidelijk welke politieke partij mijn (grond)rechten verdedigde. Dat was er maar één, de “extreem rechtse” FvD. Alle partijen die onvoorwaardelijk vóór de burgerrechten zijn, worden nu extreemrechts genoemd.
UPDATE – In Duitsland is er zondag 21 januari wéér gedemonstreerd tegen extreem rechts, racisme én de AfD. Ook nu waren er tienduizenden demonstranten. De situatie vind ik maar eng en doet mij lijken op een false flag situatie. In de jaren 30 ging het toch ook zo? En opeens was Hitler aan de macht. Wat ik nu zo vreemd vind is dat de AfD als het gevaar wordt gezien. Het zijn juist de demonstranten die democratie en vrijheid afwijzen, want ze protesteren tegen een partij die groter wordt omdat het volk ze steeds meer omarmt. Maar links wijst dit af en wat als de AfD via een juridische truc wordt verboden? Wat dan? Deze wereld is op hol aan het slaan en mensen weten niet meer wat links, rechts, fout of goed is. Want regimes en foute organisaties (NGO’s) prediken het tegenovergestelde. Vandaar mijn uitspraak dat we leven in de omgekeerde wereld. “Wir habes es nicht gewusst.” zal wel weer als excuus opgeworpen worden als de tijd zover is. De meeste mensen willen niet extreem rechts denken of doen. Maar met deze asielcrisis in de gehele EU lopen zaken uit de hand. Deze asielcrisis, door anderen ook wel cultuurverrijking genoemd, is veroorzaakt om polarisatie tussen de gewone mensen te veroorzaken. We zitten op de rand van het mes . Links en Rechts bestaan niet meer. Goed en fout zijn in de war gemaakt. De kleine groep elite is bezig met oorlog tegen het volk. Het volk trapt er in en dus kan de elite groeien. En de elite is niet het AfD. Nee, ze zijn zo goed als onzichtbaar, maar eens zullen ze hun echte gezicht moeten laten zien. Maar dan is het ondertussen wel menens in de wereld. Laten we dus maar beginnen met het ontmantelen van het WEF, WHO, NAVO en gesprekken gaan voeren met Rusland, VS en China.

De boerenprotesten zijn nog steeds bezig in Duitsland. Volgende week zijn er ook nog activiteiten, heb ik begrepen. De bevolking omhelst de acties van de boeren. De Telegraaf vraagt zich af of Duitsland de weg kwijt is. De bevolking voelt zich angstig. Dat is niet zo gek. De grenzen staan wagenwijd open voor culturele verrijking en dat geeft onzekerheden. Ook de teruglopende economie en industrie baart zorgen, en niet alleen in Duitsland. De (extreem) rechtse oppositie (AfD) staat op flinke winst. De Duitse politici weten zich géén raad wat te doen. Ik weet wel wat: trek je terug uit Davos, verbreek de banden met de EU, WEF, WHO, NAVO en doe zaken met de VS, BRICS én Europa via een EEG constructie. Dat is wat er moet gebeuren naar mijn mening. Maar ik ben er wel degelijk van bewust dat de VS dan rare sprongen kan gaan maken. Want Amerika is zeker NIET onze vriend. Ze doen wat goed is voor zichzelf. Dus op één of andere manier moeten we daar ook nog ‘vriendjes’ mee blijven. Het beste is dan dat Trump de verkiezingen wint, denk ik. Die is ook van Amerika op de eerste plaats. Dat nationalisme kan ons als Europa dan redden, denk ik maar zo. Want Trump heeft wel laten zien dat in zijn visie op geopolitiek hij géén oorlogen is gestart tijdens zijn presidentsperiode. En dat bevalt mij wel.


POLITIEK
Sinds we een nieuw gekozen Tweede Kamer hebben, horen we steeds meer vanuit het regime dat ze moties niet gaan uitvoeren. Hier Carola Schouten, demissionair minister die géén aanpassingen aan de nieuwe pensioenwet wil uitvoeren. Moties niet willen uitvoeren: de facto betekent het niets anders dan dat beslissingen van de meerderheid van de volksvertegenwoordiging worden genegeerd en dat onze democratie dus op apegapen ligt. Dat kan gewoon niet meer ontkend worden. Nederland is bezet gebied. We worden geregeerd door iedereen behalve democratisch gekozen leiders. De opvolger van Rutte MOET dan ook een WEF gelieerd persoon zijn. Wilders? Plassterk? Keijzer? Zijn die WEF gelieerd? Zo nee, dan zou het mij niets verbazen als er opeens iemand uit het niets op het toneel verschijnt die de nieuwe minister president zal worden. We gaan het zien.

Een meerderheid van de Eerste Kamer heeft vóór de Asiel dwangwet gestemd. De VVD stemde unaniem voor en zette daarmee Yesilgöz voor schut. Maar er ontstaat hierdoor een groot gevaar: de vorming van de regering Wilders I. Er wordt nog gepraat, maar ook Wilders staat voor schut. Die is zéér tegen deze dwangwet, waarbij gemeenten worden gedwongen om asielzoekers op te nemen en huisvesting te geven. De deur staat nu echt wagenwijd open en ik vrees dat deze dwangwet verder uitgebreid moet gaan worden. Zeker nu meer oorlogen dreigen. Ik vrees zelfs dat burgers straks overtollige woonruimte moeten gaan afstaan. Als dat gebeurt is de situatie inmiddels geëscaleerd en is er géén weg meer terug. Nederland is in een kritieke staat terechtgekomen door jarenlang wanbeleid door het regime Rutte.
UPDATE – Na Edith Schippers komt nu ook Dilan Yesilgöz met een brief om de draai van de VVD uit te leggen.
UPDATE – De nieuwe Asielwet splijt de VVD en werpt een schaduw over de formatie. Het moet allemaal zo zijn, want Wilders I mag er niet komen. De burgers mogen namelijk niets in te brengen hebben.

Frans Timmermans ontkent in de Televaag een vroegtijdig vertrek uit Den Haag. Kijken of deze leugenaar en WEF slaaf op den duur toch zijn biezen zal pakken. Hij zal vast even afwachten hoe de formatie zal verlopen. Maar ik denk dat als zijn kansen op premierschap zijn verlopen, hij zijn biezen zal pakken.

Het demissionaire regime wil dat de Twitter “X” alternatieven beter gaan samenwerken. Ik zie hier een soort van poging om het “vrije” Twitter “X” te boycotten en om zeep te helpen. Voor mij een reden om nóg meer met Twitter te gaan doen. Er worden vieze spelletjes gepleegd. De EU is via de DSA wetgeving, ook al bezig om Twitter aan te pakken wegens te weinig moderatie. Vrijheid van meningsuiting is niet meer van deze tijd. Waar blijft de nieuwe Theo van Gogh die korte metten maakt met het regime Rutte, de EU én NGO’s?


WEER & KLIMAAT
NGO Milieudefensie daagt de ING bank voor de rechter omdat ze de invloedrijkste bankier van de klimaatcrisis is en het meeste CO2 uitstoot. Maar dat kan toch niet zult u denken. Een bank dat het meeste CO2 uitstoot? Nog meer dan Zweden? Dat kan toch niet? Klopt, want het zijn hun cliënten die dat doen. Dus een bank wordt verantwoordelijk gehouden voor de uitstoot die hun cliënten doen? Het moet toch niet gekker worden, denk ik maar zo. Maar dat is het wel. Werkgevers met meer dan 100 mensen in dienst moeten binnenkort ook hun CO2 uitstoot opgeven aan de staat. We komen meer en meer in een controle maatschappij terecht. De oplossing? Niet meedoen. Dus dat betekent dat we deze graf NGO de nek om moeten draaien. U zult dus uw giften aan dit soort idiote NGO’s als Milieudefensie moeten stopzetten. Pas dan is het klaar. Deze NGO’s zijn op niets anders uit dan uw geld. Dus ook hier wordt een nieuw soort verdienmodel toegepast.
En het erge komt nog: door dit soort acties wordt de energie in Nederland nog duurder en de afgeleide producten ook. Dus wéér een prijsverhoging ligt in het verschiet. We zullen als burgers actief moeten ingrijpen om deze idioten nog te kunnen stoppen.

In sommige delen van Canada en de VS wordt het deze week erg koud: soms wel -50 graden Celsius. Waar is de opwarming van de Aarde gebleven? Die hebben ze maar omgedoopt tot de algemene naam Klimaatverandering.

In Spanje is er veel sneeuw gevallen. Zo veel, dat het leger ingesneeuwde automobilisten moest helpen. Wat een extreem weer toch. De Klimaatgekkies zullen wel weer moord en brand schreeuwen over de klimaatverandering. Eerst was het te warm, nu te koud. Dit weer hadden de weer & klimaatwetenschappers dan ook niet verwacht, denk ik. Ik heb steeds meer het gevoel dat ze het zelf ook allemaal niet meer weten. Het weer (en klimaat) laat zich niet door de mens sturen.

De ijskap van Groenland verloor in 40 jaar tijd een gebied bijna zo groot als Noord Brabant, staat er te lezen op nu.nl. Je zou er meteen van schrikken, toch? Maar als je dan even doordenkt, dan is 40 jaar best wel veel tijd en ga ik ook nog even Google Maps raadplegen. Hoe groot is Groenland eigenlijk? Nou, vele malen groter dan Nederland. En dus valt Noord Brabant in het niet. De Nu.nl typmutsen hebben dit bericht klakkeloos overgenomen van een persbureau en waarschijnlijk het aantal vierkant kilometers omgezet naar een deel van een provincie om het nog groter te laten lijken en de lezers angst in te boezemen. Zie het plaatje hieronder en trek uw conclusie. Groenland vs Nederland (sterretje rechtsonder). Mijn conclusie: er is niets aan de hand, mensen. Doorlopen. Wat een b*llshit artikel is dit weer. Dat vinden veel Nujij’ers trouwens ook. En dat zegt wat.


CORONA
Neuroloog Jan Bonte komt met onthullend nieuws:Het grootste medische schandaal ooit in wording…“.
Het gaat over de Gen toxiciteit die is ontstaan bij het toepassen van de mRNA Corona vaccins. Lees het korte artikel van Jan Bonte maar eens. Zou het grote aantal (turbo) kankergevallen of andere, rare (auto) immuunziekten bij (jonge) mensen kunnen verklaren? Het speelt wereldwijd.

Onderzoekers in China hebben een nieuwe, dodelijke en zelf vervaardigde Corona mutant getest op muizen. Die stierven allemaal aan het laboratorium virus. Dit soort testen op dieren zijn in mijn ogen één van de grootste misdaden die je als mens kunt plegen. Het Coronavirus is continue aangepast om als biologisch wapen te dienen. Het behoort tot de grootste misdaden tegen de dieren en menselijkheid die ik mij maar voor kan stellen. Dit soort ‘wetenschappers‘ horen vroeg of laat bij iemand verantwoording af te leggen voor hun misdaden, toch?

Er zijn op “X” ook berichten verschenen die korte metten maken met de zoönose theorie. SarsCov2 is gewoon in een lab geüpgraded van een ander Sars-Cov virus en (per ongeluk) vrijgelaten. De bewijzen stapelen zich op. Op de website van Maurice de Hond wordt het allemaal wat duidelijker.

Uit de oude doos: het discrimineren (en bedreigen!) van de ongevaccineerden in 2021, toen de vaccinaties begonnen en de coronapas werd ingevoerd om verdere infecties (zogenaamd) te voorkomen. De gevaccineerden mochten alles doen, de ongevaccineerden werden weggestuurd bij dierentuinen, restaurants, etc. En dat terwijl allang bekend was dat de vaccinaties infecties NIET tegenhielden. Dus ook gevaccineerden konden het virus doorgeven! Die coronapas was al overbodig nog voor de invoering. Het regime wist dit dondersgoed, maar ging toch door met de pas. Ook hier een misdaad tegen de menselijkheid. Mijn bloed kookt als ik al deze berichten weer eens doorlees. Ik ben zéér voor vrijheid van meningsuiting, maar de grens is oproepen tot geweld. Een aantal van de berichten roepen op tot zelfs het doodschieten of vergassen van ongevaccineerden. Er is nooit iemand voor opgepakt. Maar toen je kritiek had op de coronamaatregelen en opriep om als eenling een kopje koffie te gaan drinken bij een verboden demonstratie, werd je voor opruiing gearresteerd.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS – MIDDEN OOSTEN
De weg naar de Vierde Wereldoorlog is weer een stukje dichterbij gekomen. Iran heeft militante doelen in Pakistan gebombardeerd. Pakistan heeft een militaire reactie gegeven aan Iran. In dit artikel wordt één en ander verder uitgewerkt. Ik heb géén zin om mij erin te verdiepen, maar ik vermoed dat deze spanningen in het Midden Oosten wel eens het brandende lont in het kruitvat kunnen zijn. Vergeet niet: Pakistan heeft kernwapens, Iran (nog) niet. Maar Iran heeft wel een sterk leger. Een clash zal uitmonden in groot geweld in het Midden Oosten waarvan ik denk dat de daaruit voortkomende escalatie diverse reacties bij de overige grootmachten zullen losmaken in de wereld. De kans op een Wereldoorlog is na vandaag weer verder toegenomen, denk ik. Voor het Westen zal dit ook economische klappen gaan geven. Energie zal weer duurder gaan worden. En daardoor alle andere afgeleide producten ook. Dus toenemende inflatie bij een hoge rente én de roep om een oorlogseconomie te gaan draaien is een mix van dodelijke ingrediënten. De situatie in de gehele wereld is, langzaam maar zeker, aan het escaleren.
Ondertussen roept een generaal van de NAVO de samenlevingen in landen op om rekening te houden dat ze het ‘onverwachte moeten gaan verwachten‘. Oftewel: het volk moet warmdraaien voor een oorlogseconomie en dramatische veranderingen in hun levens. Maar, we zijn er dit keer allemaal bij. Het nieuws is openbaar, en toch zal de ellende voor velen onverwacht komen, denk ik maar zo. Ik heb mij er al bij neergelegd. Het is Game Over. Maar ik weet niet of de grote ellende binnen 1 jaar of binnen 10 jaar zal beginnen. Ik weet natuurlijk wél van de 2030 Agenda. De zogenaamde SDG doelen zouden ons een veilig, vredig en duurzaam leven beloven, maar in de praktijk zal dat oorlog, onderdrukking en verderf zijn.

Rusland claimt terreinwinst op Oekraïne. Ik weet niet of deze oorlog nog lang gaat duren. Als Rusland, net als Israël, met de botte bijl had geopereerd, dan hadden ze allang gewonnen, denk ik. De kwaadaardige Putin doet nog enigszins zijn best om burgers te sparen, maar de behoedzaamheid zal steeds vaker plaats gaan maken voor grof geweld. Het Westen heeft met de proxyoorlog de overgave van Oekraïne uit weten te stellen, maar tegen welke prijs? De Westerse economie staat op omvallen en draait nu op oorlogsmode, de inflatie is niet onder controle én de staatsschulden nemen alleen maar toe. Wij, de burgers zullen uiteindelijk de hoofdprijs gaan betalen: onze veiligheid én vrijheid die ernstig in gevaar is.

De NAVO is bezig de grootste militaire oefeningen uit te voeren sinds de Koude oorlog. Dat zegt mij genoeg. De geesten worden rijp gemaakt om een grootschalig conflict uit te gaan vechten. De vraag is wie als eerste het lont in het kruitvat zal gooien. China, Rusland of een Westers land?


ECONOMIE
Verhuurders zetten massaal hun huis te koop. De regeltjes van Hugo de Jonge werken steeds meer averechts en tarten de verhuurders. Het gevolg is ook nog eens dat de huurprijzen in de vrije markt steeds maar meer blijven stijgen.

De Amerikaanse shutdown is weer eens nét voorkomen. Voor mijn gevoel zijn er steeds meer dreigende shutdowns de laatste jaren. Dat komt omdat de Amerikaanse staatskas steeds eerder leeg dreigt te raken. Amerika staat op de rand van faillissement. Vele mensen zullen het niet zien aankomen en zijn niet voorbereid.


KIJK EN LEESTIPS
V for Valentine – Dodelijke Diarree uit Davos | #143.
Blckbx today #264: Finale boerenprotest Berlijn | Nederland in oorlog met Jemen? | Aftrap WEF Davos 2024.
Blckbx today #265: VVD steunt spreidingswet | Recordhoogte huurprijzen | WEF ’24 dag 3 in Davos.
Blckbx today #266: David Icke over globalisme | NAVO in oorlogsmodus | WEF ’24 laatste dag.
Weekoverzicht met Jeroen en Willem – Week 3 – 2024.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts