MUTATIE DOOR VACCINATIE?- 12/01/2021

MUTATIE DOOR PFIZER VACCINATIE? – 12/01/2021

In mijn bericht van midden december 2020 schreef ik dat er een mutatie van het virus in Londen (Engeland) was opgedoken die snel om zich heen greep.
8 december 2020 werd de eerste injectie met het Pfizer vaccin gegeven aan een hoogbejaarde dame (Londen???) in Engeland. Sindsdien werd er volop gevaccineerd. 

Nu zijn er mensen op maurice.nl die een verband leggen tussen de massale vaccinatie en het gemuteerde Engelse virus. Zo op het eerste gezicht vind ik dit vergezocht. De ziekenhuizen in Londen puilen uit. Is er als eerste gevaccineerd in Londen? Dat zou ik graag willen weten. Het Pfizer vaccin is, net als Moderna en Oxford een experimenteel vaccin dat onder een noodsituatie is goedgekeurd. Ik vind dat vrij angstig.

Stel dat het waar is. Stel dat het Pfizer vaccin een mutatie van het virus heeft veroorzaakt bij mensen die op dat moment bijvoorbeeld besmettelijk waren (maar het niet wisten). Dan kunnen we zomaar een mega probleem hebben en vallen over 2 weken misschien wel de eerste verpleegkundigen uit in Nederland want die hebben, net als de Engelsen in december 2020 het vaccin Pfizer als eerste gekregen.

Maar goed, even afwachten. Niet meteen het ergste denken, Rustuggg.

 

UPDATE 14/01/2021 – WÉÉR EEN MUTATIE. WE MOETEN BANG GEHOUDEN WORDEN.
Er is wéér een mutatie van het COVID SARS 2 virus opgedoken, namelijk een Braziliaanse soort.
En tegen deze soort helpen de antistoffen niet zegt de telegraaf kop.
Helaas is ook dit artikel Premium maar we moeten nog meer bang worden.
Mijn conclusie is dan ook: als antistoffen niet werken bij de Braziliaanse soort dan zullen de vaccinaties waarschijnlijk ook niet gaan helpen. Als dat waar is dan is er wel degelijk een probleem.
Natuurlijk zal er altijd een mutatie overwinnen maar welke is dat dan en hoe gevaarlijk is die?
Dus inzetten op medicatie lijkt mij de beste strategie in combinatie met adequate ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid. Dit brengt echter de klimaatdoelstellingen weer in gevaar. Want ramen en deuren open geeft kou en de bijverwarming geeft meer CO2, etc.
We hebben het als mensheid aardig verkloot en betalen nu de rekening van jaren wanbeleid.
We hadden misschien al kernfusie kunnen hebben als we wereldwijd geïnvesteerd hadden in duurzame energie. Maar nee, de olie- en gasbedrijven in combinatie met de banken hebben zo’n 100 jaar de macht gehad. En dat betaalt zich nu terug. Maar goed, nu eerst concentreren op het virus.
Lockdowns, avondklok, 1,5m en handen stukwassen gaat hem echter niet worden.

 

 

Nick

 

Bronnen: telegraaf.nl, maurice.nl, ad.nl en nu.nl

 

Similar Posts