ER IS GEEN WEG MEER TERUG – 10/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Het bewijs is nu toch wel geleverd zou ik zeggen. De cijfers dalen en dus is Koningsdag met de volle parken en op straat feest vierende mensen het bewijs dat in de buitenlucht de kans dat je besmet word minimaal is. Alleen face2face contact zou na een aantal minuten een infectie kunnen veroorzaken. Maar met een beetje wind is dat ook bijna uitgesloten. De bange schapen zullen echter blijven ontkennen. Het regime zal vast een uitweg zoeken om het woord aerosolen en ventilatie niet te hoeven gebruiken bij de persconferentie. Aan de andere kant zal de virusmedia ze het ook niet moeilijk maken want die zitten in hetzelfde schip.
Ook is het regime bang om te versoepelen. Ondanks de dalende cijfers.

Op mijn werk en in mijn familiekring merk ik ook dat er géén kennis is betreffende de getallen achter het virus. Ik vind het bizar hoe gemakkelijk mensen te manipuleren zijn. Maar het heeft er zeker ook mee te maken dat de virusmedia teveel macht heeft en teveel aan de kant van het regime staat. Onafhankelijke journalistiek is ver te zoeken. Ik word als eigenwijs weggezet. De feiten spreken voor zich. Jaren lang is er bezuinigd op de gezondheidszorg. Het was een kwestie van tijd voordat dit zichtbaar zou worden. En dat was in april 2020 toen er een virus dat wat krachtigere uitwerkingen had dan de griep, toesloeg.
Echter wereldwijd is de infectie/overlijden verhouding (IFR) 0,15%. Dat is vergelijkbaar met de griep. In 2018 waren de IC’s ook overbelast met gezonde mensen die kapotte longen hadden. Dus dit soort virussen duiken zo nu en dan wel eens op.
Het zou mij dan ook niets verbazen als dit virus op een gegeven moment naar de achtergrond muteert maar zal, denk ik, op korte/midden termijn niet verdwijnen.

Viruswaarheid heeft overigens haar rechtszaak (tegen alle coronamaatregelen) van vorige week wéér verloren. Saillant detail is dat een andere rechter het vonnis heeft uitgesproken. Volgens jurist Jeroen Pols komt dit sporadisch wel eens voor. Maar ik vind het toch wel weer frappant dat dit precies met deze zaak is gebeurd. Want de voorzieningenrechter leek onbevangen en vatte het verhaal van Viruswaarheid prima samen. Het gevoel bekruipt mij dat de trias politica niet meer bestaat in deze rechteloze staat.


Toch weet ik dat dit soort tirannieke regimes een korte tijdspanne hebben.
Ik denk zelfs dat het de bruikbare idioten zullen zijn die het regime uiteindelijk omver zullen gooien. Partijen als VVD, CDA, D666, GL, PVDA, SP en CU zullen zó beschadigd raken dat ze zullen moeten fuseren met anderen en/of een andere partijnaam zullen aannemen. Maar als het dan zover is, dan komen mensen zoals ik naar de voorgrond. Mijn archief groeit en groeit. Ik vergeet en ik vergeef niet.
Ik zal net zo lang blijven strijden totdat deze lieden achter de tralies zitten.
Natuurlijk blijf ik ook bang dat de tussenfase zéér onstabiel zal zijn met een golf van geweld.


In Barneveld liep een demonstratie dan ook weer (een beetje) uit de hand.
De ME werd wellicht weggeduwd door eigen mensen (veteranen).
Ook bij de politie neemt de twijfel toe. In de buitenparlementaire commissie zijn al veel agenten aan het woord geweest en deden daarbij een boekje open over de structuur bij de politie.
Al met al worden het spannende maanden. Het weer zit nog steeds niet mee. Het is koud, regenachtig en soms nog guur. Maar let op: zodra het 7 tot 10 dagen achter elkaar warm terrasweer is knapt de ballon en gaat het los.


Nick

Bronnen: Telegraaf.nl en ad.nl

Similar Posts