ER WAS EENS EEN AVONDKLOK – 17/01/2021

ER WAS EENS EEN AVONDKLOK – 17/01/2021

31 december voorspelde ik een avondklok. Die is er toen niet gekomen. Waarschijnlijk omdat het kabinet wist dat anders de ultieme trigger ontstoken zou worden met vele zwaargewonden tot gevolg.
Maar nu probeert het demissionaire kabinet Rutte deze avondklok toch in te voeren.
Zaken gaan nu steeds verder uit de hand lopen. De ondemocratische desinformatie die de overheden en virus media verspreiden zullen desastreus voor de burgers gaan uitpakken.
Begrippen als ventilatie en luchtvochtigheid worden stelselmatig genegeerd. Het is te gek voor woorden.
Tegelijkertijd worden we een testmaatschappij ingeloodst met alle gevolgen van dien.
Mensen worden daarbij dom en angstig gehouden en zeggen massaal ‘JA’ tegen testen.
De vrijwilligheid gaat er ook steeds meer af. Er verschijnen bijvoorbeeld steeds meer documenten waarin staat dat je een negatieve PCR test (bladzijde 6) moet overhandigen voordat je weer naar school of werk mag.
De “24 uur klachtenvij” is weggehaald. Dat is ook weer tegen de wet maar alles mag in deze corona tijd.
Maar ja, dit soort zaken krijg je als mensen massaal zich laten testen. Wat een idioten. Ze zijn mede verantwoordelijk voor deze idiote situatie waarin wij nu leven. De PCR testen zijn immers invalide.

Zodra de avondklok ingaat zal de medische dictatuur een feit zijn met als toetje op de taart de verplichte testen / quarantaines. Geholpen door censuur van de bekende (social) media.
Dit zijn de triggers die het eindspel zullen starten. Deze maatregelen zullen dan ook niet zomaar weer verdwijnen. De dictators in Den Haag zullen het volk slechts kleine worstjes voor de ogen houden.
Demonstraties worden steeds meer verboden. Een recht dat ook zal worden geschrapt omdat het virus zo snel muteert.
Het Nederlandse volk verdient ook niet beter vind ik. Slechts 15% van het volk snapt wat er aan de hand is en wat er speelt. Ik behoor tot die 15% maar helaas ben ik tot nu toe nog te laf om mij actief te mengen in de protestacties. Mensen die elke week letterlijk weer klappen vangen, aangehouden worden of boetes krijgen om onze democratie te verdedigen verdienen alle lof in mijn ogen.
De rest, die 85% schapen, daar heb ik niet veel meer mee. Die hebben hun ogen dicht en hun verstand verloren. Ná de bevrijding en/of de waarheid zullen zij zeggen dat ze het niet hebben geweten. Voor mij een herhaling van feiten en zeker géén vergeving voor deze bruikbare idioten. 

Het vaccineren gaat vrolijk door, ondanks al “enkele” doden in vele landen. De schapen hebben toch niets door of zijn zó bang voor de corona mutaties dat ze smeken om een vaccin. Wat een losers.

Maar ik zal blijven vechten voor de waarheid, (grond)rechten en voor de democratie. Nu nog met behulp van mijn toetsenbord maar misschien ooit wel met een hooivork? Dan moet ik wel eerst boer worden 🙂

 

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl en nu.nl

Similar Posts