DE PERSCONFERENTIE VAN WOENSDAG – 20/01/2021

DE PERSCONFERENTIE VAN WOENSDAG – 20/01/2021

Ik zat met grote walging naar deze persconferentie te kijken. Er worden maatregelen aangekondigd waar de tweede kamer nog géén “JA” op heeft gezegd. En maar hameren op perspectief maar ondertussen de bankschroeven verder aandraaien. En natuurlijk gaan die maatregelen niet helpen want ze zijn invalide en niet bestendig tegen de karakteristieken van dit virus.
Ze spreken elkaar tegen want als de Engelse variant van het virus zo veel keer meer besmettelijk is, dan kan het niet anders dan aerogeen zijn. En dat betekent dus dat Rutte zal moeten hameren op ventilatie, temperatuur én luchtvochtigheid. En misschien ook wel UV-licht.
Maar nee hoor. Niets van dit alles.

Dan Hugo de Jonge. Nog zo’n creep. Die heeft het over nog méér grootschalig testen. Ook op werk en school. BRRRRR. Ik snap niet dat mensen hier niet grootschalig tegen protesteren.

Vandaar ook dat dat de VO-Raad de negatieve PCR test maatregel in zijn document heeft gezet (zie vorige post van mij).

Dat is géén blufpoker of fout. Nee, dat was doelbewust beleid want De Jonge bereidt grootschalig testen voor. Dus alleen terug naar werk of school met een negatieve PCR test. Onwettig, punt uit!
Ik zal me dan ook blijven verzetten. De maat is vol.
Volgende stap is verkiezingen opschorten en dus de dictatuur consolideren.
Een dictatuur die vanuit de EU (met als baas de WHO) is opgezet.

Vanaf het begin zijn de verkeerde maatregelen genomen. Deze jokers dienen zo snel mogelijk uit onze maatschappij verwijderd te worden. Dit gaat niet vanzelf over. Echt niet. Het volk zal moeten spreken met de mond en misschien zelfs met de vuist (ik hoop niet dat het zover zal komen).

En laat je zelf en je kinderen ook nooit testen. We moeten niet naar een testmaatschappij gaan. Dat is het einde van de menselijkheid. Kijk maar eens naar die dystopische films zoals 1984, Water World, Mad Max enzovoorts.  

 

UPDATE: in ieder geval denk ik dat de lockdown maatregelen én de avondklok zomaar tot midden april kunnen duren want dan zal het ‘killer’ virus zich niet meer prettig voelen.
Vervolgens zal de regering dan trapsgewijs wat gaan afschalen om eind augustus weer full blown de maatregelen in te voeren net zolang totdat het volk met harde hand STOP zegt.
Dit doen ze zodat ze de (basis)scholen weer open kunnen gooien zonder dat de R waarde teveel zal oplopen (hij daalt op dit moment, maar Van Dissel legt dat heel anders uit, de schoft!).

Al met al komen mijn voorspellingen gewoon weer uit en komen we de komende 3 tot 5 jaar niet onder anti virus maatregelen uit. Het is tijd voor revolutie.

 

UPDATE 21/01/2021: Nou, de avondklok is er zo goed als door. Van 21:00 tot 04:30 uur.
Ongelofelijk wat een dictators. Dit zijn de partijen die in ieder geval vóór hebben gestemd:

VVD, CDA, CHRISTENUNIE, SP, D666, PVDA, GROENLINKS en 50PLUS

Wat mij betreft plegen de Kamerleden van deze partijen hoogverraad en dienen dan ook berecht te worden. Vooral de SP valt mij erg tegen. Ooit was ik lid van deze partij der lamzakken. Ik zal nooit meer op dit soort partijen stemmen. D666 is 180 graden omgedraaid. Een typische zet van deze duivelse partij.

” De dictatuur is een feit in
   Nederland! “

 

 

UPDATE 22/01/2021: De kappers gaan ook weer illegaal knippen (haha, illegaal. Waar hebben we het over?). Mijn kapper/kapster heeft mij pas ook geknipt. Heerlijk! Ik heb natuurlijk extra betaald om de kapper/kapster te ondersteunen in deze rare tijd. Lokaal elkaar steunen is super belangrijk!
Verder is het geheim over hoe of wat, want ik wil niemand in gevaar brengen. Toch te triest voor woorden dat je in deze tijd niet eens kunt melden waar je geknipt bent. Ha, ha. Wat een waanzin!
Blijf vooral stemmen op Rutte (Ruttedoctrine) en zijn kliek. dan komt het goed. Nou, niet dus!
Er is teveel aan de hand. Corona is een mooie gelegenheid om zaken onder het tapijt te schuiven of om juist te exposen.
Misschien moet ik eens mijn natuurkundige visie over corona in een kort verhaal samenvatten.
N.B.: de Kappersbond haalt uit naar Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Maar juist Baudet is voor het oude normaal. Dus moedig dat aan zou ik zeggen. Baudet laat zien dat we juist in verzet moeten gaan tegen deze waanzinnige maatregelen.
Hier het weerwoord tegen de avondklok van Wybren van Haga (FvD).

 

UPDATE 26/01/2021 – Ondertussen wordt steeds meer bekend dat uitgestelde operaties voor vele medische problemen gaan zorgen. Ik denk dat er op de middellange termijn vele onnodige doden te betreuren zullen zijn. Wat wil je als je alle zorg op corona zet terwijl dit, met de juiste maatregelen, helemaal niet nodig was geweest. Ik blijf dan ook vinden dat betrokkenen in politiek en OMT persoonlijk aansprakelijk gesteld dienen te worden voor dit wanbeleid.

 

Nick

Bronnen: VO-Raad.nl, rtlnieuws, nu.nl en viruswaarheid.nl

 

Similar Posts