TOEGANG VERPLEEGHUIZEN – 18/08/2020

Al maanden moet er bij het verpleeghuis van mijn moeder een briefje door de bezoeker worden ingevuld met naam, telefoon en e-mail. Dit voor een eventueel bron- en contactonderzoek bij de constatering van Corona.

Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat onze regering het volk en bruikbare idioten bang wil houden, weiger ik om hier nog langer aan mee te doen. Ik wil niet door de GGD gezocht worden als er ergens Corona uitbreekt. Dus, net zoals bij de horeca, is het wettelijk dan ook niet verplicht om hieraan mee te doen.

Ik besloot dan ook om een paar dagen langs de receptie te glippen en dat lukte zowaar 2 keer (ik, de laffe hond, durfde natuurlijk niet direct de confrontatie aan te gaan).
De derde keer werd ik door een jong personeelslid aangekeken. Ik heb toen opgebiecht dat ik niet meer van plan was om te tekenen. En ik kon doorlopen.

Maar vandaag stond er een ervaren medewerkster (die ook nog eens een kennis van mij is) bij de receptie en die zei dat ik moest tekenen. Ik vertelde toen dat ik daar niet meer aan wilde meewerken en natuurlijk kreeg ik meteen een gesprek met de manager. Een aardige man waarmee ik al eerder discussies heb gehad over grondrechten en zo. Die zijn in deze tijd niet meer geldig (althans, zo lijkt het).

Nou, ik uitleggen dat ik niet meer wilde meewerken aan de plannen van dit kabinet.
De manager zei dat het de huisregels van de zorggroep betrof en dat we ons daar allemaal aan moesten houden. Ik heb toen gezegd dat ik voortaan een valse naam en telefoonnummer zal noteren.
Hij zei toen: Doe wat je goed dunkt (of zoiets).

Dus voortaan heet ik aan de receptie van verpleeghuizen “H. de Jongûhhhe”  uit Den Haag.
En vul ik als telefoonnummer “0000000000” in.

Zo ga ik om met een overheid die liegt, bedriegt en weigert om nieuwe inzichten over verspreiding van een virus te implementeren. Ik wil door de overheid en deugmensen met rust gelaten worden!
Van nature ben ik toch al vrij solitair en zit meestal op mijn zolderkamer achter mijn computer dit soort shit te schrijven, te gamen of lessen voor te bereiden. Ik ga nauwelijks uit, dus Corona maakt bij mij de facto weinig kans. 

 

Trouwens….wat er in Utrecht, Amersfoort en Den Haag is gebeurd spreekt boekdelen. Kansloze jongeren die op zoek zijn naar aandacht, werk, een nuttige vrijetijdsbesteding én vrijheid.
Ik heb wel eens tegen collega’s gezegd dat de opstand van dit soort jongeren de eerste golf van onze bevrijding zullen zijn. Ook al weten ze dit zelf niet. Dit zijn dus gevaarlijke ontwikkelingen, want er zit géén duidelijk doel achter. Het laat ons zien in wat voor achterlijke situatie we zijn aanbeland. De enige oplossing is verbinden en goede vooruitzichten bieden op het gebied van werk en inkomen. En dáár gaat het nu juist mank.
Ik verwacht tussen de 10 en 15 % krimp de komende tijd. We gaan een zware tijd tegemoet.

 

Oh ja, morgen ook nog de uitspraak van de rechter in verband met de verplichte muilkorven (ehh.. mondkapjes) in Amsterdam. Ik verwacht niet zoveel meer van al die D666 rechters tegenwoordig.
Maar…. als de rechter de grondwet goed heeft gelezen, is er hoop. We zullen zien.

Update 19 augustus 2020:  Nou, de rechter heeft besloten dat de verplichte mondkapjes NIET onrechtmatig zijn. De woorden zijn zorgvuldig gekozen.

Nick

 

Bronnen:  nu.nlvolkskrant.nlrd.nlCafé Weltschmerz en telegraaf.nl 

 

Similar Posts