BERICHTEN VAN WEEK 41 – 09/10/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Het gasverbruik is in Nederland per inwoner terug op het niveau van 1970. Dat is mooi zult u denken. Ja, er is winst. Een groot deel komt door de betere isolatiemethoden. Waar ik mij echter zorgen om maak is dat een ander groot deel van deze terugval in verbruik bestaat uit mensen zoals ik die de verwarming helemaal niet meer aanzetten. Ik kan het hebben, want ik woon alleen en ik verwarm één kamer elektrisch. Maar veel mensen kunnen helemaal géén gas meer betalen en verwarmen ook niet elektrisch. Dus of dit bericht nu zo positief klinkt, betwijfel ik ten zeerste. En het gaat nog erger worden, want de Europese gasprijzen stijgen alweer.
UPDATE – Een paar dagen later zijn de gasprijzen wéér hoger geworden.

Volgens een artikel uit het medisch vakblad BMJ zijn chips en roomijs, maar ook worstjes en frisdrank, nét zo verslavend als cocaïne en heroïne. Het geeft een lading Dopamine af die vervolgens snel afbreekt en een gevoel van hunkeren geeft. Het zal allemaal best, maar dit artikel is weer een opmaat voor bemoeienis met mensen hun dagelijkse bezigheden. Voor mij is de boodschap van dit artikel echter dat de wetenschappers pleitten voor een waarschuwingslabel op producten zoals chips, worstjes, roomijs en frisdrank. Net zoals bij sigaretten, dus. Ik zie het al voor me: de ongezonde, bewerkte producten gaan over een tijd in afgesloten vitrines zodat de klant moeite moet doen om bijvoorbeeld een pak roomijs te krijgen. En natuurlijk worden de verpakkingen van dit soort producten sober gemaakt en wellicht komen er dus ook waarschuwingsstickers op. Moet vanuit de EU zal het antwoord zijn op vragen. Ik hoop dat het volk deze toekomstige waanzin zal keren.

Afbeelding gegenereerd met Bing AI.


BINNENLAND
Zo’n 5000 gezinnen die het ergste gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire, wachten nog steeds op actie vanuit het regime Rutte. Hiermee is aangetoond dat Rutte (VVD) zijn reet afveegt met mensenrechten. Dit schorem moet nu toch echt eens een keer worden aangehouden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Vergeet niet dat de ergste gedupeerden kampen met trauma’s, enorme financiële schulden, zelfmoord gedachten en incomplete gezinnen omdat hun kind(eren) zijn weggehaald door instanties. Dát zou uw politieke keuze ernstig moeten beïnvloeden op 22 november aanstaande. Maar voor de meeste mensen geldt dat gedane zaken géén keer nemen. Het leven gaat immers door. Totdat het regime op een dag voor úw deur staat. Ik schrijf vaak alsof we al in een dictatuur leven. Dat is zeker (nog) niet zo, maar onze democratie en vrijheden zijn sinds het Coronatijdperk ernstig aangetast en de economische crisis die zich (langzaam maar zeker) steeds verder aan het uitbreiden is, zullen onze normen, waarden en onze vrijheden ernstig op de proef gaan stellen.

Utrecht heeft vergunningen voor grote muziekfestivals geweigerd. Maar: deze festivals zijn al geweest! Ha, ha, zult u denken. Wat dom. Twee Stichtingen (NGO’s), de Utrechtse Stichting tegen Geluidsoverlast en de Utrechtse Bomenstichting hebben (achteraf) geklaagd en gelijk gekregen. Nou, ik denk dat de gemeente heus wel wist dat de geluidsnormeringen van deze festivals de limieten zouden overschrijden, maar dat ze gewoonweg gedoogd zijn. Echter vanaf nu zullen er géén grote festivals meer plaats vinden in Utrecht, want dit soort NGO’s zullen blijven klagen en ze krijgen daarbij alle ruimte van het lokale bestuur om hun beklag te doen. En zo worden alle leuke dingen langzaam maar zeker van de burgers afgepakt. Het wordt tijd dat u als burger zaken in eigen hand neemt en dit soort Stichtingen NIET meer steunt en alle giften daaraan stopzet.

De boeren moeten uiterlijk 15 oktober hun aardappelen gaan oogsten om een ‘boete’ te voorkomen. Als ze dat namelijk niet doen, worden ze bij de volgende keer in uitstoot gekort en mogen ze minder aardappelen poten. Ik heb het er al eerder over gehad. Het regime bemoeit zich met alles. Deze bemoeienis heeft te maken met de kwaliteit van het grondwater. Ook hier zullen wel weer computermodellen hebben uitgerekend wat de beste poot- en oogsttijd voor aardappelen is. Maar de boeren geven aan dat ze minstens nog 3 weken extra nodig moeten hebben. Hoe lang pikken de boeren dit nog? Em hoe lang pikken wij dit als burgers nog? Men weet vaak niet wat er speelt, maar dat vind ik géén goed excuus. Het regime gaat in de toekomst ook steeds meer met uw leven bemoeien, namelijk via NGO’s. Die zullen wetgeving gaan bepalen op het gebied van eten, drinken, roken en drugsgebruik. Ook hier geldt: 22 november is de laatste kans om nog wat te sturen in dit soort beleid.
Het gevolg van de teel- en oogsttijden die het regime heeft opgesteld? Kleinere aardappelen, minder opbrengst en dus kleinere & duurdere friet! En niet alleen de teel- en oogsttijden worden door het regime bepaalt, nee volgens mij zijn ze ook druk bezig met zogenaamde teellijsten. Daarop staat wat de boer mag verbouwen. Zo wil het regime het gebruik van bestrijdingsmiddelen aanpakken én de vruchtbaarheid van de grond waarborgen. Maar als we kijken naar de jaren 80, dan ging toch ook alles goed? De zure regen van toen had te maken met de uitstoot van uitlaatgassen en industrie. Die is tegenwoordig vele malen minder. Zure regen kennen we niet meer. Dus laat de boer lekker boeren, dan komt alles goed met onze voedselvoorziening. En ja, minder bestrijdingsmiddelen zijn gewenst. En zeker als we kijken naar dat Roundup van Bayer (voorheen van Monsanto), dat is echt tuig. Maar ook dat is nog steeds niet verboden voor de professionele teelt, wel voor particulieren. Ik weet bijna zeker dat als Roundup vergoed van de akkers verdwijnt, onze insecten ‘ineens’ weer zullen gedijen.

Wellicht wordt het binnenkort mogelijk voor het OM en Justitie om gesprekken met advocaten én cliënten in de gevangenis op te nemen of af te luisteren. Daarvoor is nieuwe wetgeving voor het gevangeniswezen in de maak. De VVD is natuurlijk voor. Die eikels begrijpen niet dat mensenrechten ook gelden in de gevangenis. Alleen omdat de advocaat van Taghi informatie heeft doorgespeeld, wil de VVD deze wetgeving doordrukken. Dat is typisch iets voor Nederland en de VVD. Er is een relatief klein geval en direct moet de grote massa daarvan de gevolgen ondervinden. Ik vind de gesprekken tussen advocaat en client geheim, altijd! En dat moet ook zo blijven. Als dat doorbroken wordt is de basis voor de rechten van mensen in de gevangenis weg. Een NO GO dus.

Clown Hugo de Jonge deed vorige week in een debat nog zo raar tegen het FvD die een referendumwet inbrachten om een wantrouwige en corrupte overheid een halt toe te kunnen roepen. Echter nu zie ik een bericht van het AD waarin staat dat de geheime dienst straks alle e-mails van hele wijken kunnen onderscheppen en lezen. Het kan en het mag staat er in het premium bericht. En zo worden complotten waarheid. We komen steeds dichter bij een totalitaire staat terecht. Ik ben blij dat ik mijn website én e-mail onder mijn eigen beheer heb genomen. Dat wil niet zeggen dat ik niet afgeluisterd kan worden. Echter ik kan nu wel zelf zaken goed in de gaten houden en in ieder geval eventuele backdoors vanuit het regime beter tegenhouden. Er komt een tijd dat het regime alles van u in kaart wil brengen en daarop ook actie gaat voeren. Vandaar dat een sociaal kredietsysteem er zeker aan zal komen. Het was al bijna zo ver, maar gelukkig te opportuun om het in te voeren tijdens het Coronatijdperk. De komst van Omicron verhinderde de uitrol van de voorloper van dat systeem in de vorm van de Coronapas. Echter, de komende tijd zal wetgeving worden voorbereid om alsnog een sociaal kredietsysteem in te brengen. Hetzelfde gebeurt met die wet dat de content van uw sociale media altijd wil screenen op illegale zaken door een soort virusscanner in de APP te integreren, die afbeeldingen of documenten waarvan de AI vindt dat het illegale content zou kunnen bevatten, doorstuurt naar een nieuw op te richten EU instantie voor controle. Die wet is een paar jaar geleden afgeketst want te controversieel, maar nu komt die wet gewoon weer op de EU agenda. Vroeg of laat komt de boemerang dus gewoon terug. En de meeste burgers vinden dat prima, want de kinderen moeten beschermd worden tegen terrorisme en onzedelijke zaken, toch? Echter daarna wordt het screeningsysteem uitgebouwd en is permanente controle van elke burger een feit.


POLITIEK
Nu.nl heeft een artikel met het toenemend personeelstekort en dat de politiek haar vingers daar niet aan wil branden. Nu.nl heeft het over arbeidsmigratie en deeltijdwerkers. Hiermee doelen ze dat deze mensen moeten worden ingezet om het personeelstekort op te vangen voor bijvoorbeeld onderwijs en dergelijke. Maar Nu.nl zit er weer eens helemaal naast. Want het personeelstekort zal in het eerste kwartaal van 2024 wellicht niet meer bestaan, want dan is er een personeelsoverschot e.g. massale werkloosheid. We gaan het zien. De vooruitzichten zijn naar mijn inziens niet best…

Elon Musk heeft een brief ontvangen vanuit Eurocommissaris Thierry Breton waarin hij wordt gewaarschuwd dat er teveel nepnieuws op Twitter (“X’) verspreidt wordt. Tweakers gaat er wat uitgebreider op in. Hier ziet u nu de uitwerking van de Censuurwet (zoals ik het noem). Want desinformatie van nu is soms de waarheid in de toekomst (of andersom). Dus daarom ben ik tegen elke vorm van censuur. Breton heeft trouwens zelf ook desinformatie verspreidt, door te stellen dat alle geldkranen vanuit de EU naar de Palestijnen zouden worden dichtgedraaid. Maar dat bleek absoluut niet waar. En in de Azijnbode staat een opinie artikel over de desinformatie die de EU verspreidt op “X” om burgers vóór een nieuwe wet te laten zijn die al uw content op uw social media scant voordat het wordt verstuurd. 1984 is akelig dichtbij. Echt waar.
Wie betaalt trouwens de factcheckers die iets als nepnieuws bestempelen?


BUITENLAND
President Biden is twee dagen verhoord aangaande de geheime documenten die op zijn woon/werk locaties werden gevonden. Deze stamden af in zijn tijd als vicepresident. Trump wordt ervoor vervolgd, Biden wordt juridisch geen voet dwarsgezeten. Ik vind dit meten met twee maten. Trump willen ze natuurlijk niet nog een termijn als president, want dan wordt het de Deep State lastig gemaakt.

Tussen Finland en Estland is een pijpleiding en telecomkabel beschadigd geraakt. Finland vermoedt dat de beschadiging is veroorzaakt door een ‘activiteit van buitenaf’. De oorzaak is echter nog onduidelijk. Ik vermoed dat een groot land of grote organisatie bezig is met het verstoren van de energievoorzieningen én communicatie van Westerse landen. En ik vermoed ook dat de oorzaak gezocht moet worden in onze eigen gelederen, dit om ondermijning te veroorzaken. Maar dat is slechts een vermoeden.


KLIMAAT
Het KNMI heeft de modellen geleend van het RIVM en is vervolgens tot de conclusie gekomen dat we middenin klimaatveranderingen zitten. Wellicht hebben ze gelijk. Want het klimaat is altijd al in beweging geweest. Nou, laat ik niet sceptisch zijn en de klimaatveranderingen bevestigen. Waar ik mijn vraagtekens bijzet is of deze klimaatveranderingen door de mens zijn veroorzaakt. Daar geloof ik namelijk niet in. Maar de klimaatveranderingen kunnen wel degelijk de mens in haar doen en laten storen. Wat als er een massale volksverhuizing nodig blijkt in de toekomst? Wat dan? Want zo’n scenario sluit ik zeker niet uit. Maar daar kunnen we wellicht op kleine schaal wel wat aan doen. Inzetten op een groene omgeving en goed water management. Echter door de vele oorlogen en conflicten over bijvoorbeeld zoet water is er een impasse ontstaan bij landen waar klimaatproblemen het grootst zijn. De Verenigde Naties kunnen niet veel uitvoeren en zijn de facto wellicht uitgespeeld, ook omdat een aantal grote landen zich als pestkoppen gedragen en via een VETO oplossingen wegstemmen.


CORONA
Met het tekenen van het Pandemische verdrag heeft Nederland zijn soevereiniteit overgedragen aan de World Health Organisation, waar ongekozen leiders hét medisch beleid van Nederland gaan bepalen bij een (fake) pandemie of een andersoortige gezondheidscrisis zoals de klimaatcrisis. Met het getekende verdrag in de hand kunnen ze wellicht in de toekomst Nederlandse burgers in klimaat lockdowns zetten. Complotverhalen zult u denken, maar de coronapas kwam er uiteindelijk ook, ondanks de ontkenning vanuit de politiek. Buitenlandse invloeden hebben de Nederlandse politiek overgenomen. Zie deze korte video over The Pandemic Treaty.

Ik vond een blog van huisarts Jan Vingerhoets betreffende de aankomende Corona booster (alweer!) voor 60+
Hij legt haarfijn uit wat de gevaren zijn en heeft het ook over de onbekende oversterfte die er wereldwijd nog steeds is. Corona is endemisch geworden en is lang niet meer zo gevaarlijk als in het begin. Maar zelfs toen was de sterfte aan corona vergelijkbaar met die van de griep en werden er allerlei mensenrechten ontnemende maatregelen genomen die wetenschappelijk niet waren bewezen. Lees de blog van deze huisarts en informeer uzelf goed, zou ik zeggen.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Zelensky vergelijkt Rusland met Hamas. Ik weet niet wat deze clown bezielt, maar hij doet alles om aandacht te krijgen voor zijn verloren zaak. Hij had 2 jaar geleden Putin op afstand kunnen houden als hij tegen zijn NAVO vriendjes had gezegd dat Oekraïne een bufferzone zou blijven. Maar Zelensky stond onder hoge druk vanuit de VS om Rusland te sarren met tienduizenden doden tot gevolg. Wat mij betreft een ernstige oorlogsmisdaad.

Israël gaat als een beest tekeer in de Gaza. Aan de andere kant zijn er vele ontvoerde Israëliërs waarvan het lot onduidelijk is. Ik wil en kan géén kant kiezen in deze wanzinnige oorlog. Vrede is het beste wat een mens in het leven kan bereiken. Feit is dat Israël mensenrechten schendt door zaken als voedsel, schoon drinkwater en elektriciteit af te sluiten in de Palestijnse gebieden waaronder Gaza. Dat is trouwens verboden volgens de Internationale Rechten van de Mens en zal gaan leiden tot enorme problemen en onlusten. Deze oorlog zal alleen maar tot meer spanningen gaan leiden en zal zeker géén winnaars kennen. Vrede is de weg om te gaan.
UPDATE – Het lijkt er sterk op dat Israël een grondoorlog aan het voorbereiden is. De staat heeft zo’n 400.000 burgers het advies gegeven om te vertrekken. Dit is een goed voorbeeld van een misdaad tegen de menselijkheid. Er is dan ook veel kritiek geuit door andere landen. Ook zijn er beelden gezien waarbij Israël het verboden Witte Fosfor inzet als wapen, dat is ook een oorlogsmisdaad die internationaal bestraft kan worden. Nu.nl heeft het trouwens over miljoenen Palestijnen die gevraagd wordt te vertrekken. Een onmogelijke zaak.
UPDATE – Israël is nog steeds bezig om een brede (grond)aanval voor te bereiden van land, zee en lucht. Is dit de opmaat naar WW4? Het zou zo maar een trigger kunnen zijn. Ik heb het gehad over grote events die aanstaande waren. Nou, dit is er één. Niet dat ik dit had verwacht. Nee, ik dacht meer aan een economisch event. Maar wellicht hangt één en ander samen. Ik moet proberen om objectief te blijven, maar wat Israël gaat doen is van proporties die in de buurt van genocide kunnen gaan komen. Het Palestijnse volk kan nergens naar toe en zou ook niets van het Israëlische leger moeten vrezen, maar de waarheid is anders. Wat als er tienduizenden slachtoffers vallen bij deze aankomende actie vanuit Israël? Hoe zullen buurlanden reageren en hoe reageren landen als Iran, Saudi-Arabië, Libanon, Jordanië, Egypte en andere Moslimlanden als KERNMACHT Pakistan? Dit kan zo maar een lont in het grote kruitvat zijn. Een trigger die andere grote triggers aansteekt. En dan heb ik het nog niet eens over het grote aantal vluchtelingen die met hun overgebleven persoonlijke bezittingen een vluchtplaats zoeken. Het wordt een exodus van ongekende proporties. Ook China en Rusland kunnen in dit conflict meegesleept worden. China kan dit bijvoorbeeld zien als een mogelijkheid om Taiwan verder onder militaire druk te zetten, want de VS zal zich nu meer richten op de hulp aan Israël.
UPDATE – Johan Derksen heeft zich ook weer eens uitgelaten over de gang van zaken in Israël. Hij gaf aan dat de Joden de Palestijnen als honden behandeld hebben en dus wel een beetje gevraagd hebben om een reactie. Later nuanceerde hij en gaf hij aan de Israëlische regering te bedoelen in plaats van de Joden. Ik weet niet zoveel van het Jodendom af. Volgens mij bedoelde Johan de Zionisten. Die willen de staat Israël ten koste van alles behouden en beschermen. De orthodoxe Joden hebben een hele andere mening over de Joodse staat Israël. Maar die zijn tegenwoordig in de minderheid.
Het CIDI geeft aan geen tijd te hebben om aangifte van groepsbelediging te doen tegen Derksen vanwege tijdgebrek. Het CIDI is er altijd om nog méér olie op het vuur te gooien. Deze NGO bestaat zeker uit veel Zionisten?

Rusland bereidt zich voor op oorlog met de NAVO en de Baltische Staten, zo blijkt uit een artikel van de Televaag. Als dat al zo is, dan is Rusland bezig met het voorbereiden van de Vierde Wereldoorlog. Maar dan is het ook een feit dat Rusland zelf zal worden weggevaagd. Dus ik betwijfel of Putin dit soort plannen heeft. Het zou dan niets anders dan een wanhoopsdaad zijn. Maar andersom kan natuurlijk ook. De VS zou de WW4 kunnen plannen, zeker gezien hun aftakelende macht. Daar ben ik eerder bang voor.

Leden van Groen Links en PVDA eisen een rectificatie van de uitspraken die Frans Timmermans en Jesse Klaver deden ná de aanval van Hamas op Israël. Frans Timmermans verafschuwde het geweld maar zei niet dat Israël het recht had op zelfverdediging. Dat heeft Klaver van Groen Links later gezegd. Het leek op een soort één tweetje. Natuurlijk heeft de combinatielijst GL/PVDA veel leden van allochtone afkomst. En die steunen wellicht nu juist weer de Palestijnen en dus indirect ook Hamas. Hoe dan ook, de leden vinden de uitspraken van hun voorman misplaatst en verwachten een meer genuanceerde uitspraak. Maar er zijn ook leden die Frans Timmermans verwijten juist niet genoeg voor Israël op te komen. Ik denk dat hier wel eens interne conflicten over kunnen uitbreken in de lijst GL/PVDA. We zullen het zien de komende tijd.


ECONOMIE
Ondanks dat de economie zich verrassend goed houdt en de inflatie laag blijft, maakt de Nederlandse Bank (DNB) zich grote zorgen over het begrotingsbeleid. Kaag heeft daar een puinhoop van gemaakt, maar er is natuurlijk ook meer aan de hand. Ons economisch systeem is op en slokt steeds meer en meer helikoptergeld op. Geld dat uit het niets gecreëerd wordt. De spaarpot van het regime raakt is leeg, net als die van het volk. Door de koopkrachtvermindering worden de reserves (=spaargeld) steeds vaker aangesproken. De inflatie lijkt laag, maar schijn bedriegt. Door nieuwe rekenregels worden zaken weggemoffeld, want in werkelijkheid is de inflatie géén 0,2 procent maar nog steeds zo’n 9 tot 10 procent. Zie deze video van Madelon praat.
Klaas Knot, president van de Nederlandse Bank (DNB) waarschuwt ook nog eens voor hogere risico’s voor de banken omdat het aantal faillissementen toeneemt. Want deze kunnen banken zomaar in economische disbalans brengen en voor acute problemen zorgen.
UPDATE – Een dag latere lees ik dit bericht dat de economische groei in Nederland en andere Europese landen tot stilstand komt terwijl de inflatie HOOG blijft. Dat heet trouwens Stagflatie. Dus eerst was de inflatie laag en nu is het hoog. Wat is het nu? Het antwoord is: de inflatie is hoog, de winkelprijzen zullen blijven doorstijgen en de economische groei is weg. Of te wel: de recessie heeft allang zijn intrede gedaan en zal naar mijn verwachting de komende maanden erger worden. Een depressie ligt in het vooruitzicht. Ook gezien de vele oorlogen die er op dit moment worden gevoerd op onze mooie planeet. De eindtijd komt in zicht. Elke neergang van een beschaving gaat gepaard met een revolutie. Het is altijd zo geweest. De mensheid is nog steeds niet in staat om naar een nieuw (economisch) systeem of beschaving om te schakelen zonder ellende en oorlogen.

Klaas Knot van de DNB zegt in een gesprek met nieuwsbureau ANP dat hij een einde ziet komen aan de loonstijgingen. Hij noemt de afnemende loondruk dus goed nieuws. Ik denk dat hier sprake is van wishfull thinking, meer niet. De inflatie is nog steeds hoog (in ieder geval 9 procent, ook al zegt CBS dat het nu op 0,2 procent staat). DNB is de grip op de loon-prijs spiraal volledig kwijt en zal, denk ik, overgaan op nog hogere rentes. Die zullen resulteren in nog hogere belastingen (want lenen wordt voor de staat duurder) en dus minder koopkracht. Daardoor zullen de looneisen weer toenemen. Deze spiraal is niet meer te doorbreken. De oplossing? Pfff, waar moet ik beginnen. Het zullen in ieder geval pijnlijke politieke beslissingen moeten zijn. Maar wel beslissingen die het Nederlandse volk niet of nauwelijks (financieel) zal raken. Echter, de EU heeft Nederland feitelijk ingenomen (ik noem ons land zelfs bezet gebied) en dus is het losweken van de EU een eerste stap. Wellicht dat ik daarover binnenkort een apart blog aan zal besteden. De oplossing voor nu is ver weg. Economische groei wordt nu nog gezien als vooruitgang. Vandaar dat de EU de landen lijfelijk wil bezitten, want dat is economische groei. Echter, als het dan fout gaat, gaat alles fout. En dat is wat er nu aan het gebeuren is. Vandaar de propaganda berichten die in dit blog veel aanwezig zijn. De oplossing vanuit de politiek is dus méér EU. En dat zal uiteindelijk funest zijn voor alle Europese burgers.

Het AD komt met het bericht dat de boodschappen in Nederland gemiddeld goedkoper zijn dan in andere Europese landen. Dat is echt de grootste bullshit die ik in tijden heb gehoord. Ik heb pas nog een artikel gelezen waarin werd gezegd dat de prijzen van A-merken in landen om ons heen vergelijkbaar zijn met die van Nederland, maar dat de B-merken vele malen goedkoper zijn. Hoe komt het toch dat er zoveel tegenstrijdige berichten zijn, tegenwoordig? Is dat desinformatie? Ik denk het wel. Is het opzettelijk? Misschien. Ik heb in ieder geval het gevoel dat we (vanuit Brussel) met propaganda bestookt worden door DPG media (o.a. tweakers.net, AD, nu.nl, Volkskrant, Parool en Trouw).


KIJK EN LEESTIPS
Madelon Praat – De lang voorspelde crisis is nabij
blckbx today #228: Van Meijeren over referendumwet | Aanval Hamas op Israël | Activisme in de psychologie
The Powergrab of the WHO – Philipp Kruse – Pandemic Treaty (Nederlands ondertiteld)
Weekjournaal met Willem Engel en Jeroen Pols – Week 41 2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts