KEIHARD POLITIEOPTREDEN – 15/03/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Gisteren liep de verjaardag van Willem Engel nogal uit de hand op het Malieveld. Één vrouw werd door een Romeo voor een aanstormende politiebus gegooid en deze vrouw werd bijna gelanceerd. Een ander werd bruut neer geknuppeld omdat hij een politiehond in het nauw bracht. Daarbij werd ook nog eens een waarschuwingsschot gelost.
Ik heb het al eerder gezegd: het gaat niet lang meer duren of de eerste dode valt. Een zwaargewonde agent is al gevallen. Hij kreeg een messteek in zijn hoofd en moet waarschijnlijk een oog missen.
Triest allemaal. Maar de politie moet nu maar eens stoppen met het uit elkaar slaan van vreedzame demonstraties en handhaven van een onwettige avondklok. Genoeg is genoeg!

Amesty International trekt het politiegeweld in Nederland inmiddels ook al in twijfel. Ik denk dat dit binnenkort gigantisch uit de hand zal lopen.
Er zijn natuurlijk ook goede agenten. Echter deze zullen moeten opstaan en het voortouw nemen. Desnoods houden ze minister Grapperhaus aan. Maak een statement zou ik zeggen. Dan is alles snel voorbij.
Mijn voorspelde zwarte scenario ligt nog steeds op de tijdlijn. Het is nu wachten op de eerste dode. Aan welke kant die ook zal vallen. Het zal de trigger zijn voor hevige civiele onrust.

UPDATE 16/02/2021 – Thierry Baudet strafrechtelijk vervolgd om schudden handen?
Zojuist in het AD: Politie onderzoekt of Baudet coronaregels overtrad met het schudden van handen 🙂
Als het niet zo’n ernstig bericht zou zijn dan zou ik denken dat de Speld weer een nieuwe ironische grap heeft gepubliceerd.
Je kan mij niet wijsmaken dat mensen hier nog achter staan. Het is allang bekend dat een coronabesmetting door aanraking nihil kans heeft. Want het virus is aerogeen. Maar er komt géén onderzoek naar het gewelddadig politieoptreden zondag op het malieveld. Dat dan niet.
De politie heeft voor mij ook afgedaan.

UPDATE 20/03/2021 – Gaan agenten ook gewetensnood krijgen omtrent het geweld tegen de vreedzame demonstraten?
In deze link naar Blue Tiger Studio een interview met (ex) politieagenten betreffende het geweld op het Malieplein van 14 maart jongstleden.

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, ad.nl en nu.nl

Similar Posts