BERICHTEN VAN WEEK 16 – 15/04/2024


BINNENLAND & ALGEMEEN
Rutte zet de deur open voor het opgeven van de soevereiniteit voor de interne markt van de EU. Ik miste dit nieuws bijna omdat de Televaag dit waarschijnlijk met opzet laat plaatste op hun website zodat de meeste mensen dit nieuws zouden missen. Echter, BlckBox TV heeft het wel opgepakt, en nu ik dus ook. Ik heb al eerder gezegd dat de EU versneld aan het samensmelten is. De facto zijn wij als braafste jongetje van de EU klas dan ook het eerste land waar regels en wetten worden uitgetest. Zo ook financiële probeersels. Nederland betaalt relatief gezien het meeste geld aan de EU en krijgt er het minste voor terug. Ook hier is het beleid van Rutte desastreus en deze clown wordt maar niet gestopt omdat de formatie (zoals ik al had verwacht) stroef verloopt. Een gestroomlijnde EU markt zal worden ingezet om de oorlogseconomie vorm te gaan geven, denk ik. De zwarte en zware jaren gaan eraan komen voor het EU volk. En als daar uitsluiting en onderdrukking bijkomt, dan weet je hoe laat het is. Zover is het nog niet, maar als ik iedere dag weer met een bulk aan verontrustende berichten wordt overspoeld, ziet het er somber uit. We worden murw geslagen door onze eigen bondgenoten en regimes, zodat het volk alles gelaten zal ondergaan.

Nederlandse boeren moeten minder mest produceren om de waterkwaliteit omhoog te krijgen. Natuurlijk is dit weer een verordening vanuit de EU. Ons land is altijd de klos met dit soort matregelen. Komt dat omdat Nederland klein is, of zijn er andere oorzaken? In ieder geval zal de veestapel moeten krimpen, want dat is het gevolg. Vooral de kleine boer zal hard worden getroffen. Ik blijf erbij: de EU zal Nederland op een gegeven moment de das omdoen. Ik vind het in ieder geval niet meer proportioneel en dus ook niet meer werkbaar. Daarom ben ik voor een #NEXIT.

De COA baas van Ter Apel stapt op vanwege de bizarre situatie daar. De asiel toestroom is niet meer bij te benen en mensen dreigen op straat te moeten slapen. Vandaar de poster ‘Kom niet naar Nederland’ rechtsboven. Nederland moet op slot. We zijn gewoon technisch VOL, denk ik.
Oh wacht, 61 procent van de Nederlanders steunt het asielbeleid van het regime. Dus dan bent u er zélf schuldig aan dat we die mensen géén slaapplaats of woning kunnen aanbieden. Of zou dit pure propaganda zijn? Nou, ik ben tegen dit asielbeleid en pleit er zelfs voor om Nederland (tijdelijk) op slot te doen. ER ZIJN GEEN OPVANGMOGELIJKHEDEN MEER! Nederlanders die (illegaal) in een vakantiewoning wonen, moeten eruit omdat er asielzoekers opgevangen moeten worden én vele hotels worden voor jaren gehuurd om asielzoekers op te vangen. Dat is toch niet normaal beleid meer? VOL = VOL!

Burgemeester Marcouch van Arnhem raakt steeds meer de weg wijt. Hij wil via een APV een vuurverbod afdwingen om Koranverbrandingen te voorkomen. Dus in het openbaar mag géén vuur meer worden gestookt, behalve voor de sfeer. Het lijkt wel of de bestuurders steeds gekker worden. Dit soort lui horen ons land niet te besturen. En zeker géén mensen met twee paspoorten, want dan is onze Nederlandse cultuur in het nadeel. Mag ik dit niet zeggen? Jammer dan. Een APV misbruiken voor verkeerde doeleinden zou ook niet moeten mogen. Weg met die charlatan!
Ondertussen wil het regime géén Koranverbrandingsverbod maar gaat het wél kijken naar het demonstratierecht. Dat snap ik deels best wel, omdat bijvoorbeeld terreurgroep XR elke keer de wet wil overtreden door snelwegen te blokkeren. Dat is gewoon een illegale daad en daar moet tegen opgetreden worden. Echter XR mag van mij best in de wijk of op grasvelden demonstreren.

Tijdens de dodenherdenking van 4 mei op de Dam wordt iedereen (behalve natuurlijk de hoogwaardigheidsbekleders) gefouilleerd en zijn vlaggen en geluidsversterkende middelen niet toegestaan. Halsema is zeker bang voor ongeregeldheden. Veel mensen vinden het verschrikkelijk dat er mensen zijn die de dodenherdenking willen verstoren, en terecht. Maar ik vind het even erg dat die idiote politici iedereen willen gaan fouilleren. Het lijkt wel oorlogstijd. Dat is zó tegen de waarden in van de herdenkingsdagen van 4 én 5 mei. Ik moest denken aan jaren geleden, toen de herdenkingscommissie 4 en 5 mei dikke mensen niet op beeld wilden hebben. Pure uitsluiting dat dus totaal tegenstrijdig is met die viering van 4 en 5 mei. Beter is om die herdenkingen dan maar af te schaffen, vind ik. Men heeft toch niets geleerd van het verleden. Het beste is dat alle mensen dit dus gewoon boycotten. Dan kan er ook niets verstoord worden. Er zijn gewoon teveel tegenstellingen. En die zijn ontstaan door het binnenhalen van allerlei andere culturen die niet matchen met de onze. En daarbij komen nog eens die vele andere (gecreëerde) crisissen en uitsluitingen van mensen die niet aan het narratief voldoen.

De EU gaat nog een stap verder en wil Nederland ook nog eens coronageld ontnemen. Omdat het regime Rutte is gevallen, zijn sommige hervormingen tot stilstand gekomen en dus krijgt Nederland waarschijnlijk géén coronaherstelbetalingen meer uitgekeerd. Ook hier de omgekeerde wereld. Als er één land is geweest dat geld heeft gegeven aan de EU, dan is het Nederland wel. Maar ja, het braafste jongetje van de klas moet zijn deel ook als eerste afstaan aan de anderen. Het is ongekend.
UPDATE – Nederland loopt wellicht 600 miljoen Euro mis omdat ze de wet van maximaal 3000 Euro contant geld nog niet hebben aangenomen. En dus wil het regime een aparte wet hiervoor invoeren. De EU wil een cash loze maatschappij, want dan kunnen ze alle burgers controleren. Echt, we zijn niet goed af met deze EU. Volgens de EU is de wet nodig om witwassen te voorkomen, maar het heeft juist alles te maken met controle en controle. Maar we zien dat pas als het te laat is. Dus verzet u tegen deze wet die u verhinderd om meer dan 3000 Euro contant te betalen bij een aankoop.

In Rotterdam trekken donkere wolken samen. De komende jaren moet in de stad flink worden bezuinigd. En de grote vraag is waar dat geld vandaan moet gaan komen. Ik weet het antwoord al: van de middenklasse. Van de mkb’er, politieagent, leraar en zorgmedewerker die toch wel zal betalen uit solidariteit. Maar voor hoelang gaat dit nog goed?

Bijna een half miljoen mensen in Nederland heeft een tekort aan voedsel. Er is dagelijks onzekerheid of er wel genoeg gegeten kan worden. Ook is het eten vaak eenzijdig. Hey Rode Kruis spreekt van een ‘stille ramp‘. Ondanks overheidsmaatregelen is het aantal mensen met een stille voedselnood niet gedaald. Dat komt door de hoge voedselprijzen én de voedselbanken die minder aanbod hebben omdat hun klandizie toeneemt en er ook steeds minder voedsel verspild wordt.

Kinderartsen slaan alarm over VAPES. Vooral de VAPES uit China schijnen slecht te zijn voor de gezondheid van kinderen. Er zijn maar liefst al 4 kinderen opgenomen geweest met ernstige ademhalingsklachten. Tja, hier is de uitwerking te zien van desastreus beleid vanuit het regime. Roken verbieden tot 18 jaar, de VAPE smaakjes verbieden zodat de jeugd massaal over de grens gaat kijken en dus bij giftigere alternatieven uitkomt. Dit probleem moet je heel anders invliegen. Roken of VAPEN moet niet meer spannend worden gemaakt, dan haakt de jeugd vanzelf af. En het kleine percentage dat dan nog rookt of VAPED, gebruiken producten vanaf eigen bodem, die een stuk veiliger zijn. Tieners laten zich niet sturen en gaan ondergronds. Hetzelfde geldt voor volwassenen die goedkoop aan rookwaar willen komen. Zie het als drugsbeleid. Nederland is zó conservatief geworden. Zelfs Duitsland is ons voorbij. Dat zegt toch wel wat. Maar ook hier zijn de Nederlanders zelf schuldig aan. Stemgedrag bepaalt immers de koers, toch?

Oud-advocate Inez Weski dient een aanklacht in tegen (een deel van) het OM. Die wilde haar als kroongetuige. Ik weet niets van de zaak Tachi, maar ik heb een groot wantrouwen tegen het Nederlandse rechtssysteem gekregen sinds het Coronatijdperk. Als je niet vóór het Nederlandse rechtssysteem bent, dan ben je tegen en word je vroeg of laat gepakt. Dat zie ik steeds meer. Klokkenluiders, activisten en advocaten. Mensen die hun nek uitsteken maar tegen de haren in van het OM of rechtssysteem strijken worden vervolgd. Ik denk dat de tijd rijp is om onze rechtsspraak eens voor de spiegel te gaan houden en de rotte plekken eruit te snijden. Facing the Beast. Ons rechtssysteem is door en door verrot en corrupt geraakt door onder andere D666 invloeden.

De plannen van een elektriciteitsspitsheffing voor bedrijven die veel stroom afnemen gaan steeds meer vormen aannemen. Men wil dat dat soort bedrijven op bepaalde tijden stroom gaan afnemen. Doen ze dat niet, dan gaan ze woekerprijzen betalen. Maar uiteindelijk betaalt het Nederlandse volk de prijs. We gaan echt steeds meer naar een communistisch en totalitair systeem toe. Sterker nog: de tijd van protesteren en actie is voorbij. We zijn er al lang en breed in aan het rollen. Het is wachten totdat de EU of Nederland de benodigde wetten gaat invoeren. Ik verwacht zo rond 2026. Samen met de Digitale ID en CBDC.

De Efteling wacht ook een grote boete (20 Euro per bezoeker) vanwege de stikstofregels. Het draait erom of ze 5 miljoen bezoekers óf 5 miljoen bezoeken per jaar hebben gehad. Het feit dat er een maximum aantal bezoekers of bezoeken is toegestaan in dit ‘vrije’ land vind ik ongekend. Maar er mogen wel ongelimiteerde asielzoekers ons land binnenkomen. Die overschrijden (op den duur) ook de stikstofnormen, toch? Wat een idioterie is dit toch. Deze omgekeerde wereld begrijp ik echt niet.

Een Nederlandse man (niet van Nederlandse afkomst) klaagt de staat aan omdat hij op een internationale terreurlijst staat. Hij is daarop gekomen omdat Nederlandse veiligheidsdiensten hem onterecht in verband brachten met (mogelijke) terreurdaden. En eenmaal op zo’n lijst kom je er niet meer af. En deze man kan dus niet meer internationaal vliegen, want hij wordt elke keer aangehouden. Veiligheid is belangrijk, maar sinds 11 september 2001 zijn de regels zo onmenselijk geworden dat dit soort excessen steeds vaker voorkomen. Er zijn ook al gevallen bekend van mensen die niet meer mogen reizen omdat ze andere denkbeelden hebben dan gemiddeld. Denk bijvoorbeeld aan David Icke. Die mag (ook dankzij Nederland) 2 jaar niet meer in de EU komen. Maar ook in andere landen mag hij niet binnen. Waar is de rechtvaardigheid gebleven?

De medicijnencrisis breidt zich steeds verder uit. Dat komt door het zuinige inkoopbeleid, wordt er beweerd. Ik geloof daar niets van. Nee, de leverende landen verkopen zeker aan de hoogste bieder, maar hebben ook veel nodig voor eigen gebruik. We hadden zaken nooit uit eigen handen moeten geven, vind ik. Dat doe ik in mijn privé leven ook (bijna) nooit. Ik ben zo zelfvoorzienend mogelijk.


BUITENLAND
In Brussel is een bijeenkomst van rechtse (ultra conservatieve) politici afgelast verboden door de burgemeester. Ook de Hongaarse Victor Orban zou op dat congres spreken. Het lijkt wel of de rechterkant van het politiek spectrum het recht op spreken wordt ontnomen omdat de burgemeester bang is voor ongeregeldheden. Die worden dan toch door links veroorzaakt, zou je zeggen. En dat zegt een (ex) linkse aanhanger zoals ik. Ik ben er sinds corona achter gekomen dat alle politieke kleuren hun mening moeten kunnen geven, hoe oneens ik het er soms ook mee ben. Maar we leven nu in een omgekeerde wereld waarbij alles door elkaar is gehaald. Links is Rechts en andersom. Heel vreemd allemaal.

Er gaan hardnekkige geruchten op Twitter “X” rond dat de voorman van The World Economic Forum, Claus Schwab, in het ziekenhuis is opgenomen. Zou deze 86 jarige idioot dan nu eindelijk eens het tijdelijke voor het eeuwige gaan inwisselen? Ik gun niemand de dood, maar de rol van deze man moet maar eens ten einde komen. Het WEF met zijn ongekozen leiders is véél meer dan Rutte’s praatclubje, het is de vorming van een communistisch elitair wereldbestuur. En dat moet stoppen, liever gisteren dan nu. Maar ik vrees dat de opvolger van Schwab al klaar zal staan. Wellicht één van zijn eigen kinderen. De geruchten worden trouwens betwijfeld door ‘factcheckers‘. Het schijnt een AI gegenereerd artikel te zijn. We wachten maar even af.

Het Britse Lagerhuis heeft ingestemd met een voorstel van de ongekozen premier Sunak om in de toekomst een verkoopverbod van tabak te bewerkstelligen. Vanaf 2027 wordt de leeftijd om tabak te mogen kopen elk jaar met één jaar verhoogd. Dus op een gegeven moment mogen ook volwassenen niet meer tabak kopen. Ik weet niet wat u ervan vind, maar ik als fel anti-roker ben met hart en ziel TEGEN dit beleid. Ik vind dat iedereen zijn of haar eigen leven mag invullen. Ik ken zat rokers die meer dan 90 jaar zijn geworden. Dat de wetenschap claimt dat roken je vroegtijdig dood maakt, geloof ik gewoon niet meer, want ik zie de praktijkvoorbeelden dagelijks om mij heen. Nee, roken is niet goed voor je, maar langdurig intensief sporten ook niet. Deze wet gaat het niet worden, want de mens is slim en zal andere wegen vinden om toch te kunnen roken. Ik zou zelf er bijna van gaan roken. Ongekend dat dit in een democratisch land kan. Het Britse volk heeft ook niet op deze idioot kunnen stemmen. Hij was er opeens, staat mij nog bij.
Ook Nederland wil rookvrij. In 2040 zou dat zover moeten zijn. Maar dat gaat absoluut niet lukken en dat is maar goed ook. Ik ben benieuwd welke regels en wetten hier ingevoerd gaan worden om het roken uit te bannen. Ik hoop dat het volk weerstand zal bieden tegen het regime. De preventieakkoorden werken gelukkig maar deels of niet (wat roken betreft), dus gaan ze alles nog duurder en ‘gezonder’ maken. Mijn verzet tegen deze gezondheidswaanzin zal steeds verder toe gaan nemen. Ik zou graag een eigen limonadefabriek starten. Dan zou ik zeker niet meegaan met die zogenaamde preventieakkoorden of andere afspraken met die nep NGO’s en nep politici. Nee, ik zou maar wat te graag de lekkerste frisdrankfabriek ter wereld willen hebben.
UPDATE – Het regime faalt compleet. De verboden smaakjes voor de VAPES zijn gemakkelijk te verkrijgen. Het is dweilen met de kraan open. Net als met die lachgascilinders. Die zijn ook verboden voor consumenten, maar ze ontploffen elke dag in de vuilstort of in de vuilniswagens met grote schade tot gevolg. En het regime? Die geeft niet thuis.

De Chinese spionagesatellieten zijn zó goed dat ze kunnen zien of we ons bord al leeg hebben gegeten. Het zegt wat over de staat van de wereld. We bespieden elkaar én we haten elkaar, zo lijkt het. Het is wachten op een groot conflict om één en ander uit te vechten.

Londense tieners gingen elkaar te lijf met kapmessen en hamers. Als ik de beelden bekijk zie ik een bepaalde cultuur die zeker niet oorspronkelijk uit Londen komt. Maar goed: duidelijk is dat niet elke cultuur goed past in de Westerse wereld. En dat is ergens ook wel logisch. Maar deze incidenten hebben wel tot gevolg dat steeds meer mensen oproepen tot deportatie. Want zo wordt het helaas genoemd op Twitter “X”. Ik ben zelf meer voor het woord: ‘wegsturen‘.

In Duitsland heeft de sterke industrielobbygroep BDI het Duitse regime opgeroepen om actie te ondernemen om de zwakke economie aan te pakken. De getallen genoemd in het artikel zijn nog mild, denk ik. Er is veel aan de hand met de Westerse economie. Laat staan als de regimes gaan besluiten om naar een oorlogseconomie om te schakelen. Ik moet er niet aan denken.


POLITIEK
De Eerste Kamer heeft vandaag, 16 april, ingestemd met het definitief sluiten van het Groningse gasveld. Daarmee komt een einde aan 60 jaar gaswinning. Dit besluit is één van de domste besluiten die genomen kunnen worden. Ook al snap ik dat een aantal Groningers echt last hebben van de gaswinning. Maar nu is onze gasbehoefte dus afhankelijk geworden van import. Ik ben blij dat ik mijn energie voor 3 jaar vast heb kunnen zetten, want de prijzen zullen nóg hoger gaan worden. Zowel van gas als elektriciteit.
UPDATE – Het regime zal een 500 meter laag beton laten gieten om ook echt te voorkomen dat het gas ooit nog via de oude boorgaten gewonnen kan worden. Ik vind het een krankzinnige en criminele actie.

PVV leider Wilders houdt een keer zijn poot stijf en is weggelopen van de formatie onderhandelingstafel. Genoeg is genoeg vindt hij. Wilders heeft genoeg toegegeven. En nu is hij er klaar mee, want hij vind het Asielpakket te licht. En dat vind ik ook. Willen we Nederland nog kunnen redden, dan moeten we (tijdelijke) onorthodoxe maatregelen nemen zoals het sluiten van de grenzen. Maar het beperken van de asielinstroom lukt al niet. Ons land is technisch gewoon vol, en EU regels verbieden het zomaar bijbouwen van woningen, zodat we al die asielzoekers die statushouders worden (zo’n 80 procent) niet eens een onderkomen kunnen aanbieden. Het COA zoekt met spoed 12.000 slaapplaatsen om de toenemende asielstroom aan te kunnen. Nederland is populair onder de asielzoekers, want de mensensmokkelaars zorgen ervoor dat Nederland een goede naam heeft vanwege de goede voorzieningen. Maar ook voor arbeidsmigranten uit de EU is Nederland een fijn land. Met de hoge lonen kunnen ze hier goed verdienen en in hun eigen land als een koning leven. Ik vind dat totaal krom. Ik ken géén Nederlanders die in Polen gaan werken omdat ze daar goed aan verdienen. Maar andersom zijn er genoeg voorbeelden. In mijn eigen woonstraat wordt er nog amper Nederlands gesproken. Dat zegt toch genoeg?
Ik zie het in ieder geval niet zo gauw goed komen met de formatie. Wilders moet gewoon teveel toegeven. En het aantal crisissen neemt in die tijd alleen maar toe. Zou die enge Frans Timmermans dan toch nog premier gaan worden? Het zou zomaar kunnen, want de linkse partijen zijn op vele politieke punten het wél met elkaar eens en geven Nederland zo weg aan Europa en de facto worden we daar dan een provincie van. Einde van Nederland als land op de wereldkaart.

De verbouwing van het Binnenhof valt ietsjes duurder uit dan begroot (sarcasme). Oorspronkelijk was de verbouwing geraamd op zo’n 500 miljoen Euro, maar nu blijkt het 2 miljard Euro te gaan kosten. Tja, over corruptie gesproken. Ik heb nog nooit gehoord dat een verbouwing 2 miljard kost. Volgens clown Hugo de Jonge zijn er wat verborgen gebreken tevoorschijn gekomen, zoals het water van de Hof vijver dat het gebouw binnen sijpelt. Zou er wat extra geld zijn toegevoegd aan de verbouwing, zodat de oorlog van Oekraïne kan worden betaald? Het is slechts een gok van mij, maar ik vermoed dat een groot deel van dat geld naar andere, illegale projecten gaat.
UPDATE – Hier lees ik dat het vorige maand nog 1 miljard Euro was. En nu dus twee miljard Euro. Er klopt hier iets niet, hier wordt geld achterover gedrukt en witgewassen voor één of ander illegaal project.


Er zijn nieuwe aanwijzingen dat er weer een toeslagenfraude is vanuit Bulgarije. Dat betekent alle hens aan dek voor de politiek. Dit soort fraude is vaak een begin van nieuwe en nog strengere toeslageneisen. En dat resulteert wellicht weer in nieuwe affaires. Waarom kunnen mensen nu gewoon niet eens eerlijk zijn?

Het CDA bepleit voor het opnieuw invoering van de dienstplicht. Dan kunnen uw kinderen als schietschijven gaan dienen aan het front. Ik hoop dat veel mensen logisch nadenken en dwang tot het leren ombrengen van mensen NOOIT door het regime ingevoerd mag worden. Ik zou daar nooit aan meedoen en pertinent weigeren. Ik bepaal zelf mijn leven, niet die idiote politici.

Een groeiend aantal PVDA’ers zijn kritisch op het samengaan van GL en PVDA. Men vind GL te elitair, groen en te stads. Ik vind beide partijen maar niks. Laat ze dus maar zakken naar NUL zetels. Ik vind het ook raar dat zo’n zak als Frans Timmermans nog zoveel zetels scoort met zijn Eurofiele houding. De EU heeft ons land letterlijk kapotgemaakt en volgestopt met wetten en dictaten die zelfs ons landschap hebben aangetast.

Wilders wil aangifte doen wegens een speech die Frans Timmermans op het GL/PVDA congres gaf. Daar zei hij: “Wij zullen niets nalaten om te voorkomen dat Wilders in dit land aan de macht komt.”. Als je dat zo leest zou je kunnen denken aan het met geweld verwijderen van Wilders. Maar zo bedoelde Frans dat niet. Hij versprak zich en zei ‘niets‘ in plaats van ‘niet‘. en dat is nogal een verschil. De pers die de tekst van de speech onder embargo al eerder heeft gehad, bevestigd dat er ‘niet‘ stond. Dus deze geef ik die enge TimmerFrans dan. Wilders moet dus géén aangifte doen. En als hij dat wel doet, hoop ik dat de zaak verloren wordt. Als we een verspreking ook al gaan aanpakken, dan zijn we ver van huis. Maar wat als de speech niet op tekst stond? Wat dan? Ik vind het verschrikkelijk dat we mensen door één letter verschil zó de maat kunnen nemen. Daarom ben ik zo voor absolute vrijheid van meningsuiting. Dan is bovenstaande kwestie géén kwestie. Hier de speech van Frans Timmermans op beeld.


WEER & KLIMAAT
Bij Appie Hein gaan ze de CO2 uitstoot vermelden op hun producten. Ik denk en ik hoop dat de consumenten deze informatie massaal zullen negeren. Echter wat als in de toekomst al de CO2 uitstoot van uw producten bij afrekenen bij elkaar opgeteld worden en de kassa weigert om af te rekenen omdat u veel te veel CO2 afneemt. Dat is waar ik bang voor ben. Beetje bij beetje komt het sociale kredietsysteem dichterbij.

Het droogteseizoen in Nederland is aangebroken 🙂 Trap er niet in. Vandaag (maandag) weer veel regen gevallen. Ondergelopen stoepen en kelders. Er is zoetwater genoeg in Nederland. Nu dat nog beter opvangen, dan kunnen we er een verdienmodel maken en het overtollige zoetwater voor veel doekoe verkopen aan het buitenland.
UPDATE – Zijn het dan toch die windmolens? Die beïnvloeden de regen en mist.
UPDATE – Ik herinner mij midden april tussen 2011 – 2019. Heerlijk weer (en 1 jaar wat regen). Dat weet ik vanwege de voetbaltoernooien die mijn onderwijsgroep altijd organiseerde. En nu, midden april 2024? KOUD en REGENACHTIG. Wat is er aan de hand? Opwarming? NEE! Klimaatverandering? Misschien. Maar koud en nat is het! Veel te koud en nat voor de tijd van dit jaar.

In Dubai is, net als in Nederland, ook een enorme hoeveelheid regen gevallen. Echter daar was dat in korte tijd. Zie dit “X” bericht.
Er gaan de laatste maanden veel geruchten rond op “X” over weathercontrol of chemtrails. Vroeger gingen deze geruchten ook al, maar in deze tijd is het technisch best wel haalbaar om het weer (een beetje) te beïnvloeden. Ik hou het in de gaten.
UPDATE – Het blijkt dat er Dubai inderdaad aan rainseeding is gedaan. Alleen wat teveel. Het wordt dus steeds meer een trend om het weer te beïnvloeden. Ik vraag mij af of dat géén (andere) gevolgen zal hebben voor Dubai of buurlanden daarvan. Ik vrees van wel. Do not mess with nature!
UPDATE – Zijn de chemtrails dan toch waarheid? Complotters hebben het er al tientallen jaren over. Complottheorieën worden steeds maar weer de waarheid.

Doctor Ferdinand Meeus (chemie, foto fysica, fotochemie) is een expert in het lezen van IPCC rapporten en is ook een deskundige op het gebied van klimaat. Hij toont met deze Tweet aan dat China en India véél meer CO2 uitstoten dan India en Europa. Dus Nederland kan echt niets bijdragen aan het verminderen van de CO2. De EU wil zo’n 1000 miljard Euro uitgeven aan de reductie van CO2. Dat is dus een zinloze zaak.


CORONA
De mysterieuze oversterfte leverde het regime veel geld op. Geld dat niet meer uitgekeerd hoefde te worden zoals AOW en pensioengeld. Hoe durf je de voordelen te benoemen van mensen die eerder dan verwacht, dood zijn gegaan? Staatsblad AD durft ook nog te benoemen dat een deel van de oversterfte weldegelijk bekend is, namelijk mensen die te lang moesten wachten op behandeling tijdens het Coronatijdperk én mensen die in verpleeghuizen zaten. Wel, ik betwijfel of dat zo is, maar in ieder geval schrijf ik de meeste oversterfte toe aan de bijwerkingen van de prikjes. En dat mag nou juist niet onderzocht worden. Toch zal de realiteit de ontkenning inhalen, vroeg of laat. En dan gaat het los. In mijn lijf zit in ieder geval géén corona gifspuit.

Vorige week had ik een kleine samenvatting van het Coronatijdperk gemaakt. Hier een gesprek over de documentaire ‘Dood door Schuld’ tussen Flavio Pasquino (Black Box), Maurice de Hond en filmmaker Frank de Rooij over dat tijdperk. Een echte aanrader en de leugens ontmaskerd.

Een zeldzame ziekte treft beide kinderen van een voetballer. Deze kinderen zijn respectievelijk 6 maanden en 2 jaar oud. Hm, dat doet mij denken aan het Coronatijdperk. De prikjes, zouden die ermee te maken kunnen hebben? Ik weet het verder niet, maar 2 kinderen die ernstig ziek zijn of een zeldzame ziekte hebben? Dat vind ik vreemd.

Een Nederlander die sinds 2022 aan Corona leed (613 dagen positief en gevaccineerd was!) is eind oktober 2023 overleden aan een onderliggende aandoening nadat het virus zo’n 50 keer heeft kunnen muteren. Ook hier heeft het vaccin niet geholpen. Sterker nog: ik denk dat het vaccin juist al die mutaties heeft veroorzaakt omdat de Nederlander een verzwakt immuunsysteem had. Het virus had daardoor vrij spel, maar kon pas na meer dan 600 dagen bijdragen aan de dood (of niet en was het gewoon de onderliggende aandoening).


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
De spanningen in het Midden-Oosten lopen steeds meer op. Israël is bezig met het plannen van een tegenaanval op Iran. Israël is van het padje af. De gepeste is nu zelf de grootste pestkop geworden. Ik wil afzijdig blijven, want ik weet wat het Joodse volk is aangedaan, maar hier is de Israëlische regering (regime) de schuldige. Ieder geval zullen tal van landen betrokken kunnen raken in een regionale oorlog. De landen die Israël steunen en de landen die Iran en de terreurorganisaties Hezbollah en Hamas zullen steunen. Ook hier zal het chaos worden. Maar dat is zo bekokstoofd, denk ik. Want de VS moeten zich laten gelden, anders zijn zij uitgespeeld in de wereld. De Amerikaanse inlichtingendiensten weten vaak hoe aanslagen en dergelijke verlopen. Zouden ze er te diep in zitten? Ik denk het wel. Sterker nog: ik denk dat ze vaak de bron zijn van alle ellende. In ieder geval zal een tegenreactie van Israël op Iran een trigger van een groot event zijn. En als dat gebeurt, gaan er vele triggers af. Precies zoals ik in het verleden had voorspeld.
UPDATE – Israël heeft wéér een militaire aanval op Iran uitgevoerd. Wanneer is het nu eens klaar?
UPDATE – Beide landen lijken niet verder uit op verdere escalatie.


ECONOMIE
Wat natuurlijk niemand verwachtte, behalve ik dan :-), is dan toch een feit: de inflatie is hardnekkig én dus een gevaar voor onze koopkracht en welvaart. Ik zie de prijzen in de winkel nog steeds meer dan gewoonlijk stijgen. Maar ook de brandstof is ontzettend duur. De elektriciteitsprijzen zullen daardoor ook weer gaan stijgen. Die heb ik nu voor 3 jaar vast kunnen zetten, maar mijn auto moet ik openbaar laden en daar betaal ik inmiddels de hoofdprijs voor. Het is te gek voor woorden. Dat de economie nog zo goed draait is een voortvloeisel van het helikoptergeld dat is uitgestrooid, maar daar zal ook opeens een einde aan gaan komen en harde bezuinigingen liggen in het verschiet. En de EU gaat steeds meer voorschrijven wat het bestuur van een land mag doen. We gaan richting een totalitair communistisch systeem toe met als eindfase ook nog eens een fascistische component erbij. En dan: oorlog. Ik ben bang dat het tij niet meer is te keren. We moeten door deze zware en zwarte periode heen zien te komen.

De animo voor de elektrische auto is aan het dalen. Het (openbaar en duur) laden wordt als vervelend gezien en de aanschafprijs van een nieuwe elektrische auto is nog steeds vrij duur. Maar ook de toekomstige wegenbelasting telt mee. Die is nu nog vrijgesteld voor 100 procent elektrisch, maar vanaf 2026 zal er langzaam maar zeker wegenbelasting betaald moeten gaan worden. Omdat elektrische auto’s zwaarder zijn door het accupakket, kan de wegenbelasting ook hoger uitvallen. Zelf heb ik nog géén spijt van mijn elektrische auto, maar ik betaal inmiddels al ruim 2x zo veel voor het openbaar laden. De voordelen zijn er nu wel zo langzamerhand vanaf.

Vorige week vertelde ik dat de huizenmarkt op slot zit en nu lees ik dat er flink meer hypotheekaanvragen zijn gedaan. Dat vind ik vreemd. Betreft het dan de duurdere woningen óf is dit een oppepper bericht? Ik weet het even niet meer.
Om de krapte op de huizenmarkt tegen te gaan, worden er steeds meer seniorenmakelaars ingezet. Die helpen ouderen om hun te grote huis te verkopen en vervolgens kleiner te gaan wonen. Dat klinkt goed, maar geeft mij ook wel een beetje het gevoel van dat die oudjes uit hun huis worden gekeken (lees hier het artikel) zodat jonge gezinnen de grote huizen in kunnen nemen. Nou ja, zolang het vrijwillig blijft, zal het wellicht een klein beetje helpen om de huizenmarkt weer op gang te brengen.
UPDATE – Een Nederlandse woordvoerder van het IMF vind dat de hypotheekrente moet worden afgeschaft vanwege het grote woningtekort. Ik snap niet wat daar mee bereikt zou kunnen worden. Goedkopere huizen? Dat is een lachertje. Gaat niet gebeuren met het grote tekort. Bijbouwen en de grenzen dicht zijn een goede oplossing maar de EU regels zijn star en bepalen alles. Ik denk dat we meer kunnen bereiken als we een middelvinger opsteken naar de EU en de regie weer in eigen hand nemen. Dan kan het nog goed komen. De situatie is kritiek aan het worden. Straks is de gemiddelde prijs van een koopwoning 500.000 Euro. Ongekend!

Op 1 januari 2025 zal er een forse accijns worden geheven op brandstoffen. Het regime straalt uit dat er hiermee naar duurzame alternatieven voor de benzineauto zal worden gezocht, maar ze weten dondersgoed dat de staatskas gespekt moet worden na al die blunders van Kaag, Hoekstra en De Jonge.

De elektriciteitsprijzen zijn weer aan het dalen, wordt beweerd. Ze zijn zelfs gelijk aan vóór de crisis. Welke van de crisissen wordt bedoeld? 21 cent voor een kiloWattuur. Dat is niet slecht. Ik zit nu op zo’n 30 cent per kWh. Ik heb pas nog gekeken via GasLicht.com maar kon deze prijzen niet vinden. Het zal wel. Ik heb het vast gezet voor 3 jaar, want ik verwacht juist grote stijgingen.
UPDATE – Net even gekeken op GasLicht. Ik vond één leverancier die tegen 21 cent kan leveren, echter dat is voor variabel. Dus dat veranderd elke maand. Als er maar iets gebeurt, zal de prijs meteen reageren. Ik zie nu prijzen van zo’n 26 tot 28 cent per kWh. Nou, dan heb ik een mooie deal voor 3 jaar.


KIJK EN LEESTIPS
Dood door Schuld. Een betaalde documentaire van Maurice de Hond die dinsdag 16 april uit zal komen.
Hier een gesprek over de documentaire Dood door Schuld met Flavio Pasquino, Maurice de Hond en filmmaker Frank de Rooij. Daarin wordt al veel duidelijk: we zijn er ingeluisd!
Blckbx today #303: Voorjaarsnota: Miljarden Oekraïne en asiel | Iran vs. Israël | Wereldvrede in gevaar.
Blckbx today #304: Kanker na mRNA-coronavaccinatie? | Boerenmanifest Brussel | India verkiezingen.
Blckbx today #305: COA Ter Apel onhoudbaar | Financiert VS oorlog met roebels? | CO2-score AH-producten.
Weekoverzicht #16 – 2024 – Willem Engel en Jeroen Pols.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN, ER IS ACTIE NODIG!

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts