BERICHTEN VAN WEEK 2 – 08/01/2024

Trots op de boeren!


BINNENLAND & ALGEMEEN
Het was in de nacht van zondag op maandag onrustig in de regio Rotterdam. Totaal vonden er 5 explosies plaats. Deze explosies zijn géén kattenkwaad. Er zit iets achter. Feit is dat deze explosies steeds meer voorkomen. Het lijkt wel of onze maatschappij langzaam maar zeker uit elkaar valt. En dat is helaas ook zo. Het Westen is, net als de Titanic, onherstelbaar beschadigd en is bezig ten onder te gaan.

Vorige week gesteggel tussen Pepsico en een grote Franse supermarktketen, nu in Nederland gesteggel tussen Coca Cola, Haribo en de Jumbo. En dit is nog maar het begin. Producten worden duurder en schaarser. En dat is ook de bedoeling van de kwade elite die achter de schermen ons land kapot aan het maken zijn.

KRO-NCRC stopt per direct met “X” vanwege de beledigende en racistische opmerkingen richting Akwasi. Prima, rot maar op denk ik dan. Weer minder nepnieuws op “X”. En ja, ik keur die beledigende en racistische opmerkingen niet goed en vind ze verwerpelijk, net zoals de opmerkingen van Akwasi over Zwarte Piet die hij wel even in zijn bek zou schoppen. Deze meneer is niet goed bij zijn hoofd en heeft al meerdere bedreigingen geuit naar mensen. En ook veroorzaakt hij steeds meer polarisatie in onze maatschappij. Kijk maar eens naar dit bericht van hem.
Het is jammer dat in deze tijd géén plaats meer is voor een scherp debat. Alles moet meteen met beledigingen en geweld opgelost worden. Uiteindelijk verliezen we alle vrijheden die er zijn en gaan we als maatschappij ten onder aan wantrouwen, angst en haat.
UPDATE – De mainstream media melden massaal dat Twitter “X” op INSTORTEN staat. Ik heb nog nooit zulke onzin gehoord. “X” op instorten omdat een paar Nederlandse Linkse rakkers of omroepen het platform verlaten? Ha, ha. Wat een bullshit. JA, “X” is zeker niet perfect en is al de helft van zijn beurswaarde kwijt, maar gaat zeker niet ten onder aan die paar linkse mensen die hun account opzeggen. Voor mij is “X” nog één van de weinige bekende Social Media waar weinig tot géén censuur is. En daarom lees ik het graag.

Islambasher en Pegida voorman E. Wagensveld probeerde een Koran te verbranden in Arnhem. Dit werd hem echter onmogelijk gemaakt door tegendemonstranten. Wagensveld raakte, net als 3 politieagenten gewond bij zijn protest. En helaas krijgt hij dus volgens sommigen gelijk met zijn protest. Want zijn tegenstanders probeerden hem met alle geweld wat aan te doen. Ik weet zeker dat, als er géén politie bij was geweest, hij doodgeschopt zou zijn geweest. En dat is nu precies het probleem met de Islam, of Fatwa’s, die dit soort geweld goedkeuren of zelfs eisen. Ik ben blij dat ik géén enkele religie aanhang. Ik heb niets met religies. Gelukkig geloof ik wel in Aliens, de Zon én de goedheid van de mens. Ik hoop dat we als mensen, religieonafhankelijk, met elkaar kunnen blijven communiceren en leven op deze mooie Aarde.
Ik vind het trouwens niet nodig en wenselijk om geloofsboeken te verbranden, maar vanuit mijn principe vind ik dat zoiets niet verboden mag worden. Bij protesten moet je anderen immers kunnen provoceren, op een geweldloze manier, natuurlijk.
UPDATE – K7, de samenwerkende Moskeekoepels, komen met een stappenplan waarbij burgemeesters demonstraties zouden moeten gaan verbieden, waarbij geloofsboeken worden verbrand. Nou, hier gaat het al fout. Een demonstratie verbieden nog voordat er enig boek wordt verbrand, dat kan juridisch helemaal niet, denk ik zo maar. Demonstratierecht is een mensenrecht. En zeker een eenmansdemonstratie (dus één iemand die een boek verbrand) is niet tegen te houden, want zo’n demonstratie hoeft niet eens aangemeld te worden. Ik denk dat de Moskeeën beter tegen hun gelovigen kunnen zeggen dat het in Nederland niet is verboden om een (geloof)boek in de brand te steken tijdens een demonstratie en dat geweld tegen dat soort protesten strafbaar is en niet getolereerd wordt. Dát moeten ze uitstralen. Mensen die een cultuur aanhangen die niet kan of wil aansluiten bij onze Westerse cultuur, kunnen beter hun biezen pakken en teruggaan naar hun eigen land met eigen cultuur waar bijvoorbeeld de Sharia wetgeving korte metten maakt met dit soort praktijken. Want dát is wat ze willen, toch? Als ik bijvoorbeeld in een land zou wonen waar frisdrank verboden zou gaan worden, dan zou ik meteen terugkeren naar het ‘fijne’ Nederland. Ik noem maar wat. Ook ik heb grenzen. Maar ik ga mijn mening, geloof of religie niet met geweld opdringen aan anderen. Nee, ik neem mijn verlies en ik ga terug naar mijn eigen land of emigreer naar een land waar mijn soort cultuur overheerst. Maar wat als in mijn eigen land, Nederland, frisdrank verboden zou worden? Wat dan? Tja, dan moet ik er even over nadenken en kom ik tot de conclusie dat ons land bezet gebied is. Dan kan ik vechten protesteren of weggaan. Maar ik denk dat zoiets niet mogelijk is in een land met de Westerse cultuur. Wel dat ze hogere belasting heffen op producten met suiker. Dat dan weer wel.

Theo van Gogh is al bijna 20 jaar dood. Ongelofelijk hoe snel de tijd is gegaan. Hij nam helemaal géén blad voor de mond. Ik vond hem toen maar een blaaskaak. Maar nu ben ik trots op deze man. Hij durfde alles te zeggen en hij durfde ook te beledigen. Dat is iets wat ik bijna nooit doe, maar bij echte vrijheid van meningsuiting hoort ook het recht om te kunnen beledigen. Paul Haenen (Dominee Gremdaat) was het daar vroeger ook mee eens, zie deze boodschap over kwetsen maar eens (dit is een tweede versie, de eerste versie had wat schoonheidsfoutjes). Echter, nu denkt hij zo niet meer, denk ik. En bij mij is het precies andersom. Voor mij is vrijheid van meningsuiting onbeperkt, de grens is haat maar vooral fysiek geweld. Zodra er mensen gewond raken zoals in het bericht hierboven, is die grens zeker overschreden.

De Klimaatgekkies van XR en Greenpeace die een tijd geleden Schiphol binnendrongen, worden niet vervolgd wegens fouten met de identificatie. Blijkbaar werden ze allemaal vrijgelaten zonder de echtheid van hun ID kaart of identiteit te checken. Later kregen wildvreemde mensen een brief in hun bus om voor de rechter te verschijnen, maar deze mensen hadden niets met de actie te maken. En daardoor is dus alles geseponeerd. Nu ben ik vrij vergevingsgezind, maar in dit geval dienen meerdere koppen te rollen. WTF is hier gebeurd? De marechaussee had deze klimaat(terroristen) net zo lang vast moeten houden totdat 100 procent was aangetoond wie hij of zij was. En dat is dus (met opzet?) nagelaten. Ik heb steeds meer het gevoel dat deze XR terroristen van hogerhand beschermd worden. Als dat zo is, dan is Nederland ‘Under Siege‘ en is ons land en cultuur in groot gevaar.
Ik heb toen zelfs nog gezegd dat de politie en marechaussee op deze lui hadden kunnen schieten. Want een vliegveld binnendringen is één van de grootste gevaren dat voort kan vloeien uit een daad van terrorisme.

Steeds meer grote steden in Nederland weren auto’s uit de binnenstad. Hans van Tellingen (Retail expert), maakt zich daar ernstige zorgen over en stelt voor om zulk auto onvriendelijk beleid niet in gang te zetten. Het kan nu nog gestopt worden. Hij zal waarschijnlijk ook doelen op de C40- en 15 minuten steden.


BUITENLAND
De asielcrisis in Nederland komt voor een groot deel doordat mensen hun kinderen vanuit het buitenland alvast vooruit sturen naar Nederland. Gezinshereniging is daarna niet meer te voorkomen. Die buitenlanders doen alles om ons land te destabiliseren. Er is, voor nu, maar één oplossing, denk ik: grenzen dicht. Mijn hart huilt erom. Zeker als je kinderen moet terugsturen. Maar deze kinderen zijn wellicht blijer als ze weer in hun eigen land terug zijn.

Duitse boeren en truckers hebben deze week heftige protesten en blokkades uitgevoerd. Massaal waren ze aanwezig. De Nederlandse mainstream media? Die heeft er maar weinig over gerapporteerd.


POLITIEK
Eén of andere milieu NGO wil dat de renovatie van het Binnenhof wordt stilgelegd en stapt naar de rechter. Volgens deze NGO is er géén milieuvergunning aangevraagd voor die renovatie. Ik heb al een pleurishekel aan bijna alle NGO’s, maar dit soort milieu stichtingen zouden wat mij betreft géén plaats moeten hebben in onze maatschappij.
Ik snap dat vergunningen nodig zijn in veel gevallen. Maar hier gaat het om die nietszeggende stikstofuitstoot (die helemaal geen rol speelt).

De leegloop van het regime gaat maar door. Voldemort, eh, minister Kuijpers heeft per direct zijn ontslag bij de Koning ingediend en gaat, na Kaag en Hoekstra, ook naar het buitenland. Vlak vóór dat de rechter uitspraak deed inzake de sluiting van ziekenhuizen met kinderhartchirurgie. De rechter heeft sluiting en/of concentratie daarvan opgeschort. En dat is goed nieuws voor de ouders en kinderen, denk ik.


WEER & KLIMAAT
In Nederland is het op dit moment koud en nog natter dan nat, maar toch wordt er al gezeurd over een mogelijke hete en droge zomer. Sterker nog: klimaatexperts achten hittegolven van boven de 50 graden Celsius mogelijk in Europa! Dit alles om de mensen maar angstig te houden wat betreft het klimaat. Ik blijf erbij dat de mens er weinig tot niets aan kan doen. De zon en vulkanen zijn de grootste oorzaak van klimaatveranderingen. Mensen halen ook vaak de begrippen weer, milieu en klimaat door elkaar heen.

Maurice de Hond heeft op zijn website een artikel gezet dat gaat over de vermeende zeespiegelstijging. Hij gaat in op de kwaliteit van de data en komt met bronnen en bewijzen dat de bewering dat de zeespiegelstijging sneller stijgt dan 30 jaar geleden, boterzacht is. Ook hier weer kloppen de modellen en rekenregels niet. Kortom: er is niets aan de hand, mensen. Doorlopen!


CORONA
Langzaam maar zeker valt het gehele Corona imperium steeds verder in elkaar. Steeds meer politici verlaten de politiek en vluchten het land uit maar er gebeuren ook in het buitenland hele interessante zaken. Neem Faucci (Dat was de belangrijkste adviseur coronamaatregelen van de VS). Deze man heeft tijdens een hoorzitting gezegd dat de lableak theorie inderdaad géén complottheorie was én dat de 1.5 meter regel NIET wetenschappelijk bewezen was. Daarmee zijn de meeste coronamaatregelen dus achteraf ongeldig en de bijbehorende boetes ook. De beerput gaat steeds verder open. Alles wat ik er over geschreven heb, zal uitkomen of is inmiddels uitgekomen. De wappies hadden en hebben gelijk.

In Japan meldt de “Japan Vaccine Study Group” “ONGEËVENEERDE BIJWERKINGEN” van de coronavaccinaties. Ik denk dat deze studiegroep niet van de overheid is, maar een soort van onafhankelijke onderzoeksgroep is. De beerput gaat in ieder geval langzaam maar zeker open, want er komt steeds meer aandacht voor onverklaarbare ziektes en sterfgevallen. Waar Nederland de beerput dicht probeert te houden, gaan de ogen in het buitenland dus langzaam maar zeker open. Er komt een dag dat er een wereldwijd persbericht komt omtrent deze ‘vaccinaties’ gifspuiten. En daarna komen er hopelijk internationale tribunalen die de mensenrechtenschendingen tijdens het Coronatijdperk laat evalueren én de schuldigen laat aanhouden.

Ondertussen wordt er nepnieuws geplaatst door de mainstream media betreffende toedienen van het middel hydroxychloroquine tijdens het Coronatijdperk. Daar wordt nu van gezegd dat er honderden of duizenden mensen overleden aan zijn. Onderzoeken hebben echter in het verleden aangetoond dat dit bullshit is. Neuroloog Jan Bonte legt het even uit.

Een ander soort nepnieuws: de OVERSTERFTE in Nederland. Die wordt door de RIVM en CBS witgewassen door nieuwe rekenregels. Maar daar trapt u niet in, toch? Hier uitleg en de echte cijfers door Herman Steigstra.
Website echte oversterfte: https://sterftemonitor.nl/


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
We kunnen Jemen ook op gaan nemen in het oorlogslijstje. De Houthi’s tarten het Westen met aanvallen om hun steun aan de Palestijnen kracht te geven. Ik denk dat er iets anders aan de hand is. Jemen is al lang onstabiel. Als je Jemen beheerst, beheers je namelijk ook de belangrijke zeehandelsroute van de Rode Zee. Het zou mij niets verbazen als het dáár om gaat.
UPDATE – Inmiddels heeft het Westen Jemen aangevallen. Ook Nederland gaf steun via een stafofficier. De Tweede Kamer is woedend omdat die niet zijn ingelicht. Het regime heeft gezegd dat inlichten niet nodig was omdat Nederland niet militair betrokken is.


ECONOMIE
In Duitsland moet het regime meer belasting ophalen en dus gaat de BTW voor eten en drinken bij restaurants omhoog naar 19 procent. Dat komt hard aan voor de ondernemers én klanten. Een schnitzel van 40 Euro. Ik vind het niet meer normaal. Of een grote patat met drinken en saus voor zo’n 10 Euro. Het is echt belachelijk.
Nee, we komen hier niet meer vanaf. De prijzen zullen blijven stijgen. De economie in Nederland en landen om ons heen is op hol aan het slaan. In Nederland stoppen steeds meer retailers met hun bedrijf en daardoor komt er steeds meer leegstand waardoor mensen vervolgens winkels ook steeds meer gaan mijden.

De boodschappen blijven duur (en gaan nog steeds duurder worden, voorspel ik). De verborgen inflatie is één van de oorzaken, maar ook de belastingen op suikerhoudende dranken én grondstoffentekorten zijn belangrijke oorzaken. Hier een voorbeeld van een bizar groot prijsverschil.

Hier een korte video van economisch onderzoeksjournalist Arno Wellens die even snel uitlegt welk bedrag 25 jaar EU lidmaatschap Nederland heeft gekost. Mensen die blijven volhouden dat de EU ons welvaart heeft gebracht zijn echt compleet gek in hun hoofd, vind ik. Elke dag ondervinden we wat de EU ons kost. En nu gaat het steeds sneller. Ik ben benieuwd naar uw en mijn koopkracht in 2024/2025! Ik vrees een rampspoed.

Het aantal hypotheken blijft ook maar dalen. Er zijn gewoon te weinig betaalbare huizen die te koop staan. Hugo de Jonge heeft het ook hier voor elkaar. Zijn wanbeleid heeft de huizenmarkt kapot gemaakt. En deze l*l wil ook minister blijven óf burgemeester van Rotterdam worden. Nou, dan kunnen we die stad ook weer verder afschrijven. Er is al een petitie gestart om eerst een antecedenten onderzoek te doen naar hem, ha, ha.


KIJK EN LEESTIPS
Weekoverzicht met Jeroen en Willem – Week 2 – 2024
blckbx today #261: Epstein namenlijst | Massale boerenprotesten Duitsland | Gevolgen BRICS-uitbreiding
blckbx today #262: HCQ in opspraak | Witwasoperatie oversterfte | ‘Media: einde X (Twitter) nabij’
blckbx today #263: Genocidezaak tegen Israël | Vooruitblik Davos 2024 | Kettingreactie boerenprotest DE
2024: ZET JE SCHRAP – DE JENSEN SHOW #608
Website echte oversterfte: https://sterftemonitor.nl/

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts