HET TOTALITARISME IS AANGEKOMEN – 23/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Het totalitarisme is in landen om ons heen en in Nederland aangekomen en is bezig zich diep te verankeren.
Het is voor burgers, die zich niet verdiepen in corona en de gevolgen, lastig in te zien wat deze gevolgen zullen zijn.
Een uitzending van YouTube kanaal “De Nieuwe Wereld” laat u het beeld zien van wat er nu aan de hand is.
De uitbraak van Corona in Nederland gaf in maart 2020 het sein om maatregelen te nemen. Deze maatregelen waren eerst geënt op het verkrijgen van kudde immuniteit maar al snel werd deze strategie overboord gegooid en ging alles om het zo min mogelijk belasten van het zorgsysteem. De facto werden alle maatregelen genomen om de IC’s niet te overbelasten. Dat was het doel.

De IC’s werden echter NOOIT overbelast. Opgebouwde noodziekenhuizen werden al snel weer afgebroken. Gommers liet duidelijk merken dat hij er niets voor voelde om IC’s bij te bouwen en personeel op te leiden. Want die zouden zich alleen maar vervelen.

om Corona te kunnen uitroeien was er, volgens Hugo de Jonge, slechts één strategie. Dat was testen en een vaccinatie voor iedereen.

Het testen en vaccine werd een staatsidee. Dat staatsidee kwam in alle lagen van onze samenleving terecht en werd leidend. Het vaccin was volgens het regime de enige manier om uit de coronacrisis te komen.


De massale angst die mensen voor het virus hadden is door het regime geconditioneerd en in stand gehouden.
De maatregelen zoals muilkorven, avondklok en lockdown werden massaal nageleefd. Later werd er ook nog eens massaal getest met de PCR test die alleen maar kon aantonen dat men (ooit) in aanraking is geweest met het virus maar verder niet gebruikt kon worden voor een diagnose of aan te tonen dat iemand besmettelijk was.
Ik was in het begin van de zogenaamde pandemie ook best angstig maar gelukkig zag ik al gauw dat er hier een dieper plan achter zat. Het Nederlandse volk heeft genoeg mogelijkheden gehad om dat ook in te zien. Ik gaf dus al in een vroeg stadium aan dat we zonder revolte nooit meer uit deze situatie kunnen komen. En het gaat nu toch echt die kant op. In Engeland wordt het vaccinatiepaspoort (APP) al voorbereid om meerdere elementen te bevatten zoals gezinssamenstelling, inkomen, werk, criminele achtergrond, etc. Het staatsidee is zó geïntegreerd dat op dit moment best veel mensen achter het vaccinatiepaspoort staan.
Deze mensen hebben niet door dat ze massaal intekenen voor een totalitaire geregelde gezondheidsmaatschappij.
Een stapje erger is dan nog een totalitaire maatschappij waarin fascisme floreert. Maar dat is slechts een kleine stap.

Er is naar mijn mening nog maar één mogelijkheid om uit deze impasse te komen en dat is revolte mooi weer. Het mooie weer laat mensen erop uit trekken en inzien dat het veilig is en daarmee een soort van revolte te starten als het regime weer strengere maatregelen wil invoeren.
De Nederlandse staat schrijft die scherpe daling van de besmettingen én ziekenhuisopnames overigens toe aan de vaccinaties. Dat is natuurlijk grote onzin want vorig jaar april daalden de cijfers ook omdat het warm weer was met een hoge luchtvochtigheid. Nu is het nog steeds géén mooi weer maar de temperatuur en luchtvochtigheid liepen gestaag op en zorgden voor de (scherpe) daling van de cijfers.

Het coronapaspoort (door de EU GreenPass genoemd?) zal het totalitaire systeem echter proberen te consolideren. De naam ‘GreenPass’ lijkt verband te houden met groen, duurzaam en veilig. De Greenpass zal echter zorgen voor een grote tweedeling in de maatschappij.
Net zoals gisteren het bericht dat leerlingen in het Voortgezet onderwijs zich 2 keer per week MOETEN testen. Onze grondwet verbiedt dat echter. Maar de regering houdt vast aan deze taalkundige truc. Natuurlijk kunnen ze testen niet verplichten maar dit regime is de weg kwijt en heeft het staatsidee omgevormd tot totalitarisme.

Vanaf nu zal ik dan ook niet meer spreken van óf maar wanneer er geweld gebruikt gaat worden om staatsideeën te verdedigen tegen demonstranten óf demonstranten die geweld gaan gebruiken tegen het regime. Het is te laat voor een geweldloze oplossing, vrees ik.

Zo kan het regime hier in Nederland mij ook wel gaan aanpakken. Ik heb, volgens dagblad Trouw, ook extreem rechtse ideeën én ik heb ook nog eens Forum voor Democratie gestemd. Dus ik ben blijkbaar ook een staatsgevaarlijke gek in veel ogen.
En ja, ik ben zeker geradicaliseerd. Dat komt omdat de meerderheid van het Nederlandse kut volk niet meer rationeel kan denken en in blinde angst alles aanneemt en opvolgt wat het regime ze vertelt. Maar ik ben natuurlijk NIET geradicaliseerd, het merendeel van het volk (bruikbare idioten) is dat!
Als ik 2 jaar geleden zou zeggen dat je de landsgrenzen alleen nog maar binnen mocht komen met een grieptest of griepprik dan zouden ze mij voor gek verklaren. Zou ik 2 jaar geleden zeggen dat de avondklok ingevoerd moet worden omdat er anders teveel griepgevallen in de ziekenhuizen zouden komen te liggen, dan zou de wereld te klein zijn. Een lockdown en muilkorven (die waren er om gedragsbeïnvloeding te bewerkstelligen)? Mensen zouden je in je gezicht uitlachen en misschien ook nog wel boos worden.
Nu is het héél gewoon geworden “Samen krijgen we Corona eronder” is de leus. Want het was immers een killervirus. Nou al snel bleek van niet en toch bleven de maatregelen (zogenaamd omdat de IC’s anders overvol zouden raken. Dat is nooit gebeurd zoals ik al zei. En dat kwam niet door de maatregelen, want er is géén afwijkijking in de grafieken te zien en er is ook géén wetenschappelijk basis. NIETS!

Maar goed, ik wil niet samen strijden tegen corona. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar daden. Als je bang bent dan blijf je zelf maar thuis. Val anderen niet lastig met jouw panische angsten. Al in een vroeg stadium was bekend dat ventilatie een hele grote oplossing was om niet geïnfecteerd te raken met corona. Deze oplossing werd weggewuifd door het regime en van Dissel, omdat het niet in het model paste. Sterker nog, Maurice de Hond had al vrij snel door dat het virus sterk seizoen afhankelijk was. Warm weer en luchtvochtigheid waren sterk van invloed op het virus en de bijbehorende ziekte Covid19. Zijn bevindingen over aerosolen en ventilatie werden echter gecensureerd door de bekende social media. En bij de mainstream media is hij in het begin 2 keer uitgenodigd, daarna niet meer. Want het model van de grote druppels is een staatsidee geworden en dus weer een aanwijzing voor totalitarisme. Want in de basisregels wordt tot op de dag van vandaag nog steeds géén melding gemaakt van ventilatie terwijl het WHO het nu ook belangrijk vind.

In ons buurland België zijn 11 militairen met een, volgens de staat rechts extremistische ideologie, uitgesloten van toegang tot het wapendepot en gaan dus letterlijk ‘Pang, Pang’ roepen. Wie heeft bepaald dat deze militairen extreem rechts zijn? En militairen met extreem linkse ideeën? die zijn niet gevaarlijk? Ook dit is weer een voorbeeld van een staatsidee. Tunnelvisie voorkomt een rationele denkwijze. En dat is een gevaarlijke gang van zaken. En nu is er in België een voortvluchtige militair (met PSST?) die waarschijnlijk gewetensnood heeft gekregen, door zijn ideologie van het padje afgeraakt. Hij heeft het Belgische OMT hoofd dhr. Marc van Ranst net de dood bedreigd en vervolgens wapens gestolen uit een depot. Het regime heeft vervolgens deze militair als person non grata verklaard en afgekondigd dat ze hem, zoals in het Wilde Westen vroeger zei, dood of levend willen hebben. Maar toch liever dood, eigenlijk.
Zijn foto is al op Internet vrijgegeven, hij is bij Interpol aangemeld en er zijn op dit moment vele honderden militairen (en zelfs Nederlandse legereenheden en politie) naar hem op zoek. Daarbij zijn ook pantserwagens ingezet. Alle middelen zijn geoorloofd door het regime. Daarmee stralen ze ook nog eens uit dat er met het staatsidee niet valt te spotten.

Ik vind het bizar dat je in staat bent om je vrouw en kinderen te verlaten (of achter te laten) omdat één of andere viroloog de vrijheid in je land bedreigd. Ik zou dat nooit kunnen maar ik ben wel steeds meer bereid om via rechtsgeldige wegen onze vrijheid te verdedigen.
Dus héél in de verte heb ik toch wel een beetje respect voor de bizarre en moeilijke keuze van deze militair, die zijn ideologie verdedigt. Oei, oei, mag ik deze mening wel schrijven of zeggen?
Deze ex-militair staat, denk ik, voor absolute vrijheid, vrijheid van meningsuiting en is daar bereid voor zijn kinderen en vrouw achter te laten en ervoor te sterven. Is dat rechts extremistisch? Ik denk dat hij het niet meer kon aanzien hoe zijn land is afgegleden naar een totalitaire staat (of erger).
De virusmedia gaat er vervolgens op in en schrijven wat er kan gebeuren als deze militair naar Nederland zou komen. Alsof hij hier iedereen zou afschieten. Ik geloof daar helemaal niets van want dan zou hij juist onderdeel uitmaken van een dictatuur. En daar vecht hij tegen, denk ik. Maar misschien zit ik er compleet naast en hebben we te maken met een zéér (levens)gevaarlijke gek die alleen maar wil moorden.

Maar is het de Belgische overheid bij de grootschalige jacht op deze ex militair ook te doen om de bevolking te laten zien in hoeverre de overheid hun staatsidee belangrijk vindt en alle andere zaken ervoor opzij zet? Ook mensenrechten.

Het volk is dé sleutel om een totalitair systeem omver te gooien, maar het volk is helaas nog steeds bang. Bange mensen zijn gemakkelijk te manipuleren, met het continueren van het staatstotalitarisme als gevolg.
De volgende kleine stap is fascisme en dan zijn we aanbeland in een dictatuur. Ik heb al een voorschot genomen en noem het nu al een dictatuur omdat Nederland zoals het jaren geleden was, niet meer is te herkennen en ik ook zeker weet dat het nog verder gaat. Onze vrije waarden en normen staan op het punt te vervagen. Het is, voor nu, G A M E O V E R.


Wakker worden, schapen! Hier nog een artikel van een hartchirurg die een goede kijk op zaken heeft.

UPDATE 24 mei 2021 – Minister van ’t Wout (Economische zaken) heeft een burn-out en stopt er even mee. (3 maanden)
Op zich géén nieuws, anders dan dat deze minister er nog niet zo héél lang zit. Het fossiel Stef Blok (Buitenlandse zaken) neemt zijn functie over. Tot zo ver niets aan de hand zou je zeggen. Waar ik mij het meeste zorgen over maak is het feit dat Sigrid Kaag minister van Buitenlandse zaken wordt. Er wordt met 3 posities verschoven. Ik denk puur alleen maar om Sigrid Kaag op de post Buitenlandse zaken te krijgen. Zij zal Nederland stroomlijnen aan Agenda2030. Want dat is het doel. Na de verontrustende berichten gisteren én natuurlijk de situatie in Duitsland (strenge maatregelen die er nog steeds zijn) ben ik bang dat er een verdere ruk naar het totalitarisme is gezet.
Met Sigrid Kaag aan het roer wordt Nederland verder Europa geïntegreerd. Het gaat niet lang meer duren totdat de oprichting van de EUSSR een feit is.
Een Europese socialistische staat met een totalitair controlesysteem voor de burgers. Wie niet meedoet staat in het begin aan de kant maar al héél snel komt het social point systeem en worden dissidenten nog zwaarder gediscrimineerd. Daarna komt vervolging. Het lijkt waarachtig wel op een systeem van de jaren 30. Toen was er ook een economische crisis aan de gang. Net als nu. En toen werden mensenrechten ook aangetast net als nu.
Ik zie met de verschuiving van Sigrid Kaag een verdere stap naar de afgrond. De aankomende 3 maanden wordt regime Rutte IV verder opgebouwd zodat Sigrid Kaag naast Vice premier ook nog eens minister van Buitenlandse zaken kan blijven. Want dát is de bedoeling. Zij zal de weg naar onze ondergang verder vorm gaan geven.


Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, tubantia.nl, de Nieuwe Wereld, en blckbx.tv

Similar Posts